Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec vigantol??? ja uz mam pripomienku v mobile 3x denne, lebo vasinou mi pipne ked Ela spi .... ja som taka ista
a kvapkam jej rovno do pusky a hned za tym dostane zapit prso 😀 😀 😀
kanavit - my uz len 1 kvapka za mesiac
@mirka12011 nebola som, ani este nejdem, aj ked by som mohla uz, ale este pockam 😀
@takyna toť aj moj velky problem 😒
a k tomu spanku - vcera Elinka zaspala vecer pred 21.h a vstala raaaaaaaaano o 5h 😲 😲 😲 ... spala celych 8 hodiiiiiin....len skoda, ze ja som nevyspata, lebo sme s mm lahli o 1h 😀 (a malinka na to aj doplatila 🤐 )
okolo stvrtej sa prebrala, ale ja nie a akosi som jej v tej rychlosti strcila cumlik a ona spala dalej ... som to ja krkavcia matka ... ani najest som jej nedala - az o hodinu ... fuj, hanba mi
dievcata, aeste otazka - ako je to s kysnutym cestom? moze sa? len preto sa pytam, lebo raz som jedla sisky a Ela plakala cely vecer a druhykrat kysnute palacinky a tiez koncertovala ... a dnes by som chcela spichnut toto
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18915 a bojim sa, ze budem na to len pozerat 😒
a mne aj doktorka hovorila, ze kysnute ee ☹
@zojec - no ale ty mas dievcatko 😝 Nase slonicatka su vsetko chlapci 😅 Mne Saska tiez az tak rychlo nepriberala... ako 4 tyzdnovi boli rovnaki - no ale ona mala pri porode o pol kila viac... teraz ma Max cez dve kila navyse... dnes 6 tyzdnov... nerobime nic extra... ono su to len prve tyzdne, co bude tak priberat, urcite bude krpec, ako Saska, ved ta ma v 4 rokoch len 96 cm a 13,5 kg 😅
@monky1 - no kysnute myslim, ze nie je az taky dobry napad 😖
Mala ti nadherne spinka, ani sa nenazdas, a prespi celu noc... mne je Max hore okolo jednej a potom piatej, spi ale dalej do pol deviatej... ale to je UZASNE oproti tomu, ako byvala hore Saska, 8x za noc cely prvy rok, prvy raz prespala az v 2,5 roku... ja som normalne dobre vyspata 😵 Ved on je nakojeny za 5-10 minut, prelozim do kosa vedla postele a spime dalej...
@anjelicek26 bojim sa, ze to bol skor vynimocny stav, ze to tak nebude vzdy ... ale tak nestazujem sa .... v noci spi tych 4 - 5 hodin, ale rezim nemame - ztaial
a to kysnute ... tak radsej sa do toho nepustam, kedze sa ti to nezda ... ja len viem, ze reagovala vecer ked som nieco take jedla ... chcela som vediet aj vas nazor, prip. skusenosti
a tvoja Saška vazi len 13,5kg????? Tak to my mame doma uz riadnu zenu, hehe 😀 😀 😀 (nie je tucna, ale hovorim si, ze by tolko vazit az nemusela 😉 )
kysnute papam aj karfiol
ale caz víkend som si nedala mlieko,,,a malý bol ok...ale včera som stiahla liter a bol nepokojný, tak neviem, že z tej dávky rotavírusu, či čo
ach, dievcata, ja mam zase pred sebou dlhokansku prechadzku - ideme po Hanku do skolky - a zase peso 😒 ... uz sa vidim, aka som zomreta cele popoludnie
najlepsie na tom je, ze ked sa vratime, ja padam z noh a Hana akoby druhy dych chytila 😠 😀
@zojec u nas je teplo ako keby sa ani neochladilo - ako pises - 40 hehe ...a ako sa poznam, potecie mi az dole zadkom, kym tam dojdem 🙄
a dnes som este ani "kavejo" nemala a to mi malicka spi od rana - momentalne na bruchu - najedla sa do prasknutia - bodaj by nie, ved mi rani skoro prsnik rozstrelilo 😀 😀 😀 ... ostala lezat na boku a ked uz jej bolo dlho, rekoprcla som ju na brusko a spi ... ale kontrolujem ju kazdu minutku
@tintinka1 sa pytas ci nam ostalo brusko?? 😀 😀 😀 mne ostalo brusisko ako svet.. ale skor tam mam sadlo by som povedala.. cvicit este necvicim, lebo v tomto teple pohyb navyse by ma asi zabil 😀 ale uz pomalicky mozme.. zacnem asi bikom.. stacionarnym samozrejme a v septembri plavaren... aj s malou by som chcela...
@monky1 ja som tiez mala sisky minuly tyzden a dopadlo to teda dost zle, mala sa pucila celu noc, chuda... 😒
a vcera som robila kuracie sote s fazulou a kukurickou a uz stihla kakat pocas noci a doteraz 4x! a poriadne. 😀
no a papat chce tak kazdu 1,5 hodinu a jeduje sa na prse, no ved sme mali v pondelok 6 tyzdnov, tak sa necudujem! 🙄
ahojte,
flam, my mame davkovanie kanavitu, prvy mesiac raz tyzdenne a teraz raz mesacne...vigantol davame denne, asi dvakrat sa mi stalo za celu dobu, ze som zabudla...ja kojim tiez cez klobuky a davame to tak, ze ku koncu, ked uz zaspava a netaha, tak vytiahnem klobuk z pusy a je tam vzdy aspon trocha (tiez mi nejde rucne odsat a som leniva kvoli tomu pouzit odsavacku) a potom da manzel na lyzicku dve kvapky, sup do pusy a este jej dam klobuk a potiahne....
ja jedavam uplny stereotyp...kuracie maso bud si ho hodim na elektricky gril alebo pecene alebo potom hovadzie, raz za cas vyprazane.
monky a kolko vazi tvoja Hanka? ja som tak minule rozmyslala, ze kolko asi mesiacov bude mat Zoe ked bude mat 9 a 13kg...kedy sa ma spomalit to priberanie?
baby, nechodi k vam petra z povazskej bystrice, nick ma nejako petka555 neviem presne, potrebujem ju surne zohnat
monky1 - Saska mala v roku 8,5 kg a 72 cm, v dvoch mala presne 10 kg, v troch rokoch 11,5 kg a teraz v 4 rokoch ma 13,5 kg... Ona je take moje zabiatko malinke...
@myskapipiska - veru taku som tu nezaregistrovala ...
@myskapipiska nie, do nasej temy nechodi.
@weirdo dakujem, do kelu, surne ju potrebujem, viem len ze mala v pase ze ma babo mesiac aj nieco stare, len to bolo tusim dva tyzdne do zadu, tak ju nejako hladam, no dakujem este raz

Maminky , ktoré ste rodili cisárskym - zostalo vám ešte bruško ? Dávate si aj spevňujúci pás? Lebo ja som si ho začala dávať ešte len teraz , lebo doteraz som sa bála kvôli jazve. To brucho ma štve , lebo vyzerám ako v piatom mesiaci 😠 cvičiť sa ešte bojím , aby som si niečo nenatrhla vnútri aj ked ja sa už cítim super. Počas tehu som pribrala 22kg , ešte mi zostalo asi 9kg ale to brucho .... ☹ našťastie strie ma obišli.