Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte kocky,
ja zase pisem len jednou rukou, v druhej sa mi puci moja mala potvorka. 🙂 Cakame na vystrel do plienky. 😀 .
/je mi vas uprimne luto, ze musite trpiet tie horucavy. My tu mame prijemnych 20 C.Ale zase mame prehanky, takze von sa velmi neda ist.
Mozno ste to tu uz rozoberali, len nestiham citat vsetko dozadu, neviem presvedcit moju malu na dudlik. Ako ste to robili vy? Mne ho vypluva velkym oblukom a zlosti sa. Skusili sme 2 rozne tvary ale zatial ziadny uspech. Poradte prosim.
@kivec - my sme skusali, nakoniec fakt pomohla jeho unava, hlad a kyvkanie cumlikom hore dolu a sucasne pritlacenie na hrud, potom zacal cuckat na duduske... ale mal vtedy uz cez tri tyzdne... aj teraz ho ma len par minut na zaspatie (a aj to len, ked sa preje a uz by z mlieka blinkal a stale sa driape na prso)..potom ho vypluje.
Maly dneska pekne spinkal, aj teraz zasa spinka, tak sa z neho tesim... chceme ist poobede pozriet prehliadku starych aut.. cisto chlapska akcia 😀 😅 Malu som poslala s drahym ku kadernicke, tak snad neprijde s uplne vykosenou ofinkou 😨 Ale uz nic nevidela chudatko, bolo treba.
Konecne som poslala papiere do poistovne kvoli materskej a mamine papiere kvoli maleho slovenskemu rodnemu listu, tak snad sa rozhybeme...este vypisujem papiere na pridavky na deti... a este musim vypisat papiere na rodicak... blbe papierovacky 🙄
@angie267 ahoj
ja som tiez rodila na kramaroch a tiez mi povedali to iste
ale ked som prisla prvykrat k pediatricke, ta mi hned kazala balit nasiroko a ze po kontrole na klbikoch sa uvidi
vysetrenie mame za sebou a vsetko bolo v poriadku, uz balit nasiroko nemusime, tak som rada
a dalsie vysetrenie v 8mom mesiaci, ked sa vytvori nieco v klbikoch 🙂 neviem presne, ale doki nam to ukazoval na USG
ahojte 🙂
my sme dnešnú noc boli od jednej kazdu pol hodinu až hodinu hore a chceli papať. stále sa malá krčila mrnčala, neviem čo jej bolo, ved vykakaná bola. takže som nevyspatá. a teraz od deviatej spí s jednou papacou prestávkou. ale ja teraz nezaspím, aby som to dohnala. ☹
aj my musime balit na široko, ale v týchto teplách ju chúda malé balím len na noc.
@lenocka84 ,@anjelicek26 - tak asi to chce len trpezlivost. Budem teda skusat, mozno si tu dudku raz chyti. Teraz nam na plac najlepsie zabera satka, takze som zistila, ze jej nejde len o prsko ale hlavne o to, aby bola na rukach. V satke je najstastnejsia na svete. Prespala by tam aj cely den. 🙂
@anjelicek26 - tvoj drobcek je rozkosny 🙂 .
ahojte -stiham citat tak par prispevkov dozadu-a pisem podobne ako
@kivec 🙂 -Šimi zatial spinka v babysatke 😅
@kivec -ty mas aku?ja "ring sling" -lanovo-bavlnenu-ale este zvazujem ze kupim Hoppediz-ku.Este som sa ta chcela opytat ci latkujes a ci uz pouzivas aj disany-vlniaciky-lebo ja zvazujem kupit najma ked nosime v satke-zdaju sa mi pohodlnejsie ako PUL-ky.
@anjelicek26 -zlatucky Maxik 🙂
@etuska - ja mam elasticku satku - ,,Kari-me" , dostala som ju od kamaratov este pre Estherku. Na taketo male babatka je velmi prakticka. Potom budem pouzivat Manducu. A este nelatkujem, lebo mam dobru zasobu jednorazoviek. Tie vlniaciky, co som kupila, su strasne obrovske, hadam aj Estherka by ich teraz mohla nosit. 😅 Ma to mrzi, zbytocne vyhodene peniaze. Nechapem, ako ich mohli predavat ako pre new born. 😠 Takze idem kupit normalne gatuse z Little lamb. A ty si uzivas latkovanie? iem, ze si sa na to velmi tesila.
k dudke,ani nas nechce,len ked je hladny,ale iny ako chicco nechce.je ze ukludnujuci,a vela kamosiek ma podobne skusenosti,ze ine im drobce nechcu len tento.
aj moja mala ell ma svoj den.....je nervozna placka puci sa ...neviem si s nou rady....je na rukach krici je na prsku krici..terz uz od 3 spi......na neviem co bude v noci.......anjelicek mas pekne video s kupanim......ja budem malu balit len na noc a ked nemusim....nevadi jej to...som zvedava kedy sa to pocko umudri citim sa doma ako vo vazani nemozem nikam ist a proste sa sitim nejako..ide na mna aasi depsresia a mrchu som dostala...kocky viete mi napísat či mozem jest vajicka, ryzu,vyprazane? aj ked nekojim vela ale predsa sa mala na prsku ukludnuje a mam pocit ze ma so mna koliku ze niečo zle papam.......
monky ja uz neviem ci vlastne nieco mozem jest mam s toho strach.....
@sportpark vsetko je individualne - cokolvek zjes, jednemu babatku to moze vadit, inemu nemusi - jasne ze veci typu - cesnak, cibula, strukoviny, kapusta, jahody ... nie, ale treba naozaj odskusat co jej nerobi dobre - ja mam podozrenie na mlieko - ked si dam rano cerealie s mliekom, vzdy cez den placeme 😒
a viem, ako sa citis, lebo ja som sa tak sledovala pri Hanke .. teraz som uz miernejsia, pomalicky co-to pridavam
teraqz riesim kyslu uhorku - robila som cestovinovy salat, kde ide kysla uhorka a hrasok, ale nemam odvahu, takze bude bez 🙄
@fatimuska vraj to moze mat vplyv na vyvoj chrupaviek, nasi mi boli kupit umele mlieko a aspon par davok za den dame asi malej, lebo teraz ju strasne casto kojim (aj kazdu hodinu) lebo ju boli brusko, je nekludna a smadna z toho tepla, tak nech nepije len moje mlieko stale, ked lieky vysadim tak sa urcite rozkojime zas ale teraz trosku menej chcem 😒
k tej strave...ja vajicka nejem...lebo mna nafukuju...vypražané tiež nejem.... dnes som mala napriklad plnenu tekvicu, tak dufam, že nebudeme moc trpiet zajtra... inak tekvic nafukuje? nemate s nou skusenost? cibulu jem ked je uvarena v polievke napriklad, alebo v niečom ak je primiesana v malom množstve...a nie normálnu cibulu ale bielu... pečenu však nie...tá nafukuje.... ja mam zase podozrenie, že mala ma možno koliku z mojich tabletiek železa.... myslíte, že by to mohlo byt..musim ich brat 2xdenne...
Ahojte júnovky , môžem sa k Vám pridať?. Doteraz som Vás sem tam čítala v téme jún 2010 . Chcem sa spýtať , či je normálne že malý mi papá z jedného prsa maximálne 5 minút a potom sa sám odťahuje. Keď mu ešte ponúknem tak ma odtláča a nechce. Neviem, či si za tých 5 minút dostatok vytiahne ale potom mi vydrží 3 hodiny. Na začiatku na mne bol prilepený 20 minút a teraz....
Ahojte, ja som sa len prišla pochváliť. Mužíček mi dnes umyl okná a doteraz upratoval byt- bez reptania. A ešte mi teraz vzal malého na prechádzku a ja mám celý byt len pre seba a psíka. Utekám do sprchy a konečne po mesiaci z nej nebudem utekať k plačúcemu dieťatku. Jupííííííííí 😀
Potom vás prídem dočítať. 😉
ahojte.neviete co znamena grckanie akoby zrazeneho mlieka?uz 2den nam preplakal spat ani za svet aj to len na rukach nemozem sa ani pohnut.doterazBOL TAKyDOBRX SPALpekne 3HOD JEDOL SPAL TERAZ ZA CELY DEN DOKOPY ASI 2HOD.NEVLADZEM POMALY.
Kočky, skúšali ste červený melón? Niekto tvrdí, že nejesť, niekto, že jesť. 😖

ahojte maminy
dufam ze nas beriete do klubu junovych, aj ked sme aprilovy :-ň
ako sa tu mate?