Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@fatimuska Aj my ich mame doma, je to dobre na zabavenie tiez, kupujem NATUR - nesolene, hnedy sacok, solene maju zlty sacok... To sa tak perfektne lepi 😀 😀 😀
@anjelicek26 Docítala som tu knizku, akoby som citala o Dankovi, vela veci tam na neho sedelo....takze skusime sa naucit zaspavat...druhe oducanie bude to cumlanie kazdu hodinu....musi sa to postupne...NO hor sa do toho....Idem mu dat teraz kasu, aby neisiel spat s plnym bruskom.... 😉
DRZTE KOCKY PALCE, OD 19TEJ IDEME NA TO, nakolko nespi od 14.30 hod....ach jaj 😖
vážne tých chrumiek môžu zjesť aj viac? lebo ja sa jej bojím dať viac ako dve, aby nebola tučná, aj keď by ešte chcela, u nás to frčí hlavne keď sme niekde zdržíme a nemám jej dať čo papať, tak ju pučím chrumkou 😅 😅
@mojalili - držím palce, ja to ešte len čítam, ale viem, že sa to má robiť, len keď je dieťa úplne fit, to my teraz nie sme a som zvedavá ako bude spať po uzdravení , možno to nebudeme potrebovať , ale určite budeme musieť odúčať od nočného dojčenia
ja tu knihu mam precitanu asi tak do 3/4
kedysi som chcela oducat od nocneho krmenia, ked este neboli problemy so spanim
ale bolo to pre mna narocne, posuvat mu vzdy hodinu, kedze sa mi budieval rozne a aj ked to bolo napr 30 min pred kedy by mal byt kojeny, v tom polospanku som mala co robit so sebou a nieto este zabavat maleho, len aby som mu mohla dat jest o tych 30 min.
takze u nas (vdaka mne) neuspech 😒
No kočky, tak sme to zahajili, place place....skor sa jeduje....ale musime to vydrzat....chodim k nemu po 3, 5, 7, minutach, snad to zaberie...aj ked reve z plnych pluc...... Susedia na cinziaku traste sa !!!!!!! 😀 😝 😝
@mojalili - vydrzte, o par dni to bude krasna odmena, ked zaspinka sam, moc na vas myslim 😵
18.30 sme ho dali do postielky -18.55 - SPIIII A SAAAAAAM 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
supeeeeeeeer a teraz ešte nech spí aspoň 6 hodím v kuse 😀
inak baby ja mám dnes takú depku, normálne som revala a rozmýšľala, či som vôbec mala mať dieťa, že to nejak nezvládam ☹
@mojalili
tak tomu sa vazne hovori rychlost
som zvedava aj na noc, ako to pojde
@ellysa
neblazni! zvladas to x-krat lepsie ako kopec inych mamiciek
to, ze nie vzdy ide vsetko uplne hladko a podla nasich predstav je uplne normalne, ved sa musime potykat s roznymi situaciami, aby sme dokazali zvladat rozne zataze
tes sa z Oliv, ona je uzasna a o par tyzdnov/mesiacov ti vsetko tvoje usilie vrati, este len potom budeme plakat od radosti a stastia, ze tie nase drobatka mame
@mojalili - moja drzte sa, ono ta prva noc bude urcite hrozna, mozno aj prve tri budu hrozne, ale maly to pochopi a budete z toho profitovat mesiace. Mysli na to ked bude revat a budes chut ho mat brat na ruky. . Bude spavat kludnejsie on a aj vy.
@anjelicek26 Je to naozaj hrozne, ale zatial mam vydrz, len MM je z toho na nervy....asi ho budem musiet zamestnat inak 😀 🤐 CHudatko, je taky od placu az zachripnuty a až hýká....
@mojalili - to ti verim, ze je to strasne. To zachripnutie od revu pozname, ale to je posledny krok pred zaspatim. Ako casto za nim chodis? Ma v izbe tmu? Ma cumlik? Mojkacika?
@anjelicek26 - jaj tak, tak to kvoli sebe nemozes ... no "inspiraciu" pre dodrzanie teda mas 😠
@weirdo - ja mam alergiu na kakao 🤐
@anjelicek26 podla tabulky, kazdych 5 a teraz kazdých 7 minut....ma pliekacika a aj zajaca, dudel nechce, lebo ma sopel a pri reve sa mu tazko cmula... Ma v izbe polotmu, nesvietim tam, ale dolieha tam svetlo cez dvere, takze vidi...
@zzz - Zuzi, aj nasa mala tak vstane, ked zaspi, do 45 minut je hore, ale ja jej dam este papat, lebo viem, ze si nepotiahla uplne oba prsniky, to ona nedokaze. A potom spi (teda donedavna mala asi mesiac alebo viac obdobie, ze sa budila, mrnkala, do tej 23 hod, kym sme my isli spat, aj 6-8x, ale to sme len prisli, dali cumlik a tak dookola, potom uz v noci to len parkrat urobila a okrem toho kojenie, ale uz to asi 4 dni nerobi, preberie sa okrem toho "dotankovania" este tak 1-2x) ...
@mojalili - urcite robite spravnu vec, drzim moc palce.
Mne maly od pol piatej spi, ma ho zmysel este budit? Ved ani neveceral 😕 Alebo ho uz necham tahat do rana? Ja fakt neviem... Saska je tiez unavena a pyta sa spat... drahy na sluzobke, co je budem vecer robit?
@ellysa Leni, zvladas to uplne skvele!!! zober si, aku dlhu cestu si musela prejst, kym si mala Oliv..ona je rozkosna 😵 😵 😵 😵 taky maly vymyselnik 😵 vies kolko bab by ti zavidelo? kazda mame takyto blby den..neboj, zajtra bude lepsie..a pondelok utorok ma mm dovo, tak si uzijete 😉 a ty si trochu oddychnes 🙂 a daj vediet, ako ste dopadli s tym bytom..

@zojec - podobne aj u nás - na obed sa vymachlila cviklou a pred chvíľou mi ju doniesla svokra - na chvíľu si vnučku požičala - a doniesla ju okvackanú neviem čím, by som bola zvedavá , čo jej tam dávala 🙄