icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
6. feb 2011

@mojalili ☹ samozrejme, ze nie si blba mama, ja ta tiez obdivujem, ako to zvladas a este sa staras o dalsie dieta, muza, domacnost...ja by som uz bola zrutena. 😔
@ellysa joj chuda Olivka, snad to do rana prejde a nebude chorucka. ☹
inak ja som zase prechladnuta, mala sopli stale, asi som to od nej chytila, az tyzden som bola zdrava!!! 😠 😠 🙄 uz ma picne...imunita v keli...
@miculienka nam sa tiez raz spustil alarm asi pred 3 mesiacmi, velmi som sa zlakla ale odvtedy nastastie nic, klop klop... ja ked som vtedy chytila malu, tak uz bola v poriadku, ich prebudi ten alarm. 😔 neboj, urcite sa to uz nezopakuje...

ja som inak vcera nemohla zaspat do 1 v noci a medzitym som 2x pretacala malu z bruska na chrbatik, som pocula v posteli, ze nejak divne dycha a ona sa pretocila na brusko, tvaricka zaborena v madraci a spinkala. 😕 tiez som sa zlakla, ze snad to nerobi casto a ked uz nema dost vzduchu, tak sa preberie a zdvihne. 😕

bealondyn
6. feb 2011

@julianka777 vitaj 🙂
@mojalili ach jaj, toho sa aj ja bojim, ze ked odstavim, dostanem zapal. 😒 nech ti to rychlo prejde.

kiculka
6. feb 2011

Ahojte baby, vidim , ze ste riesili topanocky, ja by som malemu kupila, ale jemu sa nedaju obut, lebo si stale pokrci prsty, ked mu ich chcem obut. Robia to aj vase deticky? Zatial to riesim protismykovymi ponozkami, ale netusim, co budem robit na jar, mked uz zacne behat. Zatial beha len doma v choditku, aj teraz este 😝

mojalili
6. feb 2011

@bealondyn Vies, ono nechcem stimulovat prso, aby sa netvorilo nove mliecko, ale zase sa tvori a musim odsavat...je to na hlavu. Jem homeopatika na zastavenie mliecka, salviovy caj...

Normalne mam chut dat deti babkam, zobrat auto a niekam ist...sama.....ja sa velmi odreagujem soferovanim.....asi pojdem do HOdonina, maju tam o 100CZK lacnejsi sunar, tak si pojdem kupit. 🙂

mojalili
6. feb 2011

@kiculka Neboj, ked bude behat, robit to nebude, ved sa neda behat s pokrcenymi prstekmi. Chce to cas...aj Danko to robi...navyse mame vysoky nart a siroku nozicku, tak bude problem s topanockami, teraz papucky po LILI ma natesno... 😉

ellysa
6. feb 2011

@mojalili
@bealondyn
@mici111 no možno sú to zúbky a le aj pokašliava, len to už asi týždeň, možno ju ešte stále žalúdok trápi, myslím, že grcala z vody, lebo aj ked sme šli minule z toho aquaparku tak grcala, nerobí jej dobre kombinácia bazén, jedlo dlho v aute 😒

no a byt? ak tam chceme ísť, tak treba predať náš a hlavne muž si tam musí nájsť prácu, lebo do tejto by to mal ďaleko...ale bytík inak krásny, taký luxusný

ellysa
6. feb 2011

a inak sme jej kúpili dnes papučky, len ešte sme ani neskúšali, lebo sme prišli neskoro, v Baťovi, firma RAK, majú pekne aj výstelku vyformavanú, inak sú to také tradičné ako mala @mojalili na fotke s Lili, zajtra odfotím a kúpili sme aj šerblík, tiež taký istý ako má Danko

ellysa
7. feb 2011

tak nespíme celú noc, teplota 39,2 ideme k lekárovi ☹

adamala
7. feb 2011

@mojalili ahoj,z prispevkov sa domnievam ze si prestala kojit, ja som tiez prestala, kamoska mi vravela ze do 4dni mi odide mlieko upne ,ze bude menej a menej, nejak vela ho neni ,ale stale je, rozmyslam,ze pojdem k lekarke nech mi to zastavi tabletkami, inak maly mi odvtedy co je na umelom lepsie spi,tazko sa odstavuje, bolo mi to luto ale fakt sme sa trapili s tym kojenim,takto to je lepsie pre oboch, aj on sa chudak vyspi lepsie.

Baby a tie papucky mam aj ja doma a kupila som ich z H&M ,take s disney postavickami a pasikave,presne ako som videla na fotke,tak mozno aj tam ich budu mat. Ale mne sa zdaju velmi testne hore na lytku, mali to ma otlacene, nelubi sa mi to, potom ked mu ich zosuchnem dole nizsie tak ich strati 🙂

Topanocky na prve krocky su dobre znacka pediped, neviem ci ich maju aj na SR ale su rucne site,specialne prezivane aby tam prudil vzduch, velmi kvalitna koza, tak makucka ze ich zohnete ako cvicku co ja na prve krocky velmi dolezite. kuknite si ich webstranku www.pediped.com

basa23
7. feb 2011

@julianka777 ahoj vitaj.aj ja som tu nova asi 3 dni.aj moja je narodena v ten den ako Andrejka 😉

monky1
7. feb 2011

dobre ranko, babule

vitame nove maminky @basa23 , @julianka777 😉

u nas to vyzera na lazaret - mm docista, hanku to uz chyta, ja citim hedlo a nos ..... Elu asi zbalim cici do batozka a odstahujem k babke 😀

a rano ake prekvapko - nesplachuje nam zachod 😕 ... neviete, da sa to nejak opravit bez rozbijania steny, kedze mame zabudovany v stene? 🙄

fatimuska
7. feb 2011

@puhinka nie, iba som vždy veľmi ochorela, ale to som nevedela, že som tehu, naposledy som bola veľmi chorá začiatkom decembra, ale to sme vtedy ešte používali ochranu..a tak 2x do mesiace, takže asi nič....len taký pocit🙂

fatimuska
7. feb 2011

@monky1 to mi je ľúto, u nás je chorý mm, od štvrtku, zatiaľ sa držíme, veľa síl

fatimuska
7. feb 2011

@mojalili čo si šiši, veď v pohodééééééé, ale mňa asi odvezú ak zistím, že som v tom🙂

julianka777
7. feb 2011

@basa23 jeeej 🙂 a tiez ti tak teraz v noci zle spava?moja uz 4 mesiace poriadne v novi nespi,stale sa budi...vo 4.mesiaci jej vysiel prvy zubok a odvtedy je to hrozne v noci...:(

monky1
7. feb 2011

@ellysa teeeeda, riadne vysoka ☹ ... drzte sa, nech to nie je nic vazne

@mojalili dievca dievca, mas to tazke ... uz len vydrzat .... neporadsim, nikdy som taky problem nemala, ja som skor opacny pripad - kebyze vysadim laktagoga, mlieko odide samo .....a to beries ten Ricinus communis 30ch???

@adamala jeej, krasne topky, hned by som si vedela vybrat 😵
@kiculka ten isty problem som mala pri starsej dcere a robila to dost dlho 😒

zojec
7. feb 2011

@monky1 och zas chori?? :( asi sa od vas odstahovala imunita... ☹ no so zachodom neporadim.. prave pre toto som nechcela ten geberit ci ako sa to vola..
nove babulky vitajte medzi nami..
inak @mojalili, @adamala, mne je normalne smutno aj miesto vas, ked citam ako odstavujete.. ☹ ja som dnes v noci zistila ze by som to nedokazala.. ja by som kojila aj do 6 rokov 😀 😀 😀 pre mna je to najkrajsi pocit aky som mala v celom zivote.. 🙂

lenocka84
7. feb 2011

ahojte
ako sa mate? zacinate novy tyzden vyspatim do ruzova?

mojalili
7. feb 2011

Dobré ránko, veru lepsie, ne posledne noci... 😉
Takze 21 - 23:30 dal si mliecko a spal do 2.30, 30 minut len vymyslal ze nechce spat, ale dalo sa, davala som cajik s homeopatikmi a asi zabral, o 3 hodine u spal do 4:30, napapal a a spal do 7 hod, takze aspon nieco 🙂

@adamala AHoj, veru sme prestali, v jednom prsniku je to OK, tak sa uz tak mliecko netvori ale ten druhy je teraz zapaleny a stale dost, ale dnes som uz neodsala 80 rano ale len 20, tak uz to ustava, len ten zapal este treba vyliecit, 🙂

@monky1 Monky, vas sa tie choroby tiez drzia ako nas, skore uzdravenie prajem... 🙂
@fatimuska No aspon by si vychovala dvoch naraz, aj by som to vsetko brala, ako sme ale s BAKatuskou rozpravali, asi by som uz nespala vobec 🙂

@zojec veru poviem ti,, aj mi slzicky parkrat vybehli a rozmyslala som zacat.....ale Danko je v pohode, on to ani neriesi, len ja nie som v pohode....ale to prejde casom... 😉

@lenocka84 Davas na spanie tie homeopatika, co si pisala na stranke o homeopatikach? To ej supet, ze spinkate pekne

monky1
7. feb 2011

@zojec zojec, kraaaaaasne si to napisala 😵 😵 😵 😵 ... mam presne rovnaky pocit .... aj ja si to neskutocne uzivam 🙂

a k WC - googlila som a vraj vacsina poruch sa da opravit zlozenim splachovacieho tlacidla - cez ten otvor ... tak nech mm niekoho dotiahne, lebo ma nebavi liat zakazdym vedro vody do wecka 😠

lenocka84
7. feb 2011

@mojalili ahoj, davam len chamomillu, lebo po belladone sa mi zdal nepokojnejsi v noci. a ani ten nahrdelnik z jantaru nedavam, lebo aj po nom sa mi zdal horsi.

monky1
7. feb 2011

k chorobam - ale prekonali sme rekord, baby
odkedy v skolke nespava, vydrzala tam celych 5 pracovnych dni ... toto sme od septembra nezazili 😀 .... a dnes tiez isla, uvidime, aka pride, lebo zatial nekaslala, len sa mi zdalo, ze zacina rozpravat na nos 😒

basa23
7. feb 2011

@julianka777 ano aj mne v noci zle spava uz som z toho unavena 😒 spava mi tak zle od oktobra.tiez tak 4 mesiace ako tebe.najhorsie je to ze cez den tiez nespi dobre len 3x po pol hodinke.a tebe ako spava cez den?kojis?ja kojim a pisali tu babenky ze maju skusenosti s tym ze kojene deti nespia dobre 😝 mojej malej vysiel zub 2 tyzdne pred 4 mesiacom strasne skoro.

basa23
7. feb 2011

@monky1 dakujeeem 😉

julianka777
7. feb 2011

no ty si ako ja 🙂 nasa tiez moc nepospi cez den...tak isto take polhodinky su to...ale ja nekojim,davam jej Sunar...a tiez nam prvy zubok vysiel vo 4.mesiaci,ale ona nikdy nebola zla,mrzuta ani neplakala...len cez tu noc sa stale budi...aj kamaratka mi vravela ze ma doma to iste a ma dcerku v takom istom veku ako ja...a jej kamaratky taktiez...asi maju nejake blbe obdobie...nech sa to uz skonci lebo ja uz nevladzem :(

lenocka84
7. feb 2011

@basa23 ahoj, vitaj
odkial z ba si prosim ta?

basa23
7. feb 2011

@lenocka84 dakujem 😉 byvam pri slovnafte.skor to patri k dolnym honom

chani
7. feb 2011

bre rano babule, takze u nas noc este horsia nez tie doteraz, krasne zaspal o pol8 v postielke bez placu, ale o pol 10 plac ako o zivot a nie a nie sa ukludnit, tak som vzala do obyvky, kde sa nastriedacku usmieval a plakal o pol11. zaspal ale v kociku, bo ho nebolo mozne uspat inak o polnoci hore plac plac plac, tak ho o pol1 zobral muz do obyvky nech pospim, do druhej bol hore, evidentne unaveny ale nie a nie zaspal o druhej zase plac ako keby ho z koze drali, tak si o druhej k nemu lahla svokra, nech pospi aj muz, ale plakal tak zase prislo na rad uspavanie v kociku o pol3 zaspal a vstal o 5, nakojila som ho, hned zaspal, ale zostala este svokra pri nom, tak aj ked bolo vela placu, tak som sa vdaka muzovi a svokre ako tak aj vyspala

lenocka84
7. feb 2011

@basa23 pekne daleko od centra diania co?
my byvame v raci, takze ked sa stretavame tiez to mam streku 🙂

@chani ahoj, tak to mi je luto ze Petulo tak vystrajal, aj Patko mal divny vecer. zacal plakat zo sna, nemohli sme ho zobudit. a ked smeho dali k nam do postele tak hned zaspal. tak ho potom mm preniesol do postielky a uz spal dobre. nastastie

basa23
7. feb 2011

@lenocka84 a ty si z Bratislavy?