Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
tak baby som skoro odpadla.. prisiel muz domov a doniesol mi kvet!! 😕 😕 😕 vraj za to, ze bol v noci sprosty.. a ja som sa s nim ani nestihla o tom poriadne porozpravat.. tak som teraz milo prekvapena.. alebo ze by chcel nieco vecer?? 😀 😀 😀
@zojec - mozno aj jedno aj druhe. Ale ako gesto sa to pocita, aj rano na to este myslel a vie, ze to nebolo spravne a ze to prehnal. Treba to ocenit 😉
Inak Max ma od v-tech novu hracicku a straasne sa mu paci, uz sa pol hodku s tym bavi 😅
ahojte
jaj som na seba hrdaaaa, ten ryzovy nakyp co som dnes 1x robila je jaky dobryyyyy mnaaaaaam 🙂
@anjelicek26 neukazuje mi to nejakú konkrétnu hračku...
V-tech activity ball 🙂 neviem, mne to ukaze 😕 Odfotim Maxa s tym xixi. Aj ked teraz zaspal, dnes uz treti raz spi, nejake divne mi to je 😖
@chani - ze ryzovy nakyp, mnamkaaa, som nerobila vecnost
@anjelicek26, mne ukazuje errorrrrrrr 😀
@anjelicek26 u som kukla na googli. je to milučké. 😉
@anjelicek26 ja som naposledy robila pred 3 rokmi a nepodareny 🙂 ale svokra hovorila v pondelok ze mali v skolke nakyp na obed, tak reku dala by som si, tak som ponurala recept na mimibazare a ukuchtila a div sa svete sa zadaril heh
@chani - moja hod recept 🙂
@anjelicek26 tento som robila - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=705
len som davala broskyne z kompotu namiesto ceresni lebo ceresne sme nemali 🙂
ahojte baby 🙂 musime sa pochvalit, mame konecne prvyyyy zuuuuuub 😵 😵 😵 lava dolna jednotka..
@mici111 gratulujeme čerstvému zubáčikovi 😀 😉
baby musim sa pochvalit, tomi odneska plazi, ked prisiel tatik z roboty tak ho cakal pri dverach, prekonal celu ninkinu izbu a halu 😵 😵 😵
a este jedna vec, aj u nas zne uspech metoda kazde dieta vie spat, bambulko dneska po 5minutach mrncania zaspal, zlatusik moj krasny
no idem si vas docitat nech som v obraze 🙂
baby tak ja skúša, tú metódu a asi sme prvý na koho nefunguje ☹ malá reve aj dve hodiny až sa zachádza nakoniec nespí vôbec, jednoducho ju musím nechať nech je úplne unavená a ísť spať s ňou, už na to nemám nervy, vzdávam to, keď ju vidím, čo to s ňou robí, dnes už len vidí postieľku a taký plač už sa mi od plaču aj pogrcala, ja ju nebudem trápiť... 😒
@ellysa inak na SAru ta metoda tiez vobec nezaberala..revala revala a revala..nakoniec zaspala od vycerpania, ale o 20 minut bola hore..tak som to nechala tak..a teraz zaspinkava pomerne pekne..no suuuuuuuper a kedy sa stahujete do noveho? az ked predate tento? ozaj, zajtra idete s Oliv cvicit?

@mojalili NO teraz som to pozerala....tak soferka auta predbiehala autobus, nestacila sa zaradit tak naburala do proti iduceho autobusu....to je nieco... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠