Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ja uz neviem, co s nou ... pridem kuki ci spi, ona na bruchu a pasie 😒
prelozim na chrbat, odidem, ppridem o chvilu, ona pasie
prelozim, odidem pridem, pasie
no ale mozem sa na nu hnevat, ked vzdy ako ma zbada ma privita s tak krasnym usmevom???? 😀
@monky1
ja som maleho prave uspavala pol hodiny
lezala som pri nom a to iste, stale sa prevracia na brusko a pasie...
a ked sa tak obratil, zapacili sa mu kvietky na oblieckach, zacal sa s nimi rozpravat a vyskat
no, hnevaj sa nanho, ze?
ale uz si konecne nasiel polohu, v poslednom case vie zaspat len na boku a kym sa trafi, tak to chvilu aj trva
@monky1 - my sme dnes dali spat o hodinu neskor a do minuty zaspal...proste nebol unaveny..
A ten usmev poznam, ked sa otoci na brusko v kosi, vystrci hlavinku, len nos a oci mu vidno a vidis, ze sa tam skeri, no tiez sa neda hneva...
heh, baby, ja neviem cim to je, ale akonahle zavesim na net, ze nespi, tak ZASPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ..... no pochopite to???? 😀 😀 😀 😀
@anjelicek26 ja ked dam neskor, tak niekedy zaspi, niekedy sa hneva a uspava sa aj 2 hodiny, preto radsej skor, nech si este polezi, pokuka, pochyta co sa da a zaspi
ja to poznam uz podla toho, aka je v case bdenia, ked mrnci, s nicim nie je spokojna, tak hoho - pod ho spat ... niekdy zaspi hned, niekdy jej to trva
@monky1 - musis sa na nu castejsie stazovat, u nas to tiez zabera na sto percent 😅
@anjelicek26 😀 😀 😀 no asi ano, tak sa pripravte, zajtrajskom zacinam, hehe 😀 😀 😀
@ameanda milujem takych pakov, co nevedia jazdit za takehoto pocasia, idiot
inak baby pre velky uspech, uz je tu odmak a prsiiii ach jaj a ja ze dam maleho na dvor spat, vyleziem von aj s nim a ze akoze prsi, tak som ho len uhrkala k spankku a dala som ho na verandu s otvorenym oknom, tak je tak mozno o 2 stupne viac ako vonku, ale aj tak, na slak trafenie
@mojalili album pre prietelov sa da nastavit, len ked ho zakladas, som sa pytala uz adminov na to... takze musis vymazat a pri zakladani kliknut ze pre priatelov.. ja uz som tiez nejake albumy vymazala, lebo uz vela ludi citalo moj fotoblog.. 🙂 nech ma neocumuju 😀 a znovu sa mi ho nechce nahravat..
@zojec - presne tak, len kto to tak rychlo stihne si to zapisat. Aj keby to bolo len "gesto" a vrely list, aj tak by som mu to napisala!
@mojalili ona je bezne hore od pol druhej - druhej do vecera a vydrzi v pohode .... viem, ze ked ju dam spat o 15.30, zaspi 16.30 az 17h a bude spat aj 2 hodiny a to uz je o nicom, lebo potom v noci by isla najskor o 22h
a tak to mame tak, ze ci spi, ci nie, vecer ide spat o 19h +/- pol hodka
@mojalili - tak to je super, snad to nejako vymyslia.
Inak babule Max posledne dni fuha... ze by nam zacinala separacna uzkost? Ked odijdem z miestnosti, hned rev, vratim sa (len aby ma videl, ani sa ho nechytim, nist) a je klud. Toto sa mi neluuuubi 🙄
u nas sa uz druhy den sabotuju vsetky prikrmy okrem vecernej kase ach jaj, tak dojedam a vyhadzujem na slaktrafenie, neviem co ma
@anjelicek26 no pekne, ze by to aj Maxa nakoniec dostihlo, hadam to bude trvat kratko
@chani - pri Saske to trvalo do 1,5 roka, aj na zachod s mamou 🙄 U neho to neni este take hrozne teda, ale zacina sa to zufalo na to podobat 😕 Uz nam len chyba, aby sa zacal vrieskat na ruky a sme tam, kde sme rozhodne byt nechceli 😖 😅 😕 🙄
@anjelicek26 aj moja zacala s uzkostou.. :( bola tu moja segra od vianoc, tak jej ricala na rukach ako tur.. :( a vcera na plavani , tiez ked ju vzala instruktorka a chvilu ma nevidela, tak sa rozrevala :( no nic moc to nie je.. ale asi tomu nezabranime.. lebo chodim dost medzi ludi, aj deti.. ale ajt ak som s nou vacsinu dna sama
@anjelicek26 nastastie u nas zatial nic take, si to ani neviem predstavit uff
Kočky, co som vam spominala tu dopravnu nehodu pri mojom meste, tak sa zrazili 2 autobusy, zranenych je 11 ludi a 3 tazko......dnes bol veru frmol sanitiek a hasicov....byvam vedla zachranky.... 😲 😕
@anjelicek26 Tu uzkost myslim ze ma i Danko...kdekolvek sa pohnem, tak ide za mnou, ked ma nevidi, rev.....aj MM mze byt v miestnosti, on ide za mnou.... 😒

@mojalili kto by bol s dankom v case pohrebu??
a my zase bojkotujeme spanok 🙄 🙄 🙄 🙄