icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
20. feb 2011

@ellysa spavali 4 hodiny jeden v noci 4 hodiny druhy aby na striedacku boli s nim a potom hajde do prace rano. ti poviem, neboli im vsetko jedno, aj po lekaroch chodili, ci to nenu nervoveho povodu alebo take nieco, ale mlady muz bol v poriadku len nepotreboval prosto spavat. ale zvladli to. a v momente ako zacal chodit do skoly zacal spavat tak ze ho nevedeli pomaly zobudit a teraz ho uz nezobudi ani placuce dieta meter a pol od neho heh

ellysa
20. feb 2011

@chani tak hovorš, že máme nádej, že sa ešte vyspíme???

weirdo
20. feb 2011
chani
20. feb 2011

@ellysa ako hovori moja svokra, raz sa to urcite zlepsi, len otazne je kedy 🙂

zojec
20. feb 2011

@mici111 kraasne 🙂 a ktore? predpokladam mici ze ruzovu s ciernym kvetom 😀 😀 a nemaju ich aj na mmb? mne sa zda ze som tam videla nieco take podobne 😕

ellysa
20. feb 2011

😀 😀 😀 @zojec
@weirdo ste ju odhalili, hej sú aj na mmb

zojec
20. feb 2011

@ellysa ja uz sa tesim na tu moju :D xi xi.. bude to samy kvet aj u mna 😀 😀 😀

weirdo
20. feb 2011

@ellysa - ja som namotanaaa na tu podlozku a tie fusaky, mnam 😵

ellysa
20. feb 2011

@weirdo no aj ten fusak je pekný, hlavne sa dá využiť aj na jar a jeseň, keďže je fleec odopínateľný
@zojec ja sa ešte tiež chystým potom nejakú spichnúť, len kým sa ja dočkám stroja a naučím sa šiť prejde aj rok, svokra musí najprv zistiť ako sa na ňom šije aby mi to ukázala

mici111
20. feb 2011

@weirdo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a to ste ako uhaaaadliiiiiiiii??????????????????? 😀 😀 😀 😀

weirdo
20. feb 2011

@mici111 - ententicky dva spendlicky som si zahrala 😀

ellysa
20. feb 2011

@mici111 aj @zojec ťa odhalila

mici111
20. feb 2011

@weirdo
@zojec no babyyyyyy 😀 😀 😀 xixi, dobre 😀 😀 😀 ale nahodou som rozmyslala aj nad tou cicou..ale ta farba podlozky nebola az taka vyrazna ruzova 😀 😀 😀 a deku tiez tu ruzovu fuchsia s puntikami 😵

mici111
20. feb 2011

@ellysa Leni, tak pisala mi ta pani, ze to maju vsetko na sklade, ze to mozem zaplatit..tak idem spravit prevodak, nech to mame cim skor doma 😵 😵 😵

weirdo
20. feb 2011

@mici111 - a kolko vas vyslo postovne? 😕

ellysa
20. feb 2011

@mici111 super, potom mi pošli číslo účtu a sumu a zajtra pošlem prašule, dnes už idem chrňať

mici111
20. feb 2011

@weirdo 180 ceskych kaciek..doost..no co uz..ale tak ideme napoly, tak sa to da..inak, keby sme vedeli, ze este niektora chcete, sme mohli pockat a usetrit na postovnom..
@ellysa oka, vypocitam a poslem ti zajtra..

ellysa
20. feb 2011

@mici111
@mici111 však možno by sa tej pani ešte dalo dopísať, že chceme ešte doplniť objednávku, ale to by sa baby museli zajtra rozhodnúť

aha ale pozerám, že už si šla urobiť prevod, tak ništ 🙂

weirdo
20. feb 2011

@mici111 - nevadi, mozno nabuduce 😉 . Ale brala by som hned 😀. Fakt su krasne. Vase slecny budu spokojne 😵

tintinka1
20. feb 2011

@weirdo no je tam toho neuveriteľne veľa http://baby.shop.ebay.com/Corner-Edge-Cushions-... . ale ja som hľadala konkrétne takú gumu na schody , lebo kuchyňu s obyvačkou máme oddelenú takým schodíkom a je tam taká ostrá hrana .

mici111
20. feb 2011

@ellysa
@weirdo noooooo, neskoro...ale ak by sa niekto rozhodol zajtra doobeda, tak ja jej mozem napisat, a prachy sa poslu v druhej varke..aj tak sa tie prachy pripisu az v utorok, lebo sme ina banka kazda..takze kocky, kto by ste mali zaujem, tak si to kuk a dajte mi doobeda vediet..a potom sa spytam tej pani..

julinka2787
20. feb 2011

@ellysa inak už mám aj čosik uháčkované, ale teda ništ moc. ale veď sama kuk. to bolo len tak od oka. 😀 😀 😀 veď to tak aj vyzerá 😝 😅 no ale prvotina. a máme aj šálik, no ten je natom podstatne lepšie. toto som háčkovala vo štvrtok, čiže deň nato ako som sa naučila háčkovať. 😀

zojec
20. feb 2011

@weirdo a naco tebe do kocika?? 😀 😀
@julinka2787 krasne si uhackovala 😉

puhinka
20. feb 2011

@julinka2787 ,aj mne sa to páči 🙂
ja by som to nevedela 🙂

julinka2787
20. feb 2011

@zojec
@puhinka vďaka kočky 😉 bolo to dosť jednoduché. len musím vychytať mušky tomu nejaké... háčkovanie je fakt hračka. začala som sa učiť v stredu cez poobedný spánok krpane a večer som už mala spravený šálik. takže na tom nič nie je. už to chce len háčik správnej veľkosti a je 😀

weirdo
20. feb 2011

@mici111 - ak by sa dalo, tak by som tuto podlozku:
http://www.pinkie.cz/detail/48/podlozka-do-koca...
Ak sa nebude dat, tak neva, ak ano, tak super a prosim poslat cislo uctu, kam Ti poslem korunky. Potom ak by si mi to prosim poslala v ramci SK, tak aj to postovne ... letim do spisa, tak sa zajtra dozviem, ze co a ako 😀
@zojec - naaaaaaaaaaaaaahodou, dnes vydrzala do DM a naspat 😀. Je to na dobrej ceste 😀. A ak ju tam budem vediet udrzat za cenu podavanie kukucervov alebo inych veci, tak potrebujem podlozku 😀

weirdo
20. feb 2011

@julinka2787 - ved je to pekne!

weirdo
20. feb 2011

@tintinka1 - diky moc, som nevedela, pod akym nazvom to presne hladat. Kujem!

julinka2787
20. feb 2011

@weirdo no už je načase dať dokopy aj ten svetrík. len sa mi hrozne nechce. 😖 😅

bealondyn
20. feb 2011

@mici111 ahoj, ja by som tiez chcela jednu z tych podloziek, su supeeer. 😀 ak by sa dalo...ak nie, tak si to objednam sama, pohodicka...alebo s @weirdo. 😉
tuto: http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku-orange... 🙂