icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

adapa
30. jan 2011

Mne hovorila doktorka v BA,že 20-25% detí nelezie.Lebo aj Lukáško,keď mu podáme prsty,tak si sadne a hneď ide hore na nohy.Tak som sa pýtala,či to nie je problém.A ona,že nie.

babulina
30. jan 2011

caute, anjelicek26 ma problem s antivirom ze jej skape komp ked sa snazi nacitat kona, ale ze vecer sa na to kuk a potom zase nabehne,a ze ma abstak 🙂

inak sme definitivne zabalili tu spaciu metodu 😔

miculienka
30. jan 2011

@adapa @angie267 - tak tie naše deti budú tie z tých 20 - 25 % 😉

babulina
30. jan 2011

@adapa - ja by som sa nezmierila s faktom ze moje dieta nelozi, urobila by som preto uplne vsetko, som zastanca toho ze kazdy pohybovy vzor treba rozvijat a najidealnejsie vo veku vtedy kedy by sa mal preukazat aj sam

miculienka
30. jan 2011

@babulina - práve som na ňu myslela, že čo sa s ňou stalo

ja som to tiež minule zabalila, malá revala ako tur, celá sa spotila, aj spací vak prepotila , musela som ju komplet prezliecť, svokra plakala zároveň s ňou, no nemalo to vtedy význam 😝 , nezúfaj, ono sa to spraví hádam časom aj samé 😉

ameanda
30. jan 2011

@ellysa
uuuuzasne certica mate doma! 🙂

adapa
30. jan 2011

babulina my cvičíme aj vojtovku,a aj tam mi povedali,že proste sú deti,ktoré nelezú.Aj napriek tomu,že cvičia.

miculienka
30. jan 2011

@babulina - však ja robím dosť pre to aby lozila, cvičím s ňou viackrát denne cviky podporujúce lozenie, motivujem ju keď ju na to bruško dám , aj vovani ju tak otáčam , minule som sa pred ňou plazila a ukazovala som jej ako sa to robí - teda už aj blázna zo seba robím - a figa drevená sa robí 😒

miculienka
30. jan 2011

@adapa - no , ani vám to nejde a tiež robíš čo môžeš , jednoducho sa im loziť nechce

babulina
30. jan 2011

@adapa - ja si len myslim kedze kazdy dospely clovek vie liezt tak sa to musi niekedy naucit, skratka ten pohybovy vzorec mame niekde ukryty a treba ho proste vytiahnut z tej tajnej zasuvky 😔

adapa
30. jan 2011

Každý raz bude liesť,ale niekedy je to prehodené a najprv dieťa stojí,chodí a až potom lezie.

angie267
30. jan 2011

@miculienka vraj vacsinou deti ktore sa neplazia skor chodia 🙂

adapa
30. jan 2011

aj ja robím,čo môžem,aby sa pohol.Myslím,že je úspech aj to,že sa dá na štyri a kníše sa.Snáď sa raz aj pohne 😔 .

angie267
30. jan 2011

@miculienka
@babulina
@adapa taktiez svoju dcerku vediem k tomu aby lozila, motivujem a robim preto vsetko a nejde to

adapa
30. jan 2011

angie267 hovorí sa to.Tak uvidíme,čo sa nášmu drobcovi podarí. 🙂 .Dcéra úžasne štvornožkovala,išla ako raketa.Ale chodiť začala neskôr.Veď načo,keď sme mali čo robiť,aby sme ju chytili 😀 .

angie267
30. jan 2011

@adapa aj moja prvorodena stvornozkovala ako strela, je vidiet, ze kazde dieta je ine, jedno lozi, druhe nie, tak preco sa stresovat a snazit sa dosiahnut to za kazdu cenu....

mici111
30. jan 2011

baby, nic si z toho nerobte, Sari lozila teda sa plazila len 2 dni, potom zistila, ze vie stvornozkovat, tak lozenie je nuda uz odvtedy...

adapa
30. jan 2011

Nebojte sa ,veď oni nás prekvapia a začnú loziť,keď to najmenej budeme čakať 😉

angie267
30. jan 2011

@adapa ano raz budu lozit urcite 🙂
@mici111 tak sa rychlejsie ku vsetkemu dostane 😅

ellysa
30. jan 2011

@babulina a prečo ste to vzdali, však Tomimu to šlo, nie?
my inak odvtedy, čo sme to skúsili total averzia na postieľku zaspáva na posteli so mnou, potom ju preložíme a už tam vydrží, dnes sme si ju k sebe brali až o ž.00 ale zaspať v nej ani za svet aj ľutujem, že som to skúšala, my sme z tých, čo nezabrala 🙄
@riska máme ochrany na rohy z ikea, ale tak čo ti poviem, aj tak musím mať ruky non stop 10 cm za ňou, ale chvalabohu si už celkom zvyká na ohrádku, vydrží už aj 30 minút v nej 😀

weirdo
30. jan 2011

Baby, a lozit=plazit? Ci co povazujete za lozenie? 😕

bealondyn
30. jan 2011

caute baby,

@weirdo no plazenie je ked nezapajaju nozicky, len rucky. a lozenie je, ked uz su na kolienkach a tak sa premiestnuju, stvornozky. teda podla mna. 😀 😉 a inak ako cvicenie? ja som sa k tomu po chorobe nevratila, som ja ale knedla! 😠 vtedy mi uslo 6 cviceni...

@ellysa u nas to iste s postielkou, ja som skusala metodu este zaciatkom decembre, ked dovrsila 6 mesiacov, zaspavala vzdy s placom, ale skracovalo sa to a budila sa v noci menej, ale potom ochorela a isli zubky, tak sme prestali a nastala total averzia na postielku, takze uz sa k tomu ani nevratim. 😖 zaspava na velkej posteli so mnou, potom ju prekladam do postielky a k nam putuje okolo 4. rano vzdy. uz sme si zvykli...

etuska
30. jan 2011

@angie267
@bealondyn
nas Simi sa pohybuje "gulanim" po izbe 😀 ,sediet este nevie,posledne dni sa snazi zapajat kolienka a stavia sa na 4

etuska
30. jan 2011

@bealondyn
este kojis?
Simon okrem MM nic ine pit nechce-davam mu poharik so sosacikom a prevarenu vodicku,alebo cajik-ale ochutna a povypluva 😅 no ale pomalicky sa bude musiet naucit pit lebo zaciatkom maja idem do prace 😝

weirdo
30. jan 2011

@bealondyn - aj ja som tomu tak rozumela, ze plazenie bez noh a lozenie som myslela, ze akekolvek posuvanie vpred 😀
Cvicenie? Uz sa mi tej tete aj snivalo 😝 . Vcera mi skoncil ten 21-dnovy program, ale mam vymeskane 3 dni 😀 . Tak to musim dohnat. Ale neda sa mi cvicit, ked mala spi, tak ked je mm doma. A on si hrdina dal ze Medium a tolko cviceni tam bolo, tusim 6x so tyzdna, tak sa vratil k easy 😀
No musim to dohnat. Ale citim, ze som viac rozhybana, bo som nieco isla von a do kopca som vyslapala a nesla som na kyslikovy dlh 😅
Ides dorobit tych 6 cviceni? Ja tie 3 ano, lebo mi to tam bude svietit a teta ma vyhresi 😀

bealondyn
30. jan 2011

@etuska ahoj, akurat som to tu vcera s babami riesila. 😀 ze ja musim do prace od aprila a ano, este stale kojim a mala odmieta flasku, tak sa "tesim" na to odstavovanie. 🙄 poharik so sosacikom ma hrozne rada, davam jej len vodicku, cajik nie. vzdy jej ho necham teraz uz aj pri hrackach na zemi a uz sa aj sama napije. 😵 ale nikdy z toho nepije tolko, ze by som jej mlieko davala tam. 200ml nehrozi...skusala som uz aj moje odsate mlieko dat jej do flasky, ale nechcela to. proste z nej nevie pit. 😒

bealondyn
30. jan 2011

@weirdo no super...musim sa aj ja k tomu dokopat...ale tiez nemozem ked mala spi, to musim postihat ine veci, takze tiez len ked je drahy doma a uz 2 tyzdne robi do 8 vecer, takze o 9 cvicit nebudem. 😒 no raz to dozeniem nejako snad! 😀

etuska
30. jan 2011

@bealondyn
ja uz som mala nastupit teraz vo februari,ale vzala som si este 3mesice neplatenej materskej nakolko sa mi to ani financne neoplati a tiez kvoli kojeniu...

V maji pride svokra na 2mesiace a potom su aj tak 2 mesiace prazdnin/kt. sice tiez nemam platene ale aspon mozem byt so Simim

bealondyn
31. jan 2011

jaaaj baby, my sme hore od 4!!! 😠 ☹ mala zle spala kvoli soplikom a o 4 to uplne zabalila...to sa jej tusim predtym este nepodarilo, mam dost. teraz sa tu hra a ja zaspavam na gauci. 🙄
@etuska no ja pojdem do roboty len na 2 dni, ale na 12 hodin budem prec z domu aj s cestou, ani si to neviem predstavit. 😔 mala bude u kamaratky slovenky, ktora ma rocneho chlapceka, snad to bude zvladat.

babulina
31. jan 2011

@ellysa - spal celkom dobre, ale sme si vsimli, ze napriek tomu ze spal dlhsie v kuse budil sa rano znacne unavenejsi a mrzutejsi a cez den to je desne, z maleho flegmosa sa stava maly neurotik, neviem ci to pripisovat tej metode alebo nieco inemu - separacnej uzkosti, zacalo sa to objavovat vsak par dni potom co sme zacali, tak sme sa na to vykaslali a uvidime ci sa tomi vrati do normalnu 😒