Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili @babulina super baby, len nech vam pekne spinkaju nadalej ti vasi loptosi, ja to stale tvrdim, ze je to tym umelym mlieckom. 😉 zasluzite si oddych.
u nas noc celkom ok, aj ked teda nie taka dobra ako predtym, ale dalo sa...ale ja mam stale plny nos ako slak a uz aj usi citim a to mame ist dnes na detsku narodeninovu oslavu, no dokelu... ☹ a zajtra ma ten let dorazi uplne a skoncim na atb, uz to vidim! 😖
@mojalili no hej, vy ste sa s Dankom natrapili, ja byt na tvojom mieste, tak uz som asi niekde zavreta 😀 Inak mam pocit, ze ani mojmu nie je az tak dobre v spacom vaku, raz , ked som mu ho oprala a nemala som druhy, musel spat bez neho, zobudil sa, otocil na brusko, trochu si poputoval v postielke a zaspal na brusku 😲 to som bola soku, a spal tak asi dve hodky, ked mi mm rozpraval tu story ako sa otocil, som tomu ani verit nechcela -a vo vaku toto nerobi nikdy, ale zas esa bojim, ze sa odkope a bude mu zima, tak neviem.
Inak nam vysli preve dva zubky bez problemov, dufam, ze aj pri ostatnych to tak bude 😅
a ešte som zabudla...aj my sme od dnes v klube osemmesačných 😵 🙂
a Oliv spí už 2. hodiny, tak neviem kedy bude poobedný spánok a potom večerný
inak od soboty zaciname plavat a mama trafena si dnes skusala plavky a som zistila, ze ani do jednych zo 4 nevopcham prsa eeeeee, tak musim uhnat do soboty plavky eeeeee....a taaaak som duuuufala, ze aspon do jednych sa dostanem eeee
neveriiiiim Patko sa konecne dvihol na kolienka
mam dojem ze pri prvom zube a prvom pohybe na 4 otvorim sampanskeeee
no vas docitat je tak na pol dna roboty! 🙂
@ellysa mne sa asi najviac páčia tie ružové s bielou podrážkou a srdiečkami na boku... 😉
@ellysa
super link na tu velkost noziciek a nech ste skoro zdravi
@mojalili
nejak sa tu zacinaju prespavat cele noci, skvele... fakt, snad to takto pojde dalej
@chani
mne tak minuly tyzden mati vzala maleho v noci k sebe, sice to bolo len 3 hodky, ja som sa citila ako znovuzrodena, neskutocna pomoc, naozaj
@chani ,ja som bola dneska s malým u lekárky,hneď nás zobrala,noc horozná,kašlať na to,že sa malinký budil len tak,že stále zaspal,aj tak som nevedela spať,stále som bdela,či je v poriadku,o 3:21 hod. sa zobudil a vypil celý čaj,zmerala som mu teplotu,že 38,7...hneď som mu dala nurofen čípok,ale samozrejme ho vykakal,tak za hodinku som mu dala druhý aj ten vykakal...som bola v koncoch a čakal na ráno,kedy pôjdeme konečne k lekárovi a do lekárne,kúpiť sirup,bo tie čípky...aj u doktorky mal teplotu,stále celý deň má nad 38,3 a vyššie...uvarila som mu slepačí vývar,ani to nechcel,on inokedy taký jedák,tak som mu spravila mliečko a to spapal a ani sa nechce hrať,v kľude leží v kočíku a len si pomrkáva a teraz zaspinkal...och joj...aj som si ráno poplakala...pretože on stále horí a nurofen i sirup panadol môžem dávať len každých 6 hodín,jemu to však zabere možno na dve hodky... ☹
@puhinka mojka, a máš sirupček nurofen? ten najlepšie zaberá. aspoň z mojej skúsenosti. snáď bude čoskoro fit, drobček malý... a čo povedala lekárka?
@babulina ,myslíš,že raz mu mám dať nurofen a po troch hodinách panadol?
@julinka2787 ,mám čípky nurofenové a sirup panadol

a inak aj ninka prespi už v podstate celu noc, čo sa papania týka...ale inak sa v kuse budi, otáča ako kura na grile, mrnčí a mrnčí... dúfam, že aj to čoskoro prestane 🙂
a ani za svet ju neviem naučiť piť z magic cupu, len to žužle, obhrýza, alebo si s tým celá šťastná v ruke hrká...má to stale medzi hračkami, že si to môže hocikedy vziať a nič z toho 🙄 inak pije celkom pekne z kávovej šalky, no dúfam, že sa aj z tej flašky nauči, ved čo budeme robiť v lete vonku 😎