Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili - veľa ľudí si myslí, že je to metóda - nechaj dieťa vyrevať sa , ale ide o to, že dieťa sa má odnaučiť vyžadovať si plačom pozornosť , lebo ono si myslí , že plačom dosiahnem svoje a budem odmenené, lebo doteraz to tak bolo - plakal som a mama prišla - tak to tak má byť podľa neho - myslím iné prípady ako keď sa mu niečo stane - udre sa a tak - jasné , že vtedy plače pre niečo iné , veľa ľudí sa hneď zhrozí - že pre pána, prečo ho necháš plakať , čo je to za metóda - ale to sú tí , čo to nečítali a nevedia podstatu veci , dieťa síce plačká, ale pekne sa to odnaučí a vie , že mamka príde aj tak a je mu nápomocná vždy a ľúbi ho 😉 , držím palce , nech to vyjde
@anjelicek26 Asi som to zle napisala, ale nad flaskou uvazujem preto, ze ma vsetko na sebe a mam pocit, ze nic potom nezje. Z misky ubudne 50ml, ale co ma realne v zaludku je otazne. Urcite to neriesim kvoli uspineniu, ale pocitu, ze nic nezjedol.
@miculienka PEkne si to napisala...
Teraz sme ho ulozili na doobedne spanie, dala som mu cucnut, ulozila bdeleho do postielky, pohladkala, povedala ze mama pride , plackal 2 minuty a uz spinka..... 🙂 🙂 🙂 🙂 Mam z toho velku radost, velmi velkuuuuuuuuuuuu 🙂 🙂 🙂
@niga Neskusala si to robit hustejsie? Danko ked ma riedke, tak mu to tecie z ust, cely je zabrindany, ked mu uvarim hustejsie, tak ani podbradnik nemusim dat...
Dnes Danko zosrotoval 1/2 chlebika, odkusoval si sam a mesiacik jablcka pekne si odkusoval a papal...je to papkac riadny 🙂
A este taky postreh......dnes je taky kludny, neuveritelneeeeeee.....
pre kočíkomaniačky čo tu minule hľadali fusaky a doplnky do kočíkov dávam inšpiráciu
@mojalili - super, tak to hádam bude dobre 🙂
@mojalili - tesim sa s vami, moc moc 😵
Mne Max vcera od pol piatej spal, ani som ho nebudila, okolo jedenastej bol pol hodku hore, potom ale zasa zaspal... spinkal pekne do rana, len sa 3x medzi tym kojil... teraz sa hraju zo Sasenkou...
@miculienka 🙂 tiez coskoro planujem vyhodit na sashu svoje kapsy 😀 len ich este trochu nasijem 😉
@miculienka jj cez nich si objednavam 🙂
@miculienka jj jaska, a hlavne to bude jedinecne, nikto to nebude mat ako my 🙂
@lenocka84 😉
@miculienka tak som zvedava kedy to bude a ake to bude
@lenocka84
@miculienka a co si objednavate odtial baby?
@miculienka tie hotove su brutal drahe
verim ze to bude dobre
@miculienka ved ked budes mat stroj tak si usijes 😉 je to naozaj velmi jednoduche 😀 a hlavne ta to vyjde max 5€
@zojec - veď , len kedy to bude 😅 , minule som už bola na ceste objednať stroj , na to mm , pozrieme ešte v meste 🙄
@miculienka ja by som k tomu dala nieco jednofarebne ale ozivujuce.. svetlozelene, cervene, ruzove .. zavisi ake mas ostatne veci
@zojec - skôr hľadám inšpiráciu , ja som skôr z tých urob si sám
@zojec - no pohovka je taká ako tá modrosivá na pozadí , ale má tiež vzor , taký žltý ako tie listy , tiež vravím , že niečo jednofarebné, aby sa to tu nebilo

@ameanda myslis detsky?? lebo ak myslis, tak ano, len brendon.