Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ameanda ,to mi vtedy skúšali svadobný účes,inak mám rovné vlasy,až moc 🙂
@deniskateniska ,v pohode 🙂
@zojec
ale pozri, tu vsade pisu, ze 3bodove...
http://www.malvik.sk/Autosedacky/autosedacky-9-...
@lenocka84 - fu no od stvrtka sme na UM a dostaval aptamil, co je nutrilon.. dnes sme ale dali HIPP mliecko, voni a chuti sladsie, ale tiez ho v pohode vypil... spraskal pol misky kase a za tym este 110 ml mlieka na veceru. V noci robim uz asi velku flasu mlieka, lebo vcera mu nestacilo, som musela dorobit 😕
@anjelicek26
ahoj
uz nekojis?
@anjelicek26
ja idem v aprili na tlmocnicky kurz a zac.maja nastupujem do prace,tak uz potom chcem tiez odstavit,ale rada by som dojcila Simonka este rano a v noci
@pipussa - kukni aj amazon uk, dovozne na slovensko je 23 libier, stale sa to oplati...
http://www.amazon.co.uk/Maxi-Cosi-Priori-SPS-Ca...
Pasy su 5 bodove na priori.
@zojec @amima - no ja mam druhe dietatko a prve bolo co sa tyka spania HROZNE, budila sa kazdu hodinu aj daleko po roku, mlieka som mala vela vela, hladom to nebolo, priberala ukazkovo... Do 2,5 roka neprespala ziadnu noc... Ona ma potrebovala citit, potrebovala sa tulit, mojkat, aj ked sme ju od pol roka vystahovali k nej do izby, aby sa aspon drahy vyspal, aj tak sa budila, proste ona bola taka. Dost pochybujem, ze by UM bolo tento problem vyriesilo. Kamoska ma rocnu babulku, co sa jej tiez takto budi a oni su od 4 mesiacov cisto na UM. Maju doma presne taky isty scenar, ako sme mavali my. Moze clovek zrusit kojenie, aj tak sa dieta moze budit...
Teraz s Maxom to bolo super, budil sa od porodnice len 1-2x za noc. Uz v porodnici spal v kuse 6 hodin. Nikdy neponocoval v noci. Nezmenila som vobec nic v spravani sa k detom. Kojila som ho rovnako na poziadanie, spal dlhsi cas u mna v posteli - a aj tak sa budil len tak malo. Je to ine dieta, iny charakter, ine potreby. Neda sa pausalne povedat, ze kojene dieta je take a kojene dieta nie je take...
Ja som si kojenie uzivala, pri Saske som aj tak nemala na vyber, kedze ona UM ani flasu za cely svoj zivot v puse nemala, odmietala to aj v case mojich mliecnych kriz a poviem vam, kto nevidel svoje dieta zo suplementorom v nemocke, aby nieco jedlo nepochopi, co je to odmietanie UM a co je to mliecna kriza. Co by som ja vtedy dala za to, keby pila UM... Pri malom rovnako ako pri nej striedal zapal dalsi zapal a ja to uz proste nezvladam... fyzicky... mam dve deti, o ktore sa musim starat, je egoisticke kojit za kazdu cenu, lezat v horuckach a nevediet sa o nich postarat. Maly UM pije. Um je fajn, nie je to ziaden jed. Maly nie je par tyzdnove babo, ten zaklad dostal. Zvykneme si.
Maly mi dava za pravdu, UZASNE za rozpapava, prikrmy doteraz papal mizerne, teraz papa fakt pekne, aj mliecka vypije ovela viac... vidim konecne chut do jedla. Otvaranie ust. Aj pri flasi mi zaspava krasne v naruci, tulkame a mojkame sa. Svoje rozhodnutie nelutujem. Myslela som, ze to bude tahsie. Ale nie je.
@etuska - uz od stvrtka nie, ale mlieka mam este hodne... dnes som vydrzala cely den bez odsavania, len vecer, ale tak 150 ml este 🙄 Snad to bude uz len a len menej.
@anjelicek26 ĎakujemTi nožičku mame už zmeranú praveže, ale ako som pozerala večer na tu jeho nôžku tak budeme mať klasický problém vysokeho nartu 😒 bola som obkuknuť volajake tie topanocky no neviem ci kupiť skor botasky teraz nožky ma aj tak ešte vo fusaku alebo aj s kožušinkou? ☹ hmmmm.... no neviem baby jedny topánky vyzerajú malinke a druhe velke zas.... a neviem či u nas dostať tieznačky, ktoré si písala pozerala som u baťu, pojdem asi aj do lekarne kuk no ešte uvidime polovička moja príde konečne v nedeľu tak bude vyberať aj on konečneeee spoň niečo 😀
@pipussa ak myslis na sedacku,tak neviem ☹ skus pozriet na ich stranke
ja dnes idem robiť špenátovú polievku, som zvedavá, či to môj vôbec dá do úst 😀
Bre ranecko, tak z noveho mliecka brusko neboli, len v noci vypil menej - lebo spal ako drevo a uz mi ho neslo prebrat, aby vypil viac, tak bol hore o jednej a o pol piatej, no ale co uz, dva razy neni ziadna katastrofa... Teraz ranajkoval 3/4 vyzivy a vypil 100 ml cajika 🙂 A hrajka sa a vyspevuje 🙂

@pipussa ja som ešte v sobotu videla v hainburgu červenú, tá akcia je do vypredania zásob