Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ja som ju kúpila z druhej ruky tu na koníkovi a som spokojná, ušetrila som skoro polovicu , skús popozerať bazár ak netrváš na čisto novej 😉
naša dnes spinkala trošku horšie, asi preto, že včera prespala celý deň a v noci sa jej už nechcelo, o piatej oči ako trnky ale hrala sa sama na dečke potom ešte o šiestej zalomila a ja s ňou a spali sme do ôsmej
aj nám všetci hovoria, že už vypadá ako 4 mesačná, asi mätú tie vlásky
@ellysa - malinka je uzasna 😵 Ma uz take tmave ocicka, myslis, ze jej zhnednu?
Ahojte,
krásne detičky máte 😵
@fatimuska no ja by som asi dostala mrtvicu keby po mne koník lozí 😕 😅 😀
my sme dnes v noci spali 7 hodin! sice ja z toho iba 4, lebo som išla neskôr, ale tak super, to je náš rekord, ale asi to bolo tým, že predtým dlhšie nespinkala, lebo mala bruskabol. Ale nemala by som námietky keby to bolo takto každú noc, ale ten môj nabombovaný prsník 😝
@anjelicek26 momentálne ich má tmavo sivé, ja mám hnedé, muž také sivo zelené, takže asi po ňom ich bude mať
Inak baby, mne sa taaak ziva, normalne o tejto hodine este spime, ale susedka pozvala vsetky decka na spolocne ranajky a to o takejto hodine 🙄 Nastastie tam mohla ist v pyzame... ale aj ju som musela budit, slecna spava normalne do pol desiatej... Max este spi... a ja uvazujem, ze pojdem za nim 😉
no inak toho koníka sme mali v byte predvčerom, tak isto som ho objavila v noci ako lezie malej poza hlavu, som skoro okoktavela, tiež hebedo zmutované 😕
@ellysa - Saska mala rovnake a menili sa jej do troch rokov urcite, koncom prveho roka boli len modro/sede, ale straaasne tmave, do dvoch rokov take olivove, modro-zelene, potom tam zacali byt fliaciky hnedej a teraz su viac-menej hnede zo zeleno/sedym/modrym okrajom... divneeee proste. Moj drahy ma modro/sive a ja hnede oci...
@anjelicek26 inak sranda, že sa tak dlho menia oči, ja som si myslela, že zhruba od tých 3 -6 mesiacoch sa dá zhruba určite akej farby budú...ja by som chcela, aby mala očká po ockovi - zelené, ale neviem, ja mám hnedé a zatiaľ ich má také tmavšie sivo - modré
ahojte, dievcata,
srobcekovia su nadherniiiiiii 😵 😵 😵 😵
@mojalili mrkla som si tvoj album, stale nemozem z tej fotky, ako sa lili potmehutsky usmieva a Danko place o zivot - aj mm som zavolala, sme sa zasmiali --- podareni su 😀
@evina0 nadherny je 😉 - vahu neries - aj nasa Hanka bola na umelom a bola riaaaaaadne velka a vytiahla sa - hlavne, ze je spokojny
@anjelicek26 mrkla som si videjko - som ani oci neodtrhla z obrazovky, aby mi neusiel ten usmev 😀 😀 😀 ... po tom, co sa ponapinal bol ten usmev zasluzeny - kraaasny... ved videl to najkrajsie co mohol 😉
@leveretka
@anjelicek26 takže si myslím, že aj my tak s tými očkami dopadneme, môj má dokonca jedno oko trochu inej farby ako druhej, no som zvedavá
ja som sa už zaprisahala že kým neprídu sieťky ani okno neotvorím, radšej sa udusím od smradu 😲
@anjelicek26 jeeej aká bola tiež vlasaňa 😉 🙂
@monky1 tak u vás je pravdepodobnosť, že svetlé budú,keď ste obidvaja "svetliaci" ja si myslím, že skončíme pri hnedej, ale veľmiii by som chcela, aby boli svetlé 😀
@leveretka - to som si myslela aj ja, lenze ona mala do roka stale tie modro-sive... nist sa nedialo...takze je to podla mna velmi individualne. Max ma tiez modro-sive, dokonca tmavsie, ako mala ona...
@monky1 - ja som z maleho uplne namäkko, ked sa tak usmeje 😵 Vtedy je mi jedno, ze od piatej rana zase tlacil zo zvukovou kulisou, ze nikto z nas nespal, iba on 😝
@anjelicek26 no naša malá má tiež teraz podobnú farbu oči...ale krásne má tie hnedučké s tým nádychom 🙂 ja ked som bola malá, tak som mala veľké čierne oči a potom mi "vybledli" do tmavohneda 🙂
@anjelicek26 krásne očká, to by som neverila, že sa to takto pomení 🙂
poznate COCYNTAL?
@anjelicek26 poznam ten pocit - ja som prvy usmev zaregistrovala na 3. den este v nemocnici, ale to bolo take koketovanie s anjelickami - pozerala hore na plafon do rohu a smiala sa ako naozaj 😀
ale taky prvy cieleny usmev bol az v 5. tyzdni - odvtedy som aj ja z nej hotova - kazdy den debatime, smejeme sa na seba ... nemozem z nej, ked vidim dosiroka otvorenu pusku, hole dasienka bez zubkov, ak je bezbranna a spokojna 😵 😵 😵 ... len by som ju bozkavala 🙂
@j.a.j.a.j.a nie 😕 ... što éto???
no však všetky júnovčiatka sa nám vydarili, dobrý mesiac to bol 🙂 , kvalitná odroda 😀 😀 😀 😀 😀 len nech im to vydrží

lenocka a co v pohode? kaka maly ?