Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26
@mici111 veru, ak sa ti paci tak ho kup.. potom predas 😀 a ked nebudes hladat druhy, tak ti bude dobry aj tento 😀 😀 😀
kočky-Šimon ma 3 spodne zuby(volame ho "trojzubka" 😀 a dnes ma skoro slahlo-pozriem mu do pusy a prerezavaju sa mu obidve horne jednotky 😝 😅
@ameanda
ja som mu skusala dat "butternut squash"-to je taka mala tekvicka a chutila aj s kuracim maskom 🙂
@anjelicek26
ja som dostala MS po 7mich mesiacoch(to uz Simi papka 2 prikrmy denne) a okrem toho len kojim-aj po prikmoch 😝
mici ber za tu cenu ho za pár mesiacov prípadne predáš 🙂 a môžeš ho už používať aj teraz, však nie je sneh
:@mici111 - fakt nevahaj, neni o com...
Ja uz teraz viem, aky kocik chcem na leto, tie, co mam teraz - no su proste na teraz, maximalne mi vyhovuju. Max je flegmosko, ten bude urcite v kocari vysedavat dlho a robit mi radost 😅
@anjelicek26 ako tak pozerám si dobrá vo výbere kočíkov vedela by si mi prosím Ťa poradiť kde sú dobre kočíky, prípadne niečo odporučiť??? stránku webowú, je ich tu dobludu, potrebujeme druhý kočiarik teraz od jari 😒 a neviem teraz čo si mam hlavne všímať lebo ja som skor zvyknutá si ho v predajni vyberať, ale u nás je ich iba zopár nič extra na výber tak by som chcela skúsiť cez internet a dosť sa obávam takejto kúpy 😲
@anjelicek26 akyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂 ja tiež stále vymýšľam 😅
aj oli odkedy papá kašičky a musli kaká úžasne, aj 4 x denne
a my furt nechceme ziadne prikrmy..kedy sa rozpapa??? 😕 ved nemoze byt stale len na mliecku mojom, nie?
@anjelicek26 no tak ho asi zoberiem..asi ste ma ukecali 🙂 😀 😀 😀
@ellysa no na vyber maju len z troch len dopredavaju, tak asi black step..ten je pekny...a bez nanoznika maju za tu cenu iba zeleny - ten je skaredy a hnedy - ten sa mi tiez nepaci..
@riska do poradne az za 2 tyzdne..ja neviem ci pribera, ja som ju nikdy nevazila..no uvidime..
inak som otravna s tymi kocikmi ze??? 😀
no ten je najkrajší 😉
@riska fakt?? tak sa klikni na stranku brendon a preklikaj sa k tomu 😝 ale to sa ti nechce..skusim este raz..
http://www.brendon.sk/Products/List/detské kočí...
ahojte 🙂
žienky, budem určite vyzerať ako absolútny debil 😅 ... Proso je bezlepkové že? Pamätáte, keď som tu raz spomínala, či máte niekto skúsenosť s kašou z prosa.... z DMky Babylove... tak je to táto, čo je na obrázku, dnes som ju kúpila 😅 Píše sa na nej, že "prosová kaša" od 4. mesiaca... a normálne som samú seba zneistila, či je to bezlepkové, lebo na krabici to nikde nie je 😅 😅
alebo baby kukajteeee...len ten som nikde nevidela ze by s nim chodili...
http://www.babymarket.sk/sk/1011/14/romer-brita...
babule aku maju farbu stolice teraz deticky pri prikrmoch?, lebo mi sme stale taky husty a spenatovy 😝
@mici111 - Max schudol a aj tak to neriesim, teraz proste NIC neje, len sa koji, mlieka je dost, uz je tomu vyse tyzden... co mu mam nasilu otvarat pusu? Vsak on snad vie, kedy ma hlad. Podla mna malej este MM uplne vystaci, podla mna to neni katastrofa, kamoskina mala bude mat rok a 80% je na cicke a ten zvysok chce papat len a len sama, lyzicku nechce vidiet. Krmit u nich neprichadza do uvahy. Rev, zhadzovanie, prasiatkovanie... ani napad. Podla mna mate cas, ved to neni tak, ze uderom polnoci, ked ma dieta 6 mesiacov musi jest prikrmy 😉
@stelika - no toto sa tazko, podla toho, aky hladas (som ti pomohla, ze?). Ja nedam nad kombinaciu - sportak a aj buggy. Sportak na normalne prechadzky, väcsi, sportovejsi, prejde aj horsi teren. A buggy kludne z mini kolieskami na rychle presuny, dlhsie pochody, ktore dieta nemusi zvladnut, na nakup ci po starsie dieta do a zo skoly.
Kriteriom pre buggy je jasne
skladnost (ako to zmestis do kufra vasho auta - ak mas male, tak musis davat pozor - napriklad PP pliko je veeelmi dlhe, aj ked inak neskutocne prakticky buggy)
vaha (ak mas denne x-krat tu vec vykladat do a z auta, tak je rozdiel 6 kg a rozdiel 12kg) - a ak mas vo vnutri dieta a nakladas ho spolu s nim do autobusu, fuha, v roku 10-12kg + buggy to je uz vaha.
rucka - oddelene rucky fakt nie, nikdy nejde viezt jednou rukou, takze ani tasku, ani mobil, ani nic nepodrzis, takze urcite len spojena rucka
dlzka striesky - ak nechces pouzivat non-stop slnecnik, tak je strieska druhom slnecnej clony. Ak ju mas kratunku (ako napr. maxi cosi mura) tak dietatu svieti do oci a to je blbe...
otocitelna sedanka (co väcsina buggy uz neponuka, len sportaky, ale niektore predsalen ano)
brzda - rucna brzda je na nezaplatenie, ak ides z kopca, ci na korcule
nakupny kosik - cim väcsi, tym lepsi, o tom netreba myslim diskutovat
sirka sedanky - napr. chicco ma velmi uzku sedanku,aj rocne dieta ma problem. treba pomerat, budes otvarat oci, aky je to rozdiel
polohovatelnost - chrbatik by sa mal dat do roviny, co v podstate ma len maxi cosi mura, teutonia, hartan, pp pliko a snad par inych - ale je vela, co to nema - ja nemam rada, ked ma dietatko pri spanku prehnuty chrbat, ci dokonca vylozene nozicky v tych vanickach.
odnimatelne madlo - uz aj kvoli cisteniu, vkladaniu dietata
lahko snimatelny potah - kvoli praniu (ja svoj zapp napr. sprchujem 😅 😅 😅 )
kvalitny potah - z umeliny sa mozu deti vyhadzat, kamoske mal problemy maly z jane nomadom, z potahu vzdy cervene flaky, az po tretom oprati to prestalo.
lahke skladanie - do auta, nemalo by to byt zlozite klikanie 10 pacok, ked v druhej ruke drzis dieta, aby ti niekam nezdrhlo...
koliecka - kludne zdvojene, ale trosku väcsie, aby nehrkotali, z tvrdenej gumy najlepsie - nemozu dostat defekt, ale predsalen su mäksie, perovanie je na nich tiez velka vyhoda. Tusim novy gesslein skvele peruje, aj sa da nastavit tvrdost. Najlepsie lahko odnimatelne.
...
...
Viac ma teraz nenapada, ale toto zohladnujem ja..
@anjelicek26 jee dakujem aspon nieco 😉 a pri kupe cez internet ake mas skusenosti ja ziadne tam asi skor zavisi ci sa da zreklamovat v pohode alebo nie a vratit v pripade nespokojnosti alebo ako? 😒

@ellysa no tak teda to je otrasny kocik.. vyzera ako netopier ked je zatvoreny s kridlami 😀 a ten prakticky kosik na veci... no ale hlavne ze je in 😀