Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
jeeeeeeej
@anjelicek26 vitaj 😀
obilninové mlieko je mňam, my už sme doma komplet lazaret aj muž, tak super a pre tých čo nie sú na fb, moja dnešná práca
@riska nieeeee, nie je to vtip ta solna fajka, fakt to existuje , aha
http://www.vitafit.sk/web/solnaFajka.php
mne uzasne pomohla v tehotenstve, ked som s dvojmesacnym kaslom skoncila na plucnom ... priznam sa, ze som tomu neverila, ale zabralo to 😵
@bakatuska bioparox striekam uz 3. den a trt prd z toho ☹
hanka KONECNE NEMA TEPLOTU, ale netesim sa este, lebo aj poobede 37,6 a o hodinu 39,7 .... ako v blazinci - klesne, stupne, klesne, stupne
ale dala som jej cipok Mexalen - je silnejsi ako Panadol a asi zabral
Elinka tiez horuckuje - k veceru mala 38,7 po odratani, dostala polovicku Panadolu a uz spi
@adamala to inhalovat mu mohli ten mucosolvan dat.my sme praveze nekaslali.on len ked si chcel odkaslat ale chrcal a piskal.odkladali sme lekara koli tomu ze mal len sopliky a nekaslal moc,len ked zacal chrcal tak sme sli na pohotovost.
@anjelicek26 tak to my ideme uz pre istotu davat postielku uz 2x este nizsie, ked sme davali 1x to sa vedel len do klaku vytiahnut to stacilo, ale teraz je na nohach ani nevieme ako...som ho dnes poobede nechala na 5 min v postielke,ked som odchadzala bol na brusku a ked som sa vracala uz tam stepoval popri kraji ako stepujuca ponozka na nohach 🙂
ahojte spisovatelku, vas precitat 😀
@anjelicek26 - vitaj nazad, inak aj my sme sa s tomim medzicasom odstavili, ale skoro priblizne v rovnakom case ako mojalili danka, ja som zacala s jednotkou nutrilonom HA ale bol by ho pil na hektolitre takze po prvej krabici sme presli rovno na dvojku, takto vydrzi aspon 4 hodinky, ale neda vela vypije max 150ml na jednu ranu
ja by som tiez bola opatrna s kravskym mlieckom, do roka asi nie, ale ked nepije nic ine zase lepsie nez nic, ninula mala do 2.5roka UM, sice na varenie som pouzivala kravske - bezlaktozove
@chani asi preto, ze nebolo treba
so mnou bolo uz zle nedobre, lebo ani ATB mi vtedy nezabrali, tak plucna dr. ponukla fajku, mne sa oci prekrizili pri cene, ja na to ze tolko pri sebe nemam a ona dusa dobra - zoberte si, donesiete nabuduce - tak uz mi bolo trapne ju nezobrat .... ale teraz nelutujem 🙂
@monky1 - fu tak snad bude coskoro lepsie, taketo vysoke teploty u deticiek su hrozne 😔
@chani - ale u nas proste NIC takeho nehrozi, nevytiahne sa nikde, este ho to ani nenapadlo... ked zacne, pojde aj on do postielky a uz ju dame rovno dolu... nech si zvyka tak
@babulina - inak je co sa tyka objemu (?) teda vlockovatosti, neviem to popisat po slovensky pekla 🙄 ... no prejde mi to v pohode cez dvojku cumel, bude sa mu to lahko pit? Ci to ide tazsie? Nie ze mi tej dvojky bude pit este menej..
@anjelicek26 - nepostrehla som zmenu, aj jednotky aj dvojky vypil rovnake mnozstvo naraz len pri jednotke sa dozadoval UM castejsie
@babulina - tak fajn pojde drahy zajtra kupit to co mame, len dvojku... davam mu Aptamil... neviete, ktora slovenska znacka to je? Lebo viem, ze aj na slovensku ho predavaju, len pod niecim inym
@anjelicek26 - Nutrilon
@babulina - a to je dobre mliecko? Ja som ho kupovala len ze keby nieco a na primiesanie do prikrmov. No snad je to v poriadku... boze sa citim ako uplny zaciatocnik, pri Saske sme toto nikdy neriesili, bola na MM strasne dlho..
@anjelicek26 - mne ho pri ninke odporucila gastroenterologicka tak som pri tomim nejako neriesila iny druh, mam pocit ze nutrilon ma sirsiu skalu kasi nez beba, ale mozno sa mylim
@babulina - no Maxovi chuti a ho nezapeka, dnes dva razy kakal, len to pachlo riadne 😕 Tak asi vezmeme aj dvojku od nich... len to su 800g krabice, to je skoda... ak by mu to nechutilo...
Bebu tu nemame, len hipp, cow & gates, SWA? a tot vsio co som u nas v obchode videla
Krasny vecer baby, ked vas docitam, potom nemam cas uz pisat - prosim, ovladajte sa v tom pisani 😉
@monky1 Nikto si chorobu nezasluzi, ale vy urcite nie po tych vsetkych chorobach najma Hanky, musi to byt hrozne. Ale ako ta poznam z citania, este aj teraz riesis veci s humorom. Skore uzdravenie
Vsetkym detickam a rodicom prajem rychlo sa dostat z tejto hnusnej chripky, my to zatial zvladame bez choroby. Som rada, lebo v utorok ideme nefrologicke, nerada by som ten termin posuvala kvoli chorobe, lebo nam ma povedat ci musi ist Max na chirurgicky zakrok - jaj, nechcem na to ani mysliet.
@ellysa Krasne...kde sa daju zohnat take sikovne ruky?
@anjelicek26 No vitaj, bolo to tu take nekompletne bez teba. Daj si riadny antivirak, nech sa ti vyhybaju trojske kone, zajaca a podobne zverstvo 🙂 So zapalom mi je to luto, ja som stale neprisla na skutocnu pricinu preco vznika. Ja som ho mala dvakrat do dvoch mesiacov, potom nic, mam strasne vela mlieka (asi si otvorim zivnost ako dojka), teraz som zacala menej kojit Maxa, aby sa rozpapal, a nemam s tym ziadny problem, ani len naliate prsia.
No a este chcem OFICIALNE OZNAMIT, ze bez akehokolvek domyslania sa Max pyta na nocnik kakat. Uz 6 tyzdnov neviem co je dokakana plienka, a to vobec nekakava v rovnakom case, len na mna hodi ksichtik ze akoze tlaci, zdvihne ritulu a robi to, kym ho nedam na nocnik, do plienky ani za svet. Uz jeho "slovam" rozumie aj manzel.
@amima Myslis tuto? http://www.mojalekaren.sk/nestle-kasa-sinlac-65... Ak pocujem o lepsom spani, kupila by som cokolvek 🙂
@niga - no tento bol kvoli mliecku, ze ho bolo prilis moc, tri dni som odsavala, aby sa mi neurobil a potom som jednu noc nevstala, lebo ani Max sa nezobudil a rano uz bolest ☹ Aj ked som odsala, uz to bolo bolave a dalsi den flak a hrca :( Si nepomozem, som na to nachylna, pri oboch detoch niekolko krat...
To vazne sa pyta na nocnik? Sikulka. Teda aj ja vidim par minut pred, ze bude Max kakat, ale na nocnik ma ho dat nenapadlo
@anjelicek26 To naozaj nema zmysel (hoci som velky zastanca dojcenia), aby si zila v obavach kedy sa to znovu objavi, ci nebudes prave na dovolenke a pod.
Pyta sa, vcera sme boli cely den prec, ukazoval nam to, tak sme mu hovorili, ze moze do plienky, proste to nedokazal, pockal az domov. Myslim, ze uz vie na co nocnik sluzi, lebo aj ked ho polozim, tak okamzite cika. Sa tesim, lebo pohybovou strankou sa stale nemam cim chvalit, hykam pri zdvihnuti zadku a miernom plazeni vzad 🙂

@zojec - veru hej a ma este 10 cm miesta 😅
@riska 😵
@julinka2787 - aj ja som veru rada, peniazky treba na dolezitejsie veci ako dalsi kocik 🤐 😅 😅
Dufam veru, ze sa rozpapame, ale tak snad ano, ved kazde dieta ma hlad... teda dufam 😅 Ked pochopi, ze MM proste uz nebude, tak to snad pojde hladko. Zatial to vyzera fajn. Maxik je nastastie v kazdom ohlade uzasne babo... spolupracuje pri vsetkom, co maminu napadne 😉