Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@puhinka Citala teraz, ťažko súdiť, ale mohla dieta donosiť a dať na adopciu, ale vidno, ze sa sama rozhodla. myslim, ze je to este dieta... 🤐
@basa23 NO trvalo nam to dost dlho, mozno 1 mesiac - 1,5 mesiaca, neboj o chvilku bude lozit ako drak 🙂 🙂 🙂
Normalne rozmyslam, kedy je cas kupit topanocky, nie na doma, ale von..... @ellysa - co ty na to? tvoja Oliv sa uz stavia a zacina chodit, my napredujeme tiez dobre... 🙂
@mojalili ,ona má 20...ja mám 22,otehotnela som v 20-tke,v 21-ke som porodila a potrat ma nenapadol ani keď som mala 16 a mala som podozrenie,že by som aj mohla byť...proste by som to nedokázala,vždy som vedela,ako sa mám chrániť,brala som antikoncepciu hneď ako som prišla o panenstvo...
a zobrazila sa ti tam moja odpoveď v tej otázke?bo mne sa nechce zobraziť...?
@mojalili ja som si myslela ze to pojde sup sup ach tak musim pockat, ale aspon sadat sa tak naucila 😀
aj ja som citala tu otazocku ci interupcia boli.urcite to je neake dieta,podla toho ako je to napisane.ja osobne som proti interupcii,mala sa zamysliet skor nez zacala pohlavne zit ze to nieje len radost.ako sledujem v dnesnej dobe velmi skoro zacinaju deti s pohlavnym stykom.nechcem jej priat nic zle ale ak ma charakter tak ju to bude velmi dlho trapit.a hlavne to je zasah do tela.poznam par zien ktore po potrate uz nemohli otehotniet.
@puhinka @mojalili som to citala a aj odkaz jednej baby na dalsiudiskusiu, kde ta osoba splietala o tom ze nevie ci je tehu a bla bla...tak toto nemoze mat ani omylom 20 a ak ano tak je podla mna nejaka postihnuta alebo co podla stylu akym pise, alebo je to fakt decko pod 14 alebo si niekto robi nechutnu srandu ☹
@mojalili no my už budeme mať topánočky j na von, Oli yž začína cupitať za jednu ruku, takže až sa trošku oteplí už budeme aj von cupitať, tak za mesiac určite,
bože to čo je za kozu, je to každého rozhodnutie ale vešať to tu, kde majú ženy problém otehotnieť alebo donosiť dieťa je nechutné
@mici111, a aku predstavu by si mala o latke? ono v galanterkach, alebo obchodoch s latkami toho vela pekneho nemavaju, aspon teda u nas nie :( neviem ako v BA.. nejake latky zvyknu byvat aj na mimibazare.. krasne latky mavaju na ceskych strankach, staci ked si das do googlu látky a hend ti vyhodi zo 20 stranok 😀 napr. aj tu : http://www.dumlatek.cz/,
no o tej interupcii som necitala... ale je velmi jednoduche odsudit babu, myslim, ze by jej skor bolo pomoct a poradit, ako odsudzovat.. ja by som tiez nikdy na potrat nesla, ale ludia sme rozny... mna dnes zarazila rada matky v otazke ake mlieko dat 5 mesacnemu dietatu ked odmieat akekolvek... odpoved polotucne z krabice ocukrovane... to som uz musela vypnut komp, lebo som len ztazka dychala 🤐
@zojec už si vyriešila nejako schody v dome ? Ja som minule kúpila v Lidli tie nalepovacie koberce a aspoň sa to nešmýka a už sme dali urobiť na mieru zábrany. Mňa začína chytať mierna panika , keď už krpec začne lozit aby sa tu nedorazil , lebo celý spodok je dlažba. A tam keď capne na hlavičku.... nechcem, ani pomyslieť 😒
@tintinka1 no tak to je potom ine kafe.. ja to radsej nejdem ani citat, ani hladat.. 😉 schody este nie... asi dam len zabranu navrch aby nezletela ked bude vacsia, tu dole sa ju budem snazit ustriehnut... a tiez budeme musiet dat robit na mieru.. a ake su tie nalepovacie koberce? my mame schody z masivu, dost nerada by som o ne prisla vdaka nejakemu lepidlu.
@puhinka este nie, ani neviem ake su podmienky na sk, ale baby z ciech si objednavaju v pohode, mne zije segra v brne, takze by nebol problem.. ja nejak nestiham nic ine sit len kapsy 😀 😀 kedze som ich zacala predavat... a mne sa celkom pacia aj latky z ikea...
inak to ze moje dieta sa v noci budi v poslednej dobe s placom a je na didke aj 6x za noc budis, ale dnes co ma za den ked nespi tak mrnci, teraz sa s placom zobudil a trvalo vecne veky kym sa upokojil a licka ma cervene ako 2 ruzicky ale horuci nie je. najblizsie ked ho budem prebalovat mu zmeriam teplotu, ale nema ziadne priznaky choroby.
No v Lidli už tie koberce nemajú ale vyzerajú asi takto http://www.vopi.sk/naslapy-na-schody/ a je tam nalepená len tá lepiaca páska ( asi 3cm široká ) , ktorá sa strhne a tak sa to nalepí. Ide to bez problémov dole. Naši majú tiež drevené schody a majú to nalepené a minule sme jeden odlepili a krásne sme to vyčistili. Ja som už pokúpila aj tie gumové rohy , zábrany na šuflíky atď ....
@mici111 ak to chces do kocika, tak by to malo byt take pevnejsie platno, popr. bavlneny uplet, ale to platno sa mi zda lepsie.. medzi to by som dala flis a z druhej strany nejaku inu farbu, mozes potom prehadzovat podla nalady 😀 😀 flis navrch neodporucam, rychlo sa vypelicha.. teda ak nekupis ten antipilingovy, ale ten aj stoji zas.. ja sa na to chystam tento tyzden, potom hodim fotku 😉 ak tvoja mamina sije, tak by ti to mohla urobit, je to fakt veeeelmi jednoduche 😀 len treba dobre zmerat kocik... a to mozes aj ty.. 😉
@mici111 tato sa mi paci 🙂 http://www.dumlatek.cz/bavlna-vzorovana/1849-ba...
@mici111 a na druhu stranu tuto: http://www.dumlatek.cz/bavlna-detske-motivy/461... 😀
@zojec inak včera som na teba myslela , lebo som objednávala z Ebay-u nejaké ochrany na rohy a našla som tam látkové plienky, neviem koľko stoja u nás ale podľa mňa dobrá cena a poštovné na SK zdarma.
http://cgi.ebay.com/U-PICK-AIO-BABY-CLOTH-DIAPE...

@basa23 ,ale to ubehne,ani nebudeš vedieť ako 🙂
možno ti začne skorej 🙂
baby,ste čítali tú otázku,čo je zavesená na fóre,že či interupcia bolí?
ako v pohode,je to jej vec,ale na čo to hádže na koníka???