icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
17. jan 2011

@anjelicek26 no ja si myslím, že tiež nemá až 75 cm, lebo doma keď ju meriame má tak 72 cm maximálne, len jej aj vlasy asi počítajú 😀
@riska no mne sa ju podarilo preložiť do auta, tak že sa nezobudila, doma som parkovala cca 15.05 a ešte do nejakých 20 som sedela v aute kým sa nezobudila, tak asi tak hoďku a pol spala určite

mici111
17. jan 2011

@ellysa no jasne, mozeme dat kocikovanie aj nabuduce 🙂 inak my sme mali nejakych 73cm asi pred mesiacom alebo 5 tyzdnami..a krpane su asi rovnako vysoke..takze moze byt..xixi, jej do vysky rataju aj copik asi 😀 😀 😀
no pekne, mne sa mala zobudila 15.10 🙂 ale skoro som sa vonku pocikala, tak som aj bola rada, ze je uz hore 😀 😀 😀

ellysa
17. jan 2011

@mici111 hej? mne sa zdá Sari o dosť drobnejšia od Oli, Oli je taký malý obrík podľa mňa, no ale tak má byť po kom, ja mám 170 cm, takže ak ma prerastie bude dosť vysoká

riska
17. jan 2011

nam prave cinkol dalši zubok - hore, tak už viem, prečo tak zle spí 😀

puhinka
17. jan 2011

ahojte baby 🙂
tak mne dneska Igorko tak zaspal,že sa hrajkal s hračkami na posteli a prídem do izby,on dudlík v puse a spí...taký bol krásny 🙂 hihi

puhinka
17. jan 2011

@riska ,gratulujem k zúbku

a vidím,že preberáte výšku,my máme 74 cm 🙂

mici111
17. jan 2011

@ellysa hej? a mne sa zdaju zhruba rovnake 😀 to je jedno 🙂

@riska suuuper a kolko uz mate vlastne dokopy? my este furt nic, ale skusala som prejst prstom a citim hrbolceky spodne jednotky..ze konecneeeee 😕

@puhinka no tak toto sa nam stat nemoze v ziadnom pripade 😀

puhinka
17. jan 2011

@mici111 ,tak už aj vám sa tlačia...dočkali ste sa :D hihi

no to hej...on je úžasný :D
ale zase toto není pravidlo,stalo sa mi to len zo pár krát,že takto mi na šupu zaspinkal 🙂
keď má zlú náladu,tak si tam piští v postieľke aj pol hodinu...

riska
17. jan 2011

@puhinka , závidííím 😀 😀 tie baby su nejaké akčnejšie alebo čo 😉
@mici111, dole mame dva a teraz uvidime, čo sa z toho vykluje

ellysa
17. jan 2011

@riska fááááááááákt no super 😀
@mici111 no tak to už bude čochvíľa, ja keď som cítila tie hrbolce, tak do týždňa boli von

desmodka
17. jan 2011

@mojalili kupovali si dankovi ten jantarovy nahrdelnik?? ked hej tak odkial??? dakujem
@bakatuska neni to vysivane, je to polystyren + stuhy

riska
17. jan 2011

@mici111, a sari konečne začne aj papať, ved koho by to bavilo omielať v puse jedlo, ked ho nemáš čím požuť 😀

mici111
17. jan 2011

@riska 😀 😀 😀 😀
inak baby, dnes som isla do kolien 😀 😀 😀 sedim so sari na zemi, jaska ze bez tricka a podprdy, lebo vetram a liecim cici 😀 ona ku mne dostvornozkuje, opre sa, da sa na kolena, kuka mi na cici a sups do pusy 😀 😀 😀 sa tak predklonila a prisala sa 😀 😀 😀 😀 😀 no som myslela, ze zomreeeeeeeeem 😀 😀 😀

lenocka84
17. jan 2011

@mici111 zase si off??

chani
17. jan 2011

@mici111 zlate, zabka mala, uz na to prisla 🙂 aj Petko to robi a to mam tricko na sebe, ale hlava nehlava aj cez tricko ide sa prisat, loptos maly, sa po mne plazi jak had heh

ellysa
17. jan 2011

@mici111 😀 počkaj keď ti to sparví za pár mesiacov niekde v auparku, že mama ham a vztiahne si 😀

puhinka
17. jan 2011

@riska 🙂 ááále...:D
@mici111 ,to je krásne 🙂
ja sa tak teším,že sú tie dietky také šikovné 🙂
to Igorko,keď vidí jesť,tak piští ako zmyslov zbavený až pokiaľ nedostane,keď mu pripravujem papať,tak len tak aby to nevidel,bo do vtedy je dobre,ale akonáhle to zbadá...konec...:D :D :D

babulina
17. jan 2011

@ellysa - ten maraton lezunov je 25 -27.marec, do 31.1.2011 sa treba registrovat
@lenocka84 - tak co nakoniec rozhodlo ze si nekupila marka?? 😕

chani
17. jan 2011

@mici111 u nas su zuby tiez zatial len mytus, ale tiez mam dojem ze zacinaju hrbolceky, jeden na spodnej dvojke a jeden na hornej dvojke, ak to tak vyjde tak bude velice smiesne vyzerat, oba zuby na inej strane heh

puhinka
17. jan 2011

inak mne teraz cez menzes z neznámich príčin vyšlo mlieko...a mm mi hovorí,že nech vyskúšam dať malému a tak ma kusol...au au au...:D že som normálne rada,že nekojím :D ale vyskúšať som to chcela :D

lenocka84
17. jan 2011

@babulina sak ja mam marka

puhinka
17. jan 2011

@chani ,to bude zlaté :D

mici111
17. jan 2011

@lenocka84 neee, nejako mi blbne net zase..teba vidim, aj ti pisem, ale sag ty neodpisujes..

babulina
17. jan 2011

@lenocka84 - jaaaaaaj som to nepochopila len som si vsimla ze si napisala ze julinka2787 link ze taky len v ciernom, tak som myslela ze si sa dala zlakat na magic
a ktory mas mark4, ci mark q?

lenocka84
17. jan 2011

@mici111 a ja som ti odpisala a nejde to odoslat

@babulina ale prvy link davala na marka
a teraz si ma dostala, neviem ci aj Q

niga
17. jan 2011

@chani Ked prides na recept ako vyriesit noc tvojho maleho, daj vediet, lebo presne presne mam doma takeho- cez den jest nepotrebuje, vysmiaty, pokojny a v noci, hlavne nadranom sa ide zbesniet, ak mu nedam jest. Ziaden plac, len mamo, daj jest. Kludne si to daj patentovat, zaplatim akukolvek sumu 🙂

ellysa
17. jan 2011

@babulina jej super, baby, ktoré idete? a kde sa máme prihlásiť?

Oliv mala pred spaním v ritke 38 teplotku, tak som jej radšej dala čipok, ak budem mať v noci pocit, že moc horí môžem jej dať ešte sirup, alebo radšej do rána čakať?

babulina
17. jan 2011

@ellysa - my ideme urcite, mame povinnu ucast, lebo nas kamarat to organizuje 😀 inak vsetko by malo byt na http://www.bratislavamarathon.com/

chani
17. jan 2011

@niga ja ho ale stopujem aj cez den chce ci nechce minimalne kazde 2.5 hodky aby sommala istotu ze to nocne buntosenie nie je tym, ze by bol hladny, bo cez den malo papal, on je v noci skor smadny a to neviem ako by som vyriesila, asi pockat kym skonci vykurovacia sezona 🙂 ked ja ani nemam sajn, ci je to koli zubom, ze sa tak ukludnuje alebo smadom, ale minimalne jedno viem, nie je to hlad, lebo cuca len tak pomenej a od hladu potiahne obe prska 🙂