Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@okacka - nedá mi nereagovať na tvoj zážitok s tými pipi ženami, to akože čo malo byť ? to už matka s deťmi má len doma sedieť a nikam neísť ? svet je len pre nekočíkujúcich a bez malých detí ? úplne som sa nas*ala, k*avy dáke 😠 , dobre že si sa aj ozvala pri obede , čo si myslia , to boli asi nejaké zakomplexované paničky 🙄
inak ahojte , len som musela vydať zlosť
@deniskateniska myslím že ten babulinin kočík je babypoint mark Q.
@julinka2787 - 😀 sa musím zasmiať, vy tu už rozoznávate značky kočíkov ako chlapi autá 😀 😉
@okacka no mojka... ja by som im dala trúbam retardovaným... by kukali aký vie mať maminka slovník, keď je treba. ver tomu že by ani nejedli a šli rovno voľakde do prdele. len zase ty si tam mala aj dcérku, ktorá už rozumie... no ale zase by ma nasralo to že dcérka rozumie aj tomu, čo povedali ony. to akože naše deti sa majú cítiť nechcene? teda myslím pre spoločnosť neprijateľné? mala si im povedať, že nech chodia žrávať do domova dôchodcov, tam predsa deti nebudú. 😠 😠 to bola z ich strany asi len čistá závisť, že za ich éry bolo nemožné dostať sa s deťmi do reštiky, lebo bola len jedna v meste a v tej ani nechyrovali o detských stoličkách. mamy chodili buď von alebo sedeli doma na riti.
@miculienka no ani s tými autami by som veľmi problém nemala... 😀 😀 😀 a každý máme svoje záľuby. 😀 😀 😝
@julinka2787 - 😀 , asi tak
no, idem ja študovať
caute zienky 🙂 ja som sla spat o 1,30 dovtedy sa mala raz zobudila.. ale co bolo potom, katartofa.. o 4tej dosiel muz, a ja som sla do hostovskej.. chcela byt na cicku non stop!! ked odidu svokrovci, mala bude spavat s mm, lebo pri nom poreve len chvilu, u mna rici aj hodinu :(
@zojec asi barborka vie, že tatka nemá šancu používať ako cumlík... 😒 a včera mi volali z látkoviek, že dnes mi tie plavočky pošlú. lebo som im písala, že sú zaplatené a furt sa ani neozvali, žeby platbu prijali, tak že čo to akože má byť...tak hádam stihnú doraziť včas...
aj my dnes hrooozný spanok, zobudila sa, ked som išla spať a zaspala až po pol 1, celú noc mrnčala a plakala....a nadranom zasa s takým revom, že sme obaja s mm vyskočili 🙄 nebol dnes spln?
@babulina - kocik je peknunky, ta taska neviem, urcite to pojde ale 🙂 Ja som si vcera objednala novu, lebo s jane som dala prec aj nasu prebalovaciu a mi to chybalo 🙄
@anjelicek26, tá je rozkošná...tú by som nosila ako kabelku 😵
No veru bol spln v noci a nase racatka na to nejako moc reaguju.. Saska vtedy hrozne spi... Max spi v pohode celkom... ono ked si clovek predstavi, ze 70% nasho tela je voda... a taky mesiac sposobuje priliv a odliv... co to robi s nasim telom potom... ani sa tym babatkam necudujem...
Maly zalomil, normalne by som si rada lahla ku nemu. No mozno aj. Objednala som mu kopu hraciek, plavky na kupanie a baby float, tak snad o tyzden vyrazime na plavaren 🙂 Mi stale zhadzuje hracky ked sedi v stolicke, tak som objednala toto, ma to robit aj nejake zvuky, tak som zvedava
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...
a este videjko od nas zo vcera 🙂 Drahy napustal vanu, tak cakali 😅
https://www.youtube.com/watch?v=D2MFZtSNkMsbaby nemáte niekto uložený ten recept od zojec na pomazánku zo šošovice a olivový chlebík, som si to neuložila a neviem nájsť, a chcem dať piecť ten chlieb 😅
ja som si zasa včera objednala organizér na kočík, keď budem chodiť len po meste alebo shoppingu tašku celú mi netreba, len to mám vždy porozhadzované po košíku
http://www.babytrend.sk/sunshine-kids-organizer...
@riska - mne sa paci, ze ma tri farby, mozem variovat farbu kocikov xixi a zdala sa mi pekne clenena, ma aj podlozku, tak snad bude dobra... na dievcatka mali naadherne tasky, pre chlapcov teda nic moc... este som zvazovala taku s menom, ale netreba to prehanat 😅
@anjelicek26 presne toto máme aj my, nevydáva to zvuky len ten červík, či čo to je pri stlačení zapíska ako normálna detská hračka, ale malá to stále obhrýza a točí s tým, má ju rada

@babulina co to je za kocik? mne pamat nesluzi.. bo je krasny..
no ahojte, my sme mali vcera navstevu kamosky z dectva teda z puberty nas boli kuk, sme vinko vypili, ludia je mi tak zleeeeeeeeeee... fuj.. opica po x mesiacoch 😅 😀 😀 a to som vypila 3 slabe striky.. ale nezvyknuta som pit.. apodotykam ze od tretej do osmej 😀 😀 sme sa tak nasmiali ako nikdy..
a prerezava sa nam zubcek takze noc o nicom a maly este spinka 😅