icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
11. jan 2011

@babulina aj by si ma možno prehovorila, ale zajtra som si dohodla dve stretnutia a už ich nechcem rušiť, tak nabudúce ale užite si poriadne a aj niečo pofoťte 😀
@mici111 u nás v DM sa mi zdá majú čiernu? mám ti pozrieť?

babulina
11. jan 2011

@mici111 - a kedy a kde sa stretavate? ze by ste znavigovali aj mna 🙂

mici111
11. jan 2011

@babulina no cas presny zajtra 🙂 ja volam @lenocka84 ze vyrazam z domu a oni idu tiez, ona je tam z domu za 5 minut..my asi za 10-15 z petrzky..zalezi ako vstaneme, napapame sa, pobalime a tak..

babulina
11. jan 2011

@mici111 - no i tak ja dokym presvedcim ninku ze z pyzamka sa aj dneska musi prezliect 😅 , to bude zase vecnost, ja tak planujem ze 9.45 z domu, tak snad 10.20 najneskor som tam, ci sa tazko mylim?

mici111
11. jan 2011

@babulina ale to by si mala stihnut v pohode..o takom case uz nie je vela aut..a nie je to daleko..inak idem aj zajtra zumbovat..do zoracentra, so sesternicou..ale hlavne ze som zrala este pred hodinou zapekanu brokolicu so zemiakmi 😎

babulina
11. jan 2011

@mici111 - je zavidim, ja tento tyzden nic, drahy ide na lyze na cely vikend od piatku tak nema kto strazit

mici111
11. jan 2011

@babulina jaaj, takze v piatok neprides??? 😕 to tam budem hopkat samaaa??? ☹

babulina
11. jan 2011

ja som to nevedela, mi to manzelik pripomenul len teraz

babulina
11. jan 2011

aj to len tak, na porazenie 🙄
ved budes hopsat ty a tvoje dve cice, plus dalsie holky 😀 😀 😀

riska
11. jan 2011

@mici111, dobréééé, si vzala to zumbovanie útokom 😀 a čo je zlé na brokolici? mnam 😉

anjelicek26
11. jan 2011

@angellinka - rascovy cipok je na prirodnej baze, vykaka sa do pol hodky a nedrazdi to tak konecnik, neni to navykove, proste zmäkci ten koniec stolice, potlaci a hotovo. Maju ho v lekarni. Viac ako tri dni by stolicu nemala zadrziavat, ak dostava prikrmy. Treba upravit stravu, ale kym to zaberie, zistite, co funguje, tak by som jej pomohla, ak to nepojde.

@babulina - urcite pred dovcou nema zmysel nieco riesit, bude toho mat aj tak dost. V tomto je fakt prso super, hocikde - moze byt cudzia postel, ludia, vsetko, prso je vzdy to iste a ukludni ho 😉

@monky1 - ja viem, kojenie je tazka srdcovka, ja milujem ten pocit, ked mi maly zaspi na prsniku, ako ho hladka, priviera ocka, tak neskutocne kludny, spokojny, proste je to maximalna dovera a odovzdanost.

zojec
11. jan 2011

@anjelicek26 ani si sa nepochvalila aky je novy kocik a co na to muzik 🙂

babulina
11. jan 2011

@anjelicek26 -aj ty mas novy kocik??? som prehliadla, no ved daj foto nech pochvalime 😉

anjelicek26
11. jan 2011

@zojec - lebo mi ho kamoska az o tyzden dovezie, tak sa neni cim chvalit 😅 Ale uz sa na neho tesim.. maxi cosi muru 4 aj s fusakom, takto by mal vyzerat 🙂 Ale to neni buggy, ale sportak... ako buggy mam quinny zapp a nic na tom zatial nemenim...

babulina
11. jan 2011

@anjelicek26 - peknucky a aj v tejto farbe ho budes mat? ja stale spekulujem ci ist do toho si-cka, ved @mici111 mi da referencie a uvidime do jari daleko

anjelicek26
11. jan 2011

@babulina - v tejto farbe, aj fusak 🙂 Tesim sa na neho... kamoska ho mala pol roka a uz ho dava prec, tak ho berieme my 😅

Ja na leto chcem concord fusion 🙂 Ale ako vravis, to je este daleko 🙂

babulina
11. jan 2011

ja mam svoje chicco milovane,len akosi som zatuzila po zmene, len ked si predstavim ze to bude kocik tak na polroka tak neviem ci to stoji za to, a plus mam podmienku od mm ze musim predat oba nase, taaaakze tak

anjelicek26
11. jan 2011

@babulina - tak ja mam na to v garazi miesto, teraz som predala nas jane, tak snad drahy nebude tak pistat, stal ma len 140 libier... a je ako novucickyyyy, potrebujem taky normalny kocik na prechadzky u nas pri kanali, to je mierny strk, trava... a mura ma slusne velke kolecka 🙂

Predat kocik neni problem podla mna, staci dat pekne nizku cenu xixi 🙂

babulina
11. jan 2011

@anjelicek26 - v tomto je mm bystry, stanovil aj za co ich ma predat, dobre to na mna vymyslel 😀

anjelicek26
11. jan 2011

@babulina - ja sa potrebujem zbavit tolko veci, asi pojde kopa na charitu... hracie deky mam tri, uz ho to nebavi... autosedacky vajicka mam dve, aj z bazou, no uz pojde o mesiac do väcsej, krabice oblecenia, hraciek, lehatko do vane... no co s tym?? Dokonca kolisku a komplet ruzovu postelnu vybavu mam v garazi, ked sme este nevedeli, co to bude... to nemozeme skladovat, to by bolo fakt amen-tma...

etuska
11. jan 2011

@anjelicek26
ten kocik je fakt pekny,uz si ho aj videla a odskusala nazivo?lebo ja zvazujem aky kupit.Travel system mam od kamosky a je uz riadne zniceny-tak uvazujem aky dalsi kocik

etuska
11. jan 2011

@anjelicek26
no take drahsie veci mozes predat cez E-bay 😉

anjelicek26
11. jan 2011

@etuska - videla som ho, ked sme sa posledne videli 🙂 Teraz mi ho dovezie 🙂 Velmi si ho pochvaluje, ale proste na take denne vkladanie a vykladanie z auta tento nie je... moc tazky. Ja chcem mat len zapp v aute, ked budem chodit po Sasku do a zo skoly, na tych 500m tam a nazad je to idealne, zas vlozim do auta a soferujeme domov. Aj sa fajne sklada.

Zatial mam v aute buzz, lebo sa mi Max zda este maly na zapp... ale na jar bude v zappe na kratke trate... teda fakt kratke ako tych 500 m 🙂

No ja neviem, cez e-bay co ja viem... mne sa to nechce, fotit, davat tam, ist s tym na postu, no amen-tma, to to mozem aj darovat radsej :(

etuska
11. jan 2011

@anjelicek26
no ja presne potrebujem nieco rychlo skladne,ale pohodlne zaroven.
Buzz sa da sklopit aj na lezanie,ci nie? 😕

anjelicek26
11. jan 2011

@etuska - hej da sa krasne, uplne dorovna, aj sedacka sa da otacat do oboch smerov, k mame aj opacne. Je fajny, len ako je tu furt vlhko, tak sa mi zadrhava hydraulika, takze ho neviem sklopit, stve ma to, ked sa s tym mordujem 5 minut pred autom (zda sa mi to ale venost :( ) No a kedze som mala siesty defekt, mam chut tu vec uplne vyhodit. Na druhej strane, ak mam defekt opraveny a je sucho, tak je to naj kocik na svete 🙂 Len v lete nam uz bude maly. ta buzz sedanka je mala, teraz akurat, ale proste... akurat. Ta XXL sedanka je skareda, aj ked sa da dokupit... ved uvidime este...

etuska
11. jan 2011

@anjelicek26
ja napr. tu neviem najst kocik,ktory by bol lahko skladatelny Z/do auta a zaroven lahky.
Jedine co som nasla a podla referencii sa zda fajn je tento:

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/serv...

etuska
11. jan 2011

@anjelicek26
a zapp sa da sklapat?
v pohode sa tam babo aj vyspi ?

etuska
11. jan 2011

@anjelicek26
ten Nipper ma len 7kg-to sa mi zda na trojkolku celkom OK a hlavne je dost priestranny.Ved nas Šimon uz ma teraz 9kg a ja nechcem kupovat kazdy polrok iny kocik 😝 😀

anjelicek26
11. jan 2011

@etuska - ten vyzera fajn, aj sa krasne da poskladat - len od pohladu sa mi zda sedanka uzka, das tam dieta 1,5 rocne s fusakom na jesen?

No a zapp sa da sklapat len v kombinacii zapp xtra... no a ten sa uz tak pekne neda zlozit, su to dve casti... co je na prt... v zappe normalnom dieta nemoze spat. Je to len na presuny, rychly shopping, ako pomocka k prechadzke, kde vies, ze dieta tak daleko nedojde. K tomu treba mat este normalny sportak ci iny buggy do terenu.

anjelicek26
11. jan 2011

@etuska - no ako kukam to kiddicare video, tak taky uzky fakt nie je, super 🙂