Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ja som to nevedela, mi to manzelik pripomenul len teraz
aj to len tak, na porazenie 🙄
ved budes hopsat ty a tvoje dve cice, plus dalsie holky 😀 😀 😀
@angellinka - rascovy cipok je na prirodnej baze, vykaka sa do pol hodky a nedrazdi to tak konecnik, neni to navykove, proste zmäkci ten koniec stolice, potlaci a hotovo. Maju ho v lekarni. Viac ako tri dni by stolicu nemala zadrziavat, ak dostava prikrmy. Treba upravit stravu, ale kym to zaberie, zistite, co funguje, tak by som jej pomohla, ak to nepojde.
@babulina - urcite pred dovcou nema zmysel nieco riesit, bude toho mat aj tak dost. V tomto je fakt prso super, hocikde - moze byt cudzia postel, ludia, vsetko, prso je vzdy to iste a ukludni ho 😉
@monky1 - ja viem, kojenie je tazka srdcovka, ja milujem ten pocit, ked mi maly zaspi na prsniku, ako ho hladka, priviera ocka, tak neskutocne kludny, spokojny, proste je to maximalna dovera a odovzdanost.
@anjelicek26 ani si sa nepochvalila aky je novy kocik a co na to muzik 🙂
@anjelicek26 -aj ty mas novy kocik??? som prehliadla, no ved daj foto nech pochvalime 😉
@zojec - lebo mi ho kamoska az o tyzden dovezie, tak sa neni cim chvalit 😅 Ale uz sa na neho tesim.. maxi cosi muru 4 aj s fusakom, takto by mal vyzerat 🙂 Ale to neni buggy, ale sportak... ako buggy mam quinny zapp a nic na tom zatial nemenim...
@anjelicek26 - peknucky a aj v tejto farbe ho budes mat? ja stale spekulujem ci ist do toho si-cka, ved @mici111 mi da referencie a uvidime do jari daleko
@babulina - v tejto farbe, aj fusak 🙂 Tesim sa na neho... kamoska ho mala pol roka a uz ho dava prec, tak ho berieme my 😅
Ja na leto chcem concord fusion 🙂 Ale ako vravis, to je este daleko 🙂
ja mam svoje chicco milovane,len akosi som zatuzila po zmene, len ked si predstavim ze to bude kocik tak na polroka tak neviem ci to stoji za to, a plus mam podmienku od mm ze musim predat oba nase, taaaakze tak
@babulina - tak ja mam na to v garazi miesto, teraz som predala nas jane, tak snad drahy nebude tak pistat, stal ma len 140 libier... a je ako novucickyyyy, potrebujem taky normalny kocik na prechadzky u nas pri kanali, to je mierny strk, trava... a mura ma slusne velke kolecka 🙂
Predat kocik neni problem podla mna, staci dat pekne nizku cenu xixi 🙂
@anjelicek26 - v tomto je mm bystry, stanovil aj za co ich ma predat, dobre to na mna vymyslel 😀
@babulina - ja sa potrebujem zbavit tolko veci, asi pojde kopa na charitu... hracie deky mam tri, uz ho to nebavi... autosedacky vajicka mam dve, aj z bazou, no uz pojde o mesiac do väcsej, krabice oblecenia, hraciek, lehatko do vane... no co s tym?? Dokonca kolisku a komplet ruzovu postelnu vybavu mam v garazi, ked sme este nevedeli, co to bude... to nemozeme skladovat, to by bolo fakt amen-tma...
@anjelicek26
ten kocik je fakt pekny,uz si ho aj videla a odskusala nazivo?lebo ja zvazujem aky kupit.Travel system mam od kamosky a je uz riadne zniceny-tak uvazujem aky dalsi kocik
@anjelicek26
no take drahsie veci mozes predat cez E-bay 😉
@etuska - videla som ho, ked sme sa posledne videli 🙂 Teraz mi ho dovezie 🙂 Velmi si ho pochvaluje, ale proste na take denne vkladanie a vykladanie z auta tento nie je... moc tazky. Ja chcem mat len zapp v aute, ked budem chodit po Sasku do a zo skoly, na tych 500m tam a nazad je to idealne, zas vlozim do auta a soferujeme domov. Aj sa fajne sklada.
Zatial mam v aute buzz, lebo sa mi Max zda este maly na zapp... ale na jar bude v zappe na kratke trate... teda fakt kratke ako tych 500 m 🙂
No ja neviem, cez e-bay co ja viem... mne sa to nechce, fotit, davat tam, ist s tym na postu, no amen-tma, to to mozem aj darovat radsej :(
@anjelicek26
no ja presne potrebujem nieco rychlo skladne,ale pohodlne zaroven.
Buzz sa da sklopit aj na lezanie,ci nie? 😕
@etuska - hej da sa krasne, uplne dorovna, aj sedacka sa da otacat do oboch smerov, k mame aj opacne. Je fajny, len ako je tu furt vlhko, tak sa mi zadrhava hydraulika, takze ho neviem sklopit, stve ma to, ked sa s tym mordujem 5 minut pred autom (zda sa mi to ale venost :( ) No a kedze som mala siesty defekt, mam chut tu vec uplne vyhodit. Na druhej strane, ak mam defekt opraveny a je sucho, tak je to naj kocik na svete 🙂 Len v lete nam uz bude maly. ta buzz sedanka je mala, teraz akurat, ale proste... akurat. Ta XXL sedanka je skareda, aj ked sa da dokupit... ved uvidime este...
@anjelicek26
ja napr. tu neviem najst kocik,ktory by bol lahko skladatelny Z/do auta a zaroven lahky.
Jedine co som nasla a podla referencii sa zda fajn je tento:
@anjelicek26
a zapp sa da sklapat?
v pohode sa tam babo aj vyspi ?
@anjelicek26
ten Nipper ma len 7kg-to sa mi zda na trojkolku celkom OK a hlavne je dost priestranny.Ved nas Šimon uz ma teraz 9kg a ja nechcem kupovat kazdy polrok iny kocik 😝 😀
@etuska - ten vyzera fajn, aj sa krasne da poskladat - len od pohladu sa mi zda sedanka uzka, das tam dieta 1,5 rocne s fusakom na jesen?
No a zapp sa da sklapat len v kombinacii zapp xtra... no a ten sa uz tak pekne neda zlozit, su to dve casti... co je na prt... v zappe normalnom dieta nemoze spat. Je to len na presuny, rychly shopping, ako pomocka k prechadzke, kde vies, ze dieta tak daleko nedojde. K tomu treba mat este normalny sportak ci iny buggy do terenu.
@etuska - no ako kukam to kiddicare video, tak taky uzky fakt nie je, super 🙂

@babulina aj by si ma možno prehovorila, ale zajtra som si dohodla dve stretnutia a už ich nechcem rušiť, tak nabudúce ale užite si poriadne a aj niečo pofoťte 😀
@mici111 u nás v DM sa mi zdá majú čiernu? mám ti pozrieť?