Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa no jasne, mozeme dat kocikovanie aj nabuduce 🙂 inak my sme mali nejakych 73cm asi pred mesiacom alebo 5 tyzdnami..a krpane su asi rovnako vysoke..takze moze byt..xixi, jej do vysky rataju aj copik asi 😀 😀 😀
no pekne, mne sa mala zobudila 15.10 🙂 ale skoro som sa vonku pocikala, tak som aj bola rada, ze je uz hore 😀 😀 😀
nam prave cinkol dalši zubok - hore, tak už viem, prečo tak zle spí 😀
ahojte baby 🙂
tak mne dneska Igorko tak zaspal,že sa hrajkal s hračkami na posteli a prídem do izby,on dudlík v puse a spí...taký bol krásny 🙂 hihi
@riska 😀 😀 😀 😀
inak baby, dnes som isla do kolien 😀 😀 😀 sedim so sari na zemi, jaska ze bez tricka a podprdy, lebo vetram a liecim cici 😀 ona ku mne dostvornozkuje, opre sa, da sa na kolena, kuka mi na cici a sups do pusy 😀 😀 😀 sa tak predklonila a prisala sa 😀 😀 😀 😀 😀 no som myslela, ze zomreeeeeeeeem 😀 😀 😀
inak mne teraz cez menzes z neznámich príčin vyšlo mlieko...a mm mi hovorí,že nech vyskúšam dať malému a tak ma kusol...au au au...:D že som normálne rada,že nekojím :D ale vyskúšať som to chcela :D
@chani Ked prides na recept ako vyriesit noc tvojho maleho, daj vediet, lebo presne presne mam doma takeho- cez den jest nepotrebuje, vysmiaty, pokojny a v noci, hlavne nadranom sa ide zbesniet, ak mu nedam jest. Ziaden plac, len mamo, daj jest. Kludne si to daj patentovat, zaplatim akukolvek sumu 🙂
@ellysa - my ideme urcite, mame povinnu ucast, lebo nas kamarat to organizuje 😀 inak vsetko by malo byt na http://www.bratislavamarathon.com/
@niga ja ho ale stopujem aj cez den chce ci nechce minimalne kazde 2.5 hodky aby sommala istotu ze to nocne buntosenie nie je tym, ze by bol hladny, bo cez den malo papal, on je v noci skor smadny a to neviem ako by som vyriesila, asi pockat kym skonci vykurovacia sezona 🙂 ked ja ani nemam sajn, ci je to koli zubom, ze sa tak ukludnuje alebo smadom, ale minimalne jedno viem, nie je to hlad, lebo cuca len tak pomenej a od hladu potiahne obe prska 🙂

@anjelicek26 no ja si myslím, že tiež nemá až 75 cm, lebo doma keď ju meriame má tak 72 cm maximálne, len jej aj vlasy asi počítajú 😀
@riska no mne sa ju podarilo preložiť do auta, tak že sa nezobudila, doma som parkovala cca 15.05 a ešte do nejakých 20 som sedela v aute kým sa nezobudila, tak asi tak hoďku a pol spala určite