Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@weirdo tak nasa sa neprevaluje...ona si polozi hlavicku a reveeeee musi to byt pocut aj dve poschodie pod nami 😀 ked jej zaprieme nozicky, ze si ma o co zapriet, tak hlavicku aj zdviha aj otoci, ale ten cirkus okolo tohoooo, hruuuza. U nas spanok nehroziiii...je cela cervena, spotena, pokaka sa pritom a poriadne slzy pusta...chuda male, ale ked ju nosim na rukach, tak sa snazi drzat hlavicku, obcas jej bacne, ale snazi sa...ked sedim na sedacke a opriem sa a polozim ju na seba bruskom, tak pekne otaca a drzi hlavicku...inak my teraz tiez nemame na nic cas, lebo len sa umyva, prebaluje, papa a ked zaspi, tak som stastna, ked sa zobudi, tak rychlo na prso...preto som sa aj pytala, lebo mam pocit, ze nemame na nic cas, tak ci som jedina a musim sprisnit rezim alebo je to normalne 😅
@leveretka ani nasej sa nepaci na brusku - trolinku sa posnazi drzat hlavku a vzapäti plac
nasej sa dokonca nepaci ani masirovanie po kupani - a to sa ani hanke nepacilo, hm .... a pritom zuzka mi taku super masaz ukazala ☹
teraz sa ale nemastime, len na niekt. miestach ju napudrujem - tie potnicky .... mam pocit, ze keby som ju v tych horucavach este mastila telovym mliekom, tak neprezije
nasa sa prave nacucla sa na prso, po 20-ich minutach som ju prebalila, polozila do postielky a v tichosti cakam, ze zaspi .... ale zatial je ticho 😕
@monky1 aj nasa mala sa hrozne zlosti, ked su prsia prazdne...akurat to mam za sebou, tak som ju dala do postielky po 2 hodinach uspavania, strcila jej dudel (konecne mam povolenie od priatela) a odisla z izby, tiez je nejak podozrivo ticho! 😀 aj sa tam bojim ist nakuknut, nech ju nezobudim, ak nejakym zazrakom zaspala! 😀
inak tie prazdne prsia mam uz asi 3.den, v pondelok mame 6.tyzdnov, to je zas ta kriza??? mlieko tam je, ale ci dost, netusim.
Isabelle sa vo vanicke velmi paci nastastie. No a kremovanie tiez nemusela, ale dnes sa jej to pacilo, revat zacala az pri obliekani. A na brusku tiez obcas vydrzi, podla nalady, ale hlavicku drzi super.
A ozaj, krasne mate vsetky deticky! 🙂
mam depku 😢 doktor mi predpisal anibiotika, Ofloxin, vraj su dost agresivne, bolo by idealne aby som nekojila ale ja chcem kojit dalej kvoli malej, kamaratka doktorka ma upokojuje ze by to malo byt ok, ze sa velmi pravdepodobne nic nestane (ona take brala 3 krat) aj ja tomu verim, ale je mi do placu prave ked viem ze pri kojeni budem mat pocit ze malickej robim zle ☹
ahojte babule 🙂
to moje dieta je nejake zazracne, az mam strach o nu, prespala od 22 30 do piatej rana 😅 , a to vytiahla iba 60tku pred tymto spacim vykonom , a vcera prespala skoro cely den, a papala pobiednejsie, dufam, ze je to v poriadku...
u nas je celkom ok v byte, v spalni mame iba 23 stupnov
dobre ranko
@leveretka no zaspala si predstav ... a aj teraz sa tvari, ze ide spat - pocuva uspavanky a je ticho, len oci jej behaju hore dole - zatvori otvori 😀
co sa cvikov tyka, len jej prejdem cez chrbatik, ako keby som ju stipkala, ale to nie je cvik - to skor patri k masazi, hm ... inak nic zvlastne s nou nerobim
@bealondyn takze uz aj vy cumlikujete 😅 .. a ako, zda sa ti malicka pokojnejsia, ci este stale chce byt len na prsku???
nasa je vdaka cumliku ako vymenena - podudkava si, pozera, obcas sa zlosti, ked jej vypadne place, ked dam do pusy je ok
@aktak preco beries ATB? 😕
@takyna v noci aj Ela vie pospat 6 - 7 hodin ... mozno ich mori to teplo 😒
@monky1 ja som ho kúpila v Inchebe na výstave pre deti ale bol to stánok www.latkovky.sk, myslím, že ma vyšiel na 17 EUR, alebo 17,50? ja som ho v kamennom obchode ani nevidela
dobre ranko
joj ale vam zavidim ked vam deticky tak dlho spinkaju
ten moj lumpik spi maximalne 4 hodiny ale aj to len obcas, vedsinou sa budi po 3 hodinach a hlavne skoro rano by stale reval 😒
ahojte... aj ja sa pripajam k zavistlivcom...mne sa mala budi najnovsie budi každe 2 hodiny.... alebo dokonca každu hodinu..každe 2 hodiny je na prse...dnes nad ránom dokonca skor len revala..a cucala až na 3 krát...žeby u nas nastupila laktačná kriza skor ako 6 týdnov? 😉 už by som si tak rada pospala aspon 4 hodinky v jednom kuse 😔
baby...od kedy davate svoje deturence do kresielok ako je napr...fischer a tak? alebo od akej velkosti? ked bola mala novorodenec a mala 2,80kg tak mi bolo blbe ju tam davat... teraz uz ma 3,60 a mesiac...
inak dnes ma akurát mesiac..... 😀
ahojte,tak my cez den spavame 1hodku max 2 ale to malokedy,asi len vonku.mali sme hrozny den,niekto nam ho uriekol bo tento plac este nemal a navyse sa budil s hrozou v ociach a takym krikom.spal len von inak cez den akonahle som ho polozila rev.total hysak.dufam ze to preslo.brusko nas bolka0je horuco ako v pek5e.v izbe ak je 26 stupnov vecer tak sme radi.hruza.ale noci spime tak 3 hodky.
Dobré ránko, mne niekto pred 3 dňami vymenil dieťa!!!
Konečne spí aj cez deň a to celkom slušne. Stačil cumeľ a kresielko fisher price.
Konečne aj niečo urobím doma. 😀
Inak krásne detičky 🙂
@bubina1 ja ju davam do polohovacieho lehatka... vacsinou este na lezato, maximalne tak vytiahnem operadlo do nejakych 30 stupnov... aby mala trochu vyhlad 🙂 ale ked sa trepe, tak sa odtial rychlo zosuchne... na kresielko este nedavam.
inak... dnes rano sme sa slavnostne rozlucili s prvymi malymi dupackami... 🙂 cislo 50... esteze boli len jedny... inac krasnucke... oprane len asi 4 krat... normalne mi ich bolo luto... no snad ich este pri nejakom druhom dietati vytiahnem... 😵
dnes navecer sa ide na jazero... mala bude samozrejme spat v kociku alebo revat na celu plaz... som zvedava, ako budem zvladat... drzte palce...
ahojte ja som bola dnes u takej pani a ukazala mi cviky na brusko....je to fain tak uvidím....a kupila som francuzke mlieko....skusim na miesto nutrilonu......lebo nam robi problem to kakanie......
včera nás vážili, malý už má 5,40 kg 😵 aj u nás funguje lehátko fisher price naplno 😀
malé vecičky sme už odložili kedže je riadny valibuk 🙂 zase prší, pošlite mi trochu tepla 😀

@leveretka - nasa mala sa tiez zlosti, ale v podstate to vyriesila tak, ze ked ju dame na brusko past koniky ci jak sa to vola, tak sa bud prevali nabok alebo skloni hlavicku dole a cmula si ruku ... a raz nam zaspala 😀
Inac niekedy ju mam na brusku a ona dviha hlavicku, ale to malo, lebo teraz bud spi alebo papa a na taketo neni cas 😅