icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
17. feb 2011

@anjelicek26 no veď to. a ani nemám u koho prespať aby som nemusela cestovať toľko za jeden deň. teda u koho by aj bolo ale sú to moooc zaneprázdnení ľudia, takže by som viac ako isto otravovala a to ja nerada. 😖

puhinka
17. feb 2011

@anjelicek26 ,hej,on má ešte deti a ty si s nimi vychádzaš?

anjelicek26
17. feb 2011

@julinka2787 - skoda moja, rada by som ta videla, my sme na Slovensku tak malo... potom asi az v auguste...

anjelicek26
17. feb 2011

@puhinka - no starsia bude mat 15 a mladsia ma v aprili 13, su uplne v pohodicke, ja ich poznam od mala, ked mali 4 a 6 rokov, takze pohoda, ony su slusacky uplne, ziadna puberta s nimi netrieska, mala hra futbal profesionalne, je v super klube, nieco z nej bude ma fakt talent, starsia je taky introvert, vela cita, dobre sa uci, zlata holka... takze uplne super, ak sa to vobec da povedat o takychto patchwork rodinach... vychadzame dobre, ja som aj rada, ked su u nas, mne pribudne len varenie, ale nic ineho, su samostatne bojove jednotky uz + mi dohliadaju na Sasku, co je fajn...

puhinka
17. feb 2011

@anjelicek26 ,ona vie aj po slovensky?malá?

puhinka
17. feb 2011

@anjelicek26 ,takže tvoj muž má 3 dcérky a jedného syna 🙂 hihi

anjelicek26
17. feb 2011

@puhinka - cha kde, nevie ani buuu ani muuu, ako rozumiet nieco rozumie, ako vie o co ide, ale nerozprava nic... 2,5 roka mojej cistej slovenciny na nej nezanechali ziadne stopy... ona rozprava uz plynule anglicky, nemecky, kvaka na kazdeho, takze ohucany budu vsetci tak ci tak 😅 A ze jej niekto nerozumie je jej - bohuzial - suma fuk 😅

julinka2787
17. feb 2011

@anjelicek26 aj ja by som vás rada videla. všetky. nielen "blaváčky" a okolie. no my tu len so zojkou a s fatimuskou sa môžme stretnúť. ešte takyna nie je tak ďaleko... a mohla by som vidieť aj weirdo (snáď sa nám aj podarí niekedy stretnúť) a to je tak všetko. prepáčte ak som na niekoho zabudla, alebo si nevšimla odkiaľ ste... 😉

anjelicek26
17. feb 2011

@puhinka - vsak ho skoro na ultrazvuku prekotilo, ze to babo ma gulky 😅 Sa tam skoro zrubal zo stolicky, moja gynekologicka si z toho cele tehu robila potom srandu 😅

julinka2787
17. feb 2011

@anjelicek26 :D :D prekotilo?? to chcel alebo nechcel chlapčeka? 😀

puhinka
17. feb 2011

@ludka_r a ja som si myslela,že budem mať krpca,bo som aj ja malinká,ale tak on sa rozhodol,že keď už nevyzerá v tvári ako tato,tak aspoň veľký bude po ňom 🙂

puhinka
17. feb 2011

@anjelicek26 ,hehe,zlatý 🙂
no a malinká,nevadí...veď slovenčina je ťažký jazyk 🙂

deniskateniska
17. feb 2011

@desmodka ako s prepacenim, hovno vedia ked nevedia ake je to mat narocne dieta... ide ma sice niekedy porazit, ale tak je to moje dieta a nemozeme za to aku ma povahu... proste je to tak.. mne inak velmi pomohlo citat clanky z mama a ja moje milovane narocne dieta... dovtedy som netusila, ze nieco take existuje... 🙂

anjelicek26
17. feb 2011

@julinka2787 - no poviem to tak, co cakas po troch babach? No babu... nejako sme o tom neuvazovali, ale sli sme do toho s tym, ze to bude dalsie dievcatko... nam to povedali uz v 13. tyzdni, ze ma gulky, takze ja som sa este ani nezamyslala nad tym, co chcem.. ja som chcela babo 😵

Ona slovencinu raz bude vediet, ale momentalne je priorita anglictina a nezabudnut nemcinu, nic sa neda robit, musim s nou doma po nemecky rozpravat, lebo uz teraz sa horsi a to hovorila krasne, plynule, bez gramatickych chyb...

zojec
17. feb 2011

jeminenku zeny, teraz som vstala :D :D :D
@julinka2787 no my si asi budeme musiet vystcit same.. :D ja uz sa neviem dockat leta, resp. tepla, aby sme si mohli sadnut niekam von , lebo v ZV mozme o kaviarni na styl Hopsala len snivat.. :( s dietatom nemas sancu si niekam ist sadnut :( inak od bud. tyzdna budu s nami chodit dalsie dve baby od nas z Lazov.. 🙂 teraz mi pisala kamoska.. som myslela ze otvori dalsi kurz, ale este ich dala k nam, tak sa nas nazbiera hadam aj 9kusov..

zojec
17. feb 2011

@anjelicek26 a ked pridte na na navstevu na sk, tak ako sa rozprava sasenka s tvojimi rodicmi?

anjelicek26
17. feb 2011

@zojec - oni na nu slovensky, ona odpoveda anglicky, nemecky... ona velmi vela vytusi, presne vie, co sa jej pytaju... a ked nepochopi - co je zriedka tak nemecky ci anglicky... nasi rozpravaju kopou jazykov, tatino bol diplomat dlhe roky...

zojec
17. feb 2011

@anjelicek26 mala, zlata multilingvistka 😀 😀 😀

anjelicek26
17. feb 2011

@zojec - no momentalne je zahul jej rozumiet, kedze to miesa v jednej vete, no ale snazim sa 🙂 Je krasne ju pocuvat, ako rozprava s kamaratkami, uz spravne aj casuje, sklonuje, proste to, co sa mi roky pracne ucime v skole, ona nachytala za 5 mesiacov, co je v skole. Dufam, ze to v zivote vyuzije.

zojec
17. feb 2011

@anjelicek26 no urcite vyuzije, ak nezabudne... teraz je v takom obdobi,ze sa na nu lepi vsetko :D ale ak sa prestahujete spat do nemecka, tak sa moze stat ze zabudne... no ale mozno si to dobre niekam v hlavke ulozi a pootm uz len oprasi 😀 😀 a s Maxikom sa rozpravas po slovensky?

puhinka
17. feb 2011

no,takže u manžela v robote som zase raz téma nr.1 a ešte k tomu aj tá najhoršia žena 😀 😀 😀
aspoň,že sa na mňa nezabudlo 😀 😀 😀

zojec
17. feb 2011

som vas konecne docitala po celom dni.. neda mi nereagovat na toho brumika.. to by som asi nebola ja.. xi xi. . len tak pre zaujimavost si precitajte zlozenie: E500 Uhličitany sodné ( Uhličitan sodný, hydrogenuhličitan sodný, Jedlá soda, Soda Bikarbona ),E450 Difosforečnany ( sodné, draselné a vápenaté ),palmový olej,E422 Glycerol
sušené mléko ( odtučněné a plnotučné ),aroma ( součást čokolády 6% ),E322 Lecitiny (Sojový lecitin, fosfatidy, fosfolipidy) ( součást čokolády 6% ).kakaový prášek ( se sníženým obsahem tuku, součást čokolády 6% )
cukr ( součást čokolády 6% ),kakaové máslo ( součást čokolády 6% ),kakaová hmota ( součást čokolády 6% )
řepkový olej,vejce,cukr,glukozo-fruktozový sirup,mouka pšeničná
sušená syrovátka,E471 Mono- a diglyceridy mastných kyselin,E475 Estery polyglycerolu s mastnými kyselinami
sůl,kakaový prášek ( se sníženým obsahem tuku ),aroma,
Alergenní složky potraviny: vejce,sója,mléko,mandle,jádra lískových ořechů,gluten,arašídy,
sorry admini ale musim: ABSOLUTNE NEVHODNE PRE 8 MESACNE DETI!!

zfidorka
17. feb 2011

@zojec vo svojej podstate nevhodne pre ludi od 0 do 99 rokov 😀

zojec
17. feb 2011

@zfidorka 😀 😀 ja som to este v zivote nejedla.. a teda ani sa nechystam .. podobne zlozenie ma aj kinder pingui a vsetky podbne "zdrave ", plne vapnika a mlieka obohatene umeliny..

anjelicek26
17. feb 2011

@zojec - rozpravam s nim po nemecky, sem-tam nejake slovenske slovo... ked sa vratime do DE, tak on pojde rovno do skolky a ja do prace, to by bolo na nic, keby im ani slovo nerozumel, aj doma sa rozprava po nemecky, mne slovencina navyse - nech to znie akokolvek blbo - nechyba.

Sasenka pojde v nemecku do americkej skoly, kde je zriadovatelom draheho firma, takze to mame poriesene, vyuku bude mat v anglictine, takze nezabudne.

@zojec - nejake take podobne zlozenie som aj ja u toho brumika ocakavala, raz som ho kupila Saske a ta mi to vratila, ze je to moc sladke 😕

babulina
18. feb 2011

@anjelicek - no nasa tiez brumika nejako nemusi, najma preto ze tam je napln, tu mi automaticky vracia, inak mne sa najviac osvedcilo piect doma male linecke kolaciky, mame taku milu sadu s malinkymi zvieratkami, toto je jedine z coho nemam zle svedomie co sa tyka sladkosti
ja by som pod dva roky taketo serepeticky detom nedavala, teda ani som nedala 🙂

zojec
18. feb 2011

@babulina
@anjelicek26 ja ale fakt vidim problem ubranit sa tomu.. ved z telky na kazdom programe vykrikuju reklamy, ake je to super zdrave 😠 😠 😠 mali by to zakazat 😉 aj teraz ide reklama na cukriky plne vitaminom nimm2soft... ked vygooglim zlozenie isto mi zas mozog zastane.. asi uz telku nebudem pozerat ani rano 😉

ellysa
18. feb 2011

kebyže tu nechodím, tak moja malá sa už úplne inak stravuje, však zo všetkých strán počúvam, ako to preháňam, že čo jej nedám, pribináčika, korbáčik, slanú tyčinku a podobne, minulý víkend ju svokor pchal piškótmy, keď som ju u nich na chvíľu nechala, bol tam aj môj mm a vôbec nezasiahol-však on prd vie, čo by mala jesť 😠
a v kuse len ako bude kostišku z kuriatka oblizovať 😕 , keď budú grilovať, no mňa ide poraziť

ellysa
18. feb 2011

@zojec áno a čokoládka kinder má pohár mlieka hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mici111
18. feb 2011

@desmodka jasneee, pridte aj v s Kubkom 😀 vo stvrtok okolo 11 az 11.30 v hopsasa..