Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@weirdo hej hej, mozme...sice uz som zacala na ten polovicny pracovat,ale pondelky nepracujem...vsak potom sa nejako zladime podla toho ako budu na jar spavat.... pato ma teraz dva spanky,tak to musime byt doma....vsak nieco vymyslime....
alebo dojdi do unimatu na kavu 😎
a ozi to plavanie je plne na februar, ide ma slahnut.....sme napisani ako nahradnici, tak uvidim co z toho 😒 taak som sa uz tesila ☹
@anjelicek26 nádherný je ten modrý a Maxík samozrejme, to ako vždy je fešák, ale vidno, že naša je taká žirafka, jej nohy visia už skoro na stupátko, ale nech, dobre, že bude dlhonohá
tak aby mi luto nebolo, zase sa ozval jeden z mojich neprerezanych zubov "mudrosti", az ma ucho pali od bolesti, na zblaznenie 😖
@chani ja som si dala vsetky vyrezat von.. az na jeden, dr. povedala ze ten nikdy nenarastie.. a tu ho mas.. minuly rok sa vyklul von 😕 som zvedava ako sa dostanem k zubarovi, lebo mam urcite kaz, citim to.. kde dam malu? ako baby riesite ked mate niekde ist? ja ju nemam kde nechat ☹
@zojec my ideme zrovna v piatok obaja s muzom k zubarovi na pol8 rano, babysituje babka, u nas je to vacsinou tak, ze jedna alebo druha babka strazi ked je daco treba.
je to na zblaznenie tie osmicky, uz to trva roky a furt su len kusok vonku ach jaj...najhorsie je ze vzdy sa mi v ustach afty vyondeju pri tom zube ktory sa tlaci aj na jazyku aj na vnutornom lici grrr
hahaha tak pre velky uspech do tretice, okrem maleho teploty a mojej tlaciacej sa osmicky som prave cervenu mrchu dostala, toto je uz co za den eeee
@ellysa jasne, ja mam momentalne tri...dva by som predala a nechala by som si teutoniu spirit na zimu a do terenu a este chcem nejaky lahky, teraz mame chicco liteway,ale zabere dost miesta zlozeny...co mi vadi....a nie je to nejaky extra kocik...
tazke rozhodnutie, mne sa cierne na leto moc nezdaju a zase uplne bleducky 😒 ...ale ja by som skor isla do bledeho
tu je na videu, zanživo je krajší ako na obrázku, ešte mi majú zajtra dať vedieť, či nemajú aj červený
baby moje dieťa práve povedalo hroznú nadávku... no dúfam, že to nebude opakovať 😅
@ellysa aj nasmu sa minule podarilo ze ...bo..a...ale aj nieco ako jezis... 😉
@majjka0806 no naša pre istotu pi... a asi tri krát to zopakovala 😀 😀
ste tu rozoberali poháriku, ja som malej kúpila tiež ten avent a nevie z neho piť, ani ja 😕 , tak potom som jej kúpila nuk a z toho sa práve dnes naučila piť tento http://www.nuk.de/produkte#path=produkte/flasch...
je tiež netečúci
@ellysa ja som malemu tiez kupila poharik avent....a tiez z neho pit nevie ale skusala som mu dat obycajny jeho poharik tak najskor don hryzol, ale uz prisiel na to ze sa musi cucat
nasa ma tiez aventacky poharik, ale nevie z neho pit, davam jej normalne z umeleho poharika.. 🙂 ale ona toho este cez den vela nevypije.. teda vody.. xi xi.. naco ma prska? 😀
prosím Vás, Maximko ma na vajíčkach také zhluky vyrážiek, ale plienková dermatitída to asi nie je, neviete čo by to mohlo byť?
my máme pohárik MAM a tiež je netečúci
malému chvíľu trvalo, než sa z nehoj naučil sosať
a má taký tvrdý cumeľ, takže najradšej si ním masíruje ďasienka
@fatimuska
nám sa také objavilo aj na vajíčkach aj na údiku
ale ako prišlo, tak odišlo, trvalo to 2 dni, nič som mu na to nedala, ale snažila sa ho oveľa viac vetrať
ak by to trvalo dlhšie bola som pripravená ísť k doktorke
u nás to ale nebolii zhluky, ale také malinké vyrážtičky akoby výsyp
presne,,,som sa na koníku dočítala, že je dobré na to dať IMAZOl, tak skúsime, ďakujem
baby, tak uz mame nas novy kocik doma - jupi, jupi vitazom sa stal zeleny mark q 🙂
Ahojte maminy,
precitala som vas, mala som veru co robit 😀 . Ja sa idem trosku vyzalovat, dnes som mala fakt stastie na asi vykvet zenskeho pokolenia. Doobeda som bola s oboma detmi u kadernicky, bohuzial sa mi to inaksie nedari, nakolko moji rodicia obaja pracuju, manzel chodi neskoro domov z prace. Kedze Simonka nie je v skolke, isla aj ona so mnou. No obaja boli fakt krasni. maly to takmer cele prespinkal na chodbe v kociku a Simka si kreslila pri stoliku. V tom dosla nejaka pani doktorka sa dat farbit a medzi dvermi sa rozhorcila, ze ona si prisla oddychnut do kadernickeho salonu a nie detskeho kutiku. pritom keby cosi tie deti robili, fakt tichucko mala sedkala a kreslila si.
No odtial sme isli rovno sa najest do nedalekej restiky, nakolko sme uz nestihali ist domov, lebo sme mali ist na plavanie s Alexom. Maly sedkal v detskej stolicke, som mu davala papat a Simonka jedla polievku. v tom dosli dve pani na obed a zacali sa rozhorcovat, ze to svet nevidel, aby sa nejaka fiflena vybrala na obed v case obednych prestavok s dvomi deckami. Ze oni nemaju kadial prejst kvoli kociku a to detske blabotanie otras. a este som si vypocula, co som to za matku, ked neviem detom uvarit obed....baby mne slzy do oci, ale som si veru neodpustila aj ja peknu sprsku. akurat mi to potom prislo luto, ze som sa uz neovladla, lebo Simonka sa chudatko od strachu roztriasla...
Chani - skus mu dat preventivne Oscillococinum. Tym nepopokazis nic a ak mu idu zubky, moze mat oslabenu imunitu a mohol nejaku virozu chytit. alebo ako baby pisali, siesta choroba. my sme to mali pri dcerke, ked mala myslim 12 mesiacov. No tym, ze jej aj zubok isiel, celkovo bola oslabena, tak to preslo do anginy 😒

baby čo pamperskujete, máte tie nové plienočky? mne sa strašne páčia. klasické modré active baby som kúpila č. 3 a ony sú úplne iné ako tie čo boli. nové obrázky, celé bodkované. no aká som bola v šoku, keď som to otvorila.... 😀 ale je to milučké... 😅 ja viem som infantilná, poteší ma každá kravina 😝