icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

niga
12. feb 2011

@bakatuska Ano, to mal aj moj - odborne hydrokela. A naozaj sa to vstrebalo, na poradni v 6 mesiacoch dr. povedal, ze je to uz OK. Vstrebava sa to az do 2 rokov, tak nemaj obavy.

anjelicek26
12. feb 2011

@mojalili - juj ze zapal priedusiek, dostali ste aj antibiotika? Skus mu nedavat jogurty pokial je takto chory, predsalen to je z mlieka a zahlienuje to vsetko... chudacik malinky.

Co sa tyka naseho odstavovania, tak ma prsia riadne bolia, ale uz musim menej odsat, ale hrce mam uz v oboch prsiach, co mi odsavackou nejdu riadne odsat, len v sprche rozmasirovat a odsavat, no hroza, jeden prsnik, to uz tusim "pochopil" ale druhy nie, stve ma to :(

Noc na dve veci, hore kazde dve hodiny a pil medzi 30-80 ml vzdy iba, takze sme len mlieko vylievali... no co uz s nim... kolko ma vypit dieta za 24 hodin v tomto veku? Maly vcera 600ml a dnes za zatial 19 h 520ml... teda mlieko+cajik... prikrmy neviem, ako tam mam ratat, vela ich nepoje, aj ked papa teraz pekne asi 80g...

Inak on je spokojny kludny, netvari sa, ze by mu nieco chybalo...

monky1
12. feb 2011

@mojalili Klacid berie hanka, ele davam stoptusin sirup a aj sbe + skorocelovy sirup a milion vit.C
a mam pocit, ze to nikam nevedie
ludia, drzte sa 😒

zojec
12. feb 2011

@hori jemine.. xixixi.. malo byt 1,5tony odpadu, ale aj tak si myslim ze je to dost 😉
posuch je z kysnuteho cesta: 500g muky T650 alebo kombinacia s nejakou celozrnnou, 1 drozdie 42g, 3,5 deci vody, stipka soli, 4 l oleja do cesta a este aj na cesto.
vymiesis cesto a nechas vykysnut, potom do neho nakrajas olivy, susene paradajky, bazalku, pecenu cibulku (potom nedavaj do cesta olej, bude stacit tento vypeceny s cibulkou), mozes kombinovat cokolvek do toho , semienka, bylinky... co proste doma mas 😉
@bakatuska myslim, ze v original recepte je aj slaninka 😀 my sme si ho prisposobili na vege podmienky :D inak vege slaninka je udene tofu posypane solcankou a oprazene 🙂 v posuchu necitis rozdiel 😀
@miculienka precitaj si moj blog o plienkach 🙂 jediny rozdiel medzi latkovymi a jednorazovkami je, ze latkovky treba oprat raz za 3 dni a pociatocna investicia je trosku vyssia. smetny kos, ale treba vyniest pomerne castejsie 😀 teraz su uz take plienky co nepretecu.. su vyborne, horsie ale aj uplne na prd 😀 tak ako aj jednorazovky. no latkovat sa da krasne aj so stovrcami.. ono zmysel latkovania je aj v tom, nenechat dieta dlho vo vlastnom moci, pokial to je nevyhntune.. ked som doma nemam problem prebalit malu aj kazdu hodinu 😉 ak budes chciet poradit konkretne kludne sa na mna obrat 😉

mojalili
12. feb 2011

Jéééj kočky, ten moj mužíček nemohol dočkať 14.2., a dal mi zlaté náušničky (také bodky) a veľkú koženú šperkovnicu, ze sa nemoze pozerať na to, ako mam všetky sperky porozhadzovane vsade 🙂 Taaaak ma potesil. Len mohol pockat este 2 dni, az potom budem starsia... 😉

miculienka
12. feb 2011

@zojec - vďaka , kuknem si to , asi sa na to dám , ide aj leto , však to bude aj rýchlo schnúť

miculienka
12. feb 2011

@zojec . prosím ťa, hoď mi sem ešte nejakú fajn stránku, kde sa to dá zaobstarať a ešte ak ťa neotrávim , čo tak pre začiatok zaobstarať , obyč. látkových plienok mám doma dosť , takže tie by som mohla využiť

desmodka
12. feb 2011

@mici111 dakujem za info o brendone... paradny obchod... tak nakoniec sme kupili maxi cosi tobi (blue note).. ta kiddy energy to bolo nieco katastrofalne davam velke NIEEEEEEEEEE... aj kubko bol spokojny (vid foto) no a hned som kupila aj kocik hauck malibu (navy) som z neho unesena je uplne genialny 😀

riska
12. feb 2011

@mici111, dobreee, že ste o.k...som na vas myslela, že či ste chorí alebo nie 😉
@mojalili @monky1 @chani - a všetci ostatni, čo ste ešte chorí...........držte sa!!!
@ellysa, a vy ste už ok?

riska
12. feb 2011

@desmodka, aký paradny nakup ste spravili 😀 🙂 aj ja mam brendon rada, najprv sa mi zdal hrozne drahý, ale veru, už som tam tiež pár vecí kúpila 😉

desmodka
12. feb 2011

@anjelicek26 krasne si to o tom kojeni napisala

fiiiii junovciatka njako ochoreli... skore uzdravnie... my sa drzime /tuk tuk tuk/
inak ani mi nejeme maso ani zltok... kubo napina z toho uz len ked to citi

desmodka
12. feb 2011

@riska brendon drahy??? najlacnejsi by som povedala.. teda nas nakup bol urcite v porovnani s ostatnymi obchodmi

puhinka
12. feb 2011

@anjelicek26 ,kojiť kojiť kojiť za každú cenu a za pár rokov zdechnúť na rakovinu prsníka... 😒

no ahojte baby,dneska som mala upratovací deň s mamou a pak som bola asi dva krát s malým vonku,ráno aj poobede 🙂
no a zajtra máme výročie svadby s miláčkom 🙂

puhinka
12. feb 2011

@desmodka ,ty si nepoznala brendon?

desmodka
12. feb 2011

@puhinka hanbim sa, ale nie 😅

riska
12. feb 2011

@desmodka, to bol prvý dojem, ked ho otvorili...vtedy ako tehulka som sledovala hlavne oblečenie pre deti, a to nie je z najlacnejších 😉

puhinka
12. feb 2011

@riska ,brendon sa podľa mňa prispôsobuje všetkym cenovým skupinám...dá sa tám parádne nakúpiť za pár šupiek,ale aj za pár tisíc 🙂
kaťdopádne,ja na brendon nedám dopustiť,aj keď to finančne ružové nebolo,som tam šla 🙂 keď sme niečo potrebovali...

weirdo
12. feb 2011

Ahojte,
dnes sme mali obed vsetci tu z junoviek 😀
My sme mali to, co dala recept @bealondyn , kurancie prsia v marinade a so smotanou a mnami 😉. Ale nie tie zemiaky, to inokedy, nemala som doma bohvieake, tak hranolky to istili. Taky sviezi obedik 😀
Mala mala na obed recept od @zojec , polenta, spravila som ju s mrkvou a karfiolom a veru chutilo. Karfiol ma velmi rada, ale ako to uz byva, veci, co lubime, nemozme. A teda vyhadzuje sa po nom 😒 . Dnes mala 3 lyzicky jogurtu a teda mala spapa vsetko, ale tak ju 2x striaslo 😀. Bol to zvolensky cisty, nechcela som jej tam zase davat nejake ovocie 🙂
Takze diky baby ...

puhinka
12. feb 2011

@desmodka ,nemáš sa za čo hambiť 🙂

desmodka
12. feb 2011

baby ste niektora z RACE - mate to blizko do Brendonu??? prosim IP vdaka !!!!

puhinka
12. feb 2011

@desmodka ,lenočka je z rače,ale ona brendon moc neuznáva

mojalili
12. feb 2011

@desmodka Kočík vyzera byt super, naozaj a vidiet, ze sa Kubkovi paci 🙂 Prave ho pozeram v Brendone, maju ho za rozumnu cenu celkom. BRendon mam velmi rada, dokonca su tam mile predavajuce, pozru sa v PC, ci nieco obdobne nie je na sklade....mne tak pomohli k hracej postielke - kocke...o 50€ lacnejsie 😉

No Danko kasle ako stary hrnec, inak den celkom v pohode. Teplota stupa a klesa od minuty k minute, neuveritelne... 😒

puhinka
12. feb 2011

@mojalili ,hej,aj predávajúci sú tam milí a ochotní 🙂 🙂 🙂

chani
12. feb 2011

my mame tiez vsetko z brendonu 🙂 az na saty, tie mame az odinakial 🙂 mame ho najradsej sme tam uz peknych par euracov nechali hehe

chani
12. feb 2011

@riska vdaka 🙂 u nas to vyzera byt na dobrej ceste k uzdraveniu skoremu klop klop klop hadam za 2-3 dni bude dobre

anjelicek26
12. feb 2011

@desmodka - kolko ste dali za tobi? My mame predobjednanu v steal grey, ma dojst kazdym dnom, v obchodoch ju tu este nemaju... tak snad sa v nej bude Maxovi lubit. Super nakup ste spravili 😉

Maly dnes za cely den vypil 495 ml mliecka a 135 ml cajiku, takze lepsie ako vcera 🙂 Na veceru dal zavratnych 95 ml 😅

zojec
12. feb 2011

dievcata, pisete tu o brendone.. 🙂 v casopise dieta byva kazdy mesiac jedna strana s kuponmi na zlavu.. a niekedy su tam celkom dobre zlavy.. tento mesiac na autosedacku cybex skoro 50€ 😉 aj na oblecenie, teplomery.. neviem teraz presne co je v najnovsom cisle.. nemam ho tu po ruke...

puhinka
12. feb 2011

@chani ,nápodobne 🙂
@zojec ,aj v maminke sú kupóny do brendonu 🙂

monky1
12. feb 2011

jooj, baby, som tu len na skok, utekam do postele - ale musim sa vam pozalovat ☹
prave sme sa vratili z pohotovosti - bola som s Elou a so sebou - obe sme na ATB, ja som si okrem toho priniesla aj "dobru" naladu, lebo ako to uz byva, vzdy natrafim na strasnu harpiu doktorku - ale tak ako sa do hory vola, tak sa z nej ozyva - taka bola drza, ze len som si hryzla do jazyka, aby som ju neposlala kade lahsie - akoze nezvyknem byt drza, ale to uz bolo prilis - najprv ma sfukla, ze kam si kladiem kabat. ci nevidim vesiak 😠 , potom ze preco nemam obciansky - bolo z neho treba opisat adresu a tu si este zatial pamatam - ked som povedala ze BJ, tak zaperlila, ze ci to tam nemame doktorov - tym ma uz dorazila 😠 😠 😠
odvrkla som, ze mame, ale nepobezim do BJ, ked prechodny pobyt mame v PO - i ked ma trhalo jej povedat ze - nie, si predstavte, vy ste jedina na svete
potom sa do mna pustila, ze ci kojim, ze kolko ma decko mesiacov - nenaaaaavidiiiim, ked mi niekto na moje dieta povie decko 😠 😠 😠 😠 😠 😠 , ze to by som uz mohla aj odstavit 😠 😠 😠 - povedala som jej, ze uz som to raz skusala s UM, ale absolutne ho odmietla, ona na to ze ved raz si nan bude musiet zvyknut, alebo ci chcem kojit cely zivot 😠 😠 😠 😠 😠 😠 .... tak som sa nasrala a povedala jej, ze nie, ale urcite ju nebudem teraz odstavovat a tyrat s UM, ked je chora a som rada, ze ho i napriek tomu chce
...no ja mam vzdy stastie na take natupirovane a zmalovane fuchtle, co si myslia ze su bohyne - inak mala max 40r.
a este na ustach mala rušku, prd som jej rozumela, stale som jej hovorila prepacte, nerozumela som Vam .... no hruza des
asi ju stvalo, ze ma sluzbu a nemoze pozerat Seherezadu 😀 😀
taaak, a hned mi je lepsie, som sa vyzalovala a mozem si ist lahnut - ale predtym idem skusit zemiakovy zabal - vraj tlmi kasel a rozpusta hlieny - ulahcuje vykasliavanie
zajtra podam hlasenie 😉
dobru nocku, mamicky junovky - i nejunovky 😉

desmodka
12. feb 2011

@mojalili veru super personal, tetuska poradila, este aj sedacku sla s nami do auta namontovat 😀 poukazovala aj lacnejsie aj drahsie verzie
@anjelicek26 vysla na 224,95 eur