icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

lenocka84
17. jan 2011

@julinka2787 tvoj link, ale v ciernej 😉

anjelicek26
17. jan 2011

@julinka2787 - v tej cervenej je skaredy, vo fialovej velmi pekny. Fakt nech ti ho objednaju a pockas si, alebo ho objednaj niekde z netu.

julinka2787
17. jan 2011

@anjelicek26 no veď ja z netu... a už mi v štyroch eshopoch písali že len červená a v jednom ešte okrem tej červenej aj zelená. 😖

julinka2787
17. jan 2011

@lenocka84 dobrá voľba 😉 😀

anjelicek26
17. jan 2011

@julinka2787

http://www.babytrend.sk/espiro-kocik-magic-4-20...

a v purple mi ho normalne vlozi do kosika

mici111
17. jan 2011

@julinka2787 aj cerveny je pekny 😉

julinka2787
17. jan 2011

@anjelicek26 no mne ho všade vložilo do kočíka, ale dodatočne mi napísali, že ho majú len v červenej. majú tam bordel.... neviem prečo ho ponúkajú vo všetkých farbách, keď len v jednej ho majú... 😠

lenocka84
17. jan 2011

@julinka2787 ja viem, mozes kludne aj ty objednat
inak vnutro je dost priestranne, skladanie jednoduche

mici111
17. jan 2011

@anjelicek26 no len tam je rozdiel nejakych 17 evri a julinka chce asi lacnejsi..

julinka2787
17. jan 2011

@lenocka84 no len ja nechcem čierny. mne sa čierne nepáčia.

@mici111 už tých pár € ma nezabie. je mi to jedno len chcem ten typ a farbu fialovúúúú!

mici111
17. jan 2011

@anjelicek26 a ta mura je kraaaaaaaaaaaaaaasna 😵 😵 😵 a maxovi sekne 😉 mne sa tam strasne lubi to madlo 😉

mici111
17. jan 2011

@julinka2787 jo to inak poznam, ked nieco chcem, idem za tym hlava nehlava - prachy neprachy 😀 😀 😀

lenocka84
17. jan 2011

@julinka2787 ja si do neho hodim farebnu podlozku a ozivi ho

mici111
17. jan 2011

@julinka2787 tak teraz som sa urazila 😀 ja mam cierne peg perego si 😀

julinka2787
17. jan 2011

@mici111 no prepáááááč! 😀 ja nehovorím že ich nikto nemôže mať. náhodou to tvoje síčko je pekné. len ja by som čierny nekúpila. 😅

anjelicek26
17. jan 2011

@julinka2787 - navyse je v ciernych kocikoch v lete na uparenie, aj tie cierne casti sa tak nahreju, dieta sa takmer popali 🙄

@mici111 - ze je krasna?? Ja som fakt nadsena, jednou rukou zlozim, aj sedanku dam jednym tahom dolu, fakt super, len tych 11 kg je dost... no neva, krasne sa s nim ide, este ten fusak dnes nejako domyslim a bude paraaada 🙂 No som zvedava, co dnes drahy na to 😅

julinka2787
17. jan 2011

@anjelicek26 potom si prosíme zreferovať reakciu drahého. 😝 ale veď už vie, nie?

anjelicek26
17. jan 2011

@julinka2787 - no vie, ze som si kupila +1 kus kocika a viac nic 😅 Tak snad sa mu bude aspon trocha lubit. Ale asi ma bude tlacit zbavit sa quinny buzz, a mne este celkom vyhovuje... no uvidime... ono mura a buzz su vo vela veciach podobne..

julinka2787
17. jan 2011

@anjelicek26 ale veď je peknučká tá mura. a fakt je to krásna farba! taká svietivá modrá!!! no superná!a to madielko je tiež zaujímavo riešené. ako pretekár. 😀 no ale najsuper na tom kočíku je ten fešáčik, čo v ňom sedká. 😉

anjelicek26
17. jan 2011

@julinka2787 - 😵 😵 😵 Aj je ta sportova cast taka mäkkucka, prijemna 🙂 Tesim sa z nej, uvidim, ako to bude vyzerat s fusakom xixi. Mam v tej istej farbe fusak, tak snad fajn. Zatial som neprisla na to, ako prestelujem pasy, no ale tak navod mam, tak sa budem snazit 🙂 Ja byt tebou tak si obvolam tie online shopy, ci nemaju a ak nie, tak obvolaj kamenne obchody, ci nemaju, nech sa tam zbytocne nemusis trepat. Nekupovala by som ho v inej farbe, ak sa ti nepaci..

julinka2787
17. jan 2011

@anjelicek26 no ja sa snažím skúmať čo najviac. inú farbu nechcem. to už radšej nájdem iný kočík. 😅 😨

ameanda
17. jan 2011

@zojec
a mne sa zda, ze maly za posledny tyzden ako mu davam pohankovu kasu dost pribral a to on nie je ziadne tintitko 😉

ellysa
17. jan 2011

Ahojte, tak sme prišli od lekára, dali jej len očkovanie na pneumokoky, ževraj hexa už nie, tak som to asi nejak poplietla, no uvidíme ako jej bude, ale ja mám z toho už teraz depku, som aj nakúpila dopredu, že zajtra ani von nepôjdeme aby zasa niečo nechytila 😒
ale už máme 75 cm a 8300 g, riadneho macka máme doma 😎
@anjelicek26 krásny kočíček, len nie je tá chrbtová opierka krátka, nevyrastie z toho Max rýchlo? ale inak super
@mici111 inak sranda, keď som išla domov, tak zasa na hranici taká hmla ako mlieko, dobre, že som ostala, vonku bolo krásne, môžeme to zopakovať každý pondelok 😀
no tak čo, nemám teda objednávať čierny kočík? mne sa zdá taký elegantný, zasa nechcem mať všetky červené a tá béžová, no neviem...

zojec
17. jan 2011

@ameanda 😀 😀 😀 aj moja je ako klat ako jej ju davam 😉 zajtra ideme do poradne som zvedava kolko pribrala za cca 2 mesiace.. isto najviac od narodenia..

riska
17. jan 2011

@ellysa, krasne miery ma oliv 🙂 a kedy si išla domov? lebo potom hmla prišla aj k nam, som povedala mm, že to nam lenka z hainburgu poslala 😀

ellysa
17. jan 2011

@riska no okolo 14.45 som odchádzala a už bola hmla pri stanici v Petržalke, sila úplne ako do iného sveta som vošla

anjelicek26
17. jan 2011

@ellysa - krasne miery ma Olivka, my sme tazsi, ale o 5-6 cm kratsi 🤐 No a ku kociku, no jasne, ze mu to bude po lete male, ale ani dlhsie si muru neplanujem nechat 😉 ked vezmem, ze ma teraz 70 cm a 80-85 cm bude mat v dvoch rokoch... tak teraz v lete mu to bude fajne... a to hlavicka na vysku pocitam max. o 5 cm pojde hore. A to sa tam este napcha.

@ellysa - ja som mala PP pliko cierno/seda a never more, Saska sa tam par krat na madle popalila, aj sedanka bola vzdy zerava...

riska
17. jan 2011

@ellysa, jej, to ste sa pekne zdržali 😵 mne sa malá zobudila asi o 25 minut a hned muselo byť mnam-mnam. 😀 ... však ja okolo obeda ani na prechádzku nemožem ist

ameanda
17. jan 2011

@zojec
no ja mu ju radsej trosku obmedzim 🙂 aleb odobehneme deniskutenisku 😀
inac bodla by nejaka dalsia inspiracia z tvojich receptikov...
to som drza, co? 🙂

anjelicek26
17. jan 2011

@zojec - len mi povedz, ako sa povie pohanka po anglicky??