Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@riska no veru, keď musíš tak musíš, ale hej mne sa páči, len ma štve že sa nepolohuje, aj keď to má byť naozaj len buggy do auta, ale muž povedal, že ak ho zoženiem lacno, môžem si dokúpiť sedačku a potom ju predať, ale ten čisto polohovací nechce, on je unesený z toho, ako sa ten starší skladá
nunu zamietol hneď, povedal, že nič horšie ešte nevidel, síčko bolo v pohode, len zbadal toho zappa a konečná káčerovo 😀
@ellysa NO super, aj ty si tusim chcela Zapp nie? 😉 😉 😉
Kocky, ja vam to musim sem napisat, lebo to vo mne vybuchne a poviem to mojim rodicom......Moj brat celkom dobre zaraba, jeho zena teraz ma novu pracu kde ma 4 litre € nastupny plat.......maminke sme sa skladali na vysavac, ktory on kupil....Je to brat, neoverovala som si to uctenkou......vypytal si odo mna 50€ na ten vysavac - akoze polovica ...aj sa mi to zdalo vela....ale.....no teraz som nasla tne vysavac v obchodoch a stal 55 €.......chce sa mi normalne vracat.....mam aj dost akysi zaludok zly, stale mi je zle a este toto do toho......Myslela som si, ze rodina je posledna, co by ma chcela odrbat.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Jeho dcera 13 rocna ma podobne s vianocnym darcekom dostala...skoro mi bolo do placu a teraz aj....
Prepacte ze vam to sem pisem, ale MM je prec, rodicom to nechcem napisat....... ☹ 😢 😢 😢 😢
@ellysa Pozerala som na viac portaloch, vsade je okolo 55€ . JEho dcera ma 13 rokov, chcela som jej nieco male kupit na Vianoce, ved velke dary - proste nekradneme.....tak si kupila sama, ze vo vypredali - doniesla mi to a nebola tam cena....povedala mi ju v den Vianoc , ze 38€. Zdalo sa mi to ako na maly darcek dost...ale....lenze som s nou nebola, ved mam 2 deti a tazko s nimi....mohla prist ona....poslala mi pripominajucu sms viackrat, ze jej ich mam tie peniaze dat....
Uz toho je vazne dost.... Asi som uz aj dost unavena, tak sa to na mna zvalilo teraz...skoda, ze ani do vane nemozem ist si dat relax, ked som doma sama s detmi... ☹
@bealondyn Poucila som sa a kaslem na to.....ale nedalo mi to a povedala som to mame, nech sa necuduje, ze sa na neho hnevam.....hladala som v 15tich obchodoch na internete, v 13tich je cena 55€, v dvoch je 87 a 101€.
Chcela som sa spytat, ked vase deticky bolia zubky, ale tak, ze rev rev rev....davate nieco od bolesti???
Zojec tu zacala s vtipmi, tak mi neda jeden dat..... (aspon na vylepsenie nalady)
Dcérka sa pozerá na mamu, ako si nanáša pleťovú masku a pýta sa jej:
- Prečo to robíš?
- Aby som bola krásna.
Neskôr, keď si ju dáva dole, sa jej dcérka pýta:
- Vzdavas to?
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby tak zapp je objednaný z nemecka objednala som ho sama, tak dúfam, že príde 😕 😅 , neviem, či som všetko rozumela
@mojalili nam doktorka povedala, že keby ho zubky moc boleli tak sa môže dať čipok, že mu to aspom trochu ulavi, u mojho maleho to zabera aspom sa trochen lepsie vyspi
@ellysa tak to si dobre nasla a urcite si to objednala spravne, ved tam nepotrebuju nejake zlozite info vacsinou. 😉
@mojalili ja mam paralenovy sirupcek pre deti od 2 mesiacov, este som ho nastastie nemusela pouzit kvoli zubkom, len ked mala Isabellka horucku po ockovani a hned zabral. ja by som nieco Dankovi dala, nech sa netrapi, chudatko. ☹
ahojte baby...tak Igorko sa od včera plazí,prešiel mi celú posteľ a dnes ráno som si všimla,že sa mu derie piaty zúbok 🙂
inak to počko ....žeby jar? 🙂
a ešte som dnes bola v meste a našla som si kočiarik 🙂
@ellysa no tak to som zvedava, lebo ten xtra je moja srdcovecka 😵 😵 len ked @anjelicek26 hovorila, ze skor pre starsie deti..ved prinajhorsom ked ma omrzi si-cko, predam a kupim aj ja neskor zapp 😀 a hotofka 😀 😀 😀
a Oliv sa pacilo v kociku?
@puhinka heeeeeeej pocuvaj aj nam sa tlaci piaty 😀 😀 😀 dvojka na lavo 😀 😀 😀 sa mi zda ze ti nasi krpci su ako cez kopirak, okrem lezenia a tak, ale trosku pokusy su 😀 😀
ahojte
ako sa mate?

no tak baby, samozrejme , že nebude ani sí ani nuna 😅 , ako som povedala, oba ofrflal, potom pozrel na zapp a predavačke, že "ukážte mi ako sa skladá tento" no a postvil si hlavu, že buď zapp alebo nič, tak bude zapp 😨
@anjelicek26, nájdeš mi nejakú dobrú cenu? u nás stojí 190 EUR 😕 , ja som našla za 129 EUR na mytoys.de ale doručujú len do nemecka, potrebujem niečo do AT