Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 neobdivujte ma zeny!! ja mam tiez svoje muchy.. vcera som zozrala cokoladu za 5 minut.. trham rekordy 😠 😠 a tehotenska demencia asi fakt funguje.. ze miska !!!!to je ale hrubica.. fuj 😠 😠 😠 no ale ked pisem asi na 3 chatoch na fb a aj na konovi?? 😀 ale hanba mi, za taku hrubicu, fakt !!!
moje dieta spi uz 2 a pol hodiny.. a celkom pekne spala aj v noci... idem teda asi aj ja nieco robit 😀
Krasny den babenky, vcera sme boli na nefrologii - reflux mocu do obliciek OK, operacia nemusi byt, ale poslala nas na urologiu, ze ma tesnu predkozku, tvori sa mu balonik - my mame proste nekonecny pribeh navstevovania doktorov a pritom on je zdravy, ani len sopliky nema.
Zacnem dobrou spravou - tuto noc spal od 7,30-7,00 a bol hore na papanie len o 3,00. Proste uzas, ALE dala som mu vecer kasu Sinlac od Nestle. Vobec som si to neuvedomila, az rano pozeram, ze obsah sacharidov v 100 g prasku 66,5 g. Ja, co mu nedam okrem cukru v ovoci ziadnu piskotu,nic sladke, som z toho zneistela. Ale zase predosla noc uz bola strasna, krmila som ho kazdu 3/4 hodinu. Poradte, mam s tym pokracovat?
@zojec - do kuta! 😀
@mici111 - aj my sme namiesto Vigantolu mali Cebion Multi a teda taky kentus, ze ked to mm skusal, skoro ho natiahlo (on skusa vsetko, co ma mala 😀 ). A malej som to dala na lyzicku do mliecka a vsetko mi vyplula, 3x, tak som to nedavala potom, Je to cele v chladnicke. Je to silne, bleee
jeej, baby, musim sa pochvalit, cez velku noc idem s malou do vysokych tatier, juuuj, uz sa tesim 😵 😵 😵 len rozmyslam, ze by bolo dobre zobrat aspon manducu alebo nejaky nosic..len kupovat to nebudem na takuto jednorazovu akciu 😕 asi to nikde nepoziciavaju, ze?
@mici111 - napriklad:
http://www.plienocky.sk/plienocky/eshop/23-1-PO...
http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/man...
A iste dobre urobis, ked si ju zoberies ... a teda gratulujem, pekny vyletik bude 😵
babýýýý, ja som včera krpani dokončila už konečne všetky časti svetríka. už len pozošívať dokopy a bude pásikavá kočica. tak sa teším že to mám z krku už konečne!!!! 😀
@julinka2787 - 😀 footo footo!
@weirdo ale to až potom keď pozošívam. nebudem predsa hádzať foto nejakých beztvarých kúskov. ale nečakaj nič výnimočné. obyčajný jednoduchý svetrík bez vzorov nna gombíky vpredu. je to moja prvotina. inak som štrikovala len ako malá pre barbinky. 😀 😀 no a taťke už jeden šálik ale tak to je jednoduché až moc. 😅
@julinka2787 - ved jasne, ze az potom 😀. TO je jedno aky je, hlavne ze je home-made 😉
@weirdo tak tak 😀 😀 a snáď nie je posledný 😀 😝
caute
akosi sem som nestihala chodit lebo som piekla Barbarke tortu k dnesnym narodeninam ale len taku malinku lebo velku dostane od svagrovej ale aj tak mi dala dost roboty 😀
ste tu riesili prve narodeniny a ked mam pravdu povedat tiez som uz trosku nad tym rozmyslala 😀 ze aku tortu a darcek atd....ale este nemam nic konkretne
@zojec veru ty si super taka odbornicka v hocicom 😉
@niga tak este ze aspon nieco dobre dopadlo ze nemusi byt operacia a k tej predkozke mozno sa to este napravi
@mici111 jej do tatier by som aj ja hned isla 😉
@julinka2787 no teda sikula ohladom pletenia ja som kedysi ustrikovala len sal pre babiku a pre skrecka 😀
Ani vas nejdem citat. BOla som u lekara, mam anginu, muz bol so mnou tiez, ma chripku a maly ma zapal priedusiek - nelepsi sa to, skor naopak.
jediny, kto je OK je LILI - ta, co nas nakazila.
@monky1 uz viem, ako sa citis ☹ ☹ ☹ aj ked u vas je to horsie ☹ ☹ ☹
Dnes som bola u kadernicky, ze ked som objednana, tak idem...no ledva som tam vydrzala. Tak mam hlavu na cerveno, ale kazdemu sa to paci 🙂
babyyyyyyyy pomoooooooc... este ze som si spomenula.. mate daky dobry recept na tortu? v zivote som nepiekla tortu. nemam rada moc plnkove, skor ovocne torty... musite ma zachranit ked vy tu tak vypekate 🙂 v nedelu k nam pridu na oslavu family jedna aj druha, mm aj romanko maju meniny... zachrante maaaaaaaaaaaaa 😀 dakujem
@mojalili no daj nejakú fotočku terajšieho výzoru. moja no držím palčeky nech ste čím skôr ok a všetci úplne zdraví...
@deniskateniska - ma ju papat aj maly? Vsak sprav obycajnu smotanovu ovocnu, s piskotkami, ta je dobra vzdy, hlavne ked je vychladena, da sa to aj pekne ozdobit... ja davam dlhe piskoty este aj po kraji, obtiahnem stuhou, vyzera to fajn. Tam nemas co pokazit.
baby otazka, tie co si robite same danove priznanie, je potrebne okrem potvrdenia o prijme od zamestnavatela aj nejake potvrdenie aj zo socialky (materska) alebo od UPSVR (rodicak)??? dakujem
Krasny den prajem. Vsetkym chorlavym skore uzdravenie.
Baby, ja sa vam musim postazovat, som si hovorila, ze si to necham pre seba, ale ja uz nevladzem. Moja svokra. V pondelok ma vytocila docervena s vlnenymi ponozkami, ze preco ich periem v persile, ze kolko stali a ze na to je specialny program na vlnu v pracke. OK, mala som si vsimnut, ze je to vlna, ALE tri roky ich periem spolu s ostatnym a nic im neni!!! Tak mi navrhla, ze nech ich davam separe niekde a ze ona ich vezme oprat. A dnes to zaklincovala. Ked prisla, maly spal, proste odkvecol, a ona ze zase nepojde von. Pritom je kazdy bozi den vonku, ci prsi , ci snezi, niekedy ona a niekedy zase ja. Som mala pocit, ako keby len ona bola ta, ktora ho berie kocikovat.
A este jeden postreh z dnesnej noci. Maly vcera strajkoval trochu pri kasi vecer, moc jej nezjedol, tak som ho nenutila. Idu mu zuby, tak ho to asi boli. Tak si cucol a zaspal o pol deviatej. O dvanastej sa zobudil, isiel k nemu mm, 20 minut vydrzal hore a odkvecol bez jedla. potom bol hore az o pol stvrtej - super som si pospala, ani som nevedela, ze bol hore 😝. Keby som ho bola isla ja cicikat, urcite bude hore dovtedy, kým nedostane cucnut, takze hlad ho naozaj nebudi.
@kiculka - moja , toto je miesto kde sa chodím aj ja sťažovať + nejaké kamošky mimo , ktorým o mojich trápeniach so svokrou píšem - tiež cez net
a býva s vami ? tá moja býva s nami v jednom dome , našťastie máme všetko osobitne -okrem vchodu a pivnice no a momentálne si užívam druhý týždeň bez svokry - je urazená, tak ma nechce vidieť 😝 😎
no, to je " senzi " , že ti sleduje ako perieš, nech sa stará o seba , hm ? múdra osoba ako tá moja 😖
@julinka2787 Ja mam uz mesiac rozstrikovany svetrik pre Danka, pasikovy tiez, no nie je casu...a tam je pisane, za 1 den ustrikovane....hahaha 😀
No a moje vlasy? aaale, aj ked mam new hair, pripadam si ako matoha , bleda, opuchnuta... lepsie to nafotit neislo, ta cervena je syta a kriklava, je to viac cervene ako na obrazku 🙂 JE to zmyvatelne, takze do 2 tyzdnov to mozem mat dole a len mi to da na blond - kvoli plesu (vraj staci 10 minut na tie pramienky, co su cervene)

@mici111, musiš buchotať potichu 😀 😀 ja musim variť, ked spí, lebo inak ostanem hladná 😝
a bambino aj ja lubim...ale nekupujem, vela tuku a soli...však dietujem 😀 🙄 🙄