Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec Danko len kasle,teplotu ma stale okolo 37,3, inak mu to rychlo zabralo. On hned v prvy den vela pil a papal a spal 3x denne, tak to pomohlo, si myslim.
Ja som zahuhlena cela, zima hlava ma boli z ucha a herpesu. Manzel znasa chorobu horsie, ma zlu pecen, ale musel ist do prace. Lili bude este tyzden doma.
Danko ale uz posledne 2 dni pekne spinka, 20.00 - 24.00 - 4.30 - 6.30 sme hore. To sa da zvladnut. Len cez den malo spinka, 2x po pol hodinke
@anjelicek26 mozeme aj tak, mne je ot jedno..hodime par dni predtym IP a dohodneme sa kedy..
Cafko babulky, my sme mali lepsiu noc, ale mam pocit, ze ho z toho mlieka boli brusko, 20 minut po vypiti vzdy vresti, kruti sa, nevie sa ulozit, dnes idem kupit ine mlieko, toto proste tak nejde, ze reve od bolesti... vecer stiahol 50+90 na veceru o osmej, o jedenastej dal 115 ml a potom bol hore o druhej, ale to nechcel pit, len reval kvoli brusku a potom spal do siedmej... a ani vtedy mlieko nechcel... takze dostal rovno vyzivku na ranajky a trochu caju a mlieko dostane az pred obednym spankom o desiatej...
@anjelicek26, to chce asi naozaj zmeniť značku mliečka...akú si mu dávala?
@anjelicek26 jooooj, moje malé... ☹ skús fakt zmeniť mliečko, snáď sa trafíš. ale už celkom dosť vypije. tak sa rozpapal aj s tým. šikulko malinkatý. 😵
ahojte maminky, tak my zase strasna noc, zuby, do toho v nemocke sa naucil spat pri mne v posteli tak sa stale budi, no hruza... a zase nechcem ho naucit spavat pri nas.. tak zatra prisuvam postielku ku posteli.. bo to takto nejde... a spadli sme ☹ davala som ho do chodaka bo som potrebovala ist pomixovat malemu jablcka a obedik a ten sa mi z trucu hodil dozadu a buchol sa hlavickou o zem... tak ja som nevedela ze co mam urobit chudatko nase malutke.. tak som ho na ruky zobrala a ten sa odomna nepohol oblapil ma doslova a zaboril hlavku ku krku........ dufam ze sa mu nic nestalo ☹
@anjelicek26 skus inu znacku... ono to skor pri UM ide o to natrafit na to co pasuje malemu.. nam pasuje sunar nutra, ked sme mali krizu mlieckovu... beba nam vobec nepasovala napr.
dievcata, u nas sa stal v noci zazrak - ela spala od vecera do pol piatej ... mm dosiel za mnou o 4h, ze ideme jej dat ATB a ja na to v ziadnom pripade ju nebudim, ked tak krrrasne spi, pockame, az sa zobudi a o 4.30 bola hore, potiahla a spala do rana 😵
hanka kaslala od pol noci do rana, do polnoci zabral cipok, cibula a obklad z bravcovej maste na hrudi
@zojec - mast z jazveca zhanam uz tri dni a dnes mi sesterkin frajer pisal, ze bude mat od kamosa, ale az o 2 tyzdne - tak aspon do buducna
ja stale teplotujem, bieda nad biedu, v noci ma klepala strasnaaaa zima, dnes mi je sialene horuco
mm odbehol v ramci vychadzky do prace, tak som mu upiekla muffinky na valentina, ale kedze formicky zatial doma staaale nemam (kupene uz su), piekla som len v kosickoch a teda neodporucam - rozvalene do stran, estetika ziadna ... ako budu chutit neviem,ale vonaju bajecne
no, tak zase idem babule, hanka ma vola, chce sa hrat, tak ideme nieco vymysliet - nejaku postelovu hru pri vsetkej pocestnosti 😀 😀
@deniskateniska neboj, nic mu nebude z padu, Danko tiez parkrat tak treskol. Nemocnica vie dobre robit cely system, ktory si mala, vsak Poznam to dobre, obycajna choroba vie rozhodit doma dieta, nieto nemocnica.....pDNES je tom presne 3 roky, co tam bola...
A neboj, pokial ten pad nie je takyto, tak je to OK...
@anjelicek26 Naozaj skus inu znacku.
@mojalili preboha živého, to je Lili,keď bola malinká?? čo stvárala? či len padla na nesprávnom mieste?? 😨 😨 😨 😕 😲 😖
@mojalili a to co ste robkali? to je lili ked bola mala? no ti poviem rezim v prdeli... tak teraz sa ho snazime "nahodit" nanovo.. ale to este potrva... 🙄
inak kocky chystam sa robit brumika 😀 som zvedava aky bude... no formu presne brumikovsku nemam ale mam z lidla ruzicky tak var to bude mnamka
@julinka2787 @deniskateniska To je LILI na VIanoce 2007, ked mala 1 rok a 9 mesiacov. Jej otec bol na "navsteve" , varoval ju 5 minut a toto.....jazva do konca zivota..... ☹ 😒 nebojte sa, zabijala by som vtedy. Mozno to tu bude citat niekto, kto mu to povie, ale nech...... Lili mala zapal priedusiek este vtedy, husaciu mat na telicku, smrdela ako kon a ja som s nou letela 16Okm rychlostou do nemocnice, zvracala, krvacala..no hruza. Des....brrrr, na to sa neda zabudnut... 😠
baby aj vám pekného &valentína, ale ja mám hroznýýýýýýýýý deň, ukradli mi čižmy sperd dverí, to sa tu hádm ešte nestalo, muž hovoril, že ráno o 6.00 tam boli a ja keď som šla s malou o 8.30 von už nie ale to je nič, stáli asi 20 EUR vo výpredaji a mali už dva roky, tak si kúpim na zimu nové, ale dnes som úplne posrala naše kameninové umývadlo, nejakú chémiu som doň naliala lebo som mala upchatý odtok a ono to normálne roxzožralo ten kameň-máme čirne umyvadlo a normálne ostali obrovské biele fľaky a to som ani neobliala, len asi keď som to už vymývala, tak fŕkala v odo okolo, no už som sa vyrevala, jasné že ho musíme vymeniť a holavne teraz keď ho ideme predať, dnes prídu dvaja na obhlaidku no, čo im poviem...zasa peňazí v prdeli...mňa je... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@niga - davam mu Aptamil, to je vraj nutrilon... cez den mu z toho neni nic, len strasne prdi a vecer teta sa vzpina ako luk od bolesti... ja fakt neviem... som dnes rano sla s kamoskou, ked sme viedli deti do skoly a vravi mi, ze mam aspon tyzden pockat, kym nieco bude menit, ze si mozno len musi zvyknut, inak ze sa nam z inym mliekom moze stat uplne to iste a Max bude ako pokusny kralik... no mozno ma pravdu, len mne je hrozne sa na neho pozerat, ako krasne pije a do par minut potom sa zacne vzpinat... fakt neviem... mozno do stvrtka vydrzime, to to bude tyzden a potom sa uvidi... len v sobotu ideme na dovcu, tak by som rada vediet, ake mlieko budem balit zo sebou... jaaaj zlozitee to je...
@ellysa - no ked sa dari tak sa dari moja, ty uz dnes nic nerob prosim 😉
@monky1 - super malinka spinkala, nech jej to vydrzi
@mojalili - mne si takto Saska rozsekla obocie na stole, to tiez bolo krvi, mala 1,5 rocka vtedy... a to som sedela vedla nej a aj ju zachytila - ale hlavu uz mala na stole... tiez som s nou letela do nemocky, nastastie tam dnes uz nic nie je vidno...
@mojalili myslím že traumu nie. veď na fotkách som si nič nevšimla. a podľa mňa sú jazvy sexi 😀 som trošku úchyl na jazvy. 😀 😅 a vlastne ju má od malinka, tak je tak nejak zvyknutá. no ale na tvojom mieste by som ho asi prizabila. 😠 ale ešteže ostala "len" jazvička a nič vážne sa jej nestalo...
@monky1 ja mam doma jazveciu mast.. zajtra pojdem 100% na postu, tak ti mozem kusok poslat, ked poslem 1: triedou tak v stredu to mas u seba.. 😉
@anjelicek26 nezabudni poslat adresu, nech ti to zabalim a zajtra poslem 😉
@ellysa no to fakt potesi.. tie cizmy.. 😠ked sa serie, tak sa serie.. :( ja nepouzivam nic agresivne v domacnosti, hlavne ked mame teraz malu.. aspon vidis ake sajrajty davaju do tych pripravkov :( :( ked uz aj kamen rozoziera...
@ellysa no jeeeje. to fakt "poteší"... na čižmy sa vyprdnúť, aspoň je dôvod kúpiť nové 😀 ale to umývadlo... uff. no stalo sa a už s tým nič nespravíš. veď keď prídu kuk tí nádejní kupujúci, tak len povedz, že to vymeníte za také isté a možno ti aj povedia, že oni chcú iné, tak to máte nechať tak. no len tie peniažky. 😖 no ako vravíš, keď sa sere, tak riadne a všetko. poznáme... 😠
@julinka2787 Ked sa nemraci si moc neusmieva, nie je to az tak vidiet,ale inak je, v skutocnosti. Ale lekar mi hovoril, ze sa to da urobit plasticky pekne, tak bude mat na vyber, peniazky za to dostala, ma ich na knizke. 😉
@mojalili no vidíš, tak si vyberie sama a bude. ale myslím že to nebude potrebné. mám viac známych zjazvených až hrúza, po autonehodách a na tie jazvy balia opačné pohlavie. 😀
vumeníme ho určite len za obyčko nerezové-nemienim už do toho bytu investovať aj tak sme si do ceny bytu žiadne prerábky nezarátali, len zasa tej roboty, kým nájdeme taký rozmer a ani do kuchyne nemôžem vôjsť, hneď sa rozrevem keď ho vidím, ale už viem, že do nového kameninu nekúpim, strašne citlivé to je, a už v živote nekúpim ani chémiu 😠
@mojalili - ja len k tomu, ze sa to stalo tvojmu ex, mohlo sa to stat aj keby si bola pri nej ty, ono nehody sa stavaju, nechcem ho ospravedlnovat, mozno podcenil nejaku situaciu, ako moj drahy minuly tyzden ked ho necha lezat na prebalovaku a ide do vedlajsej izby na vesiak hladat ponozky, lebo v skrini uz neboli... no jasne, ze sa maly zrubal, co cakal? Aj mne Saska spadla takto skaredo a to som bola pri nej, nedalo sa ju uz zachytit... neda sa fakt byt vsade...
Inak dala som teraz malemu UM pred spinkanim a zas mi pri tom reval, vzpinal sa, no ideme ked sa zobudi kupit ine, nebudem cakat ☹ Snad to bude lepsie... len u nas v obchode som uz len dva druhy videla, ani jeden mi nic nehovori, tak idem googlit, co je lepsie
@ellysa tak tam choď naposledy pobrať všetko potrebné a viac už nie. 😉 ale nie, srandujem. prepááááč! 😨 ja viem, že ťa to mrzí. preboha a čo si to mala za ekrazit? ten prípravok, aby sme vedeli čo eeee.
@anjelicek26 Ja viem, teraz to tiez tak beriem, ze sa to mohlo stat i mne, vtedy by si mi to nevysvetlila, pri narodeni opustil a potom toto...ale teraz to beriem inak, tak ako ty 🙂
@anjelicek26, čo som čitala, tak vela mamičiek nutrilon menilo za ine mlieko, lebo babatkam nerobil dobre....vraj je dobrý sunar, ale ten u vas asi nezoženieš 😝
@ellysa, vieš ako sa vraví, na posraneho aj halzel spadne (v tvojom pripade umývadlo) 🙄
@anjelicek26 to sa asi nedá povedať, čo je lepšie. jeden druh môže vyhovovať veľmi veľa detičkám a práve tomu tvojmu sadnúť nemusí. to chce len vyskúšať...ono jedna maminka ti bude tvrdiť, že najlepšie je to jej a pri vás môže robiť veľké problémy. tu je napríklad asi najpoužívanejšie mliečko ten nutrilon a vidíš, vám nesadol. to tam máte fakt tak málo druhov? tu by si sa nevedela rozhodnúť z toho závalu... 😅
@riska hej veľa ho menia za iné, lebo sa bábätku po čase "preje". my sme také problémy nemali. našťastie čokoľvek jej dám, tak spapá a nie je nikde problém. teraz sme pri najlacnejšom mlieku na trhu (našom trhu) a je spokojná.
@julinka2787 a aky je ten najlacnejsi? 🙂

@mojalili a uz ste ako tak zdravi?