icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bubina1
23. jan 2011

@anjelicek26 aj mne sa tak zdalo 🙂

deniskateniska
23. jan 2011

@anjelicek26 no ja som si to tiez myslela a o dva dni zase ponocovanie ☹ sa nevyspime asi az ked budu mat vsetky zuby sa mi zda ☹ je to hrozne... a to ked pri dvojke je takyto co bude pri ocakoch robit a pri stolickach ☹ a dovca, aspon nieco ja by som si tiez sla oddychnut niekde, tak ale rodicov som s nimi skoro stale (ak mam pravdu povedat aj by som si od nich oddychla 😀 ) a svokrovci su chori stale a maju auto tak mozu prist ku nam.. a inde? no kde s krpcom 😅 no ale var v lete dakde pojdeme 🙂
@ellysa ahojky kedy sa chystate opat do dk? 😀

zojec
23. jan 2011

@bubina1 tak ako pise anjelicek 😉 este si ho mozes pokrajat na male kusky a tak dat mrazit, potom len vytiahnes trosku podusis asi 2 minuty a rozmixujes 😉

bubina1
23. jan 2011

@zojec a zvyknes s niečim aj zmiešat? napr. mliekom, alebo s cim podavas spenat?

miculienka
23. jan 2011

@deniskateniska - ešte nenašla , cez týždeň pôjdem do mesta a obkukám tam kadečo
@anjelicek26 - tiež ukladá , tiež by sa rozbehla keby vedela , dnes som ležala na chrbte a dala som si ju brucho , tak tam aj ritku dvíhala , potom som ju zdvihla a od pupka pochodovala a skončila mi skoro na krku, tak možno tí naši budú skôr chodiť ako plaziť sa 😀
@ellysa - inak som fakt čítala, že najviac pomôžeš dieťaťu v motorickom vývine - keď mu nepomáhaš - namáha sa samé a tak aj posiluje a ide to ako má , nič sa nepredbieha

no a u nás asi idú tiež zuby - horné - nervy a nervy 😒 , ideme sa kúpkať

mojalili
23. jan 2011

Ahojte kočky,
tak mame 3. den metody zaspavania a spíme po 3 minutach polozenia do postielky... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

bzucinka2
23. jan 2011

@mojalili tak super, u nas to tiez pri prvom fungovalo, ked bolo treba nieco nacvicit s mensim som to zacala asi v 3 mesiacoch a pomohlo , teraz problem vecer a v noci klopklopklop nemame a cez den sa nam uz tiez podari pekne v postielke 🙂

mojalili
23. jan 2011

@bzucinka2 Nam vysli uz 4 zubky, aj tie horne co nas trapili, ma riadne klofaky a medzerku medzi zubkami po tatkovi 🙂

Dnes velmi blbne MK, chcela som vas precitat a nejde mi to, toto je uspech, ze sa mi nacitala stranka...

NO dnes zaspal teda za 3 minuty, po hodine sa vzdy budi, dnes to bolo po 2 hodinach a za minutu bol utiseny len pohladkanim....🙂

Prikladam video, ako rad cupita...este ho nedava chodit, ale on toto zboznuje

https://www.youtube.com/watch?v=hgiolCtCbUg

NO a fotos, malo mam fotiek, kde som len ja a Danko 🙂

mici111
23. jan 2011

@mojalili suuper, ze vam to tak funguje 🙂 drzim palce, nech Danko pekne spinka v noci..inak aj Sari takto "cupita" 🙂 no podarene su tie nase deti 🙂

mojalili
23. jan 2011

@mici111 AKurat sa obudil a keca, frfle a poplačkáva....ale riadim sa stale knihou, tak cakam 10 minut.... 😒

Danka to velmi bavi, ako sa stavia na nohy, tak takto cupita stale 🙂

kuriatko33
23. jan 2011

@ellysa ahojček a kde to je? aj sa tam da ubytovat, náááádhera🙂 hned by som isla daj prosim blyzsie info, kde a ako sa da zarezervovat?

ameanda
23. jan 2011

@mojalili
vyborne vysledky, super
aj my sa na to dame, len to musim poriadne nastudovat

a este par otazok: zaspava sam v postielke aj pocas dna? kolko spankov? kolko spite dokopy aj s nocou?
a odstavujes v noci alebo este krmis?

ellysa
23. jan 2011

@kuriatko33 no je to asi 130 km od BA na rakúsko-maďarských hraniciach, tá stránka ktorú som dala je aj po slovensky, tam sú aj možnosti ubytka-ktoré je ale dosť drahé, no možno niekde v okolí by sa dalo nájsť aj niečo lacnejšie, my tam ideme len na celý deň, od rána do večera, tak potom poviem skúsenosti aj nafotím, teda dúfam, že pôjdeme, lebo vonku sneží, tal ak by boli moc zlé cesty odložíme to 😒

ellysa
23. jan 2011

@mojalili teším sa s vami, ja tú metódu tiež musím skúsiť, ale muž je proti, tak to budem skúšať len cez deň, tak neviem, či budú nejaké výsledky

mojalili
23. jan 2011

@ameanda v postielke spime doobeda a sam, tiez som aplikovala tuto metodu aj na denne spanie. Oni v knihe radia upravit denne spanie na urcitu hodinu a len 1 - 1,5. Pred nocnym spankom ma byt 3-4 hodiny bdenia. Dokopy s nocou spime 14 hodin denne ..cca to je. V noci krmim, ak chce, ale casto nie, len 2x....vyratam si to na 4 hodiny a dam mu, ked sa preberie...takze nam to za noc vychadza na 2x.

deniskateniska
23. jan 2011

@mojalili tak my spime o siestej vecer a zaspavame o polnoci 😅 a to v pohode ze 4 hodinovy rozdiel medzi nocnym kojenim? no ja skusam ked sa zobudi nedat mu ale asi po druhom zobudeni - interval 15 minut tak sa zobudi s riadnym revom kym mu cicku nedam 🙂 drzim palce nech vam to funguje 🙂

mojalili
24. jan 2011

@deniskateniska Deni nie je to v pohode, nemusel by v noci vobec cucat, ale zatial ho ucim sameho zaspavat, nemozem naraz oducit od cucania....takze aj k tomu pride, aby necucal vobec... 😉

DNesna noc celkom oK, dokonca spal 4,5 hodiny v kuse....to sa daaaaaavno nestalo 🙂 Len rano o 4 hodine sa pokadil a bol rozhodnuty, ze uz je vyspaty....no musela som ho presvedcit, ze nie nie...tak o 5.20 zaspal do 7.30, aspon nieco 😉

chani
24. jan 2011

@mojalili tusim sa vam celkom zacina darit to uspavanie, co je fakt super 🙂

chani
24. jan 2011

@miculienka no u nas su zubadla stale v nedohladne, lekarka v piatok sice povedala, ze to bude kazdu chvilu, ale bohvie co je to kazda chvila, ja uz cakam mesiac heh

zzz
24. jan 2011

dobre ranko @mojalili krasne noci, gratulujem ku spanku, musis byt ako znovyzrodena...celkom rychlo sa vam to podarilo...

baby prosim poradte, moze byt teplota zo zubov 38,5 ? sa mi to zda strasne vela...inak nic nema...tlaci sa mu pravdepodobne viacej zubov naraz, mozno az 6 🤐 horne jednotky uz riadne presvitaju, dolne a horne dvojky napuchnute....

chani
24. jan 2011

mna ten nas loptos vcera dobre okabatil, poobede sa zobudil o 14:45 tak mi bolo jasne, ze do 7 vecera hore nevydrzi, tak som ho navela po polhodine uspavania o 17:40 nervacika uspala, zaspal pri mne v posteli, tak si hovorim za polhodku je hore, tak pojde o 8 spat ze to fjan vychadza no a on si drzo potiahol do pol9....takze bol do 10 hore a pocet vytiahnuti prsa od 10 vecer do 6 rana som ani neratala, ale menej ako 4-5x to urcite nebolo ble, ale kedze som predoslu noc spala tak 3 hodiny riadne, tak som nemala sil bojovat s nim v noci, plus hlava ma bolela jak kona ble

chani
24. jan 2011

@zzz presne na toto som sa v piatok pytala lekarky a povedala, ze moze a aj viac dokonca aj 39-40tky ze mozu byt zo zubkov a ze to moze aj dlhsie ako den dva trvat a s prestavkami aj par tyzdnov, kym sa nevytlacia zubky, ze kazde babo je ine

zzz
24. jan 2011

@chani dakujem, ach no parada, ale aj tak lepsie aby to bolo "len " zo zubov, ako nieco ine.... lebo niekde pisu ze zo zubov nebyva taka vysoka teplota...tak som uplne zmatena....
a este k tomu pri starsom sme ani nevedeli ze mu idu zuby...

a este otazocka, a dr povedala,ze za ma zrazat ta teplota-myslim nurofen a pod.?

niga
24. jan 2011

Ahojte baby! @mojalili Ty budes v najblizsom vydani knihy uvadzana ako najrychlejsia mamicka pri aplikovani metody 😉 Super, tesim sa s tebou.
Inak, mam pocit, ze dnesnu noc mi vymenili syna! Zaspal o 20,30, hore bol az o 4,45-napapal sa za 5 minut a spal do 7,30. Chapete? Ale toto mu nedarujem, ukazal mi, ze dokaze spat, ze to nie je o hlade, tak mi to bude musiet opakovat kazdu noc 🙂 Uz ho vidim 😒
Este sa vas spytam, ci uplne nahodou si napamatate nazov stranky, ktora tu na konikovi vyskakovala na boku ako reklamny baner - spolocenske oblecenie pre deti. Neviem ju najst a boli tam super obleky pre krpcov.

chani
24. jan 2011

@zzz hej povedala ze ak to bude nad tych 38-38,5 ze mu mame davat panadol napr....tiez som si myslela, ze je to moc vysoka teplota na zuby, lebo som tiez citala, ze by taka nemala byt, ale hovorila, ze moze byt. moj brat mal napr aj zapaly pluc pri niektorych zuboch co sa tlacila a muzovho bratranca zena mi vravela, ze ich mala mala 40tky. ale tak my sme pre istotu k lekarke isli, aj ked iny priznak nemal

zzz
24. jan 2011

@niga no aj ja som to kukala ale link nepamatam...ale videla som obleky v nexte a oni maju uz aj eshop pre slovensko, tak skus aj tam pokukat

mojalili
24. jan 2011

@niga aj v BRendone maju spolocenske obleky, tiez som ich pozerala, ked sme tam boli... 😉
@niga NO myslim, ze este nemame vyhrate, stale je to take na hrane, ze sa len uci.....ale vyzera to,ze si na to zvykne.....ze to nebolo o nicom, len o jeho zvyku uspavania sa....

Inak ked ho idem pozret vzdy po 10 minutach, tak si chyti moju ruku, to je take krasne, pohladkam ho, dam mu pusinku, poviem mu ze ho lubim a idem prec.......ale uz podla toho placu zistujem, ze si to zacina uvedomovat, ze placom nic nevyriesi...

NO zacala som opet strikovat🙂 Mam cas 😀 😀 😀

ameanda
24. jan 2011

@mojalili
pre mna je to neuveritelne, ze to tak rychlo a relativne hladko slo
ja vam fakt zavidim, v dobrom samozrejme
tak hor sa do strikovania alebo inych cinnosti 🙂

matkaasebko
24. jan 2011

ahojte, vaše deti uz hovoria ma, ba, ta atd?bo my vôbec nic este....ci sme len my tak ticho abo je tu na tom este niekto tak podobne....

ameanda
24. jan 2011

@matkaasebko
moj tiez az tak vela neblaboce, on bude asi tichsi typ po ocinovi 🙂
najviac si rozprava rano, ked my este spime
alebo ked sa srdi, tak krici mama mama
a este ham mu ide, inac naozaj vela toho nenavravi...