Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 ja keby som mohla tak ovalím Alexa do nejakej bublinkovej fólie a môže padať koľko chce 😀 Ja sa tiež o neho strašne bojím a to ešte neleze. No a toho sa obávam , lebo my máme dlažbu všade.
A všetky júnové bábätká sú krásne,šikovné , poslušné a robia nám len radosť 😀 😀 😀
@anjelicek26 ved prave ze nejde o to ze co kupia ale o to gesto, ale nevysvetlis... 😠
@deniskateniska tak a vieme kde je pes zakopaný , že spln.... my sme mali minulú noc otras tak sa obávam aj tejto ☹
@deniskateniska - tak najlepsie xixi
Dnes je teda fakt spln? no amen tma, Ja mam doma dve junovcata, na ne to vplyva maximalne 🙄 Bude vesela noc...
@tintinka1 - no vsak to a za chvilu zacnu vsade vyliezat, vsetko vyberat, ja som cez vikend akcne vylozila vsetky noze z kuchyne do hornych policiek, aby sa tam ani nahodou nedostal, dnes mi vyhrabal zo skrinky vsetky veci na pecenie, tak aj to musi ist vyssie...
Bože ja tiež píšem , že ovalím Alexa . Malo tam byť obalím 🙂
@deniskateniska
ked uz o tom splne...
zaspali sme o pol 7mej a uz mame prve prebudenie za sebou 🙂
momentalne zase spime... uf, som zvedava, kolkokrat este
@tintinka1 - tak to s mojou spolu by tam držali tú zástavku 😀 😀
my máme práve jazykové okienko - už asi 10 minút dookola omieľa bababavavavúúúúúúúúú pavaba baba vúú 😵
@desmodka - máme , v noci ak ma nenájde pri sebe , tak reve ako tur , cez deň sa nemôžem od nej pohnúť, stále ma sliedi , postieľku som včera prisunula ku sebe a malá spala nalepená na paličkách pri mojej hlave 😀
@desmodka
ja som prave u svokrovcov a tu to nejak nepocitujem, ale ked sme doma sami, to je amen tma
vidi ma nevidi ma, stale mrnci, len aby som pri nom sedela...
@miculienka
aj my sme sa rozrecnili, po ranu vzdy mama, baba, pfu pfu, pa
a cez den co pride na um 🙂 ale sranda to je
@ameanda - to pfu robíme aj my aj s pľuvancami 😀 😀 , no , je to sranda 😵
@desmodka - my nastastie este nic, ale caka nas to asi vsetkych 😒 Saska so mnou aj na zachod chcela chodit...
@miculienka
😀 presne
@deniskateniska @ameanda @miculienka tesim sa ze v tom niesme sami, len uz to trva dlho a dlho este asi aj potrva 😖 a potom vsetci len mamin cecok... fackala by som 😅
@ellysa u nas ani drahy nezabera iba ked som pri nich
@anjelicek26 sasku to kedy preslo???
ahojte babule, dnes sme mali stretko, bolo fajn, len ta moja mala bola straaasne umrncana, nic jej nebolo dobre, tak ale idu jej horne zubky, jednotka uz je prerezana, tak co narobim... 🙄 idem akurat stiahnut foto, tak snad to sem pojde dat.
inak sa chcem opytat, ci vam deturence spavaju na brusku? moja mala teraz zacala a inak ani spat nechce, este na boku. tak ju stale chodim kontrolovat ako sibnuta, ci neni nostekom zaryta v madraci. 😒
joj muselo byť super, naj fotka, ako všetky deti pózujú a ninka vyvalená na podlahe 😀 😀 😀
baby, ja som skoro odpadla ked sme sa vratili - mlady panko si vsetko odkukal a doma zacal nacvicovat na kolenach hupanie, no chapete to? hlavne ze tam lezal jak hruska nahnita na zemi 🙂
@puhinka tebe malý neoblečie 74-80 ku. mi ju nosime 74 je pomaly malá a 80 trochu velka a to mame 10kg 😲

@anjelicek26 no bielko sa nesmie do roka lebo to oblicky nesparcuju to mnozstvo bielkovin.. no ono ten brumik - tristvrte zjem ja bo tam je plnka 😀 😀 😀 😀
baby ja ze co nespime, co nas gebule bolia, co placeme stale a to je spln... taaaaaaaaakto nam svieti do okien riadne teda..