icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

baka13
25. jan 2011

@anjelicek26 Ten golfáč vyzerá fakt super 🙂

kuriatko33
25. jan 2011

@ellysa ahojcek tak uz som namotana aj ja, ako si na fb?

stelika
25. jan 2011

@lenocka84 jeeej dakujem velmi pekne bola som dnes v meste este poobede idem do Kežmarku mrknuť a ten babypoint sa mi celkom pozdaval, odskusala som soferovanie ale Q- babypoint a vyzera byt super vela miesta polohovatelná je aj nanožnik tak teraz neviem aj mark4 aj 3 tam mala co poradis? abc neviem tu nikde zohnat objednat ho vedia ale odskusat sa neda sila nie a ze ked objedna tak ho musim zobrat 😠 tak preto idem skusit mimo PP 🙂

ellysa
25. jan 2011

ahojte zasa tak na skok, ohlásila sa svokra na návštevu, bude od dnes až do nedele, tak nestíham
to ubytko skúste www.lutzmannsburg.org -bungalow Paradies
www.floresa.at -haus floresa
www.tiscover.at/sterr.lutzmannsburg

to sú len tri čo sme na ceste domov zobrali prospekty, určite ich je tam omnoho viac, tak len skúste pozrieťlen v google

ellysa
25. jan 2011

a máme naušničky, dnes sme boli nastreliť

julinka2787
25. jan 2011

@ellysa a bolo veľa plaču? nechytá si ušká teraz?

fatimuska
25. jan 2011

@ellysa jejda,,,plaču bolo veľa?

ellysa
25. jan 2011

@fatimuska
@julinka2787 nie plakala len keď som ju držala aby sa nepohla, ale to od hnevu, keď jej ich doktor nastrelil povedala som jej "spadla hruška zelená" a bolo po plači, asi to moc nebolelo...
nechytá si ich ani nevie, že ich má...zatiaľ má tie nastrelené a to sú len také bodky

mojalili
25. jan 2011

@ellysa Super, Olivia bude este vacsia kočka 😉 🙂 😉

@chani, odkial si, ked Zahorie?

Ani mne sa nechce ist von, maly prave zalomil v postielke do 2 minut, ko som ho ulozila, tak nahadzujem dalsie hry do mojho albumu, ak chcete pozrite. Pre nas su dobre aj od 3-6 mesiacov, aj od 6-9 mesiacov.... 😉

lenocka84
25. jan 2011

@stelika ja mam 4, Q ma rucky spolu, to som ja nechcela
a nanoznik je zatepleny. co je fajn, mne tam vyhovuje ten zips cez stred.

chani
25. jan 2011

@mojalili momentalne byvame vacsinu casu v Jakubove, to je medzi Malackami a Zahorskou Vsou, a obcas sme aj v BA, podla toho ake su plany 🙂

mojalili
25. jan 2011

@chani VIem, chodili sme sa tam kupat 😉 😉 😉

chani
25. jan 2011

@mojalili my tu s muzom byvame cca rok a pol, jeho rodicia tu mali vikendovy dom, tak ked sme rozmyslali nad spolocnym byvanim tak nam navrhli ci nechceme ist sem a kedze mame obaja afto tak sme si povedali preco nie, dochadzat do prace mame ako do Ba a ten klud v lete ked clovek prisiel z prace ojoj sme si sadli pod altanok popijali a kecali kym nas komare zrat nezacali, ale tak su dni tyzdne ked prespavame v petrzke v byte u rodicov muzovych je super mat moznost byt aj tam aj tam

chani
25. jan 2011

@mojalili pozeram ze ty si zo Senice odtial mam kamosku 🙂

babulina
25. jan 2011

@stelika -ja mam marka Q, rozdiel medzi mark 4 a q je iba v polohovatelnosti noziciek a spojenej rucke, predavac hovoril ze q im pride stabilnejsi, mne nepride az taky velky rozdiel medzi nimi, a ine farby maju

mojalili
25. jan 2011

@chani HEj hej, nedaleko 🙂 Take male mesto,ale dobre sa tu byva 🙂

mici111
25. jan 2011

AHOJTE, my sme boli dnes na poradni, tak mame 71 cm a 8050 gramov 😀

chani
25. jan 2011

@mici111 pekne miery😉

zojec
25. jan 2011

no my sme sa vratili s pavania, sme boli s
@julinka2787 😉 som viac unavena ako mala.. kebyze lahnem tak spim az do rana 😀 dens to bol asi moj prvy vacsi pohyb od otehotnenia a to sa tam skoro vobec nehybe 😀 no kysna som rozkysnuta.. :(

riska
25. jan 2011

@zojec, jeeej, a kočkam sa páčilo?
@mici111, super...a niečo zaujimave si sa dozvedela v poradni?

zojec
25. jan 2011

@riska myslim ze ano.. 🙂 akoze nevyskali od radosti.. 🙂 ale aj to snad pride casom.. este sa len zoznamili s vodickou.. ale dieta spalo v sedacke ako zarezane 😀 uz sa tesim na jar a zimu ked nebudeme musiet obliekat tolko.. to je dlhsia priprava ako cely pobyt vo vode

stelika
25. jan 2011

@lenocka84 @babulina babenky dakujem vam za pomoc no rozhodla som sa ze golfac nechcem bude sa tazsie ovladat jednou rukou pravdepodobne, takze vyhrava spojena rucka 😎 aj ked sa mi golface velmi pacia, ale rucka je rucka a sa mi zda byt aj pevnejsi potom ked je rucka spojena 😉 takze asi Q bude nas tiez

julinka2787
25. jan 2011

@zojec moja spala ešte som ani vyparkované nemala. 😀 preto tak hučala. 😅 ale bolo super. len budeme chodiť zmordované ako nikdy...

mici111
25. jan 2011

inak baby, doktorka na poradni nam hovorila, ze sa jej zda, ze malej zabieha ocko ☹ mne sa to nezda, ale tak ja neviem, ja som asi neni nestranna..tak som obvolala rodinu celu a ani im sa nezda..ale zasa kamosky mi tvrdia, ze ocko zabieha..tak som nestastna..bojim sa o Sari.. 😢 😢 😢

julinka2787
25. jan 2011

@mici111 neboj mici! podľa mňa jej nezabieha. a ak by NÁHODOU aj hej, tak sa to zvykne upraviť samé. ale nezabieha jej. je to kočica a je zdravučká! 😉

riska
25. jan 2011

@mici111, čooo? ja som teda sari videla niekolkokrat a to by som si teda všimla.... a myslim to úprimne

mici111
25. jan 2011

@julinka2787 joooj dakujem Juli, fakt sa bojim ☹

julinka2787
25. jan 2011

@mici111 neboj, akurát som si pozrela fotky aj na FB a teda na žiadnej jej očko neuteká. ani jedno. asi uteká očko dokine. 😅 vidíš, riska ju videla xkrát a nevidela, že by jej utekalo. to sa dokine určite len zdalo. a doplašila ťa zbytočne 🙄

riska
25. jan 2011

@julinka2787 , že doktorke uteká oko 😀 😀 😀

julinka2787
25. jan 2011

@riska no a nie, takto nám doplašiť mici! to sa nerobí! 😀