Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 no niečo mi o tých veciach hovor, ja mám kopu, čo už nepoužívam a nemáme garáž, všetko skladujeme v dvojizbáku 🙄 , ale už som si dala záväzok, že to všetko pofotím a idem predať a za to kúpim nunu
@julinka2787 no co uz s nou potvorkou 😉 inak kravske mlieko zahlienuje, takze ho detom ani nie je treba davat, radsej potom mliecne vyrobky, kvalitny biely jogurt najlepsie 😉
ja dnes normalne nestiham prebalovat 3 dni po sebe kakal len raz o 8 rano zhruba a dnes uz 6x a jak fajne cuje🙂 no hlavne ze ho brusko neboli🙂
jaj baby ja už som taká mimo z tých kočíkov, chcela som zapp, ževraj hrkoce, chcela som nunu, ževraj hrkoce, tak aký malý skladný kočík nehrkoce, už ma to začína štvať, nakoniec ostanem pri mojom a kašlem na buggy
@ellysa - kazdy kocik pod priemer kolecok 15 cm hrkoce na dlazbe, s tym nic neurobis a ak ma negumove kolecka, tak detto. Ak ma gumene kolecka, zas mas kazdu chvilu defekt. Prast jak uhod. Si nevyberies. Rozmyslaj nad tym, kam by si s tym kocikom chcela chodit, vsak mas aj ine na vyber. Ja na zapp nedam dopustit na take rychlovky typu obchod, rychla prechadzka, shopping centrum, dovca... ja som si to hrkanie napr. nikdy nevsimla 😕
a kde ste to boli dievcata? 🙂
@anjelicek26 no na to ho chcem, obchod, rýchly presun ak ideme niekam autom, ak pôjdeme na dovolenku, prípadne v lete na výlet do nejakého mesta a tak...
no a aj k našim na Oravu cez leto, ale tak to len na prechádzky po meste, lepšie povedané presun po meste, predpokladám, že potom to už bude smer park alebo ihrisko, isto nie na nejaké dlhé prechádzky
@ellysa - tak potom podla mna neries nejake hrkotajuce koliecka na dlazbe. V lete dovca - to bude mat Oliv 14 mesiacov a spat ti tam aj tak nebude, skor bude bezkat, len ked nebude vladat, tak si sadne... No a na obchody a tak to fakt staci. Ci uz nuna, ci zapp. Zapp ta teraz vyjde 119€ kvoli (vdaka) tomu, ze je novy xtra... parada... mas k tomu aj prsiplast, aj prenosnu tasku, takze najsamlepsie do lietadla. Len zbalis a nemaju ti to ani poskodit... my zo zappom mame odsluzenych par dovoleniek. Nikdy sme nelutovali.
@ellysa kukala si I'coo Pluto? ja mam I'coo kocik teraz, a som velmi spokojna ,chcem neskor kupit v lete tent I'coo Pluto golfak.
A tak ako hovori Anjelicek26, tieto golface hrkocu vsetky, to mas jedno.
@anjelicek26 no ja som ju pouzivala s vanickou , sportova cast mi ostala v Dubaii ,nepozita podotykam 😠 ,bola krasa, tm.fialovo zlta, je to dobry kocik do terenu,ja som ho kupil zbytocne,lebo v Dubaii ani nezaprsi,cize som preto druhy kocik zvolila nie aky masivny, ale velmi sa mi zdala pohodlna ta sportova cast,ale nikdy sme ju neodskusali :D
mas Mura 4 ci Mura 3?
@adamala - muru 4 😵 Trojkolky som teraz mala, mam este buzz a zapp, to mi staci... chcela som nieco do terenu stabilne 😅 Si mala kombinaciu fialova/zlta? Som ani nevidela taku, parada... nas je modry... vo stvrtok buduci tyzden mi ho dovezie, ani nevydrzim dovtedy 😅
@anjelicek26 aha tebe ho maju doniest 🙂)) sa tesis co?? ty si zavislacka na kocikoch co?? 🙂 bola zvonku tm.fialovy a zvnutra zlty,no pekny bol.
ty mas ten parizsky modry s tyrkysovou vnutri? ci mas tyrkysovo zeleny?
@ellysa http://www.bambinoworld.eu/en/buggy-bella-milan... kukni si tuto stranku, je to z Rakuska, dovezu ti ho za priplatok na Slovensko, tento je celkom pekny ak chces za rozumnu sumu.Neviem ake mas poziadavky.
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
tak mne sa celkom tento vidi, ved bohvie kedy budeme kupovat..
Ahojte kočkx, ani nestiham si vas precitat....som do nedele slamenna vdova, dnes som si vyupratovala dom, a skladam kreslo, len mi prebyvaju matice, tak musim pockat na suseda, kde ich mam dat 😀 😀 😀
Uz nam lezie 4.zub, tak sme opet vo vytrzeni...Dnes som bola v Tescu a urobila som velikansky nakup... 🙂 MM ked sa vrati,tak ho prevrati, co som minula 😀 😀 😀
@ellysa - Eli, neviem, ci si pisala uz o tych snurkach na rukaach...prosim ta, napises mi o nich nieco?
@adamala - modry zvonka, tyrkysovy vnutri 🙂 No a tesim sa riadne, len drahy o nasom novom rodinnom prirastku este nic netusi 😅
@deniskateniska Deni ja budem brat od CHicco ale Multiway - ale je podobny.... 😉
@deniskateniska - len ty si davaj pozor, aby ti Romanko pri takychto lahkych golfkach v roku nebol nad hranicu nosnosti 😅 To je pri golfkach casto aj do 13 kg 🙄
@anjelicek26 zatial len cumakujem ake su ale musim vydiet najprv nazivo aby som nieco kupila 😅

@adamala - inak si bola s murou spokojna? Blbe, ze ti kocik zlomili, my sme uz leteli slovensko/UK tam a nazad a nemecko/UK tam a nazad a kocik to prezil uplne v pohode... teraz som prave muru chcela brat na slovensko... tak teraz neviem... my letime priamo do BA..