Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@deniskateniska Dakujeeeeem za recept, uz viem, co budem robit LILINKE na narodeninky, juuj dakujem moc, normalne si ma potesila. 😵 😵 😵 😵 😵
NO a k LILI, neuveritelny vek 5 rokov, vazne sa jej huba nezavre, az nezdravo drza.....fakt, pokial nema 39.5, tak sa jej huba nezavre... 🙂
Dnes mi MM zobral doobeda deti ku svokre, Danka do 16tej, tak som si poupratovala cely byt, hodila sa do vane a urobila vsetky mozne procedury 😀 😀 Hned sa citim lepsie 😀
Akoze super, ale maly bol taky smadny, oni mi asi moc pit nedali, vypil mi 200 ml caju a aj mlieka dost, co bol smadny... 🙂 NO a dobra sprava, vykasliava hlieny, tak je to uz lepsie.
@weidro - krasne topanocky, no tiez poriesime botecky, len neviem kedy by bolo najidealnesie, ci mu este bude rast noha ...
@zojec - tak som si na teba zmyslela, asi by sa ti to pacilo. U nas v skole robia 9.taci pre nizsie rocniky besedy s ukazkami, ako triedit odpad. Chystaju si to pekne a zaujimavo a pridu nam to cez nejaku hodinu vzdy predviest. Myslim, ze ako skola deti dobre vedieme k tomuto 🙂
potvrdzujem, ze mramorovy korpus je supeeeeeeeeeeeeeeeeeer ..... aj ja som ho uz piekla 😉
baby, cakam postu od adminky .... myslite, ze napise este dnes????? 😕
@mojalili nemas za co.. som rada ze som pomohla.. ja som stravila asi 3 dni pozeranim cely den na nete daky dobry recept...
no a baby... zabijem mojho muza teraz alebo az potom? wrrrrrrrrrrrr... 😠 😠 😠 ja krava som dala na jeho radu, ze pudingovu...wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. na to som dala slahacku,.. akoze slahacka sa mi neviem preco roztiekla proste dala som na to pikao na ozdobu a roztieklo sa .. wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. joj taka som nasrata... och 😠
ahojte, som tu prednedavnom citala o susenych marhuliach z dm. chcem malemu zacat davat, na desiatu, prip. olovrant, len neviem, ako to vymysliet. Do nejakej kase to davate alebo ako? A ake mnozstvo asi? Diky
@chani nechapem..pockaj idem kuik..a mas sosacik biely?? lebo ten je pre deti od 6 do 12 mesiacov..uz asi viem aku dierku myslis..ale mas tam zospodu ten priesvitny akoby gumeny kruzok nacapeny? to by ti malo tu vodu ked sa prevrati poharik zadrziavat..a tiect by mala iba vtedy ak sa taha zo sosacika..
baby ake ovocie davate detom?? lebo my jablcko, hrusku a banan..a tocim stale dokola, kombinujem..nieco nove by som pridala, ale vsade pisu, ze len broskynu a marhulu a to teraz nedostat...???
@mici111 my origos len surove jablko a banan, surova hruska ho moc nenadchla pposledne, ale vyzivy ovocne lubi, tam uz mal aj marhulu, broskynu, slivku , hrusku a samozrejme aj jablcko a banan 🙂
zato zeleninove ani do ust nechce dat, raz mi to aj vygrcal. jedinu co ma aj zeleninu zje mrkva s jablckom 🙂
@mici111 - uvarim s vlockami a mixnem a dam tam surove nastruhane jabko alebo hrusku alebo banan. Ryzove vlocky nemixujem. Alebo vecer predtym namocit do vody a potom to je zmaknute a netreba varit ... ale ja nenamacam, ale varim ... naj kombinacia je ovsene vlocky, susena slivka a jabko. To sa mm trasie, ci mu mala necha 😀

@chani - aj my mame, dobre hryzadlo pre malu 🙂