icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
26. jan 2011

@mojalili kto by bol s dankom v case pohrebu??

a my zase bojkotujeme spanok 🙄 🙄 🙄 🙄

monky1
26. jan 2011

ja uz neviem, co s nou ... pridem kuki ci spi, ona na bruchu a pasie 😒
prelozim na chrbat, odidem, ppridem o chvilu, ona pasie
prelozim, odidem pridem, pasie
no ale mozem sa na nu hnevat, ked vzdy ako ma zbada ma privita s tak krasnym usmevom???? 😀

mojalili
26. jan 2011

@monky1 Svokra. NO akurat mi volal muz, ze to musel obist dookola....ach jaj.

Ja som supla Danka do postele a do 2 minut tuhy.....aspon nieco 🙂

ameanda
26. jan 2011

@monky1
ja som maleho prave uspavala pol hodiny
lezala som pri nom a to iste, stale sa prevracia na brusko a pasie...
a ked sa tak obratil, zapacili sa mu kvietky na oblieckach, zacal sa s nimi rozpravat a vyskat
no, hnevaj sa nanho, ze?
ale uz si konecne nasiel polohu, v poslednom case vie zaspat len na boku a kym sa trafi, tak to chvilu aj trva

anjelicek26
26. jan 2011

@monky1 - my sme dnes dali spat o hodinu neskor a do minuty zaspal...proste nebol unaveny..

A ten usmev poznam, ked sa otoci na brusko v kosi, vystrci hlavinku, len nos a oci mu vidno a vidis, ze sa tam skeri, no tiez sa neda hneva...

monky1
26. jan 2011

heh, baby, ja neviem cim to je, ale akonahle zavesim na net, ze nespi, tak ZASPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ..... no pochopite to???? 😀 😀 😀 😀

monky1
26. jan 2011

@mojalili lenze moja nereve, nekrici - teda vacsinou, rano dnes plakala
ticho lezi a cumakuje kol dokola, samozr. prekoprcnuta na brucho ...... co v takom pripade v tej knihe nepisu??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monky1
26. jan 2011

@ameanda 😀 😀 😀 zlaty

monky1
26. jan 2011

@anjelicek26 ja ked dam neskor, tak niekedy zaspi, niekedy sa hneva a uspava sa aj 2 hodiny, preto radsej skor, nech si este polezi, pokuka, pochyta co sa da a zaspi
ja to poznam uz podla toho, aka je v case bdenia, ked mrnci, s nicim nie je spokojna, tak hoho - pod ho spat ... niekdy zaspi hned, niekdy jej to trva

anjelicek26
26. jan 2011

@monky1 - musis sa na nu castejsie stazovat, u nas to tiez zabera na sto percent 😅

monky1
26. jan 2011

@anjelicek26 😀 😀 😀 no asi ano, tak sa pripravte, zajtrajskom zacinam, hehe 😀 😀 😀

chani
26. jan 2011

@ameanda milujem takych pakov, co nevedia jazdit za takehoto pocasia, idiot

inak baby pre velky uspech, uz je tu odmak a prsiiii ach jaj a ja ze dam maleho na dvor spat, vyleziem von aj s nim a ze akoze prsi, tak som ho len uhrkala k spankku a dala som ho na verandu s otvorenym oknom, tak je tak mozno o 2 stupne viac ako vonku, ale aj tak, na slak trafenie

zojec
26. jan 2011

@mojalili album pre prietelov sa da nastavit, len ked ho zakladas, som sa pytala uz adminov na to... takze musis vymazat a pri zakladani kliknut ze pre priatelov.. ja uz som tiez nejake albumy vymazala, lebo uz vela ludi citalo moj fotoblog.. 🙂 nech ma neocumuju 😀 a znovu sa mi ho nechce nahravat..

chani
26. jan 2011

@monky1 hehe to poznam, ten usmev od ucha k uchu ked ho pridem pretocit 🙂

zojec
26. jan 2011

@ameanda si si mala odpisat cislo a poslat mu ucet z cistiarne... pako jeden!

anjelicek26
26. jan 2011

@zojec - presne tak, len kto to tak rychlo stihne si to zapisat. Aj keby to bolo len "gesto" a vrely list, aj tak by som mu to napisala!

ameanda
26. jan 2011

@chani
no taki su panmi bohmi na ceste...

@zojec
znacka ma napadla, len keby som to stihla 😒
mala som co so sebou a malym robit
malemu som musela hned tvaricku vyutierat, nastastie ten "humus" nemal v ockach

mojalili
26. jan 2011

@monky1 Musis to pisat sem castejsie.
Ak nezaspi v dany cas, tak vraj ju mas vybrat z postielky a podrzat, pokial nenastane dalsi cas na spanie.....trochu blbe,ale tak to je tam pisane. Doobeda sa to da, ale poobede je do vecera daleko..., nie?

@zojec ASi to tiez tak spravim... 😉 zmazem 🙂

monky1
26. jan 2011

@mojalili ona je bezne hore od pol druhej - druhej do vecera a vydrzi v pohode .... viem, ze ked ju dam spat o 15.30, zaspi 16.30 az 17h a bude spat aj 2 hodiny a to uz je o nicom, lebo potom v noci by isla najskor o 22h
a tak to mame tak, ze ci spi, ci nie, vecer ide spat o 19h +/- pol hodka

zojec
26. jan 2011

@mojalili uz mozes, uz som si pozrela 😀 😀 😀

mojalili
26. jan 2011

@zojec 🙂 OK, ved dam si to len pre priatelov... 😉 potom mozes pozerat dalej 🙂

mojalili
26. jan 2011

@zojec odpisali mi Admini, ze teraz sa to neda zmenit z verejneho alba na sukromny, ale buduci tyzden uz by to mohlo ist, vraj na tom pracuju, aby sa to dalo. Tak do je dobre 😉 😉 😉 😉

zojec
26. jan 2011

@mojalili no super :D to sa tesim..

anjelicek26
26. jan 2011

@mojalili - tak to je super, snad to nejako vymyslia.

Inak babule Max posledne dni fuha... ze by nam zacinala separacna uzkost? Ked odijdem z miestnosti, hned rev, vratim sa (len aby ma videl, ani sa ho nechytim, nist) a je klud. Toto sa mi neluuuubi 🙄

chani
26. jan 2011

u nas sa uz druhy den sabotuju vsetky prikrmy okrem vecernej kase ach jaj, tak dojedam a vyhadzujem na slaktrafenie, neviem co ma

chani
26. jan 2011

@anjelicek26 no pekne, ze by to aj Maxa nakoniec dostihlo, hadam to bude trvat kratko

anjelicek26
26. jan 2011

@chani - pri Saske to trvalo do 1,5 roka, aj na zachod s mamou 🙄 U neho to neni este take hrozne teda, ale zacina sa to zufalo na to podobat 😕 Uz nam len chyba, aby sa zacal vrieskat na ruky a sme tam, kde sme rozhodne byt nechceli 😖 😅 😕 🙄

zojec
26. jan 2011

@anjelicek26 aj moja zacala s uzkostou.. :( bola tu moja segra od vianoc, tak jej ricala na rukach ako tur.. :( a vcera na plavani , tiez ked ju vzala instruktorka a chvilu ma nevidela, tak sa rozrevala :( no nic moc to nie je.. ale asi tomu nezabranime.. lebo chodim dost medzi ludi, aj deti.. ale ajt ak som s nou vacsinu dna sama

chani
26. jan 2011

@anjelicek26 nastastie u nas zatial nic take, si to ani neviem predstavit uff

mojalili
26. jan 2011

Kočky, co som vam spominala tu dopravnu nehodu pri mojom meste, tak sa zrazili 2 autobusy, zranenych je 11 ludi a 3 tazko......dnes bol veru frmol sanitiek a hasicov....byvam vedla zachranky.... 😲 😕
@anjelicek26 Tu uzkost myslim ze ma i Danko...kdekolvek sa pohnem, tak ide za mnou, ked ma nevidi, rev.....aj MM mze byt v miestnosti, on ide za mnou.... 😒