icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

tintinka1
11. feb 2011

@anjelicek26 tešíme sa , už si nám tu chýbala 🙂

anjelicek26
11. feb 2011

@tintinka1 - aj vy ste mi chybali, moc moc... ale nedalo sa... snad sa mi podari este nejako zapojit 😉

monky1
11. feb 2011

@miculienka @ellysa co ja viem, nepamatam si - hanka to mala tusim aj 2 hodiny, aby sa stihli tie silice - stavy vstrebat do chodidla, ja aj celu noc
malickym detickam hodinku????? neviem, mrknite po hodine, ci nie je problem s kozou - alebo aj skor a ked nie, nechajte este tak

a my sme uz komplet chori vsetci - obe dievcata maju 38 teplotu, eli zjedla obed - na pocudovanie, utrela som jej sopel az z brady a do 2 sekund od polozenia do postielky zaspala 😒

@riska neviem, ci chripka, strasne kasle, ide ju roztrhnut, chudatko, sopli, oci cerveneee, uz zase lezi a pozera s tatkom Princezna so zlatou hviezdou na cele ... ale prave pozeram - AJ POCUUUVAM, ze tatko u zspi 😠 .. niet jak chlapom ... ja idem varit vyvar + nieco na obed, neviem este co ... ja nemam sancu si lahnut ☹ ... ani k doktorovi som sa nedostala, lebo mm bol doobedu u lekara na kontrole, predtym s hankou u doktorky 😖 ... ach jo a vikend predo dvermi

zvazujem, ze dam Hanke cipok Rectodelt, len neviem sa rozhodnut, lebo chcem jej ho dat hlavne vecer na noc, aby sa vyspala, lebo v noci strasne kasle .... mate niekto skusenost, ci moze aj 2x???

anjelicek26
11. feb 2011

@monky1 - pokial viem, tak sa odporuca pre tak male dietatko len raz denne.

Dufam, ze budete co najskor fit, takto vsetci marod, to je na nic :(

chani
11. feb 2011

@anjelicek26 vitaj spat medzi nami. takze predsalen sa zapal vratil ☹ tak nech to bez problemov zvladnete obaja cim prv

adamala
11. feb 2011

@deniskateniska Deniska,aj moj maly Adam to mal, zacalo to hnusnym kaslom a zapchatym nosom, a mal prve 3dni iste priedusky a potom mu zacalo sicat, tak mu dala ventolin , 2 puffy 2xdenne po 2dni, a nepreslo tak musel ist na antibiotika, sa bala aby neostal v nemocnii tiez. Tak som sa bala o neho a bolo to pred vianocami, mala som let domov a musela som to vsetko zrusit..Dufam,ze maly bude uz ok.

@mojalili dik , tento som kukala, ja ani velke kolieksa nepotrebuje, len na plaz,hlavne nech je lahky a ma rucku co prehodim cez pleco, je kopec kocikov ja viem,ale neviem ake su kvalitne ale asi to je fuk ked to budem pouzviat minimalne.
@mici111 on ma dvojite kolieska , ci len jednoradove?

a ake stretko sa kona, ja letim zajtra domov do BA 🙂 tak sa mozem zucastnit aj ja ,preto sa aj na tie kociky pytam,lebo chcem kupit u nas na Slovensku.

chani
11. feb 2011

@bealondyn vitaj z uprsaneho UK na uprsanom Slovensku 🙂

anjelicek26
11. feb 2011

@chani - Max sa mi par noci predtym moc casto budil, tym padom som mala straaasne moc mlieka, odsavala som tak, ze mi flaska nikdy nestacila na prso 🤐 To bola len otazka casu, kym zas bude zapal... No uz to teraz tak je a musime to ustat, Max vyrastie aj na UM 😵

mici111
11. feb 2011

@adamala hej jednoite kolieska..lepsie sa ovladaju..

https://www.youtube.com/watch?v=LW545LU4ma8

stretko bude buduci tyzden vo stvrtok a potom tusim ten dalsi stvrtok lebo to tu bude uz aj @anjelicek26
pojdeme do hopsasa kaviarne

zojec
11. feb 2011

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zojec/clanok... dievcata dalsi clanok som dnes vypotila.. 🙂 recept pre vas uz je stary znamy, ale nabuduce vam hodim nieco nove.. 🙂 dnes som nevarila.. mam zo vcera 😀 😀
@anjelicek26 vitaj spat 🙂 idem si vas precitat... lebo zas ste spisovatelky

zojec
11. feb 2011

@monky1 takze dnesny ples sa rusi, co? :(

monky1
11. feb 2011

@zojec hej, zoji, uz som vcera pisala, ze mm sa podarilo strelit listky, lebo kebyze nie, tak ideme len na zaciatok na veceru - ale bola by to najdrahsia vecera v nasom zivote 😀 😀 😀
nastastie ide ktosi namiesto nas 🙂
u nas vsetci spia, len ja varim a kaslem jak tuberak

@anjelicek26 ahoj, takze uz ste tri, co odstavujete v 8. mesiaci 😉

chani
11. feb 2011

@anjelicek26 jasne ze vyrastie aj tak ste pekne potiahli🙂

miculienka
11. feb 2011

@weirdo - ďakujeme 🙂

zojec
11. feb 2011

@monky1 no vidis, ako si pamatam? aj vam tak vsetko vypadava z pamate? dufam, ze sa to zlepsi, lebo inak neviem, neviem :(

miculienka
11. feb 2011

@monky1 - ja to chcem starému , kašle ako starý hrniec , ale cez jeho hrubú kožu na nohách to bude musieť pôsobiť celý týždeň 😀

anjelicek26
11. feb 2011

@monky1 - tak je nas viac? Mne je to svojim sposobom luto, ja ho kojim rada a ked je vsetko ok, je to krasne, ale tie zapaly ma nicia, pri 40 horucke sa nemozem poriadne postarat o seba, nie to o Maxa a Sasku, mi to prijde take nezodpovedne... a ja ich mam tak casto a tak to boli. Maxik to nejako zvladne, ved niektore deticky su kojene aj menej a su tu.

chani
11. feb 2011

@monky1 pekne to doma mate len co je pravda hotovy lazaret ☹ nech vam to vsetkym cim skor prejde.
my sme tiez vsetci chori, ale nastastie len lahko a ani horucky zatial nie su, tak hadam to cim prv prejde bez zhorsenia. mne kazala lekarka nakrajat cibulu, posypat krystalovym cukrom, ze za cca 5 hodin pusti stavu a tu potom po lyzickach pit 5x denne a ze ani malemu take neuskodi, ale tak neviem ten cukor ehem ehem

chani
11. feb 2011

@miculienka tak mu skus take ako mne kazala lekarka, cibulu nakrajat na kolieska, zasypat krystalovym cukrom a do cca 5 hodin pusti stavu ktoru pit 5x denne polyzickach 🙂 tam by hrosia koza nemala byt prekazkou hehe

puhinka
11. feb 2011

@deniskateniska ,aj moje kamáratky hovorili,že budú chodiť kočíkovať,že mi budú chodiť pomáhať a pod
ako nehovorím,že sem-tam neprídu,ale aj tak...chodia,nájdu si čas,ale málokedy a nenávidím,keď mi zavolajú,či niekam nejdem,ako dobre vedia,že mám dieťa a nebudem sa túlať po krčmách a zavolajú tak,že :Puhi,nejdeš s nami večer do čárdy?
večer,s malým do krčmy???
ako sorry,ale ja nejsom norťastka,aby som sa s malým vláčila po večeroch po pajzloch
a moja najlepšia kamarátka? tak to je môj manžel 🙂

puhinka
11. feb 2011

@deniskateniska ,ďakujem,to som zvedavá,čo bude robiť za taký mesiac -dva... 😀

kika987
11. feb 2011

Ja som tiez musela prestat kojit ale to este v 6 mesiaci .On posledny tyzden co som ho kojila bol vzdy prisaty na prsniku skoro cely den a vzdy mu bolo malo aked nebol na prsniku tak len reval tak mi ho bolo luto a uz som nevedela co robit... na poradni sme zistili ze este aj schudol tak mi dr predpisala um a na tom frcime a aj pekne priberame 😀 😀 A s tou stratou mlieka som nemala ziaden problem odislo z dna na den... 😠

lenocka84
11. feb 2011

@chani mnam mnam tento sirupceek som mala rada ked som bola obcas chora
ja potvoru som bola malo chora tak som ho nemala takcasto 😎

monky1
11. feb 2011

@miculienka @chani vy vtipne zienky 😀 😀 😀 😀
dostavam sa trosku do nalady - doslova srotujem velke Margot rezy - som minule kupila, ze si dame s mm po polovicke, ale tak prd dostane - ja sa staram o cely chory dom a on si vyspava - a to sa uz citi fajn by som povedala ... uz jem jeho polovicu 😀 😀 😀 ... a taaaaaaaak mi chuti 😀
@zojec neboj, nie si sama ... o sebe tvrdim, ze som si pamät odrodila 😀 ... strasne zabudam
ja som Hanke uz aj cviklu nastruhala, zasypala kryst. cukrom, nech to pusti stavu, ale teraz spi
aj ja by som rada, ale este ma caka ryza a kurca - ze obed baby.... a je pol tretej 😀

anjelicek26
11. feb 2011

@kika987 - aj my posledne tri mesiace moc nepriberame, prikrmov papa ako vrabcek, fakt nic moc. Uvidime, ako to bude pri UM..

Inak zacali sme jednotkou... ci mame hned davat dvojku??

miculienka
11. feb 2011

@chani - aj to sme už pili , jeho keď to chytí tak kašle pol roka 😝 , ale vďaka za recept

monky1
11. feb 2011

@lenocka84 tak si ho rob len tak - za odmenu - ved poskodit ti neposkodi 😅

lenocka84
11. feb 2011

@anjelicek26 uz ste asi mohli ist na 2 nie? ta je od 6m, a Max ma predsa 8 nie?
vynic krabicua prejdi na "2"
nas za chvilu uz caka "3" aj ked by som bola najradsej normal mlieku ako UM

lenocka84
11. feb 2011

@monky1 jaj ani nehovor, bo hned by somrobila, ale ten cukor v tom to teaz nie je na moje kg 😀

monky1
11. feb 2011

@miculienka tvoj stary je ako ja .... mne v takom pripade nezabera nic - ale vaaazne VOBEC NIC - ani ATB
jedine Kodynal tabletky - co tiez nie je bohvieco ... ale zaberu, inak kaslem do konca zivota

len co teraz, kedze toto nemozem, lebo kojim
.... uz len solna fajka mi ostava a verit v zazrak