Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@tintinka1 - aj vy ste mi chybali, moc moc... ale nedalo sa... snad sa mi podari este nejako zapojit 😉
@miculienka @ellysa co ja viem, nepamatam si - hanka to mala tusim aj 2 hodiny, aby sa stihli tie silice - stavy vstrebat do chodidla, ja aj celu noc
malickym detickam hodinku????? neviem, mrknite po hodine, ci nie je problem s kozou - alebo aj skor a ked nie, nechajte este tak
a my sme uz komplet chori vsetci - obe dievcata maju 38 teplotu, eli zjedla obed - na pocudovanie, utrela som jej sopel az z brady a do 2 sekund od polozenia do postielky zaspala 😒
@riska neviem, ci chripka, strasne kasle, ide ju roztrhnut, chudatko, sopli, oci cerveneee, uz zase lezi a pozera s tatkom Princezna so zlatou hviezdou na cele ... ale prave pozeram - AJ POCUUUVAM, ze tatko u zspi 😠 .. niet jak chlapom ... ja idem varit vyvar + nieco na obed, neviem este co ... ja nemam sancu si lahnut ☹ ... ani k doktorovi som sa nedostala, lebo mm bol doobedu u lekara na kontrole, predtym s hankou u doktorky 😖 ... ach jo a vikend predo dvermi
zvazujem, ze dam Hanke cipok Rectodelt, len neviem sa rozhodnut, lebo chcem jej ho dat hlavne vecer na noc, aby sa vyspala, lebo v noci strasne kasle .... mate niekto skusenost, ci moze aj 2x???
@monky1 - pokial viem, tak sa odporuca pre tak male dietatko len raz denne.
Dufam, ze budete co najskor fit, takto vsetci marod, to je na nic :(
@anjelicek26 vitaj spat medzi nami. takze predsalen sa zapal vratil ☹ tak nech to bez problemov zvladnete obaja cim prv
@deniskateniska Deniska,aj moj maly Adam to mal, zacalo to hnusnym kaslom a zapchatym nosom, a mal prve 3dni iste priedusky a potom mu zacalo sicat, tak mu dala ventolin , 2 puffy 2xdenne po 2dni, a nepreslo tak musel ist na antibiotika, sa bala aby neostal v nemocnii tiez. Tak som sa bala o neho a bolo to pred vianocami, mala som let domov a musela som to vsetko zrusit..Dufam,ze maly bude uz ok.
@mojalili dik , tento som kukala, ja ani velke kolieksa nepotrebuje, len na plaz,hlavne nech je lahky a ma rucku co prehodim cez pleco, je kopec kocikov ja viem,ale neviem ake su kvalitne ale asi to je fuk ked to budem pouzviat minimalne.
@mici111 on ma dvojite kolieska , ci len jednoradove?
a ake stretko sa kona, ja letim zajtra domov do BA 🙂 tak sa mozem zucastnit aj ja ,preto sa aj na tie kociky pytam,lebo chcem kupit u nas na Slovensku.
@chani - Max sa mi par noci predtym moc casto budil, tym padom som mala straaasne moc mlieka, odsavala som tak, ze mi flaska nikdy nestacila na prso 🤐 To bola len otazka casu, kym zas bude zapal... No uz to teraz tak je a musime to ustat, Max vyrastie aj na UM 😵
@adamala hej jednoite kolieska..lepsie sa ovladaju..
stretko bude buduci tyzden vo stvrtok a potom tusim ten dalsi stvrtok lebo to tu bude uz aj @anjelicek26
pojdeme do hopsasa kaviarne
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zojec/clanok... dievcata dalsi clanok som dnes vypotila.. 🙂 recept pre vas uz je stary znamy, ale nabuduce vam hodim nieco nove.. 🙂 dnes som nevarila.. mam zo vcera 😀 😀
@anjelicek26 vitaj spat 🙂 idem si vas precitat... lebo zas ste spisovatelky
@zojec hej, zoji, uz som vcera pisala, ze mm sa podarilo strelit listky, lebo kebyze nie, tak ideme len na zaciatok na veceru - ale bola by to najdrahsia vecera v nasom zivote 😀 😀 😀
nastastie ide ktosi namiesto nas 🙂
u nas vsetci spia, len ja varim a kaslem jak tuberak
@anjelicek26 ahoj, takze uz ste tri, co odstavujete v 8. mesiaci 😉
@anjelicek26 jasne ze vyrastie aj tak ste pekne potiahli🙂
@weirdo - ďakujeme 🙂
@monky1 - ja to chcem starému , kašle ako starý hrniec , ale cez jeho hrubú kožu na nohách to bude musieť pôsobiť celý týždeň 😀
@monky1 - tak je nas viac? Mne je to svojim sposobom luto, ja ho kojim rada a ked je vsetko ok, je to krasne, ale tie zapaly ma nicia, pri 40 horucke sa nemozem poriadne postarat o seba, nie to o Maxa a Sasku, mi to prijde take nezodpovedne... a ja ich mam tak casto a tak to boli. Maxik to nejako zvladne, ved niektore deticky su kojene aj menej a su tu.
@monky1 pekne to doma mate len co je pravda hotovy lazaret ☹ nech vam to vsetkym cim skor prejde.
my sme tiez vsetci chori, ale nastastie len lahko a ani horucky zatial nie su, tak hadam to cim prv prejde bez zhorsenia. mne kazala lekarka nakrajat cibulu, posypat krystalovym cukrom, ze za cca 5 hodin pusti stavu a tu potom po lyzickach pit 5x denne a ze ani malemu take neuskodi, ale tak neviem ten cukor ehem ehem
@miculienka tak mu skus take ako mne kazala lekarka, cibulu nakrajat na kolieska, zasypat krystalovym cukrom a do cca 5 hodin pusti stavu ktoru pit 5x denne polyzickach 🙂 tam by hrosia koza nemala byt prekazkou hehe
@deniskateniska ,aj moje kamáratky hovorili,že budú chodiť kočíkovať,že mi budú chodiť pomáhať a pod
ako nehovorím,že sem-tam neprídu,ale aj tak...chodia,nájdu si čas,ale málokedy a nenávidím,keď mi zavolajú,či niekam nejdem,ako dobre vedia,že mám dieťa a nebudem sa túlať po krčmách a zavolajú tak,že :Puhi,nejdeš s nami večer do čárdy?
večer,s malým do krčmy???
ako sorry,ale ja nejsom norťastka,aby som sa s malým vláčila po večeroch po pajzloch
a moja najlepšia kamarátka? tak to je môj manžel 🙂
@deniskateniska ,ďakujem,to som zvedavá,čo bude robiť za taký mesiac -dva... 😀
Ja som tiez musela prestat kojit ale to este v 6 mesiaci .On posledny tyzden co som ho kojila bol vzdy prisaty na prsniku skoro cely den a vzdy mu bolo malo aked nebol na prsniku tak len reval tak mi ho bolo luto a uz som nevedela co robit... na poradni sme zistili ze este aj schudol tak mi dr predpisala um a na tom frcime a aj pekne priberame 😀 😀 A s tou stratou mlieka som nemala ziaden problem odislo z dna na den... 😠
@miculienka @chani vy vtipne zienky 😀 😀 😀 😀
dostavam sa trosku do nalady - doslova srotujem velke Margot rezy - som minule kupila, ze si dame s mm po polovicke, ale tak prd dostane - ja sa staram o cely chory dom a on si vyspava - a to sa uz citi fajn by som povedala ... uz jem jeho polovicu 😀 😀 😀 ... a taaaaaaaak mi chuti 😀
@zojec neboj, nie si sama ... o sebe tvrdim, ze som si pamät odrodila 😀 ... strasne zabudam
ja som Hanke uz aj cviklu nastruhala, zasypala kryst. cukrom, nech to pusti stavu, ale teraz spi
aj ja by som rada, ale este ma caka ryza a kurca - ze obed baby.... a je pol tretej 😀
@kika987 - aj my posledne tri mesiace moc nepriberame, prikrmov papa ako vrabcek, fakt nic moc. Uvidime, ako to bude pri UM..
Inak zacali sme jednotkou... ci mame hned davat dvojku??
@chani - aj to sme už pili , jeho keď to chytí tak kašle pol roka 😝 , ale vďaka za recept
@anjelicek26 uz ste asi mohli ist na 2 nie? ta je od 6m, a Max ma predsa 8 nie?
vynic krabicua prejdi na "2"
nas za chvilu uz caka "3" aj ked by som bola najradsej normal mlieku ako UM
@miculienka tvoj stary je ako ja .... mne v takom pripade nezabera nic - ale vaaazne VOBEC NIC - ani ATB
jedine Kodynal tabletky - co tiez nie je bohvieco ... ale zaberu, inak kaslem do konca zivota
len co teraz, kedze toto nemozem, lebo kojim
.... uz len solna fajka mi ostava a verit v zazrak

@anjelicek26 tešíme sa , už si nám tu chýbala 🙂