Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@bakatuska no veru, rozliezali sa nam stale 😀
@julinka2787 davame veru, je to super, dufam, ze nebola posledna.. 😀 cez leto to bude ovela lepsie, sa vytrepeme niekde do parku 😵
@miculienka hod link kde to studujes nech kuknem 🙂
@bakatuska - hneď hodím, len to tam treba hľadať medzi otázkami, už som prešla celú kopu, tu je názov maste , čo tam doki odporúča na šušku - ovestin krém , že to treba denne tým masírovať a bude to kyprejšie a lepšie
babyyyyyyy sme mali mesiac pokoj so zubamy a asi idú dvojky dole, už dva dni je nervná, pchá všetko do úst, slintá, v noci som jej musela dať paralen a potom sa ukľudnila, som dúfala, že bude dlhšie kľud a v pondelok očkujeme, už teraz som na prášky po tom poslednom raze ☹
jaaaaaaj, som sa pustila do konecnej upravy torty a nedari sa mi ... no nic, zmena planu 😀
fuj, ale to je dáky humus ten ovestin krém , teraz som čítala príbalový leták, a pre dojčiace mamky vôbec neieje vhodný 😖 , musíme pretrpieť 😒
@mici111 super fotocky.. 🙂 aj ja uz viem kto je kto 🙂 len ten vacsi chlapcek v modrom neviem kto je , ale to bude asi ceresnin syncek 😉
@julinka2787 veru, tu sa nemame kto stretnut, aj ked kde by bolo 🙂 u nas by sa nas mohlo naskladat aj 10 😀
ach, babenky, my uz druhy den teplotujeme a sme len na mlieku... 😒
a inak krpatá už kričí ham, keď ju kŕmim a nestíham vkladať 😀
ahojte, moje dieťa konečneee zaspalo...od rána 😒 už mi nejak dochadzaju napady, chvilu sa pohra na zemi, potom spievame, tancujeme... ked odidem, rev....baby, ja sa normalne priznam, že ked je najhoršie, pustim bebe tv aspon na 15 minut, aby som si aspon polievku navarila...a to som si hovorila, že ja to robiť nebudem 🙄
@riska ja som sa tiež akurát mame sťažovala, že nič nespravím, naozaj sa nedá, ona sa stále stavia, už ani nelozí, len rýchlo k niečomu pribehne a stavia sa a ja stále 10 cm ruky za ňou, už tak šprintuje, aj nestíham, takže jediný čas, keď niečo urobím je keď spí alebo je v stoličke ako teraz a to si zasa aj ja chcem trochu oddýchnuť, tak rýchlo naložiť pračku dať prať, upratovať už nestíham vôbec 😒 , ale tak ja dúfam, že to bud aspoň trochu lepšie keď začne sama chodiť a sedieť, ja viem bude všade, ale aspoň nebudem musieť stále stáť za ňoupripravená chytať

@julinka2787 - ani tu u mňa neni s kým ani kde ☹