icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
28. feb 2011

@ellysa http://www.chatauhorcik.sk/ubytovanie-terchova/... toto vyzerá strašne super... keby sa nás dosť nazbieralo, tak by sa dalo na nejakú noc, dve. či??

amima
28. feb 2011

@ameanda Ahoj - zubky to nebudu? Ja teda neviem posudit, nas este ziadny zub nema, ale deti zvyknu byt vtedy mrzute a hlavne odmietaju jedlo... aka bola noc?

deniskateniska
28. feb 2011

@anjelicek26 nepapam vitaminy ale tak take prirodne, jablcka citron v cajiku pomaranc a take, no ale teraz bol ocino chory tak som to chytila ☹ a dakujeme, meniny mal v stredu 😀 ale dodatocne dakujeme 😉 oslavili sme teda poriadne, maminka bola v meste zapijat 😀 😀 😀 😀 😀

ameanda
28. feb 2011

@amima
zvazujem aj moznost zubkov, lebo maly stale nieco kuse alebo minimalne prstiky v ustockach
aj ked na dasienkach to na zubky momentalne nevyzera
a opat mam pocit, ze sa nam zacinaju tvorit hlieny a sopliky, takze mozno budu predsa len zubky pricina

noc bola pokojnejsia ako ta predosla, ale bol casto pricucnuty

deniskateniska
28. feb 2011

baby ako tu mam dat video?

anjelicek26
28. feb 2011

@deniskateniska - ups no pekne, no na moje ospravedlnenie - v stredu som bola bez netu 😅 Video sa sem neda pridat, musis na youtube ci na picassu a dat sem link 🙂

Ja ak mozem svoju skusenost - pri dcerke som tiez davala len prirodne vitaminiky, ale tak po pol roku mi zacali "ubudat sily" proste som bola stale vyflusnuta, sla som z choroby do choroby, robili sa mi herpesy, proste telo nezvladalo... tak som si tentoraz nechala poradit doky a k prirodnym vitaminom pridala aj umele... pre istotu... napr. po druhom porode mi vobec nevypadali vlasy, pri Saske cele chumace... mozno za tym nieco bude... urcite mi to neuskodilo 🙂

deniskateniska
28. feb 2011

@anjelicek26 🙂 nevadi 🙂
no skusam cez youtube, dufam ze to pojde... no ja akosi nie som na taketo papanie "liekov" alebo ako to nazvat, bo ja aj tak vzdy na to zabudnem a potom mi je to prd platne 😀 😀

deniskateniska
28. feb 2011
zojec
28. feb 2011

baby, kedy mozem dat nurofen, ked o 10tej som dala paracetamolovy cipok a nezabral? mala ma stale 39 po odcitani :(

anjelicek26
28. feb 2011

@zojec - po dvoch hodinach najskor mozes.

Skus ju okupat vo vlaznej vode, tak 34-35 stupnovej, to najlepsie pomaha na horucku, octanove zabaly na nozicky by tiez mali zabrat. Inak neviem, moje deti nikdy taku vysoku horucku nemali.

mojalili
28. feb 2011

Ahojte kočky,
tak sme sa vratili zo fotenia, bolo super, sme sa nasmiali. Danko tak pozoval, hadzal usmevy, aj ked chrcal, boze @chani - aj my mame uz take zelene sople, ako tiekly tak teraz prestali a uplne je zaduseny s nimi...no nic, zajtra idem k lekarovi, nech s nami nieco urobi...☹

Uz sa tesim na fotecky, prihodim do albumu, jaaaj 🙂

Inak nasa noc - KAZDU HODINU HORE, niekedy aj 2x do hodiny....akoze krik, rev....uspim, dam spat a o hodinu to iste.....takze 3.den taham noc - den - noc - den - noc - den....som zvedava, dokedy to takto vydrzim.
Zimnicu uz nemam, len ma boli na prieduskach, tak neviem, ci mam ist teraz k lekarovi so sebou, nech sa na mna pozrie...☹

mojalili
28. feb 2011

@zojec ej ,toje zle. Ak by nepomohol kupel, alebo by bolA Barborka slaba, tak taky teply uterak, ovi ju do neho a ked bude vrely, tak vymenit za dalsi....To bude virus, ako mala LILI...:.( Skore uzdravenie..

@bakatuska, co je s tebou? Ste ok? ci chori?

@anjelicek26 - vitaj, davno si tu nebola. Gratulujem k 4nozkovaniu a hlavne K slovicku MAMA, nadherne, vsak?

ellysa
28. feb 2011

@anjelicek26 krásne fotky
@zojec daj po troch hodinách
@julinka2787 obe vypadajú super, naštudujem, keď bude krpaňa spať

monky1
28. feb 2011

@zojec nam zabrali vlazne zabaly na lytka, na to suchy uterak - nechat 15 minut, potom vymenit za novy - opakujes 4x, ale to sa ma len vtedy davat, ked ma aj ruky a nohy teple - nesmu byt studene
aj kupel - ale pozor, ked je taka horuca, voda musi byt max o 3 stupne chladnejsia ako je teplota tela - cize ak ma 39, tak voda 36 stupnova
a tiez sme davali kolieska citronu do ponoziek 😒

monky1
28. feb 2011

@zojec ked striedas paracetamol a ibuprofen, tak mozes po troch hodinach

zojec
28. feb 2011

dakujem zeny 🙂 uz som volala dokine 😉

mojalili
28. feb 2011

@ameanda Fotila nas jedna mlada kocky, kamaratkina dcera, takto si trosku po skole vyraba. Skolu ma v tejto oblasti vystudovanu a super fotecky robi.Je z Myjavy

hori
28. feb 2011

@anjelicek26 kraaaasne fotecky!!! a ta kaviaren vyzera ozaj super! normalne zavidiiiim, ach, keby ze som z BA, hned by som sa pridala... 😉

mojalili
28. feb 2011

Na zasmiatie vyplod mojej LIli dnes - LILINKA chce poslat dopis do MASKRTNICEK ,relacia STV. "Dobre Lilinka, potom to posleme do televizie". Pozeram na Lili, ako strka dopis do LCD televizora "ALE AKO MAMINKA, KEĎ TO TAM NEJDE"🙂

deina79
28. feb 2011

@zojec o 4hodiny najskor....
My sme mali 3 dni teploty po odcitani 39.2 a 2 dni hnacky, nejaka vyroza zevraj.
Nurofen je naj naj naj, ale treba striedat, nurofen sirup , panadol cipky alebo sirup.
Nurofen je naj, lebo ucinkuje rychlo a neobsahuje paracetamol, ako panadol.
Ninke po panadole sirupe ani teplota nezbehla, je to shit../...
A zabaly nad 38.5 preventivne a diazepam....a este mate teplotky?

ellysa
28. feb 2011

@mojalili zlatá
nám už tie blbé sople po kolenách tečú, parom to vzal všetky bacily 😠 😠 , mám doma celé nerozbalené biogaja, idem jej to začať dávať na imunitu

julinka2787
28. feb 2011

@ellysa no to vyzerajú fajne. len by bolo dobre vedieť koľko báb by sa podujalo na túto akciu s detičkami, aby sme vedeli aspoň približne aký veľký objekt hľadať... a na ako dlho (noc, dve, tri...).
takže aj ostatné babulky, ktoré by ste mali záujem o také bigstretko našich júnovčiatok? celoslovenské?? ruky hore, nech si porátame... 😀 bolo by fajn, keby sme si mohli pokecať aj zoči-voči. 😉

bakatuska
28. feb 2011

@anjelicek26 krasne fotecky

@mojalili no akosi nestiham sem moc chodit ale sme zdravy (klop klop klop) Dominik sa stale stavia na nohy a drzi sa len s jednou rukou a niekedy sa aj pusti tak len nanho striehnem aby nespadol 😀
tak potom daj fotecky ako vas nafotila lebo aj ja chcel dat deti niekde nafotit ale zatial mam vybraneho Hecka -neviem ci poznas

lenocka84
28. feb 2011

@julinka2787 no to je super napad,
u nas v zamknutej to chceme, v aprili, na 2noci, banska stiavnica.
takze ja som za

lenocka84
28. feb 2011

@ellysa Leni ale ved biogaia je na crevnu mikrofloru, nie? nepocula som o tom ze na imunitu

ellysa
28. feb 2011

@lenocka84 no ale probiotiká sa jedia aj na zvýšenie imunity, nie?

riska
28. feb 2011

@ellysa, ked kašlete, tak to je ine... len aby jej to nesadlo na priedušky ako ninuš 😔 inak ani mici dnes nebola, dúfam, že nie su choré 😲

lenocka84
28. feb 2011

@ellysa ale nie biogaia, ta je na crevnu mikrofloru, na 100%