icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

deniskateniska
17. feb 2011

@anjelicek26 no bielko sa nesmie do roka lebo to oblicky nesparcuju to mnozstvo bielkovin.. no ono ten brumik - tristvrte zjem ja bo tam je plnka 😀 😀 😀 😀

baby ja ze co nespime, co nas gebule bolia, co placeme stale a to je spln... taaaaaaaaakto nam svieti do okien riadne teda..

tintinka1
17. feb 2011

@anjelicek26 ja keby som mohla tak ovalím Alexa do nejakej bublinkovej fólie a môže padať koľko chce 😀 Ja sa tiež o neho strašne bojím a to ešte neleze. No a toho sa obávam , lebo my máme dlažbu všade.
A všetky júnové bábätká sú krásne,šikovné , poslušné a robia nám len radosť 😀 😀 😀

deniskateniska
17. feb 2011

@anjelicek26 ved prave ze nejde o to ze co kupia ale o to gesto, ale nevysvetlis... 😠

tintinka1
17. feb 2011

@deniskateniska tak a vieme kde je pes zakopaný , že spln.... my sme mali minulú noc otras tak sa obávam aj tejto ☹

anjelicek26
17. feb 2011

@deniskateniska - tak najlepsie xixi

Dnes je teda fakt spln? no amen tma, Ja mam doma dve junovcata, na ne to vplyva maximalne 🙄 Bude vesela noc...

@tintinka1 - no vsak to a za chvilu zacnu vsade vyliezat, vsetko vyberat, ja som cez vikend akcne vylozila vsetky noze z kuchyne do hornych policiek, aby sa tam ani nahodou nedostal, dnes mi vyhrabal zo skrinky vsetky veci na pecenie, tak aj to musi ist vyssie...

tintinka1
17. feb 2011

Bože ja tiež píšem , že ovalím Alexa . Malo tam byť obalím 🙂

ameanda
17. feb 2011

@deniskateniska
ked uz o tom splne...
zaspali sme o pol 7mej a uz mame prve prebudenie za sebou 🙂
momentalne zase spime... uf, som zvedava, kolkokrat este

desmodka
17. feb 2011

baby aj vase deti maju taku nenormalnu separacnu uzkost??? ja nemom ist od neho na meter inak ruci jak besny, vsetkych odmieta stale len mama mama ... teda ja dufam ze je to "len" ta uzkost a nie nieco vaznejsie

miculienka
17. feb 2011

@tintinka1 - tak to s mojou spolu by tam držali tú zástavku 😀 😀

my máme práve jazykové okienko - už asi 10 minút dookola omieľa bababavavavúúúúúúúúú pavaba baba vúú 😵

miculienka
17. feb 2011

@desmodka - máme , v noci ak ma nenájde pri sebe , tak reve ako tur , cez deň sa nemôžem od nej pohnúť, stále ma sliedi , postieľku som včera prisunula ku sebe a malá spala nalepená na paličkách pri mojej hlave 😀

ameanda
17. feb 2011

@desmodka
ja som prave u svokrovcov a tu to nejak nepocitujem, ale ked sme doma sami, to je amen tma
vidi ma nevidi ma, stale mrnci, len aby som pri nom sedela...

@miculienka
aj my sme sa rozrecnili, po ranu vzdy mama, baba, pfu pfu, pa
a cez den co pride na um 🙂 ale sranda to je

miculienka
17. feb 2011

@ameanda - to pfu robíme aj my aj s pľuvancami 😀 😀 , no , je to sranda 😵

anjelicek26
17. feb 2011

@desmodka - my nastastie este nic, ale caka nas to asi vsetkych 😒 Saska so mnou aj na zachod chcela chodit...

ellysa
17. feb 2011

@desmodka joj máme akúúúúú, nič bez nej neurobím, vkuse je na mne nacapená, ale len kým sme samé, keď príde muž už si ma ani nevšimne, som sa dnes normálne urazila 😝

deniskateniska
17. feb 2011

@desmodka moje dieta je na mne zavisle uz aj v noci ked sa prebudi a nespi pri mne jaci jak besny ☹ normalnes a tesim ked bude lozit ze pojde sam za mnou ...
@ameanda joj my nespime, v noci jacime hruza...

ameanda
17. feb 2011

@miculienka
😀 presne

desmodka
17. feb 2011

@deniskateniska @ameanda @miculienka tesim sa ze v tom niesme sami, len uz to trva dlho a dlho este asi aj potrva 😖 a potom vsetci len mamin cecok... fackala by som 😅

desmodka
17. feb 2011

@ellysa u nas ani drahy nezabera iba ked som pri nich
@anjelicek26 sasku to kedy preslo???

ameanda
17. feb 2011

@desmodka
nasmu hovoria maminkin maznacik 😉
ale neriesim, nech je...
nepostavim sa na hlavu, ked som s nim v podstate takmer stale sama

desmodka
17. feb 2011

@ameanda moja rec, ja vravim to iste.. koho ma byt cecok ked nie mamin, sak som s nim 24 hod. denne 😝

bealondyn
17. feb 2011

ahojte babule, dnes sme mali stretko, bolo fajn, len ta moja mala bola straaasne umrncana, nic jej nebolo dobre, tak ale idu jej horne zubky, jednotka uz je prerezana, tak co narobim... 🙄 idem akurat stiahnut foto, tak snad to sem pojde dat.

inak sa chcem opytat, ci vam deturence spavaju na brusku? moja mala teraz zacala a inak ani spat nechce, este na boku. tak ju stale chodim kontrolovat ako sibnuta, ci neni nostekom zaryta v madraci. 😒

ellysa
17. feb 2011

@bealondyn aj moja sa tak naučila spať, ja ju moc nekontrolujem

mici111
17. feb 2011

tak zopar z dnesneho stretka

mici111
17. feb 2011

posledna fotka popis 🙂
zlava Ninka @riska, Bella @bealondyn, tomino @babulina, moja Sari, Adamko @ceresna

ellysa
17. feb 2011

joj muselo byť super, naj fotka, ako všetky deti pózujú a ninka vyvalená na podlahe 😀 😀 😀

mici111
17. feb 2011

😀 😀 😀 hej, Ninka nespolupracovala vtedy..a @lenocka84 Patko uz vooobec 😀

babulina
17. feb 2011

baby, ja som skoro odpadla ked sme sa vratili - mlady panko si vsetko odkukal a doma zacal nacvicovat na kolenach hupanie, no chapete to? hlavne ze tam lezal jak hruska nahnita na zemi 🙂

bealondyn
17. feb 2011

@babulina supeeer sikovnik, to moja mala neobkukala nic, ale zato spinkala hodku a pol cestou domov, ju to zmohlo! 😀

mici111
17. feb 2011

este dve gulickove 😀

kuriatko33
17. feb 2011

@puhinka tebe malý neoblečie 74-80 ku. mi ju nosime 74 je pomaly malá a 80 trochu velka a to mame 10kg 😲