Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 tak ja som dostala po troch mesiacoch 😀 😀 😀 😠 a kojila som kazdu hodinu - hodinu a pol prve 3 mesiace.. 🙂 ale tak ja to mam rodovo moja mama dostala hned po šesto... 🙂
@anjelicek26 @deniskateniska - u mňa bola mrcha hneď po 600nedelí, a odvtedy ništa 🙂 , tak dlho si užívam, dúfam, že to ešte chvíľu potrvá 😵
@miculienka - treba si to uzivat, len aby nas tie nase nemrchy nezacali kopat v brusku, toho sa ja bojim najviac 😕 Lebo ak by si tehu, ani na to nedojdes 😨
@deniskateniska - tak to je blbe, ja si to fakt uzivam...
@anjelicek26 ja som dostala pocas 600 nedelia a to som si myslela, že endostanem, lebo vraj kojacie ženy nemaju čo krvacať a to som len čisto kojila 😠
@anjelicek26 preto maly tak zle spi bo on je furt v pohybe...jeho udrzať ležať nehrozi....ale snivať sa mu zacalo len pred nedavnom a mame to aj so zvukmi...tak vzdychava v noci...
@lenocka84 no jasné Leni berieme všetky baby, čo budú chcieť a urobíme parádnu babskú jazdu 😀
@yojec, no presne som nad tým uvažovala, že by sme snáď mohli aj s mm aj malou skočiť, som však ak by nás letenky vyšli tak lacno tak aj nejaké ubytko si hádam na noc dve zaplatíme, v Londýne nemáme nikoho, len v Dubline 😒
@lianka22 fakt ťa to nemusí trápiť, tu naozaj skoro nikto nespí 😉 , sme v tom spolu
my sme sa vrátili z cvičenia v aute síce zaspala ale tak to bolo cca 20 minút domov a potom akoby bola odtrhnutá z reťaze hodinu vystrájala a až teraz zaľahla 🙂
videla si už nový casualplay S4-zlatý-krása 😀 http://www.groupfashion.cz/data/flash/simonapro...
ten kočík bol pre @anjelicek26 😅 , som to tam len tak plasla bez toho
@ellysa - si si ista, ze to bol kocik ten link?
@anjelicek26 hej hej, ona si ho tam potom obzerá, taký zlatý aj o ňom hovoria
@ellysa - to je uz tazky kaliber, ze zlaty kocik 😀 Mne sa napr. straasne lubia biele kociky, ale v anglicku do dazda furt, vsetko pofrkane, to je o nicom... ja do leta snad nejako vydrzim pri tych, co mam, potom zasa budem kukat... kamosky ma ukecavaju aky je bugaboo bee uzasny, ale mne sa taaak nepaci :( Co je na nom take ze super??
@anjelicek26 no on naozaj je super- otočná sedanka, dá sa sedačka vysunúť a aj nohy pre väčšie dieťa, gumové kolieka, spojená rúčka, je ľahký, ja som po ňom veeeeeeeeeeeľmi túžila ale je tiež neskladný do auta no a hlavne ja neviem dať 500 EUR za buginu sa mi zdá predsa len moc
keď som ho videla prvý krát, tiež som povedala fuj, ale potom sa mi začal neuveriteľne páčiť, len teraz viem, že majú problém s kolieskami a neviem, či to už vyriešili
@ellysa no my sme spali vonku polhodku a teraz je tiez jak z retaze odtrhnuta..
@anjelicek26 mne sa tiez bugaboo bee stasne moc nepaci 😝
Ahojte kočky....tak ja mam dnes teiz ulietany den....Danka zaviezt svokre, pre LILI do skolky na tanecnu, s muzom kupit koberec, potom pre LILI do tanecnej, pre Danka ku svokre a domov...a o 17tej idem kupovat klavir.... 😉 😉 😉 😉
Slovo MAMA nebolo nahoda, dnes to krasne zopakoval, vpocula to aj svokra, tak sa tesiiiiim 🙂 🙂 🙂
NA NAKUPY MA PRIBALTEEE...ISLA BY SOM POZRIET LONDYN AJ JAAAAAA...
@ellysa ani mne sa ten bugaboo nepaci.. ja nie som velmi nadsena kocikmi co vyzeraju ako z ufa 🙂 a veru 500€ dat za buginu, je teda dost.. inak krainova uz ma babatko nie? 🙂 mna ani ten casuplay nenadchol nejak extra.. to zdvojene koliesko vpredu sa mi nejak nepaci.. akurat ta vaha je pozitivna 😉 no a kebyze sa tu na lazoch premavam so zlatym kocikom, tak to by bola tiez ina sranda 😀 😀 este vacsia ako ked chodim s malou v satke 😀 babky ma isto ohovaraju, ze som ako ciganka 😉
@zojec a bgb nie je nič, toto je ufo http://www.orbitbaby.com/en/products/stroller-g2/ 😀
ja tiez so sestrou co je na MD chceme vybehnut na nakupy do Londyna
termin este presne nevieme, ale hadam niekedy v lete, ked su dobre saley
ani je nemám mrchu, našťastie pri Vladkovi vyše roka nebola, tak dúfam, že aj teraz🙂
@zojec
chcem pridat skusenost s pohankovou kasou 🙂
papame ju uz druhy den, zo zaciatku sa ani raz maly netvaril nadsene, ale on je nastastie taky jedak, ze vsetko pekne popapka
ale, co sa nam lepsi je kako... neviem sice ci je to zrovna pohankovou kasou, ale tieto dva dni mi kakal 2x a pekne to slo
posledne dni som totiz mala pocit, ze ho zacina trochu zapekat; tlacil a tlacil a neslo to...
uvidime, ci sa nam bude darit aj nadalej 🙂
a este otazka, spominala si, ze strukoviny mozu deti okolo 8meho mesiaca
hrasok je sice strukovina, ale uz sa to tu riesilo, ze to v podstate nase detvaky mozu... tak som zmatena
takisto cervena sosovica
@anjelicek26 zeee?? len ked ja neviem, nie som rozhodnuta..on je v podstate fajn, len..co ked najdem nejaky lepsi, co sa mi bude viac pacit a budem si zasa trieskat hlavu? 😅
@mici111 Ked najdes nejaky lepsi, tento predas, kupis novy... ja som si-ko pod 210€ nikde nevidela... ti niekto bude ruky nohy bozkavat, ak mu ho napr. po mesiaci (ak ti nebude vyhovovat) za 150 predas 😀
@ameanda hrasok zeleny som uz malej davala.. ma trosku ine zlozenie ako suseny.. nenafukuje tak, tak isto ako zelena fazulka.. cervena sosovica je zbavena supiek, cize tiez tak nenaduva, ja som ju dnes malej aj uvarila, ale nakoniec som jej ju nedala, lebo sa mi vela zacaplo do hrnca s ryzou 😉 ak ju chces uz davat, tak max. jedna mala lyzicka na zaciatok, lebo predsa len moze nafukovat.. ale asi aj ja pockam este do toho 8. mesiaca..
tesim sa, ze maly pekne kaka.. 😉 aj moja.. aj 2-3x denne, kym sme boli len na zeleninke to bolo len 1x

Jaj baby este som chcela vytiahnut veeeliky argument pre kojenie - ziadna mrcha - teda aspon u mna - caste kojenie v noci tomu len prospieva. Pri Saske prve dva roky - mrcha 3x, prvych 8 mesiacov ziadna... Max ma teraz 7 mesiacov a mrcha snad tiez este v nedohladne. Kvoli tomuto baby som ja ochotna v noci vstavat, ako par dni v mesiaci krvacat 😝