icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

lenocka84
22. jan 2011

@ameanda myslis detsky?? lebo ak myslis, tak ano, len brendon.

miculienka
22. jan 2011

@mojalili - veľa ľudí si myslí, že je to metóda - nechaj dieťa vyrevať sa , ale ide o to, že dieťa sa má odnaučiť vyžadovať si plačom pozornosť , lebo ono si myslí , že plačom dosiahnem svoje a budem odmenené, lebo doteraz to tak bolo - plakal som a mama prišla - tak to tak má byť podľa neho - myslím iné prípady ako keď sa mu niečo stane - udre sa a tak - jasné , že vtedy plače pre niečo iné , veľa ľudí sa hneď zhrozí - že pre pána, prečo ho necháš plakať , čo je to za metóda - ale to sú tí , čo to nečítali a nevedia podstatu veci , dieťa síce plačká, ale pekne sa to odnaučí a vie , že mamka príde aj tak a je mu nápomocná vždy a ľúbi ho 😉 , držím palce , nech to vyjde

niga
22. jan 2011

@anjelicek26 Asi som to zle napisala, ale nad flaskou uvazujem preto, ze ma vsetko na sebe a mam pocit, ze nic potom nezje. Z misky ubudne 50ml, ale co ma realne v zaludku je otazne. Urcite to neriesim kvoli uspineniu, ale pocitu, ze nic nezjedol.

niga
22. jan 2011

@ellysa Dakujem, pozeram- to prostredie je tam nadherne, my vzdy len to obchadzame pri ceste do Dolomitov. Ja by som tak rada uz niekam vypadla 😉

mojalili
22. jan 2011

@miculienka PEkne si to napisala...

Teraz sme ho ulozili na doobedne spanie, dala som mu cucnut, ulozila bdeleho do postielky, pohladkala, povedala ze mama pride , plackal 2 minuty a uz spinka..... 🙂 🙂 🙂 🙂 Mam z toho velku radost, velmi velkuuuuuuuuuuuu 🙂 🙂 🙂

@niga Neskusala si to robit hustejsie? Danko ked ma riedke, tak mu to tecie z ust, cely je zabrindany, ked mu uvarim hustejsie, tak ani podbradnik nemusim dat...

Dnes Danko zosrotoval 1/2 chlebika, odkusoval si sam a mesiacik jablcka pekne si odkusoval a papal...je to papkac riadny 🙂

A este taky postreh......dnes je taky kludny, neuveritelneeeeeee.....

niga
22. jan 2011

@mojalili Citam o vasej rychlosti uspania, tesim sa, velmi vam to prajem.

miculienka
22. jan 2011

pre kočíkomaniačky čo tu minule hľadali fusaky a doplnky do kočíkov dávam inšpiráciu

http://www.sashe.sk/konvalinka/detail/univerzal...

miculienka
22. jan 2011

@mojalili - super, tak to hádam bude dobre 🙂

anjelicek26
22. jan 2011

@mojalili - tesim sa s vami, moc moc 😵

Mne Max vcera od pol piatej spal, ani som ho nebudila, okolo jedenastej bol pol hodku hore, potom ale zasa zaspal... spinkal pekne do rana, len sa 3x medzi tym kojil... teraz sa hraju zo Sasenkou...

niga
22. jan 2011

@mojalili Od 2,15 do 6,00 spinkal?! Ved to je super, zavidim, ja sa tesim z trojhodinoveho neprerusovaneho spanku. My sme mali "lepsiu" noc - 21,00 - 00,15 - 3,45 - 5,15 - 7,00, on sa len napapa a spi. Ale viem, ze je to zle, davat mu tak casto papat. Pokracuj, si mi inspiraciou 🙂

lenocka84
22. jan 2011

@mojalili no krasne zaspinkal
mne Patko tiez tak cca do 5minut zaspal

zojec
22. jan 2011

@miculienka 🙂 tiez coskoro planujem vyhodit na sashu svoje kapsy 😀 len ich este trochu nasijem 😉

ellysa
22. jan 2011

@mojalili a keď k nemu ideš a on plače,tak ho úplne utíšiš, alebo ho len pohladkáš, prihovoríš sa mu a aj ak ešte plače odídeš, lebo toto je u nás problém, ona keď už reve tak reve až kým ju nezoberiem...
no a taká dobrá nie je, tiež stále v noci mrnká a neviem prečo 😒

lenocka84
22. jan 2011

@miculienka jj cez nich si objednavam 🙂

miculienka
22. jan 2011

@zojec @lenocka84 - fajne to tam je

lenocka84
22. jan 2011

@miculienka jj jaska, a hlavne to bude jedinecne, nikto to nebude mat ako my 🙂

miculienka
22. jan 2011

@lenocka84 😉

lenocka84
22. jan 2011

@miculienka tak som zvedava kedy to bude a ake to bude

takyna
22. jan 2011

Ahojte babule 🙂
čítam vás , ale nejako nestíham nič , u nás nové asi tolko , že malá sedká, síce len pár minút , ale sedí 😀

mojalili
22. jan 2011

@ellysa Ked place, tak tam nemozes zostat dlhsie, musis ho pohladkat, prehovorit mu,ze si tu a odist.....este skorej nez ked je hore.....ked mrnci, tak treba cas pozerania predlzit, lebo je moznost , ze zaspava....

mici111
22. jan 2011

@lenocka84
@miculienka a co si objednavate odtial baby?

lenocka84
22. jan 2011

@mici111 ja podlozku do kocika

miculienka
22. jan 2011

@takyna - jéj , zlatá je

@lenocka84 - potom daj vedieť , ako to dopadlo , ja som presnorila už ani neviem čo všetko, ale mám z toho poriadny guľáš v hlave , škoda , že nie na tanieri, nemusela by som variť 😀

lenocka84
22. jan 2011

@miculienka tie hotove su brutal drahe
verim ze to bude dobre

zojec
22. jan 2011

@miculienka ved ked budes mat stroj tak si usijes 😉 je to naozaj velmi jednoduche 😀 a hlavne ta to vyjde max 5€

miculienka
22. jan 2011

takúto tapetu mám v obývačke , potrebujem k tomu vankúše na pohovku , neviete mi niečo poradiť ? jednofarebné alebo identický vzor ?

miculienka
22. jan 2011

@zojec - veď , len kedy to bude 😅 , minule som už bola na ceste objednať stroj , na to mm , pozrieme ešte v meste 🙄

zojec
22. jan 2011

@miculienka ja by som k tomu dala nieco jednofarebne ale ozivujuce.. svetlozelene, cervene, ruzove .. zavisi ake mas ostatne veci

miculienka
22. jan 2011

@zojec - skôr hľadám inšpiráciu , ja som skôr z tých urob si sám

miculienka
22. jan 2011

@zojec - no pohovka je taká ako tá modrosivá na pozadí , ale má tiež vzor , taký žltý ako tie listy , tiež vravím , že niečo jednofarebné, aby sa to tu nebilo