Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
babulky už som si vybrala!!!! http://www.mimibazar.sk/bazar.php?id=7606636v tej ružovofialovej farbe!!!! straaaašne sa mi páči. takže ellysa, prepáč na nunu ostávaš sama. 😀
@julinka2787 kraasny je 🙂 ale ako som pisala zopar stran dozadu..jedna kocka vo fore peg perego si mala espiro magic a povedala ze nikdy viac..pockaj skopcim ti to sem..:
Espiro nikdy!!! Je hrozne maličké, síce super pérovalo, ale tým, že nemá spojovaciu tyčku medzi rúčkou a spodnou tyčou/neviem, či som sa správne vyjadrila/, tak sa vyhegá a rúčka o dosť klesne a samozrejme nedá sa prať, poťah nejde dole, musela som ho dať vytepovať...ináč pre nenáročné maminy si myslím, že je fajn, ale ja som náročná . No a malý sa v lete ledva v ňom vyspal, bol nadoraz natrepaný, je to skôr kočík na presuny a keď dieťa nespí.
Mne Saske len teraz zalahla a Max nespi, vsak spal 1,5 + 2 hodiny doobeda a este 1 ho podvecer, ani sa nedivim 🤐
Ahojte baby.
Uz dlho som tu nepisala ale ked mam cas tak si vas precitam 😵
Chcem sa opytat ake kupujete drobcom cestoviny aku znacku alebo si len precitate na obale ci su bezvajecne?
@ellysa prosim ta elly hodila by si mi link na tu knizku stou posunkovou recou...tam su aj instrukcie ako sa to ma dieta ucit?
My tiez zatial uplne nesedime a nelozime ale sa pregulavame a zubok nemame ani jeden 😀 a tiez my varenu stravu moc nechce len kupovanu tak mu vzdy spravim nieco varene a zmiesam s nejakou vyzivou 😵
@mici111 ja som čítala referky, ale ja som z tých nenáročných... 😀 a na občasné používanie pri cestovaní mi stačí. a veľa báb je spokojných 😉
@julinka2787 velmi pekny kocik aj si si citala nejake rezencie nan..pre mna by sa hodil ten zeleny alebo tyrkysovy
@julinka2787 aha tak uz viem 😵
@katka512 😀 😀 no stráááášne je pekný a vraj ten zelený je krásny v reáli. vraj oveľa krajší ako na obr... 😉
@julinka2787 no ani ja ešte neviem, či budem nunačka, mici ma ukecala na sí, tak sa idem zajtra pozrieť a muž v sobotu rozhodne 😀
@katka512 http://www.babysigns.sk/formular_sk.html ja mám tú kompletnú sadu
@julinka2787 - mne sa paci 😵
@ellysa no nuna je krásna, ale odradili ma tie hrkajúce koliečka a ten úzky sed. a ešte aj ten podvozok. toto vyzerá čo sa týka týchto vecí, lepšie. a je aj pekný. 😝
@julinka2787 ten som chcela ja, ale vraj je velmi nestabilny, ako hrkalka
ale ci to tak je netusim
@anjelicek26 fííííííha 😨 tak to je už čo povedať, keď mi ho odobrí aj odborník! 😀 😉
@julinka2787 a lacnejsije cez perinbaba.sk
baby a co tento? http://www.kocikovo.sk/product/babypoint-mark-q... len v zelenom 😅
@lenocka84 no pri neustálom používaní myslím každy ľahučký kočík neobstojí. teda môj názor. ale je viacej pozitívnych recenzí. tak sa asi nechám namotať, a dúfať, že mne sa zlý kus neujde. 😅 😝
@julinka2787 ale kuk cez tu perinbabu.sk fakt lacnejsie, ja somtam kuki
@julinka2787 - to si myslim tiez... akoze neviem, ako chcu spravit kocik do 8 kg, stabilny, s pevnym ramom a konstrukciou, velkym kosom, prislusenstvom, velkymi otocnymi koleckami, co nenadskakuju na dlazbe, co znezie aj 15 kg dieta, najlepsie polohovanie chrbatika do lahu, najlepsie do 120€... ehm... VSETKO NEJDE. Ja chcem preto na leto concord fusion, ma sice 11 kg, ale inak splna vsetko, co potrebujem na leto...
@lenocka84 keby len podľa mici by som sa riadila, ja som taký chudák, že za mňa vyberie manžel-no ale tak zasa povolil tretí kočík, aj keď jeden som odprisahala, že predám 😅
@babulina na ten som čítala dobé recenzie
@julinka2787 moja najväčšia podmienka je skladnosť a tam vyhráva nuna a zapp na plnej čiare, len že nuna je ešte o chlp pred s aspoň akým takým polohovaním a sí je zasa pohodlné, minus su golfové palice, ale v podstate sú super všetky tak nech rozhodne, hlava rodiny
@babulina - toto je odfotene v polohe - sedenie? Lebo to je teda dost nasikmo 😕 To si tam dieta ani nesadne, bude vzdy v polo-lahu alebo nalepene na madle 😖
@lenocka84 to je fakt dobrá cena. vďaka leni!! 😉
@lenocka84 - xixi aj my mame tri 🙂 Limit od draheho, ak chcem dalsi, musim vzdy dat jeden prec 😅
@lenocka84 - kamoska ma mark4 len ten ma delenu rucky, inak vyzeraju rovnako, som na vazkach, a viem ze chodili v nom aj v zime, pisala som jej ze nech da referencie, tak snad budem mudrejsia, pojdem ho niekam okuknut a uvidime, ale @mici111 to sicko mi tiez neda spavat 🙂
@anjelicek26 - ak si dobre pamatam, tak mark 4 sa dal polohovat na tri polohy - uplny sed, pololah a uplny lah, tak snad aj tento, vravim musim najprv vidiet, ale mam vedla sicka novu srdcovku
@julinka2787 nemas zaco, tiez som ho kuki tak preto viem
a z tej stranky mame autosedacku
@anjelicek26 ch boze
sak by som sa doma nepohla

@mici111 aaaaaaaaaj cicaaaaa