Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@deniskateniska ja len ze to nenapisem v jednej sprave ale napisem 3spravy, z toho nevyspatia mi to nepali asi 🙂
Bud rada ze mas lenivca,tento moj je aktviny az moc! neobsedi hned sa trepe na zem, v kociku nobsedi jedine ak mu dam zulat keksik a potom je kek uuuuplne vsade, stale trepe nozkami sa vytesuje z veci...vraj je to dobre,ze nech je aktivny,no ale on je asi az moc. Dneska zacal robit to ze ked nejsom v dohlade pri kociku a niekto sa mu prihovori tak sa rozplace a to doteraz miloval ludi,nechapem...robil to na kazdeho dneska kto sa mu prihovoril a nevidel mamu ,asi si kocik otocim opat smerom k sebe 🙂 no kazdym dnom ma prekvapuje,sa meni.
Moj je ale starsi od tvojho ,je narodeny zaciatkom juna, 9juna, tvoj je koncom ze?
@adamala - okolo 8. mesiaca zacina prva faza "zamaminkovanosti", to si este uzijeme. Saska vtedy ani na meter odo mna, bola so mnou este aj na zachode, bola som z dohladu, hned bol rev, na ruky inemu ani bohovi. Fakt zle. Dufam, ze u Maxa to prijde co najneskor...
@anjelicek26 a čo si teda vybrala na leto? som zvedavá 🙂
@anjelicek26 - tak na moju prišla zamaminkovanosť asi dnes, už mi začali tiecť nervy, tak ju mm na chvíľu zobral k babke , nie a nie sa od nej pohnúť, len som sa otočila už revala , ja reku sa jej chce spať, no rev aj tam, proste ani tak , ani tak 😝 , len na mojich rukách najväčšia spokojnosť
@adamala - že minule vraveli v tv, že deti narodené v roku 2010 sú hyperaktívne 😝
@anjelicek26 takze uz to tu je,a som sa pytala samej seba ci vie kto je maminka lebo to mal na haku kde som , no tak som sa tesila marne ze ako ma rad vsetkych ludi,kazdemu na ruky isiel,usmieval sa aj na velmi skaredeho uja s velkou bradou ktoreho by som sa aj ja dospela zlakla 😀
no ale zrazu dneska zacal toto robit, este k tomu zacal revat ale doslova v autosedacke,ked prejde 6h vecer a ja sa zdrzim niekde, tak ta cesta domov v aute je peklo,musela som zastavit auto 3x ,plakal az sa jedoval ,jedovitoooo ,jezisku ne ze sa mi bude hadzat o zem starsi,lebo pojdem asi na psychiatriu 😒
a nic vobec mu nebolo len sa chcel nosit u mna,aj ked ho konecne muz pred domom zobral na ruky z auta,nic stale plakal az ked som ho ja vzala tak prestal 🙂 al tak zlato plakal,az si vdychal 🙂 cucacik
@miculienka, aj ja som to videla, myslím, že je to celkom pravdivé 😀
@miculienka takze to zacali robit v rovnaky cas 🙂 moj a tvoja mala 🙂 mna to tak prekvpilo,ja tiez ze,asi chce spat som kukla na hodinky,zvalila som to a spanok,ale bohuzial nie, takze toto je dalsia tazka skuska.
Najprv,prdy a grgy 🙂 ked su novorodenci, casto sa krmia, potom zase zubky, a teraz este do toho zamaminkovanie sa 🙂 potom budu lozit, chodit a asi to je takto stale ,furt budeme nieco riesit ,ze?
nas je asi hyperaktivny po mojom muzovi,ten neobsedi tiez,a vraj ja som nebola tiez nejake kludne dieta,ze kam ma date tam som bola,hlavne mi huba mlatila ...takze radsej som ticho,nestazujem sa ,je NAS 😎
@miculienka - Max je tiez 2010 a teda väcsieho flegmosa asi neni 😅 😅 😅 Toto je o povahe 🙂 Je ju vidiet od malinka 🙂
@adamala - aj Max je u mna najkludnejsi, ked je hocako unaveny, ked si ho vezmem, tak sa ukludni. Ale este stale nema problem, nech ho zoberie na ruky hocikto
@ellysa - ja pojdem po tom concorde fusion liquid a necham si quinny zapp. Ako kombinacia mi to prijde fajn 😉
@anjelicek26, wau...ten članok o kočikoch si daj do blogu, zojec je expert na stravu a ty na kočiky 😵 😵
baby tie hryzatka co sa davaju do ladnicky, davate ich do mrazaku?? moze sa to ? lebo pise sa tam ze nema sa to davat,existuju aj take do mrazaka???lebo ked to dam do ladnicky tak mu to vydrzi chladne tak minutu..
@anjelicek26 no sak toho sa bojim,lebo uz vidim jeho povahu v nom,trosku je nervacik ,dobry je vdacny chlapcek ,zahra sa sam ale ak nie je nieco po jeho tak sa vie doslova vyhecovat sam tym placom. hmmmmmm ...mala som si zobrat flegmatika muza asi,my sme obidaja jak dvaja taliani doma . 🙂
@adamla - ale take mrazene mu to aj tak dat nemozes, ak sa mu to dotkne zubku, moze ho to viac boliet ako pomoct. Ja osobne mu davam zut vychladenu mrkvu ci stvrtku jablcka, to je super 😉
@adamala - tak nás čakajú asi náročné dni 😕 , inak moja vie tiež riadne nerváčiť, pritom my dvaja sme kľudní, ale ona až tvrdne keď sa zlostí 😅
@riska - na moju to tiež platí 😉
@anjelicek26 to fakt? si pamatam ked som este nemala deti a robila aupairku ze to davala maminka malej z mrazaku 😒 tak ale to bolo v Anglicku,mala so zelenymi soplami poslala do skolky v sandalkoch vonku lejak a kosa ,ale hlavne ze mala vlnenu capicu. 🙂 oni su na hlavu
a dneska mi zas kamoska vravela,ze mrkvu nemam davat,lebo ze sa vela deti s nou zadusilo ...co som teda onemela v telefone,lebo ja uz fakt neviem. Ze mam dat uhorku,ale zase prave uhorka sa lame lahko a sa s nou moze udusit . a mrkva sa mi zda lepsia varianta.
@miculienka a tiez az sa jeduj v tom placi?? v aute som nemala kde zastavit tak som ho nechala plakat a ked sa prihovorim,este horsie ,zacne viacej plakat a az sa jeduje a normalne sa az tak zajakava alebo ako by som to mohla opisat,vies ked silno places tak lapas po dychu, sa tak vyhecujes,a obcas aj zakasle z toho jak sa hneva ....no normaln nervak a ja len si hovorim,ze pre boha ziveho,co bude robit taky rocny!normalne sa bojim,lebo ked vidim tie hystericke deti ,co revu cervene su a zlostia sa,mamicky to ignoruju lebo to jedine zaberie,tak si hovorim,ze dufam,ze toto nebudem mat doma. To asi otvorim nove forum "trucovite deti"
@adamala - no dieta ak nieco zuzle aj tak nemozes nechat osamote. Mne Max kuse mrkvu pekne, aj jablcko, to uz dokaze pekne podrvit a spapat, nedusi sa tym. Ale teda ani kusok sa od neho nehnem 😉 Skus si dat tu vecicku do mrazaku a kusni do nej. To je bolest :(
Hej anglicania su riadne divny, my tu teraz zijeme xixi... Ja im na to kaslem, Saska chodi do skoly v pancuskach a nosi aj cizmy, zatial mi na to nikto nic nepovedal - skor naopak, ostatne deti ich tiez zacinaju nosit, lebo Sasenka je popularne deculo 😅 😅 😅
@riska - ja nie som expert na kociky, len ma to straaasne bavi, taky maniacik 🙂 Zo Saskou som mala tri kociky, u maleho mam teraz stvrty na ceste, takze je ich par, kazdy mal svoje plusy a minusy... len viem vzdy velmi dobre, co mi vadilo xixi
@mojalili - gratulujem ku klaviru, dufam, ze to teba a deti bude bavit 😵
Ktory treti zubok vam prerazil? Konecneeee inak, chudatko male, tak sa s tym trapil 😖
@anjelicek26 no tak to je super ze si zaviedla novu modu v anglicku,lebo su fakt na hlavu v tomto obliekani,ja som mala 20r ked som tam zila s nimi rodine a vedela som asi o dost viacej co sa tyka deti ako oni....ani nebudem davat priklady,vies si predstavit ,ti anglicania maju aupairky asi pre tuto vec,fakt ich potrebuju 🙂
nenechavam ho sameho ,ale keby sa mu nieco zadrhlo v hrdle tak by sa si mi krvi nedorezala 🙂 ale dam mu mrkvu uvidime ,ale moj nema ziadne zuby 🙂))))) ale kuse jak keby ich mal
@anjelicek26 MNA TO BAVI OD 6. ROKOV, TO sstací 😉 Horna prava jednotka sa prerezala, druha ide za nim
@anjelicek26 no len ked u nas sa velmi ohmatat v obchode neda hocjaky kocik, kedze nie su u nas aspon nie v PP na to obchody prisposobene, 😠 ale tak hadam nieco vyberiem a dakujem za pomoc ked volaco najdem tak skusim hodit link co na to povies ešte raz Ď 😉
@zojec
aj ja mam hrasok (zeleny) uz odskusany, sadol dobre, bez problemov
este tu cervenu cocku chcem a s fazulkou asi pockame, ved uvidim...
@etuska
na tekvicku sa tiez v blizkej buducnosti chystame 🙂
inac ja som mala MS uz asi 3x, hned po sestonedeli, potom asi o 3 mesiace a pred tyzdnom, u mna bohuzial kojenie proti nej nezabera
@adamala - ak nema zubky, tak este lepsie, mensie riziko, ze si z mrkvy odhryzne 😉
@stelika - tak si budete musiet urobit vylet, vsak daj vediet, aky priblizne zhanas, ake su tvoje prio kriteria a mozno ti tu aj poradime 🙂 Vsak viac-menej hladame teraz vsetky sportaky/buggy, ked nam deti vyrastaju z vaniciek...
@mojalili - my mame furt len tu hornu dvojku, to bude vyzerat hodne vtipne 😅 Idem si to sfotit, ci to vyzera inak, ako dva dni dozadu 😎
@anjelicek26 no hlavne aby bolo pohodlne drobcovi teda siroke sedatko, aby sa dalo operadlo sklopit dole v pripade ak by zaspal, tu dlhsiu striesku ak by malo mať aby mu tam neprazilo, predne kolieska otacacie to je podmienka mojho draheho 😀 lahko ovladatelný, lahka vaha, aby sa zmestil do vytahu taky bezny bytovy malický 😀 ale mame dvierka takze musim aj na to myslieť, nanoznik, nafukovacie kolieska v ziadnom pripade nechcem, nemienim behat s pumpou v kociku 😀 a zatial ma nic dalsie nenapada 😎 mozno napadne nieco aj vas no ak na nieco pridem dam este vediet 😉 dakujem za pomoclebo hlboky kocik som mala vybraty hned ma oslovil tym že bolo vela miesta ked som si tam predstavila maleho 🙂 to som vedela z fleku ze ho chcem
@anjelicek26 mas zazracneho synatora 😉
@stelika - kuknem sa ti, ty zatial kukni quinny zapp xtra a povedz, co ti nevyhovuje 🙂 Nech mam prehlad 🙂
No a synator je fakt exot, ja dufam, ze nebude po mne, mne tiez sli az druhe jednotky - lebo boli zrastene, bol to dvoj-zub, proste divneee 🤐 Snad to chudacik nebude mat tiez tak..
@anjelicek26 ok idem 🙂
@anjelicek26 budes mat doma maleho upirceka 😀 jaaaaaaj kde su este nase zuby.. no ale aspon vidim, ako to ma vyzerat

@stelika - co sa tyka reklamovania, dostanes z online shopu normalnu fakturu a ak sa nieco pokazi, tak ta nasmeruju do najblizsej s nimi spolupracujucej predajne/servisu, a tam ti to opravia. Prinajhorsom to na ICH UCET budes niekam posielat. Takze no stres. Zaruku mas na neho ako vsade inde dva roky.
ja som vsetky kociky kupovala cez internet, osahala v obchode a aj tak kvoli cene objednala cez internet. Ani raz som nebola sklamana.