icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
13. jan 2011

tiez si myslim ze je to indivindi s tym spanim, nas napr zaspava uplne v pohode sam - ja som len v rovnakej miestnosti ale i tak sa budi kazdu chvilu, najnovsie ani nechce jest ani dudlovat, iba ma strcene prso na dve minutky v puse a potom je tuhy, no povedzte, co toto bude za chlapa? 😀 😀 😀

babulina
13. jan 2011

@ellysa - daj adresu, urcite sa niekto najde 😉

adamala
13. jan 2011

@monky1 dokazala,pretoze ludia co ziju v Dubai tak z nich je 80% cudzincov a 20% lokalcov,dubacanov...mne sa to zije fakt dobre, mam tu slovenky kamosky, ale je pravda,ze ked si nikdy nezila v cudzine tak by sa ti to nepacilo,ja som predtym bola vonku a doma naSR som sa neaklimatizovala spat,rada tam chodim ,ale na dovolenky ,kvoli rodine uz viacej menej.

ellysa
13. jan 2011

baby, čo znakujete je možné, že by sa krpaňa už naučila znak pre mlieko? normálne začala revať a ukazovať to, urobila som jej mlieko a celá šťastná na mňa pozerala a zasa to ukazovala, som normálne mimo 😕 😉

adamala
13. jan 2011

@anjelicek26 fuha, tak neviem ci ten moj nebude ako tvoja Saska,to sa mam teda naco tesit,a spim s nim v jeho izbicke a aj tak sa budi,do postele som ho zufala uz parkrat dala ale to bolo o to horsie lebo chcel len prso a prso...

zojec
13. jan 2011

@ellysa akurat som sa ta sla pytat na znakovanie ako vam to ide 😀 dnes mi prisla ceska kniha o znakovani, tak studujem pomaly.. 🙂 tak je super ze sa olivka chyta.. ja uz sa tiez tesim ako ideme od zajtra znakovat 😉

kuriatko33
13. jan 2011

@zojec no mi so znakovanim ideme pomaly, sa mi zda ze sme este na to malý aby sa to vedel naucit. tak mu vzdy ukazujem znak na jedlo, mlieko a spanie, podla mna zatial nam to staci, ale tiez robil znak na mliečko, ale či to bola nahoda pil ho vtedy, a ked mu ukazem znak papanie tak sa velmi tesi, ale neopakuje to po mne, zacali sme tak 2tt. najprv si osvojime tieto a potom skusim pokracovat, piste ako ste vy na tom, budem rada ked si poradime a dufam, že nam to ulachci zivot s nasimi drobčekami 🙂

ellysa
13. jan 2011

@zojec ja zatiaľ ukazujem len znak na mlieko a kúpanie a vypadá, že na mlieko sa chytá

zojec
13. jan 2011

@ellysa ja jej mliecko tiez ukazujem uz dlhsie.. tak hadam sa chyti 😀 😀 moj mliekovy zavislak

ameanda
13. jan 2011

@ellysa
a kolko zubkov mate?
mam pocit, ze aj nam ide, ale len lava dolna dvojka (spodne jednotky uz mame, horne nie)
maly je nervny od vcera, ale brutalne, len co ma zbada, tak rev ako tur a dnes som ho uz ani nevedela upokojit
vecer sme chrumali jablcko a to mu asi robilo dobre na dasienko
ma to tam napuchnute a take teplucke aj mati mi povedala, ze to sa mu iste zubok tisne

julinka2787
13. jan 2011

@riska ja som veru znižovala, lebo som ju párkrát našla s nohou prehodenou cez bočnicu a ako sa ťahá rukami hore. som sa bála, aby sa jej to nepodarilo a necapla dole. 😒

anjelicek26
13. jan 2011

@julinka2787 - nas Max spi este stale v kosiku, jeho nieco ako liezt niekam este v zivote nenapadlo. Ked si pomyslim, ze Saska v jeho veku stvornozkovala a obchadzala nabytok, tak mi to prijde dost ze rozdiel 😕 Do postielky pojde, ked zacne vyliezat. A tu ma v izbe... tak som rada, ze je este v kosi... lebo mi ho bude luto davat ho spat inam...

ameanda
13. jan 2011

@monky1
@anjelicek26
dakujeme 🙂

@ellysa
@mici111
moj maly zase rad zaspava ked mu suskam rucicky, najlepsie dlane s prstikmi a zapastie a obcas aj celu rucicku, to si ju celu vytrci a mama pracuj 🙂 a ako zaspava, tak mu pomaly klesa a klesa, az je uplne polozena a vtedy viem, ze mozem ist po svojom
ale co je zaujimave, zaspava tak len cez den, na noc sa nemusim snazit 🙂

ameanda
13. jan 2011

@mojalili
my sami nesedime, len s pomocou a ani este nelozi
vypada sice, ze uz uz to bude, ale este to nie je ono...

ellysa
13. jan 2011

@ameanda tiež len dolné jednotky, hore nič, aj som sa snažila to pozrieť ale ona sa nedá, normálne mi ruky odsotí, no čo som skúšala, tak sa mi zdá, že to je pravá dvojka, už cítim takú akoby ryhu na ďasienku, všetko zúrivo žužle, tak som zvedavá, či niečo vylezie...

stelika
13. jan 2011

Caute babule tak kus som sa flakala po internete @anjelicek26 @ellysa @mici111 čo poviete na tento kočiarik?http://www.samo-kociky.sk/abc-sportovy-movingli...

ellysa
13. jan 2011

@stelika pozri si naň diskusiu, ja ho nepoznám, tak neviem zhodnotiť...

stelika
13. jan 2011

@ellysa no ešte tomusim najsť 🙂

ellysa
13. jan 2011

twn tvoj link mi nejde otvoriť ale ak je to podľa názvu ABC design, tak tu je https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/mate-skusenosti-s-kocikom-abc-design-moving-light/

mici111
13. jan 2011

@stelika ked som bola v brendone vyberat to peg perego, tak mi hovorili, ze abc design kociky su kvalitne..ale kuk na diskusiu niekde na referencie.. 😉

weirdo
13. jan 2011

@anjelicek26 - ano ano, dava to zmysel, dokonca nas pribeh je obdobny 😉 . V podstate som mala na mysli zaspavanie samo, samo uplne, polozis, odides, myslela som, ze tak to robis. Kazdopadne podobne ako Ty. Kedysi spavala cez den v posteli nasej velkej, somnou velakrat 😝 a vecer postielka. Zaspavavala len pri kojeni, proste ju to odvalilo. Cize nemala ani sancu zaspavat sama, lebo vzdy zaspala pri kojeni. Odjakziva, odmala, od narodenia. To som sa vtedy bala, ze ako ju odnaucim zaspavat na prsniku. A zrazu to prestala robit sama 😉 . No a nieco sa naucit urcite da, nejaky plac tam ale je. Napriklad sme ju doslova naucili nedavno na postielku. Zacala som rano, prvykrat plakala 30 minut, potom 15, potom 5 a uz tam zaspi v pohode. Cely cas som tam s nou, drzim ju za ruku, teda ona mna, hladkam a tak. Potom sme to dali aj na obed tak a uz aj vecer tam tak zaspava. Ale vzdy som tam, nemozem nic robit, lebo ona je strasne divoka, kym sa ukludni, tak to trva. Vsetko ju zaujima, vsetko skrabka, trha, chyta, otaca sa atd. Preto si neviem predstavit ju tam nechat uplne samu, ved mi vyskoci z postielky 😀 . No ale k veci. Ja som tam takisto s nou, nerobi mi to problem, zatial, potom ked zaspi, zdrham, este jej odokryjem deku z tvaricky, lebo tgak vacsinou zaspi a drzajuc moju ruku s licom na nej 😵 . A je to bez placu, teda vacsinou, sem tam zaplace, ale to stylom, ze vymysla, uz je unavena. Takze ano, dalo sa to, ale mala som na mysli zaspavanie necham tam a idem prec, zaspi sam. To sa podla mna naucit len vyplakanim ... 😉 . Ale je to moj nazor, nemusi ho zdielat kazdy ...

stelika
13. jan 2011

@mici111 no uz som aj nasla tu na MK ale dam vam do pozornosti este aj tuto net stranku su tam fakt lacne kociariky www.vsetkopredeti.eu 🙂 som rada ze som nasla tu stranku asi sa tam bude nakupovať 😀

mici111
13. jan 2011

@stelika no ani by som nepovedala, ze je to tam lacne..napr. na kociku concord neo je rozdiel oproti brendonu ze 230 evri??? to je ina palka preboha.. 😠

mojalili
13. jan 2011

@anjelicek26 K tej knihe. . neviem co idem citat....takze mozno dopadnem tak isto, ze zavrem a bude.... 😉
JEJ, ale nas je, co babatka nesedia, tak som kludnejsia.... Danko sa tak rozliezol ako Olivia, z izby do izby a ked zbada nieco od techniky, tak naberie rychlost stonozky.... 😀 😀 😀

stelika
13. jan 2011

@mici111 tak zrovna som pozerala, ale maju tam vypredaj len niektorých farieb ktore sa asi moc nepredavaju alebo maju posledne kusy, mna take drahe kociky napr. vobec nezaujimaju, ved opäť to je len na par mesiacov keby som byvala v dome by somsi mozno kupila aj drahsi a odlozim si ho pre druhe, ale v bytovke starej 35 rokov sa to neda jednoducho 😠 vsade kde som pozerala tak prave daju pod ruku hlavne tie drahe a ked vidim tie ceny tak sa mi obracia zaludok 😕

mojalili
13. jan 2011

@mojalili Baby, ja neviem cim to je, ale som slamenna vdova......a moje deti obe spia....LILI od 19tej a DAnko od 20tej......neuveritelneeee....ale je kludny dnes (klop klop klop). Muzovi to ani vraviet nebudem 😀 😀

mici111
13. jan 2011

@stelika uuups 😀 mas pravdu, v brendone maju na concord neo akciu..uz som ticho 🤐 😀

stelika
13. jan 2011

@mici111 no ale som kukla aj na brendon nie su zas az tak velke cenove rozdiely napr. na tomto kociku je rozdiel cca 12 eur

weirdo
13. jan 2011

@hori - tak drzim palec, nech je to "len" pardnove a nech je coskoro fit, lebo urcite je Lucka nemastna neslana 😒

mici111
13. jan 2011

dnes je tu nejako mrtvo 😕