icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
28. jan 2011

@babulina ta DM je super a tebe by sa ku kočíku nehodila aj tá tmavo hnedá? u nás majú ešte tmavo sivú

babulina
28. jan 2011

@ellysa - len ten moj mark ma trosku ciernych doplnkov tak neviem, a plus ta kvetinka mi nejako nesedi inak strasne super velkostne aj cenovo

mici111
28. jan 2011

@ellysa no ak bude sneh, tak síčko asi nie..to by som nedorazila asi 😀 ale ty ked pojdes autom..jedine, ze by sme sli este kocikovat potom a to zapp asi nebudes brat..

ellysa
28. jan 2011

@babulina no to hej tú kvetinku tam nemuseli dať

@mici111 na víkend nehlásia sneh, tak dúfam, že ani v pondelok nebude

mici111
28. jan 2011

@ellysa no ale sneh sa drziiiii, dnes sme boli vonku a mala som co robit aj s bexou..
a mne sa ta kvetinka praveze paci 😀

mojalili
28. jan 2011

@chani NO my sme boli uz 2x hore s revom, tie zuby hnusneeeeeee ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

zojec
28. jan 2011

@ellysa kvietok?? mnam.. 🙂 neviete dat nejaky link, ze by som si kukla? 😀 kvietky to je moje 😀

ellysa
28. jan 2011

@mici111 ja tam máma iba taký ornament, asi nejaký starší model, no tak ale kvietok pre chlapca...
ja tiež neviem, čo malinké na zapp. videla som na ňom concord papabag, ale nemienom toľko dať za tašku

babulina
28. jan 2011

@mici111 - aj mne sa paci ten kvietok, len sa nehodi k tomu detailu co je na kociku tam su take kruhy nejake, som narocna co uz
ale paci sa mi nova taska od pegperego ale asi bude najskor tiez taka trhacia ako tie predosle 😒

riska
28. jan 2011

@babulina, aj v kike maju nejaké tašky, nekukala si tam?

bakatuska
28. jan 2011

@ellysa jej tie popruhy mozu byt dobre tak ked sa ti osvedsia tak ich kupim aj ja lebo maly sa tiez stale len stava a chodit by chcel

babulina
28. jan 2011

@riska - tam som uz hodne davno nebola, boli ste uz kuk golfky??? 🙂

riska
28. jan 2011

@babulina, no niečo sme videli, ale teraz maju väčšinou len zopar ks z minuleho roka a všade čakaju na nové kolekcie 😉

zojec
28. jan 2011

@ellysa pekna je ta taska... ale ten kvietok velmi nie je kvietok.. 🙂 ja som cakala nieco kvietkovejsie 😀 😀 ale taku istu velkost mam asi aj ja... takze ma to nespasi.. no ved uz vydrzim s tym co mam 😉 a kolko stoji?

ellysa
28. jan 2011

@zojec 23 EUR

babulina
28. jan 2011

@zojec - ty pocuvaj ma, ved si tu najsikovnejsia krajcirka z nas, tak co si neusijes, drahaaaaaaa???? 😀 😀 😀

zojec
28. jan 2011

@ellysa celkom dobra cena.. kebyze nemam ziadnu, tak by som ju kupila.. 😉 moja znama ma tu prvu co hadzem link http://www.drobcekovia.sk/?sekcia1=30&sekcia2=6..., je super.. ale draha ako svina.. nedala by som tolko za nu.. ale fakt sa do nej zmesti uplne vsetko aj tie dva uteraky 😀 ale golfky by uz asi prevratila..

ellysa
28. jan 2011

@riska inak tie čo ukazovala @anjelicek26 som našla u nás ako bertoni omega3, aspoň mne vypadajú ale úplne rovnako http://static0.asmira.com/photo/54/13554/album/...

zojec
28. jan 2011

@babulina 😀 😀 😀 no vidis.. aj to je napad 😀 😀 😀 len mam tolko napadov v hlave, ze ju musim zaradit niekde do poradovnika.. a kym k nej pride, uz mala hadam aj z kocika vyrastie 😉 cez vikend musim usit 3 kapsy.. mam taaaaaky casovy sklz... 😒

ellysa
28. jan 2011

@zojec ja chcem na zapp niečo len také prdi a chcem to sucháčom pripevniť o tyče, nie zavesiť, neviem či to pochopíš, aby bola nalepená na kočíku, ak sa naštvem spichnam takú jednoduchú sama

riska
28. jan 2011

@ellysa, skus dať foto kočika 🙂 😉

zojec
28. jan 2011

@ellysa aha taku kocikkovu ladvinku? 😀 no ak to chces na suchac, tak tam len mobil a penazenku bez drobnych.. 🙂 ale viem asi co myslis...

bakatuska
28. jan 2011

baby tie co ste z BA, do ktoreho obchodneho centra chodite najradsej (najlespie pokupite oblecenie pre drobcov)???

zojec
28. jan 2011

@babulina to je super.. 😉

babulina
28. jan 2011

@bakatuska - ja mam najradsej aupark ak mam nakupovat pre drobcov - moja obvykla trasa - ca, next, zara, hm, mothercare, peekcok, a humanic na topanocky,
ale i tak vedie tesco tesco 🙂

ellysa
28. jan 2011
ellysa
28. jan 2011

@babulina hmmmmmmm to vypadá celkom v pohode
@bakatuska pre deti asi aupark, ale u nás momentálne vedie eurovea, naposledy som objavila, že aj v debenhams majú nádherné veci pre deti