icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
20. jan 2011

jejo a my máme dnes 8 mesiacov, som si až teraz všimla

mici111
20. jan 2011

@ellysa no lebo, ratam, ze sa zobudi tak do polhodky max..kym sa naje a nakoji, kym ju obleciem to je jedna hodina plus minus..cize okolo tej pol druhej.. ☹ no ale ved neva, nechajme to tak teda 🙂 hej, zajtra ideme kamoske..
ved niekedy buduci tyzden sa mozeme dohodnut..a pondelok mozeme ist po cviceni zasa kocikovat 🙂
@riska nepridas sa k nam aj ty v pondelok?? 🙂

ellysa
20. jan 2011

@mici111 no taka si fakt radšej budúci týždeň, oli bude potom zlá ,vidíš som vám zabudla povedať, že môj má v pondelok a utorok dovolenku tak prídem zacvčiť a utekám,

no škoda, aj koláčik som kúpila , tak predbežne sa dohodnime na budúci týždeň
@riska a ty utekaj malú zapísať a pôjdeš s mici

majjka0806
20. jan 2011

Baby poculi ste uz o Bio-Gaii?

mici111
20. jan 2011

@ellysa oka, tak buduci tyzden, ale to uz mame volno iba stvrtok a piatok 🙂 joooj, ale skooooda, ja som sa uz tesila, ze si spravime vyletik..no neva..
@riska anoooooo, stihla by si dat zapisat ninus do pasu dovtedy? by sme sli spolu 🙂 ale bez kocikov..jedine, ze by tvoja bexa isla do kufra a moje si-cko by sa mi podarilo narvat dozadu babam pod nohy...

julinka2787
20. jan 2011

kočky, už mi prišiel kočík!!!! je krásny. ešte krajší ako na obrázku. je super. malej sa v ňom páči. aj som pofotila, ale foťák krachol.(baterka). tak hneď ako to bude možné, plesknem sem fotos. aj plavočky mi prišli. nie je to taká jasná tyrkysová, ale sú peknučké. zase raz sa teším ako malé decko... 😀 😀 😀

ellysa
20. jan 2011

@majjka0806 áno aj sme používali a keď budem v Blave aj ju plánujem znova kúpiť, lebo akosi ťažko kaká
@mici111 načo by si brala @riska kočík, ja mám 3 môže si vybrať 😀
@julinka2787 júúúúúúúúúúúúúúúúúúúú super tešíme sa na fotky

zojec
20. jan 2011

@julinka2787 😀 supeeeer, nase kocky budu krasne v plavockach 🙂 tie farby su trosku tmavsie ako na obrazku 😉

ellysa
20. jan 2011

@ellysa baby idem piecť ten chlieb, malú som si dala do stoličky do kuchyne nech mi pomôže, recept dala na pracovnú dosku, zrazu pozerám a recept nikde, kuknem na malú, tá na mňa rehot a recept už úplne zožutý v ústach 😀 😅

mici111
20. jan 2011

@ellysa fakt 😅 to ma nenapadlo..tak suuper, tak ak bude moct @riska tak pojdeme vsetky styri na navstevu k vam 😵 no Oliv chce tiez pomahat piect chlebik 🙂
@julinka2787 fotkyyyyyyyyyyyyy 😀 inak baby, vsimate? nejako sme sa rozbehli s tymi kocikmi 🙂

miculienka
20. jan 2011

@majjka0806 - aj my sme brali keď sme mali kakacie problémy 😉

miculienka
20. jan 2011

@ellysa - gratulieren k 8. mesiacom 😵

zojec
20. jan 2011

@mici111 tiez kukam ako ste rozkocikovali 😀 dnes peciem znovu ten fr. posuch, tu su fotky ako sa to ma pokrajat pred pecenim, ak sa nan niekto chysta 😉 najkrajsie mi nakyslo po kombinacii muk, 300 hladka T 650 s 200g hladka celozrnna spaldova biomila jedna pred pecenim, druha po peceni, a moja nocna robota 😉

zojec
20. jan 2011

a tu je pred pecenim 🙂

mici111
20. jan 2011

my sme dnes cely den doma, nemame ziaden program, kedze nam jeden padol a normalne ze co s casom??? 😀 povysavane, navarene, pracka perie, mala vyhrana dosytosti ..zachvilu pojdeme von 😀

lenocka84
20. jan 2011

ahojte mamicky
uz som domaaaaaa, konecne

monky1
20. jan 2011

@mici111 ja varim, peciem a vysavam este len teraz - a sojka je vonku na vychadzke s tetou - ja sa dnes von nechastam, kedze hanka je doma zasoplenaa ☹

zojec
20. jan 2011

@mici111 ja som skoro kazdy den doma... nemam tu velmi kde chodit.. a auto nemam kazdy den.. no ale o chvilu sa mi o zabavu postaraju svokrovci, akurat mam taky bordel v pracovni na poschodi, ako keby tam vybuchla bomba.. nechcem tu malu nechat samu a spat sa jej nejak nechce.. asi ju naodim do kocika a ideme aj my von.. 😉

ellysa
20. jan 2011

@mici111 pekne, mne už malá zaspala, dala som piecť chleba, jej uvarila, a začala variť szegedin, a sebe konečne urobila kafčo a idem tedz zjesť ten koláč 😀 -musím, inak sa pokazí 😝
@zojec ja som ho šupla do pekárne, zatiaľ to vypadá nádejne, ako pozerám na ten tvoj, tak som tam mal dať viac cibuľky, olív, a sušených paradajok, ale tak ak bude dobrý nabudúce, zajtra chcem urobiť aj tú pomazánku

mici111
20. jan 2011

@lenocka84 vitaaaj maroood 😀

ellysa
20. jan 2011

@zojec idem si teda objednať neja&ké tie látky, chcem aj plyš, ten by sa mal niečím podšiť myslíš, alebo môže byť len tak?

ellysa
20. jan 2011

@lenocka84 ahoj Leni a všetko ok?

zojec
20. jan 2011

@ellysa lepsie bude vyzerat hore okolo hlavky ked bude dve vrsty, aj zips sa ti lepsie nasije medzi dve latky 😉 mne este ostalo trochu z tej ciernej co som sila kapsu, dufam, ze vyjde aj na fusak, celkom sa mi paci 😉 nekupujem uz nic :D, vcera mi aj segra pisala, ze mi donesie latky z ikei .. no uz su tu svokovci 🙂

fatimuska
20. jan 2011

@lenocka84 no neviem nečítam všetko, bola si v nemocnici?

fatimuska
20. jan 2011

@zojec si ty ale šikovnica, aké si znamenie?

ellysa
20. jan 2011

@zojec takže by si dala dve vrstvy plyš, áno?No a ešte koľko si mám asi objednať, sú to 1 cm šírky, už som aj vymyslela sko asi to urobím, veľkosť urobím, ako mám zimný fusak, celkom tam sedí

fatimuska
20. jan 2011

@ellysa jejo a tak to my budeme mať zajtra 8 mesiacov. gratulujem

ellysa
20. jan 2011

150 cm samozrejme

ellysa
20. jan 2011

@fatimuska ja tiež už dopreduuuuuuuuu 😉

anjelicek26
20. jan 2011

Babule ktora vlozka by sa hodila do toho modreho zappu?

http://shabbybebe.com/catalog.htm

Je fakt tazke nieco najst...