Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
prave som vas docitala @mojalili vase spanie je teda riadna hroza,ak sa rozhodnes pre tu metodu drzim palce...vela sil,nech vydrzis, dufam,ze zaberie a budes mat klud....
ja skusam trosku okresanu tu metodu-nenechavam ho sameho,som tam s nim ...pato sa budi tak ze zaspi a za 40 min je hore....tak ho necham plakat a nenakojim....nezdviham, len davam cumel a hladkam...teraz je to uz lepsie, uz ani tak dlho neplace, len ma stve ze sa vkuse budi.... inak aj pato stvornozkuje, tak to asi bude tym,ze maju prilis vela vnemov...ach jo... este ma napadlo,ze kamoske ich lekarka predpisala pre maleho B12....ze na ukludnenie.. tiez bol velmi rychly a neukludnitelny...a naozaj mu trosku pomohlo na spanok....budi sa asi 3 krat v noci...ale on uz ma viac ako rok....
a malá spala AŽ 45 minút, mám nervy na ňu normálne
@ameanda biely jogurt velmi dobry a kvalitny predavaju v bille, je bio, a je bohuzial rakusky.. :( predava sa pod znackou nase bio myslim, uz davno som ho nekupovala, lebo bilu mam tak od ruky .. ale dobry je aj spominana holandia.. okrem toho sa jogurt da pripravit aj doma v jugortovaci.. ja sa tiez chystam oprasit mamin stary 😉 a myslim, ze budem kupovat mlieko z mliecnych automatov...
@ellysa myslim, ze by sa dala pridat psenicna celozrnna, alebo ovsena, alebo len pomixuj ovsene vlocky na tom malom mixeriku a vhod do cesta.. 🙂 len nie vela, lebo ovos je taky velmi mazlavy.. aby ti to nakyslo.. treba to odskusat.. 😉 tych 300g hladken T650 a 200 nejakej inej je super.. 🙂 najlepsie sa mi osvedcila ta celozrnna spaldova.. aj ked je draha ako fras 😉 tu zarucene mozu aj deticky 😉
@zojec
a ja som nasla toto na domaci jogurt: http://vesely.blog.sme.sk/c/5583/Domaci-jogurt-...
KOčky, čítam tu knihu ako uspavat dieta...........akoby som citala o Dankovi...snad to precitam vsetko do vecera, aby som to vedela aplikovat.....
Inak dostala som od kamaraty vyzivu - jedlo (kur.maso,zemiaky a zelenina) . Ja to nikdy nekupujem, ale isla som svokorovom pesi, ze to zoberiem, nemala som cas varit.....maly to nechcel, vypluval...oprobovala som to, no to je hnus.....prisli sme domov, navarila som svoje a zpraskal cely velky hrncek... 🙂
Inak sa nam dnes prerezala horna jednotka, tak mame 4 zuby 😀 😀 😀 😀
@ellysa no tu som, bola som si dieta pohladat v byte 😀 😀 😀 ... dnes uz sojka nabrala odvahu a lozi aj z izby do izby 😵 ... trosku si potiahla, dala som ju do postielky a naivne dufam, ze zaspiii 😕
chlebik http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=2487
prizvukujem, ze som skusala aj zo suseneho mlieka aj z obycajneho - ZO SUSENEHO NEVYSIEL 😒 , ale z obycajneho je super - a pozor, ide tam nie 300 ml vody, ale 200ml mlieka a 150ml vody
@ameanda 😉 super.. my sme doma robievali casto jogurt, ked bola moja sestra mala.. teraz jogurtovac stoji v skrini.. je to vlastne len taka nadobka, ktora udrzuje tu teplotu 40stupnov.. a je pravda, ze z pasterizovaneho mlieka ten jogurt nie je dobry a vlastne sa zabije aj to co je dobre v mlieku.. 😉 vydrzi sice len 2-3 dni ale 6ks jogurtov pri 3 clennej domacnosti nie je problem zjest , hlavne ked mame male dieta..no ja o jogurtoch uvazujem az ked bude mat b. rok.
@ellysa Ahoj, teraz budem uplne od temy, ale napadlo mi, ze raz si pisal, ze mas kontakt na hotel v Rakusku (myslim, ze majitelka je Slovenka). Nedala by si mi, prosim, kontakt. Radsej chodim do hotelov s referenciami.
Ja uz o nociach ani nepisem. Uz par noci s nami spi ocko, lebo ja skapinam po celom dni na chrbticu. On je zhrozeny ked sa zobudi a ja som nadsena, ze spal az tri hodiny vkuse. To je tak, ked som mu dopriala luxus oddeleneho spania.
No a dnes som dala strajk vareniu malemu. Vzdy som sa s tym piplala, varila, naparovala, mixovala, riadu ako po rodinnom nedelnom obede a mlady pan zjedol par lyziciek. Tak dnes mal rano prosovu kasu s hruskovou vyzivou, na obed Hipp zemiaky s mrkvou a vecer bude ryzova kasa. Takze dnes nas navstivil ujo Hipp, zatial ma uspech 🙄
Baby, musi sa krmit lyzickou? Uvazujem, ze by som mu robila obed redsi a dala do flase. Lebo mam pocit, ze su zababrani aj susedia 🙂
@niga -ja by som si dala radsej namahu s lyzickou, nie som velky zastanca jedenia z flase, inak moja svokra mi stale tlcie o hlavu ze ona krmila z flase ale koncila lyzickou (teraz to Lovi, vyraba take flasky) a ze neboli jej deti zasvinene, ale tak jej deti boli tie najlepsie najuzasnejsie a este neviem ake naj 😀
jasné, je to v kaprune-zell am see, super na lyžovačku ale aj ako letnú dovču, lebo je tam jazero, kupko, môj muž tam chodí v zime a tento rok chceme ísť asi v máj-jún aj s malou na pred=lžený víkend www.lesak.at
@babulina - také dokonalosti poznám aj ja od tej mojej 😉
sľúbila som, že dám vedieť ako dopadla moja poctivá kúra hemoroida - tak po 2 týždňoch pravidelného natierania sa hemo neukázal, teraz som 2 dni nenatrela a hemo je späť 🙄 , je horší ako Colombo
ja už vôbec nevnímam koľko krát bol v noci hore, asi by ma tiež odviezli, ale moja mamina vždy vraví, po 8. mesiaci už bude dobre🙂))
@fatimuska - dúfajme, že má pravdu 😉
čo si myslíte o tých chrumkách takých zakrútených žltých vo veľkom sakli, videla som to jesť veľa detí, viete čo myslím?🙂
@fatimuska - kukucervy 😅 😅 Tie su super pre drobcov, uz sme to tu preberali... bez lepku, rozpustne, ziadne riziko sa tym pridrhnut a lepia najmenej zo vsetkych keksov, co poznam...
@niga - no naucit sa jest musi a vsetci (az na par vynimiek) zacinaju ako totalne prasiatka, jedlo sa proste nepije, musia sa naucit posuvat potravu jazyckom dozadu, to pri flaske nerobia... ja by som to nerobila. Max dostal par krat kasu vo flasi, teraz ked mu sli zuby a ani bohovi nic jest a vypil 50 ml, viacej nie, ja som bola rada azj za to... ale to som brala ako krajne riesenie nejedenia, nie kvoli uspineniu 😕 Vsak ked mu das celotelovy brindak, tak to snad ide, nie? Ja Maxovi ked vymysla drzim a hladkam rucicky... inak mi tiez ma nalady, kedy svaca lyzicku a je to kade tade 🙄
@anjelicek26 nemôže ho to zapiecť?
@fatimuska - no kolko toho asi zje? Skor sa s tym hra, ak z 5 ozuzlanych skonci v bruchu jedna chrumka, tak je to moc... a ta jedna sa sklada 90% vzduch, zvysok lepkava kukuricna kasa... nezapecie urcite...
@anjelicek26 u otca ich jedol asi 7, som bola zhrozená čo mu to dáva🙂tak mu ich kúpim), dik
@anjelicek26 no Olivia si ju normálne odhryzne na tých svojich dvoch zuboch a spapá, myslím, že v nej ostane vždy celá, teda ak ju náhodou nezahodí na zem
moja je inak po 1 kukucerve zaspninea, ako keby ich zjedla cely balik 😀 dnes som ju uz dva krat prezliekala.. raz bola zaprasena od kukucery a druhy krat od mrkvovej stavy..
@ellysa - no Max som si nikdy neni ista, kolko toho spapal, lebo je to VSADE

cafte, my sme dosli z navstevy kamosky..jooj, dobre bolo..doobeda sme sa prechadzali s kocikom, mala ani bohovi zaspat a potom sme isli este na navstevu, deti sa krasne zahrali, my sme pokvakali 🙂 idem vas docitat..