icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
28. feb 2011

@riska hej mne ráno písala @mici111, ona je chorá

monky1
28. feb 2011

dievcata, pridavam slubene foto Hankinej torty ... moc som sa s nou nevyhrala, kedze sviecka zabrala takmer cely povrch 😀
ale super, ze som sa netrapila s potahovanim, ze stacila cokoladova - to na zelanie mojej dcery - ona len cokoladove chce 😀 😀 😀

riska
28. feb 2011

@ellysa, aha, no pekne 😔 😔 inak vo štvrtok má už plno, takže nechod, ja som tiež chcela, ale nejdem 😉

deniskateniska
28. feb 2011

@monky1 kraaaaaaasa.. mnamka ten mramorovy riadna 😀 a daj recept na plnku 😉 dakujem

riska
28. feb 2011

@monky1, wauuu, to je krááása...a musela byť dobráááá 🙂 🙂

ellysa
28. feb 2011

@monky1 mnááááááááááááááááááááááááááááááááááááááám

monky1
28. feb 2011

@riska @deniskateniska @ellysa vdaka baby 😵 😵
mm vcera skonstatoval, ze je to najlepsia torta, aku som kedy upiekla 😀 - stavnata, vlacna a hlavne v plnke ziadne maslo!!!! a on nie je z tych, co by nejak extra chvalili

takze tvarohova plnka - uvarit pudink z 2 Zlatych klasov, 8 PL cukru, 7 dl mlieka - nechat uuuuplne vychladnut
ked je to studene, primiesat 500g tvarohu - jemny kauflandacky vo vanicke
potom treba uslahat 2 slahackove smotany - 33% - ja som pridala aj 2 PL pr. cukru a zmiesala s rozrobenym zelatinovym stuzovacom - s velkym strachom, ale zadarilo sa 😀
do pudink. hmoty som pridala rum, kt. aj tak nebolo citit, ale bol tam 😀 😀 😀 a nakoniec som vsetko spolu zmiesala

je toho strasne vela, ale tak ja som mala velky korpus - priemer 28 - na mensiu tortu polovicna davka 😉
no a ovocie mandarinky, jahody a broskyne

ameanda
28. feb 2011

@monky1
mnam, hned by som si dala
vyzera skvostne! 🙂

ameanda
28. feb 2011

@anjelicek26
super fotky!
no zlate mate deticky 🙂

monky1
28. feb 2011

joooj a zabudla som dodat, ze plnku mam od bzucinky 😉 😵 😵

anjelicek26
28. feb 2011

@monky1 - boze mnaaaam, pisem recept, len este vykoumam, ako sa robi ten mramorovy korpus 😕

deniskateniska
28. feb 2011

@monky1 bala som sa tejto plnky bo som nevedela ze aka bude a tej zelatiny sa bojim akosi 😀 😀 ale skusim.. ja milujem taku plnku je to svieze a vlacne... 😉

deniskateniska
28. feb 2011

@anjelicek26 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17879 to je na ten korpus.. je to fakt mnamka

monky1
28. feb 2011

@deniskateniska deniska presne, to je ona , len ja som navysila davku na velku formu - 6 vajec 😉 a bola paradne vysokaaa ... svokra myslela, ze aspon z 10 vajec som robila, neverila a neveri dodnes, ze len zo 6-tich, lebo torta bola velmi vysoka - cez 10 cm
a co je super pri tomto korpuse, kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne sa da prerezat nitou 😵 😵 😵 😵

ellysa
28. feb 2011

@monky1 môžem ťa poprosiť o recept na tú plnku do IP? vypadá to úúúúúúžasne, len neviem, či by som to zvládl v žovote som tortu nepiekla, nemusí to byť hneď, hocikedy, ak si spomenieš, dík

monky1
28. feb 2011

@ellysa vyssie je napisana .... skopirovat ti to i tak? 😕
a zvladnes to, aj ja som sa obavala toho zelatinoveho stuzovaca, ved som sa tu aj mojalili pytala, ako na to, ale pohodicka 😉

mojalili
28. feb 2011

@bakatuska poznam, vies kolko si pyta za fotenie? Nam fotil svadbu, bola to riadna palka 😕

mojalili
28. feb 2011

@bakatuska poznam, vies kolko si pyta za fotenie? Nam fotil svadbu, bola to riadna palka 😕

ellysa
28. feb 2011

@monky1 jaj soráč ja som si to nevšimla, som za zapozerala na obrázky 😀 😀

mojalili
28. feb 2011

Neviem, preco sa mi to hodilo dvakrat... 😕 😕 😕

Kocky, ja som sa vratila od lekara, mam opet anginu a ATB... ☹ ☹ ☹ . A navyse sa mi opet zlomila rucka od JANE trojkolky 😢 😢 😢 😢 tak musim pozret na nete, ci sa neda kupit rucka zvlast...

@monky1 jezis to je naaaaaaaaadhera. Tuto davala tusi Deniska teniska sem tu tortu, ja sa chystam ju robit za 20 dni, LILI mi tu basni, co dam hore na tortu 🙂

monky1
28. feb 2011

@ellysa pohoda 🙂

@mojalili hej, piekla ju, ja uz niekolkokrat, skusala som aj ine korpusy, ale tento je naj - taky babovkovy 🙂
mm povedal, ze je naj, ze mozem aj kazdy tyzden piect 😀

ellysa
28. feb 2011

@mojalili no teda s tým kočíkom to je na figu a zdravie ešte horšie, mali by ťa vyslať do nejakých kúpeľov na víkend, čo si oddýchneš

monky1
28. feb 2011

aale som sa zasmiala - Hanka drziac dve babiky v ruke hovori tatkovi - Rasto?!?!? Ktora chces byt panna???? 😀 😀 😀

monky1
28. feb 2011

@mojalili zase anginu??? ☹ ☹ ☹ ... neznasam, ked boli hrdlo ... ale kedze nekojis, cesnak cesnak cesnak a vit. C - more vitaminu C

mojalili
28. feb 2011

@monky1 Monky, a ingrediencie su do korpusu take, ake su v tom recepte na MMB??? a plnka? Robis tu svoju tvarohovu?
Moja, cesnak neznasam, lebo by som len blila blila blila, takze pri tych vitaminoch radsej ostanem... ☹

deniskateniska
28. feb 2011

@monky1 hej to je taky vdacny korpus 😉 a uplne jemunky mnamka.. ja som si to potom ako kolac urobila 😀

monky1
28. feb 2011

@mojalili vyssie deniskateniska hodila link na korpus 🙂
a este vyssie ja na plnku - ale to nie je moja plnka - mam ju od bzucinky a robila som ju prvykrat, i ked mam este jednu - vraj mnaaaam, ale ide tam 250g masla 😒 a my radsej bez, ked sa da

fatimuska
28. feb 2011

@monky1 no nádhera tortička

monky1
28. feb 2011

dievcata, dakujeeem za pochvalu - to preto, lebo bola robena s laskou 😀 😀 😀 😀

zojec
28. feb 2011

@monky1 mnaaaaaaaaam, hned som ozila 😀 😀 😀 cely den mam horucku 39.. je to normalne? teraz sa mi zda trosku klesla.. malej zabrali zabaly, uz je teraz relativne v pohode.. ja som taku horucku hadam este za cely svoj zivot nemala.. 😕

monky1
28. feb 2011

@zojec to je asi nieco vo vzduchu, lebo aj ja som mala teraz prvykrat v zivote horucku ... a hned 38,7 ... na stare kolenaaa 😀 😀 😀