Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
awojte zienky je tu niekto kto by mi poradil ako alebo cim mam malinkemu cistit ocko ked nam nafukalo a mame ho zakarpavene bola som dnes nazad aj u lekarky a ta mi povedala ze nic len prevarit vodu namocit roztek s plienky a vycistit ale mne sa to nejako nezda ma ho zacervenane neviete nieco???
@nonika1979 my mame na to take kvapky z lekarne volaju sa kvapky z ocianky lekarskej bylinkove a su supers u na beznu hygienu ociek aj pri problemoch .
@nonika1979 - pokial je zacervenane, je to naznak infekcie a chcelo by to antibiotikove kvapky... ale pokial je len karpave a cervene z podrazdenia, moze to byt len upchaty ocny kanalik (place uz slzicky?) a to sa fakt len vytiera MM alebo prevarenou vodickou bud kuskom vaticky alebo roztekom plienky... a vzdy vytierat od nosteka smerom von, aby sa ten kanalik este viacej neupchal...
@sofinka2009 no super tak sa pojdem spytat aj ja do lekarne len som zvedava ci tu take nieco bude
😒
hadam zozenies je tam nazov ze OCU -Flash orandzova krabicka
@anjelicek26 ani neviem myslim ze neplace este slzocky teda nevidela som
stale mame koliku aklebo zocinu ja uzu neviem trva to straaasne dlho
Ahojte kočky,
kedysi tu niektorá spomínala cvičenie s babätkami, resp. plávanie. Keď máte, hoďte sem linky v BA.
Ďakujem.
Ahojte dievčatá
Prosím Vás, stalo sa vam taketo nieco? MAly stale pije, budi sa kazdu hodinu s placom. Dam mu pit, odtrhne sa od prsa a reve, strka peste do ust.....kontrolovala som si, ci mam mliecko,mam, striekalo....tak si opet zobral....zaspal.,...zase sa obudil o par minut a bol hladny, hladny je stale.... stale stale.....zaujimave, mliecko sa mi pekne tvori v jednom prsniku, je stale......zeby to bola laktacna kriza????? Minulu noc som nespala, bojim sa tejto... ☹ ☹ ☹ mam doma aj UM, ale nechcem....snad to rychlo prejde... 😒
@mojalili - mne toto moja mala robi posledny tyzden, place, pusti cicik, v zapati ho chce naspat a pusti do sekundy a place a place ... dookola, mliecko tecie ... spozorovali sme, ze je to ked je unaveny zrejme a mliecko jej stale tecie aj ked ona sa chce len uspat ... aspon myslime, ze je to v tom 😒
Vynervuje sa, trva to aj hodinu a pol pred vecernym spanim, ale potom uz spi a je v pohode ...
@mojalili mne to patko robi ked nie je hladny a chce sa iba ukludnit a zaspat....ako casto ti papa? lebo ja ked mu dam skor ako po 2,5 az 3 hodinach...tak mu je potom este aj tazko a to uz vobec nevie zaspat...tak teraz to robim tak ze dam dudku a nosim a nosim....a robi to cele dni...
@weirdo zvladam ako zvladam....niekedy lepsie niekedy horsie....a manducu sme dnes neskusili, ale ked sa na to dame...tak urcite dam vediet akosa mu paci..zajtra ideme do zoo, tak pre istotu zoberiem, keby sa chcel nosit a kociarik sa mu nepacil..
nelka je teda riadna spachtoska...ze do pol 6....nech jej to dlho vydrzi, lepsie budit ako uspavat 😉.....inak nam danko este ani teraz neprespi celu noc, tak zo dva razy vymysla...a o pol 6 vstava tiez...to bude nejaky magicky cas...
hadam sa vam " nepokazi" ked bude starsia...
@hori a ako jej das nozicky? iba take skrcene v manduce?lebo vsak v navode su take "rozcapnute" 😅
@mojalili - aj mne to zacala aj cez den, ale to uz oci cervene chuda a vidno, aka je unavena a ako spekuluje, ale cumlik niekedy vezme, inokedy ju akoze z neho napne, to ma vzdy dostane a nedavam jej ho, vie betarka ako na mna 😀
@zzz - tak viem, ze taketo idealne noci nebudu, to sa snad ani vymodlit neda 😀 . Som zvedava, ako sa mu bude pacit, ale ked sa bude vzpierat, nechaj chvilku tak a potom sa mu snad zalubi, drzim palec 🙂
@tibinka 22 - 🙂
@mojalili - vy mate 6 tyzdnov, ze ano? To bude rastovy spurt, sprava sa presne tak, ako to popisuju... trva to par dni, potom sa upravi. Je to jedovanie, blbnutie a odtrhanie od prsnika, nedockavost pri piti - teda pije len kym mu to tecie rychlo a ked uz by sa musel "namahat", tak prso pusti a certi sa... je to tusim v 6. 8. 11. tyzdnoch pokial si dobre pamätam. Treba to "ignorovat", deticky si tym musia prejst, rastu ten tyzden aj 2-3 cm a to je naaarocne, zvysuje sa dopyt... ale prsnik na to rychlo zareaguje.
@anjelicek26 Veru mas anjelicek pravdu, aj ja si to myslim, ze to bude asi tym, vcera som dokonca siahla na knihy aj tam sa o to pisalo....takze vzhuru do boja..hlavne nepolavit 😉
@mojalili - tiez by som si nerobila starosti, mliecka mas dost a to vidis, ja som si Maxa ked mi tak blbol dala na vahu a daval 100-120 ml ehm, takze o com potom? Len vymyslal... My mame zajtra 6 tyzdnov... ale dnes a vcera uz nevymyslal...
@monky1 ahojky uz si bola u dr na prehliadku?
ja snad na dalsi tt pojdem teda ak nebude mat dovolenku 😀
Breee ranecko, aku ste mali noc? U nas pohodicka, maly spal od 21:00 - 01:00 -04:00 - 07:30 (asi - prave mi rozliepa oci 😝 )... vzdy sa len napapkal a spal dalej...zlaticko moje...
Drahy ma dnes uplne dorazil, ze si ho musim uzit, ze to pravdepodobne bude nase posledne dietatko. Ake pravdepodobne??? Roztrhnut, nech si to rodi sam 😕 😅
@anjelicek26 😀 😝 😉 vtipny chlap 😎
to ste krasne pospinkali malinka mi spinkala krasne no len mne sa spat nechcelo a ked uz sa aj chcelo tak timka chcela papat 😀
dobre ranko...my sme boli včera na poradni..máme už 4000 g takže pekne priberame...lekár mi zakázal akekolvek probiotika....že v materskom mlieku je dostatok aj napriek tomu ze kojim len ciasstocne..velmi dobrý lekár...
a k rektalnej rurke tiez v zahranici je to zakazane to som vedela...ze on sam mal prípad ked prisli rodicia ze roztrhli crievko baby......ze radsej cipok ktorý je neskodny.......a doprucik mi akekekolvek mlieko HA......inak včera sme sa sami krásne vykakali....tak som bola rada....

ahojte mamicky, ako sa mate?