Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili - juj ze zapal priedusiek, dostali ste aj antibiotika? Skus mu nedavat jogurty pokial je takto chory, predsalen to je z mlieka a zahlienuje to vsetko... chudacik malinky.
Co sa tyka naseho odstavovania, tak ma prsia riadne bolia, ale uz musim menej odsat, ale hrce mam uz v oboch prsiach, co mi odsavackou nejdu riadne odsat, len v sprche rozmasirovat a odsavat, no hroza, jeden prsnik, to uz tusim "pochopil" ale druhy nie, stve ma to :(
Noc na dve veci, hore kazde dve hodiny a pil medzi 30-80 ml vzdy iba, takze sme len mlieko vylievali... no co uz s nim... kolko ma vypit dieta za 24 hodin v tomto veku? Maly vcera 600ml a dnes za zatial 19 h 520ml... teda mlieko+cajik... prikrmy neviem, ako tam mam ratat, vela ich nepoje, aj ked papa teraz pekne asi 80g...
Inak on je spokojny kludny, netvari sa, ze by mu nieco chybalo...
@hori jemine.. xixixi.. malo byt 1,5tony odpadu, ale aj tak si myslim ze je to dost 😉
posuch je z kysnuteho cesta: 500g muky T650 alebo kombinacia s nejakou celozrnnou, 1 drozdie 42g, 3,5 deci vody, stipka soli, 4 l oleja do cesta a este aj na cesto.
vymiesis cesto a nechas vykysnut, potom do neho nakrajas olivy, susene paradajky, bazalku, pecenu cibulku (potom nedavaj do cesta olej, bude stacit tento vypeceny s cibulkou), mozes kombinovat cokolvek do toho , semienka, bylinky... co proste doma mas 😉
@bakatuska myslim, ze v original recepte je aj slaninka 😀 my sme si ho prisposobili na vege podmienky :D inak vege slaninka je udene tofu posypane solcankou a oprazene 🙂 v posuchu necitis rozdiel 😀
@miculienka precitaj si moj blog o plienkach 🙂 jediny rozdiel medzi latkovymi a jednorazovkami je, ze latkovky treba oprat raz za 3 dni a pociatocna investicia je trosku vyssia. smetny kos, ale treba vyniest pomerne castejsie 😀 teraz su uz take plienky co nepretecu.. su vyborne, horsie ale aj uplne na prd 😀 tak ako aj jednorazovky. no latkovat sa da krasne aj so stovrcami.. ono zmysel latkovania je aj v tom, nenechat dieta dlho vo vlastnom moci, pokial to je nevyhntune.. ked som doma nemam problem prebalit malu aj kazdu hodinu 😉 ak budes chciet poradit konkretne kludne sa na mna obrat 😉
Jéééj kočky, ten moj mužíček nemohol dočkať 14.2., a dal mi zlaté náušničky (také bodky) a veľkú koženú šperkovnicu, ze sa nemoze pozerať na to, ako mam všetky sperky porozhadzovane vsade 🙂 Taaaak ma potesil. Len mohol pockat este 2 dni, az potom budem starsia... 😉
@zojec - vďaka , kuknem si to , asi sa na to dám , ide aj leto , však to bude aj rýchlo schnúť
@zojec . prosím ťa, hoď mi sem ešte nejakú fajn stránku, kde sa to dá zaobstarať a ešte ak ťa neotrávim , čo tak pre začiatok zaobstarať , obyč. látkových plienok mám doma dosť , takže tie by som mohla využiť
@mici111 dakujem za info o brendone... paradny obchod... tak nakoniec sme kupili maxi cosi tobi (blue note).. ta kiddy energy to bolo nieco katastrofalne davam velke NIEEEEEEEEEE... aj kubko bol spokojny (vid foto) no a hned som kupila aj kocik hauck malibu (navy) som z neho unesena je uplne genialny 😀
@anjelicek26 krasne si to o tom kojeni napisala
fiiiii junovciatka njako ochoreli... skore uzdravnie... my sa drzime /tuk tuk tuk/
inak ani mi nejeme maso ani zltok... kubo napina z toho uz len ked to citi
@anjelicek26 ,kojiť kojiť kojiť za každú cenu a za pár rokov zdechnúť na rakovinu prsníka... 😒
no ahojte baby,dneska som mala upratovací deň s mamou a pak som bola asi dva krát s malým vonku,ráno aj poobede 🙂
no a zajtra máme výročie svadby s miláčkom 🙂
Ahojte,
dnes sme mali obed vsetci tu z junoviek 😀
My sme mali to, co dala recept @bealondyn , kurancie prsia v marinade a so smotanou a mnami 😉. Ale nie tie zemiaky, to inokedy, nemala som doma bohvieake, tak hranolky to istili. Taky sviezi obedik 😀
Mala mala na obed recept od @zojec , polenta, spravila som ju s mrkvou a karfiolom a veru chutilo. Karfiol ma velmi rada, ale ako to uz byva, veci, co lubime, nemozme. A teda vyhadzuje sa po nom 😒 . Dnes mala 3 lyzicky jogurtu a teda mala spapa vsetko, ale tak ju 2x striaslo 😀. Bol to zvolensky cisty, nechcela som jej tam zase davat nejake ovocie 🙂
Takze diky baby ...
baby ste niektora z RACE - mate to blizko do Brendonu??? prosim IP vdaka !!!!
@desmodka Kočík vyzera byt super, naozaj a vidiet, ze sa Kubkovi paci 🙂 Prave ho pozeram v Brendone, maju ho za rozumnu cenu celkom. BRendon mam velmi rada, dokonca su tam mile predavajuce, pozru sa v PC, ci nieco obdobne nie je na sklade....mne tak pomohli k hracej postielke - kocke...o 50€ lacnejsie 😉
No Danko kasle ako stary hrnec, inak den celkom v pohode. Teplota stupa a klesa od minuty k minute, neuveritelne... 😒
my mame tiez vsetko z brendonu 🙂 az na saty, tie mame az odinakial 🙂 mame ho najradsej sme tam uz peknych par euracov nechali hehe
@desmodka - kolko ste dali za tobi? My mame predobjednanu v steal grey, ma dojst kazdym dnom, v obchodoch ju tu este nemaju... tak snad sa v nej bude Maxovi lubit. Super nakup ste spravili 😉
Maly dnes za cely den vypil 495 ml mliecka a 135 ml cajiku, takze lepsie ako vcera 🙂 Na veceru dal zavratnych 95 ml 😅
dievcata, pisete tu o brendone.. 🙂 v casopise dieta byva kazdy mesiac jedna strana s kuponmi na zlavu.. a niekedy su tam celkom dobre zlavy.. tento mesiac na autosedacku cybex skoro 50€ 😉 aj na oblecenie, teplomery.. neviem teraz presne co je v najnovsom cisle.. nemam ho tu po ruke...
jooj, baby, som tu len na skok, utekam do postele - ale musim sa vam pozalovat ☹
prave sme sa vratili z pohotovosti - bola som s Elou a so sebou - obe sme na ATB, ja som si okrem toho priniesla aj "dobru" naladu, lebo ako to uz byva, vzdy natrafim na strasnu harpiu doktorku - ale tak ako sa do hory vola, tak sa z nej ozyva - taka bola drza, ze len som si hryzla do jazyka, aby som ju neposlala kade lahsie - akoze nezvyknem byt drza, ale to uz bolo prilis - najprv ma sfukla, ze kam si kladiem kabat. ci nevidim vesiak 😠 , potom ze preco nemam obciansky - bolo z neho treba opisat adresu a tu si este zatial pamatam - ked som povedala ze BJ, tak zaperlila, ze ci to tam nemame doktorov - tym ma uz dorazila 😠 😠 😠
odvrkla som, ze mame, ale nepobezim do BJ, ked prechodny pobyt mame v PO - i ked ma trhalo jej povedat ze - nie, si predstavte, vy ste jedina na svete
potom sa do mna pustila, ze ci kojim, ze kolko ma decko mesiacov - nenaaaaavidiiiim, ked mi niekto na moje dieta povie decko 😠 😠 😠 😠 😠 😠 , ze to by som uz mohla aj odstavit 😠 😠 😠 - povedala som jej, ze uz som to raz skusala s UM, ale absolutne ho odmietla, ona na to ze ved raz si nan bude musiet zvyknut, alebo ci chcem kojit cely zivot 😠 😠 😠 😠 😠 😠 .... tak som sa nasrala a povedala jej, ze nie, ale urcite ju nebudem teraz odstavovat a tyrat s UM, ked je chora a som rada, ze ho i napriek tomu chce
...no ja mam vzdy stastie na take natupirovane a zmalovane fuchtle, co si myslia ze su bohyne - inak mala max 40r.
a este na ustach mala rušku, prd som jej rozumela, stale som jej hovorila prepacte, nerozumela som Vam .... no hruza des
asi ju stvalo, ze ma sluzbu a nemoze pozerat Seherezadu 😀 😀
taaak, a hned mi je lepsie, som sa vyzalovala a mozem si ist lahnut - ale predtym idem skusit zemiakovy zabal - vraj tlmi kasel a rozpusta hlieny - ulahcuje vykasliavanie
zajtra podam hlasenie 😉
dobru nocku, mamicky junovky - i nejunovky 😉
@mojalili veru super personal, tetuska poradila, este aj sedacku sla s nami do auta namontovat 😀 poukazovala aj lacnejsie aj drahsie verzie
@anjelicek26 vysla na 224,95 eur

@bakatuska Ano, to mal aj moj - odborne hydrokela. A naozaj sa to vstrebalo, na poradni v 6 mesiacoch dr. povedal, ze je to uz OK. Vstrebava sa to az do 2 rokov, tak nemaj obavy.