icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
21. feb 2011

@weirdo ja neviem moja, ja objednavam s bocnicami..uvidim ako to tam sadne 🙂
@ellysa fuuha, normalne, ze ta svihlo o zem?? asi fakt tlak..

weirdo
21. feb 2011

@chani - jasne, ma to byt na 150ml a hotovo. Reklamovat? Nemas listok?

weirdo
21. feb 2011

@mici111 - oki, snad osadne jak rit na serbel. Tak vezmem ten. Kujem eset raz a potom mi to prosim vies poslat postou dalej? 😵

chani
21. feb 2011

@weirdo eee, somkupovala v tescu a truba som ho asik vyhodila, no co uz, budem davat menej

mojalili
21. feb 2011

Akurat si idem precitat, co vasše detičky, a @chani, @hor, @ellysa pridavam sa k vam. Do 3.hodiny bol hore, co stale reval a sriekal, natahoval sa ako harmonika, aj som m masirovala brucho. normalne som aj skrikla a povedala ze uz je toho dost, nech prestane - prestal.... o 3.hodine zaspal a LILI doletela, ze nema macika, skoro som jej jednu uvalila. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
teraz????? JEduje sa, stale reve, no otras, ja uz som z neho na nervy. Fakt uz je toho dost 😠 😠 😠 😠 😠
Dokedy to takto bude? Vidim, ze mate tie iste problemy s jedovanim, no hruza.. 😠 😠 😠

Krasne podlozky ste poobjednavali, veru nahderne 🤐 😵 😵 😵 😵 😵

julinka2787
21. feb 2011

@ellysa môže to byť všetkým dokopy. unavené telo z choroby, náhla zmena tlaku, k tomu rýchle postavenie. mne vždy kázala dokina mať pri posteli pohár vody a nejakú srandu na jedenie. aj keď len suchár. pred vstaním sa aspoň napiť dobre vody najlepšie aj zjsť trochu toho suchára. a až potom sa pomaly zdvihnuť. snáď sa to už nezopakuje... ak hej, mala by si ísť neurologičke. mňa strašne zdrbáckala, že som s odpadnutiami nebola u doktora... ale tiež ako píšeš, len ostalo zle, oblial ma pot, zatmelo sa a plesk. a potom už bolo dobre... 😖

chani
21. feb 2011

@mojalili u nas bola tato noc aspon taka, ze aj ked osm 1000 raz kojila, tak aspon hned zaspal, len bol od 6 rana hore...sice o 9 zaspal ale o 45 min sa zobudil loptos....a sabotuje prikrmy, je to vzdy hodinova vojna kurnik...asik to bude tym ze sa v noci cpe ako o zivot

ellysa
21. feb 2011

@mojalili a čo vám idú ďalšie zubále???moja je cez deň super, taký malý čert, ale tie noci, hrúza

julinka2787
21. feb 2011

@chani ja našťastie zatiaľ nemám tento problém, že keď jej niečo vezmem, začne sa jedošiť... len na mňa chvíľku kuká že akože to prečo si mi vzala a keď jej to nedám naspäť, vezme niečo iné a robí zle s tým. 😀 😀 vždy si niečo nájde. alebo sa zvalí na brucho a hor sa na káble. 😀 skôr s tým mám problém. odplazí sa rýchlo niekam, jasné že vždy tam, kde bude robiť bordel a kde je elektrika a keď ju odtiaľ odnesiem na jej miesto (hrací kútik), tak sa hneď ako ju položím zvrtne a ide zase tam odkiaľ som ju vzala. 😠

chani
21. feb 2011

@julinka2787 aj u nas sa kable v kurze, na slak trafenie, este hovorim muzovi, treba to pozasivat a co sa stalo...no NIC, co si neurobim sama to nemam

ellysa
21. feb 2011

@julinka2787 dúfam, že sa to už nezopakuje, ja som v živote odpadla asi 3x ale nikdy som s tým nikde nebola

weirdo
21. feb 2011

@mici111 - ej mici, budem musiet objednat bez tych bocnic, cize tuto:
http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku-orange...
Pozerala som a ja mam v kociku tie bocnice, dost hrube, takze by to tam zuzilo priestor, ak by sa to tam vobec vopchalo. Dufam, ze som Ti nesposobila problemy 😕

julinka2787
21. feb 2011

@chani no ale u nás je najhoršie že to už ani nemám kam popchať. 😅 jediný viditeľný kábel, je môj adaptér na notebook a ten dokonca aj svieti, tak je to ešte viac super pre ňu. 😀 vždy ho vezme a búcha s ním o zem, alebo ho hryzie alebo ho rovno odpojí a na tvrdo mi vypne počítač. 😀

julinka2787
21. feb 2011

@ellysa no hádam už nie. ja som to mala tiež tak trirazy že som aj odpadla, ale také "predzvesťové" slabosti som mávala často. to chcelo len sadnúť a predýchať, až kým som raz neodpadla aj posediačky. 😀 😀 ale už to dávno nebolo. klop klop klop

mojalili
21. feb 2011

@ellysa Uz mame dalsi vonku, spodnu dvojku, spolu 7 zubov, mozno dalsia spodna dvojka ide...spole neuveritelne, mohla by som kazdych 5 minut odsavat... 😒

MM je uz zufaly, nevyspaty, ma 2 prace, ktoré su na psychiku riadne, teraz ide na sluzobku na vychod na 3 dni, bol chory, melie z posledneho akosi. Normalne sa o neho bojim, len co ked si neda povedat, ze robota za to nestoji.. 😖 😖 😖 lenze ani doma si neoddychne ☹ MM je chory a pecen, ma vysoky bilirubin od narodenia.

My mame tuto vec http://www.chicco.sk/index.php?page=shop.produc... a bez nej sa NIKDE nepohne. Vstava, ide spat, stale ju drzi v ruke... 😀

@ellysa Mne sa toto stalo raz po opici, spadla som pri postele (uz triezva, len mi bolo zle)a na par minut sa stratila. A raz pri liekoch, isla som na wc, co mi doslo zle a odpadla som pri wc, nasla som sa - ani neviem kolko som tam lezala, bola som sama doma.....neberies nejake lieky? Alebo ten tlak ci cukor, to su caste priciny...

ellysa
21. feb 2011

@mojalili nie nič neberiem, asi by som mala ísť na preventívku

ellysa
21. feb 2011

@mojalili krásny ten kryt na cumlík, no a verím, že ste unavení, však to je aj na koňa moc, nemôže si mm zobrať deň dva dovolenku?

chani
21. feb 2011

akoze co zase skusal, odplazil sa pod postel a tam sa puksal posadit, zistil ze to nepojede, ale uz bol v takej polohe, ze mu neslo ani vyliezt bo sa nevedel dostat spat na brucho

mojalili
21. feb 2011

@ellysa ani nie, uz teraz ma vybukovane dni na mesiac dopredu, prezentacie po celom SK, musia stihnut uzavierky cerpania eurofondov,, Danove priznanie musi byt, robi 2 firmam-----a tak ono by sa mozno dalo, ale neda si povedat...chlap... 😒 On ma nad sebou 2 sefov, ti su v CR, odkial je firma, on je sef pre Sk,tak maka aj za nich vsetkych, ma pod sebou 10 ludi.

@ellysa mozno tlak, ja som mavala nizky, pocs tehu vysoky a teraz ani neviem.....raz tak raz tak, ako mi ho kto zvysi🙂 😀 Danko zaspal idem sa venovat LILI.🙂

mojalili
21. feb 2011

@chani to je ale spekulant 🙂 To mi pripomenulo moju LILI, pozri

Objednala som muzovi k narodeninam tuto supravu http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/r... , ved neviem, co este...-) pozajtra ma meninky, aj LILI v sobotu, tak same oslavy🙂

chani
21. feb 2011

@mojalili hehe🙂 dobreee🙂

mici111
21. feb 2011

@weirdo v poho..stihla si to v hodine dvanastej 🙂 lebo uz som to mala v kosiku a ze rekukuknem ci si niekto este nechce objednat..

desmodka
21. feb 2011

na odlahcenie 😀 😀

Nova učitelka zoologie sa na hodine pýta Moricka: -Chlapče, od akeho vtáka ja toto vajce ? -Neviem. -A toto? -Neviem. -A toto? -Takisto neviem. -Zle,velmi zle ,ako sa voláš ? Moricko si stiahne nohavice a hovorí: -Skuste uhádnuť podla vajec !!!

zojec
21. feb 2011

@desmodka 😀 😀 😀

chani
21. feb 2011

@zojec inak nakoniec som nasla tie ponozkove papucky v H&M ale len velkost 20-21, co mu je velke, ale zobrala som do zasoby a mensie som objednala cez ebay,tak som zvedava ake budu hm

zojec
21. feb 2011

@chani moja ma tiez 20tky tie papucky.. aj jej su velke 🙂 ale mam aj mnesie 😉

zojec
21. feb 2011

@chani hod link na tie ebaykove 😉

chani
21. feb 2011

@zojec my by sme aktualne uz aj potrebovali 18-19, zatial ho sukamdo 16-17tiek, je to ale na knap knapovy...ma dlzku chodila 10.5 cm a 17tky su na 10,5 cm, takze tesnetesne....uz nech dojdu tie objednaneeee

fatimuska
21. feb 2011

dnes máme 9 mesiačikov🙂