icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

kuriatko33
25. feb 2011

@ellysa mne by mal za hodinku príst,nakoniec som kupila aj originál fusak,dnes mi ho muz zobral z babyparku, som zvedava,kt to vyhrá ci lodger alebo bugaboo,mozem v pondelok vratit,kt sa mi nebude páčit,dam foto,aspon budes vediet ako to vyzera s tým aj tým 🙂 a odkial berieš nechá ti ho zajo??

kuriatko33
25. feb 2011

@ellysa a aku das kabelu na neho? ja som si zatial vybrala od jané taku čiernu s potlačou,je strastne praktická 😉

ellysa
25. feb 2011

@kuriatko33 hej so zajo som sa nakoniec dohodla, ide poň budúci týždeň do BA, tak sa stretneme, že ho nechce ani vybaliť, aby jej nebolo ľúto, ja mám teraz fusak walaboo ale veľmi chcem budúcu zimu elodie details, krásne sedí na bee

ellysa
25. feb 2011

pozri stránku dozadu dávala som link -oilily

miculienka
25. feb 2011

@ellysa - moja dobrá stará podložka do kúpelky je tiež IKEA 😵 , inak u nás tiež strašne fúka, inak by bolo nádherne

idem pokračovať v práci - hačkujem ten svetrík , čo som tu minule dávala 😵

ellysa
25. feb 2011

@kuriatko33 a dokonca včera aj @anjelicek26 hovorila, že dražila bee na e-bay, tak možno ho bude mať aj ona 😀 ,založíme klub

mici111
25. feb 2011

@ellysa ta druha je kraaaaaaasna 🙂 inak podlozky este nedorazili..cakam ako na trrrrni...

ellysa
25. feb 2011

@mici111 majú ich aj babymarkete ale tam sú za 59 EUR, pôjdeme tam dakedy kuknúť?

mici111
25. feb 2011

@ellysa mozeme, ale za take prachy ju urcite nechcem 🙂 mozeme sa v pondelok dohodnut..alebo ze by sme sli rovno pondelok kuk do toho babymarketu po cviceni??

ellysa
25. feb 2011

@mici111 no kľudne,len budeš robiť predvoj 😀
aj ja som zvedavá na podložku

mici111
25. feb 2011

@ellysa oka, tak sa este dohodneme..budes cez vikend na fc alebo tu, nie? aby som vedela, ci ist autom na cvicenie..

ellysa
25. feb 2011

@mici111 jasné, ja aby som tu nebola

mici111
25. feb 2011

@mojalili jeeeeeeej zlaty Danko, to tie ryhy su po jeho zubkoch???? 😝 😀 😀 😀 😀 😀

mojalili
25. feb 2011

@mici111 hej, jeho 4 horne zubky, selma zubata 😀 😀 😀

No kočky, tak ostavam doma a pojdem experimentovat. Pozhrievam slanu vodu, zavreme sa do kupelne, poriadne ju vykurim a budeme sa tam hrat, samozrejme v tych solnych vyproch, nech mu to vytecie z nosika .... 😠

ameanda
25. feb 2011

@ellysa
aj ja chcem jar! 🙂

@miculienka
ja som minule tak zakopla, že mi takmer malý vyletel z náručia a mala som čo robiť, aby som sa naňho celou váhou nestrieskala
doteraz nechápem, museli pri nás všetci svätí stáť...
ešteže to "relatívne" aj u vás dobre dopadlo... 😒
asi je pravda, že doma sa udeje najviac úrazov ☹ a bohužiaľ najškaredších

ameanda
25. feb 2011

@mojalili
podobný scenár u nás včera doma, tiekli a tiekli a tiekli
von som nešla, ale kvôli teplote
a dala som odparovať slanú vodu na sporák, nech tečú ešte viac, ak majú a dnes už netečú, ale zato som musela odsávať 😒

mojalili
25. feb 2011

@ameanda no musim tiez vyskusat cokolvek...

Tak dievcata, uz som to dosila, a isla som si hned po dalsiu latku, lebo mi zostali zvyšky,tak ušijem z toho krikrývku do kočika.🙂
Trosku som sa dnes potrapila nad tym, aby som nasila navlek odspodu, tak sa nebude vyhrnat a zvrchu je vzadu original suchy zips, tak som nasila len druhu cast a je uchytena aj z vrchu. Je to bavlna, tak sa moze Danko aj v lete potit 🙂

puhinka
25. feb 2011

@ellysa ,no neviem,ale rada si budem čítať o vaších tehotenstvách 🙂

baby,Igorko je chorý,má nábeh na zápal pridušiek,teraz mi tu trhane spí,stále sa budí a mrnčí...dostal antibiotiká...som sa pýtala doktorky,či je to nevyhnutné,ona ma ubezpečila,že sú slabé...

puhinka
25. feb 2011

@mojalili ,pekne ti to okúsal 😀 😀 😀
@piacere ,nápodobne 😎
@ellysa ,taška je úúúžasná 🙂
@miculienka ,no teda...mali ste šťastie
nám sa minule stalo to,že mm sa po mne rozbehol,sme sa bláznili a ako ma na chodbe zdrapol,tak sa šmykol a padol na chrbát,samozrejme aj ja s ním,ale ja som dopadla na jeho brucho,takže som mala mäkké pristátie a Igorko to videl a hneď sa rozplakal 🙂 maminkiné zlato,sa zlakol 🙂
@ellysa ,aj ja už chcem jááár 😀 😀 😀

deniskateniska
25. feb 2011

@miculienka nemas svalofku? neboli ta cele telo? mna predvcerom vytrieskalo vo dvore na lade, ako vsade pekne, u nas vo dvore sneh a lad. fakt.. a obchadzala som psa, sla zobrat maleho v kociku a drb.. ako tak ma vsetko boli... ja somsi uz predstavila ako ty ze keby mi vyletel maly atd.. och... nastastie sa nic nestalo 🙂

@mojalili ked ma dieta sopliky, cerstvy vzduch pomoze, len ja som sa bala ze ak mu potecu alebo ak bude mat sople kde mu ich vysajem vonku... 😒

puhinka
25. feb 2011

@ellysa ,aj mne sa viac páči tá druhá 🙂
@mojalili ,dobré to je,si šikula 🙂

zojec
25. feb 2011

@mojalili dobry recept na uvolnenie dych ciest je, zmiesat pa kvapiek eukalypt. oleja s olivovym a natriet hrud a nozicky.. idealne je dat dietatko nahe do satky na holu maminu , ale to asi danko nevydrzi :D ja som to este chvalabohu nemusela skusat.. ale vraj to zabera 😉 ak chces kupel, skus tie kvapky nakvapkat do vody 😉

puhinka
25. feb 2011

@deniskateniska ,to vážne?pekne si letela...och joj,chúďa... ☹

mojalili
25. feb 2011

Tak kočky, idem na to. Vana teplej vody, A3 velke hrnce slanej vrelej vody a zvlhcovac vzduchu, strieknem mu do nosa a budeme tam tak 30 minut, snad to zaberie

ellysa
25. feb 2011

@mojalili krásna podložka a držím palce nech zaberie kúpeľ

zojec
25. feb 2011

@mojalili podlozka super, ale ten kvietkovany koberec je toez krasny 😀 😀

adamala
25. feb 2011

@riska No tak neni ten moj az taky zly, vidim ze su tu aj dievcence zive :D ste ma ukludnili lebo ja uz si ho predstavujem ked zacne chodit a skolka atd...ze to nebude jednoduche, tolko ma sily ze on tam bude byt deti asi v tej skolke a dirigovat ich tam.

Opytam sa vas , ze ake kase davate ? ja jak som na SLovensku tak tie kase co som kupovala v DUbaii tak uz ich dojdedol,kupila som uz 4kase a zo vsetkych ho boli brusko, nafukuje ho a vcera sa mi budil stale chudak a prdkal ,hotovy ohnostroj, mi ho bolo luto ale nemala som mu ako pomoct, tak som sa totalne nevyspala po dlhej dobe, som bola rano jak machom prastena som si spomenula na tie dni ked som dosla z nemocnice po porode.

Davate bezlepkove kase? mozno ten lepok mu zatazuje travenie , mam mu davat ryzovu len? lebo ked tie kase nebude jest tak co mu uz mam davat aby mal pestru stravu. Poradte please

kuriatko33
25. feb 2011

@ellysa no bee+ doma,dve hodiny kým sme ho poskladali lodger som ani tam nedala,bo bugaboo fusak je fajn a dobra drina to tam dat 😉