icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

lenocka84
27. feb 2011

@chani Jani podobna noc, akurat u nas bolo mlieko z ranajok vyvracane, potom aj ovocie
teraz spapal polievocku, kuraciu a zatial ok
mame 3hod co nevracal

chani
27. feb 2011

@lenocka84 no este keby sa u nas grcalo tak amen tmna, stacil ten hrozny plac ☹ posledne 4 mesiace spi na prdku ale tato noc extrem, ja mamdojem, ze cim dalej su horsie a horsie tie noci

lenocka84
27. feb 2011

@chani u nas aj noc desna, dokopy ked som spala 1hod tak vela

fatimuska
27. feb 2011

akurat ná pred chvíľkou počas jazdy odpadol výfuk:(

lenocka84
27. feb 2011

vyyyyyborne uz mame aj hnacku 😠 😠 😠 😠

mojalili
27. feb 2011

@lenocka84 ajajaj, nejaka crevna viroza☹ Treba davat vela pit cistej vodicky aspon, alebo cajik, aby nebol dehydrovany...☹ drzim palce, aby to nebolo zle..

My sme sa vratili od svokrovcov, zlati ludia, ale len na par hodin....tak doma varim

lenocka84
27. feb 2011

@mojalili rano 2x vracal, ale pit pije, nastastie

ellysa
27. feb 2011

@mici111 ok v pohode nemusíme ísť zajtra, aj inokedy, alebo môžeš aj bezo mňa skočiť, inak dnes som si premaman kúpila také háčiky na kočík, na suchý zips, môžeš si tam potom hocijakú kabelku zavesiť, dobrá vec a neboli ani také drahé-8 EUR, mne možno už zajtra príde fusak, lebo včera písali, že ho už odoslali a oni su seeeeeeeeeeeeeeehr rýchly,dúfam, že nie keď budem na cviku

ameanda
27. feb 2011

@amima
My sme mali dve noci v pohode a posledne dve zase uplne o nicom.
Vecer pozeram telku, ale max do 9:30-10:00, lebo to sa uz maly budi. Tak si pekne lahnem, jeho ku mne a "spime" tak do rana. Ak nahodou fakt spi, ajtak som dost hore, lebo kontrolujem, ci nie je odokryty, ci nie je pridlaveny, ci sa nepoti atd. atd. Ale zvykla som si a da sa.
Ale ked vystraja... tak to som do rana "dead". Dnes sme mali navyse aj den zly. Len mrncal, chvilu na rukach, chvilu na zemi, chvilu na drahom, ale prakticky cely den mrncal a mrncal. Otras!
Tiez uz premyslam, ci mu staci moje mlieko, ale dnes ani prikrmy nejak nesli. Tak uz neviem, co to moze byt. Akurat dakujem panubohu za "spievankovo", mali sme pol hodiny pokoj, lebo len pozeral a ani nedychal.
A uz sa desim dnesnej noci... 😒

mojalili
27. feb 2011

@ameanda Napodobne, my s MM sa desime noci kazdy vecer. Dnes sme skusili uspavaciu metodu 5 minut, ale to sa neda, ved tak hystericky plakal, ze som sa bala, ze sa zadusi.

ameanda
27. feb 2011

@mojalili
ved to, mne sa niekedy tak rozkasle, ze ja si vravim, kaslem na celu metodu
ale vlastne vsetko zlyhava, takze sa utesujem, ze snad max. do jeho 3 rokov to potrva... 🙂 takze uz len 2 roky a 3,5 mesiaca

mojalili
27. feb 2011

@ameanda 😀 to by som musela ist uz na liecenie 🙂

Kocky, ja sa taaak tesim, idem s detmi fotografke na fotenie 🙂

ameanda
27. feb 2011

@mojalili
super! a kam idete?
ja by som sa s tym mojim mraucadlom aj toho bala 🙂 lebo on dlho nic nevydrzi, ale chudatko ho tu opisujem ako strasiaka, ale ked mame taky den za sebou a k tomu uz dve prebudenia ☹

julianka777
27. feb 2011

ahojte mamicky 🙂 ako vikendujete? my sa stahujeme a uz som taka z toho zmorena 😖 nech to uz mame za sebou 😵

ellysa
27. feb 2011

@mici111 http://www.kleines-ich.at/shop/product_info.php... aha, čo som našla a doručenie 3,50 EUR, ja ho asi objednám

tintinka1
27. feb 2011

@mici111
@ellysa vy ste také ružové maniačky , tak som vám našla celkom lacnú tašku http://allegro.pl/babylux-super-torba-do-wozka-... . Na tej stránke majú aj plno fusakov aj ružových , tak popozerajte.

anjelicek26
28. feb 2011

@kuriatko33 - super je maly v kociku, ja som rozhodnuta pre bee, este zvazujem, kolko penazi som ochotna za neho dat 🙄 Ale nasla som celkom fajn ponuku, tak asi do toho pojdem...ale co mi na to drahy povie radsej ani nechcem vediet... uz som aj nasla latku na moj novy hood, uz mi totalne sibe 😅

My sme dorazili vcera, este sme uplne mimo, bez rezimu, maly stale hnackuje, ja to nechapem, nema v stolici nic, boli sme na vyteroch, v noci ma krce v brusku, chudacik moj maly... uz som 4. noc nespala, chodim ako mrtvola, on stale mrnciiii...

Dnes ale zacal stvornozkovat, vie si uz sam sadnut a vykrikuje na mna mamaaa, mamaaa, zlaty je pri tom, tak sa z neho tesim 😵 😵

chani
28. feb 2011

bre rano baby, takze co sa tyka krmenia tato noc o moc lepsie, kojila som len 2x o pol2 a o pol5, ale sa nam pustili sopliky, mu to pravdepodobne zateka, lebo ako lezi tak kasle ☹ sopliky ma take vodove priesvitne, tak hadam to nie je vazne-infekcne, ale aj tak pojdeme ku lekvarke, kedze mame ist dnes na 5 dni prec, nechcem riskovat, ale hadam je to len koli zubkom

chani
28. feb 2011

takze sopliky zacinaju menit konzistenciu a farbu na hustejsie a do zelena a mame zvysenu teplotu 37,2 v ritke po odcitani eeee

zojec
28. feb 2011

@chani oj my sme chori, komplet cela rodina.. chripka.. ziadne sople, ani kasel, len vysoke horucky.. mm od piatku, B to chytilo vcera.. mala v ritke 40,4 ☹ strasne grckala..urobila vlazny kupel, dala som paralen a rano o 3tej ibuprofen.. som sa bala ze bude zas grckat a bude dehydrovana, nastastie potom uz negrcala, ale plienka rano bola skoro sucha :( ja mam 37,8.. sa tesim fakt.. muz uz je ako tak.. ostal doma..

chani
28. feb 2011

@zojec tak to my sme na tom v porovnani s vami vlastne dobre. sa liecte, chuda barborka, to je teda pekne vysoka teplota ☹ hadam to cim prv prejde

fatimuska
28. feb 2011

posledný týždeň spíme tak, že od 2 je na prsníku do rána:(

fatimuska
28. feb 2011

@zojec tak to je veľmi vysoká horúčka...prajem skoré uzdravenie

ellysa
28. feb 2011

@zojec ☹ skoré uzdravenie prajem
som taká nasr..na adminov, včera som sa serinkala celý večer s inzerátmi a oni mi dnes jeden vymazali, že ho mám zmeniť, do riti nech si ich píšu sami 😠 😠 😠 😠

takyna
28. feb 2011

Ahojte babule 🙂
Všetkým chorým skoré uzdravenie prajem 🙂
My sme tiež taký umrnčaný, a to tým , že nám vyšiel 3 zub 🙂 vrchný , tak aspon viem príčiny, tiež trošku soplíkujeme, a štrajkujeme s jedlom 😒

bakatuska
28. feb 2011

caute vsetky

@zojec juj taka vysoka horucka...skoro sa uzdravte

@fatimuska no nic moc ted je na tebe stale nacucnuty 😀 a cumlik nechce? mne sa to tiez niekedy stane ze sa zobudim a maly na mne ale potom mu rychlo zamenim cicku za cumlik a v pohode,ale Dominik ma stale dudlik 0-3 mesiace lebo iny nechce

@anjelicek26 asi mu to mliecko nerobi dobre chudatko
vsetkym teda zelam skore uzdravenie lebo citam ze je vas tu viac

bakatuska
28. feb 2011

@ellysa co ste si poobjednavali tie podlozky do kocika to su univerzalne? lebo ja mam len zimnu a ze ci su aj nejake letne ???

fatimuska
28. feb 2011

@bakatuska no on dudu totiž nemá, má pár na hranie čo ich obhryzie a zahodí...ale asi skúsim🙂

ellysa
28. feb 2011

a decko mi práve spráskalo skoro celý rožok natretý so žĺtkom, teda striedku

ellysa
28. feb 2011

@bakatuska mali by pasovať na všetky kočíky, alebo väčšinu,zatiaľ pasovali všetkým, mne ju mici dnes donesie, tak dám vedieť, či aj mne, no je to len bavlna, tak na leto bude