Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec no ja reku si vezmem mamkine, tie mi predtým len tak plandali... no to vííííš... 😀 😠 ☹ ledva som ich natiahla a všetky gumičky na nich som mala vrezané do špekov. 😖 no des... to sú jediné celé plavky čo sa u nás doma nachádzajú... inak len dvojdielky. a v tom mi zase strašne visí brucho a ešte aj hnusné dopráskané... a ešte by som aj musela pomiešať. že vrch iný ako spodok. 😀 neviem čo idem robiť... najradšej by som celé kvôli tomu bruchu ale či niekde zoženiem veľké plavky na malé kozy to netuším... 😀 😅 😔
@zojec no mne sa tam pacilo, zacala som sa zdravo stravovat aj cvicit a vyzerala som super! 😀 😝 ale par mesiacov na to som otehotnela a odvtedy to ide so mnou dole vodou. 😀 my sme tam mali vselijake mnamky a potom hlavne vitaminy, tie anglani hlcu ako cukriky, debili... 🙄 ale nerozumela som si so sefom, tak som odisla. ☹ tu tie bio/organic potraviny nie su ovela drahsie oproti obycajnym, co je super, na SK to penazenka dost pociti. ☹
@bealondyn mne sa pacilo to, ze tam bolo dostat aj zeleninu a ovocie.. ja ju nejak nepotrebujem, ale teraz by som malej dopriala... ja radsej kupim kvalitne jedlo, ako 3kila bocika, lebo je super cena v akcii.. alebo 6 coca col, lebo su v akcii.. ludia tu tak nakupuju.. ja ked vidim aku ma napraskanu mraznicku moja teta, co zije sama, tak mi mozog zastane... ved bolo v akcii.. a same hnusne nekvalitne jedlo.. urcite ja miniem na bio potraviny v obchode menej penazi ako ona na maso a ine somariny v akcii 😉 a takych je bohuzial na slovensku ale aj v celom svete vela.. ludom nezalezi na tom co davaju do brucha.. ale na tom co maju na sebe, v com sa vozia a aky maju nabytok.. ale to, ze zdravie prameni zo zaludka, nad tym sa malokto zamysli.. a na takychto ludoch sa fajne nabaluju vsetci.. cez antibioticke velkochovy az po velke farmaceuticke spolocnosti.. no ale nechcem tu moralizovat.. zas nie som nejake eeeextra eko.... poznam aj vacsich showinistov.. ale niekedy by sme sa mali zamysliet
No co sa na slovensku niekedy da kupit za mäso, to je fakt na tycku 🙄 Normalne mäsiarstvo snad uz neexistuje a tie x-krat prebalovane napoly zelene kusky, co som videla u tatina v bille, no stacilo mi na cely zivot...
v nemecku sme sa stravovali vsetci komplet bio, v UK je to tazsie, tu musim hladat, aby som dobre kupila... ale da sa... cenovo to fakt nie je takmer rozdiel...
@julinka2787 no veru si ja zajtra vyskusam tie moje plavky.. ale ked nebudu dobre, budem musiet zakupit.. lebo neviem kto by mi pozical.. moja mamca je polka zo mna teraz..
@zojec - cha ja mam svoje baywatch cervene celotelove brucho spevnujuce plavky este po porode od Sasky, to je vam vec geniaaalna, ideme my na plavaren buduci vikend 😅 😅 😅
@anjelicek26 my mame uzasnu masiaren, origos, a vzdy cerstve masko
to je radost nakupovat
o koceny, ja offujem
zajtra nastupujem do nemocky, ale niekomu sa ozvem a podam infosky
ten den "D" je v stredu, ked ma Patko male narodeniny.
@lenocka84 - ale je ich malo tych mäsiarni, malo, tatino byva pri Seredi a tam siroko daleko nic nic nic... uz aj kvoli tomu ma tatino vlastne zajaca, kurence, kacky, lebo to mäso ine je proste blbe :( Kamoskinej malej z kureniec ako 2 rocnej zacali rast prsia... z hormonov... no proste hruuuuza.
@anjelicek26 no ja by som potrebovala neopren od clenkov po krk 😀 ja mam klasicke plavecke speeda 2kusy.. zajtra ich vyskusam a dufam ze sa nezrutim..
@zojec - neblazni 😅 😅 😅
@anjelicek26 no mozno ma to nakopne uz zacat nieco robit, ked sa na seba kuknem do zrkadla. 🙂 idem aj ja do hajan.. dnes mam sklz, zajtra toho zas vela nenarobim, cely den v meste.. tak dobru vsetkym 😉
@zojec - no aj mna by to malo, a zatial nic... asi to musi byt este horsie, aby ma to dokopalo nieco zo sebou spravit. Aspon nejem sladkosti, snad aspon to uz trocha pomoze. Bru nocku
@anjelicek26 hiiii, to sa kde dá kúpiť, aby som za to nedala celý rodičák???
@julinka2787 - ja som ich vtedy kupila v obchode zo sportovymi vecickami 😉 A lacne teda fakt neboli, len ja som chodila odkedy mala Saska 8 tyzdnov s nou na plavanie, tak nebolo uniku, ak som chcela vyzerat aspon trosku normalne 😅
@anjelicek26 no veď to mi bolo jasné, že taká vecička lacná nebude. ale tak kúpim si také obyčkové, len aby som sa do nich zmestila a nejako vyzerať budem. snáď sa ma nikto ľakať nebude. 😀 😀 ale tak utešujem sa že tam budú všetko maminky po pôrodoch. 😅
dobre ranko 😒
hanka s tatkom odisli do skolky a my akosi nemame spania .... sme hore od 3.30 🙄 🙄 🙄
idem upratat, kym malicku znova ulozim, lebo poobede mame poradnu, takt neurobim nic a aj nieco navarit by som chcela
riesite plavky - ja mam len bikiny - vlastne cely zivot som mala bikiny - "cele" naposledy v ZS 😀
@anjelicek26 dari sa bez sladkosti??? 😕
prave davali v radiu, ze vcera bol najdepresivnejsi den v roku, ze taky zly uz nebude 😀 😀 😀-no idem tomu verit, hehe
- ze pre vcerajsok bolo typicke ranne zaspatie do prace - co sa nam vcera aj stalo - hanka ani v skolke nebola 😀 , vraj ludia si uvedomia, ze uz ubehli tri tyzdne od vianoc a zima este stale trva, ze cez vianoce pribrali, ze by mali so sebou cosi robit, ze dali za vianocne darceky viac penazi ako mohli dat .... vraj je to vzdy treti pondelok v roku 😀 ... pobavili ma
no a my sme dali vlockovo-bananovu kasu a uz sa uklada na prvy spanok - snad nebude zaspavat do pol stvrtej ako vcera 😅
tak baby vy riesite chudnutie,ja som zase jak palica,som chudla tak ze pod svoju vahu, asi to je ze ma maly vysiluje 🙂 stale nevyspata ,neustale si vyzaduje pozornost, plus mam psa,tak s nim na prechadzky, ja porebujem pridat 2kg 🙂 asi pojdem do posilky nahodit svaly nejake .
@monky1 xi xi xi.. si ma pobavila s tou depresiou.. to o tom pribrati mam od porodu .. cize mam depresiu skoro 8mesiacov 😀
@adamala ty patris k tym stastnejsiem.... ja som tiez celkom unavena, 4x v noci minimalne hore, kazdy den min. hodka prechadzka po kopcoch, zdrava strava a aj tak sa tie hnusne kila na mne drzia ako kliest 😠 ja ti dam aj 10 ked chces, a ak tu este niekto vychudnuty je, tak mam aj pre neho 😀
@julinka2787 nestresuj, ved nejdeme na modnu prehliadku.. 😀
@adamala xixxi odo mňa aj 15 ak budeš chcieť 😀
noc sme prežili, nemáme horúčku ale pre istotu dnes nepôjdeme medzi ľudí, je nad nulou a to je najhoršie pre vírusy a ešte aj hmla, všetky sajrajty sa držia dole
a prišiel mi mail, že kočík by mal prísť vo štvrtok, sa tešííííííííííííííííííííííííím 😀

@babulina moooze byt 🙂