Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
baby tie co mate chlapcov uz im pretahujete pipika?bo mne to stale dako doktorka odklada...a bojim sa ze to pak uz nepojde....
@matkaasebko nepretahujeme, len mierne pri kupkani potiahneme obcas aby sa precistil ale len mini kusocek aby ho nebolelo, ale lekarka povedala ze do 2 az 2,5 roka by sa to malo aj same, tak uvidime, myslim ze tak po malickych kuskoch to nezaskodi, ale urcite velmi jemne
@chani konecne dalsia doktorka co ma na to rovnaky nazor ako moja....len ja od kazdeho stale pocuvam ze to treba pretahovat a aby mu to potom islo a nemal s tym problemy a neviem co....uz mam z toho taky zmatok ako ja som trosku skusala ale mam pocit ze mu to aj tak este nejde...ved pri cikani zatial problemy nema...
@matkaasebko ANi mi nepretahujeme, lekar mu ho skontroluje (zapal ci nema,vajka omaka) a nepretahujeme, je este cas... 😉
@bakatuska - tusim sa manzel ponahlal 😀 to poznaaaam . Moja, ja som bola ako na drogach, ked som ta stretla, taka omamena. Isla som domov a o chvilku idem pre LILI do skolky, 🙂
@matkaasebko ona len povedala, ze maximalne tak mame robit to ze mu ju jemne potiahneme aby sa to precistilo pri kupani, ale ze neni treba ani to. moja mama ani svokra nepretahovali a neni problem, asi je to individualne, niekto moze a niekto nemusi mat pb, tak verim, ze my mat nebudeme 🙂
@chani - nasa tiez vravela, ze sa to uvolnuje ako penis rastie a pohybuje sa ked dieta beha, chodi, netreba ziadne manualne pretahovanie, tym sa mozu spravit trhliny a z trhliniek zrasty.
Nas maly CELY den reve. Uz ma hlava z neho boli, sople ma strasne, aj ked priesvitne, ale strasne moc, aj kasle, hnacku ma furt... UM dnes ani hlt nevypil, dostal dva razy prso, co som uz nevedela pocuvat ten vresk. Aspon bol chvilu ticho 🤐 Rano ideme k doky zas 😖 Dnes spal 40 minut a to je hore od piatej od rana. Ach jaj...
@anjelicek26 chuda Max, to vobec k nemu nesedi, musi ho daco velmi trapit ☹ zeby takato reakcia na UM?
@anjelicek26 Ako u nas PRESNE DEN ROVNAKY......mlieko nevypije moj skrz sople, lebo nedokaze tahat, reve reve, len sa vzdialim z obyvky do kuchyne - 2 metre - rev ako tur.... Ale ta hnacka ......to ne je dobre. Zubky nvidis, zeby liezli? No lepsie ist k lekarovi vcas veru. Drzim palce
@anjelicek26 Chuda Max, urcite ho nieco trapi, len zistit co. A ty mas stale mlieko? Po tolkycho dnoch od odstavenia?
@mojalili @chani - objednala som bezlaktozove mlieko a sojove mlieko a vyskusame to, ci to nie je mliekom. Ja uz fakt neviem, ale odkedy ma UM ma aj hnacku, aj krce v brusku. Uz reve, ked len flasu vidi. Len vecer vypije bez reptania. Aspon dnes dva razy pekne prikrm spapal a pije cajik. Teraz nic nedostane a az potom mlieko o stvrtej, nech je hladny, snad potom neodmietne...
Zubky nam nelezu urcite, este mu vychadzaju horne, prerezane su uz desat dni, ale nie komplet vonku, ale dolne este nema navrete...
@niga - no je to treti tyzden. Ale este mam mliecko, lebo pan sa nadranom lubi prisat a neda si flasu... takze o osmej a o jedenastej je flasa a o druhej rano prso a o siestej rano tiez...to sa mi nechce liezt z postele.. vela ho neni 30-40 ml... ale necham ho, nech si neodvykne uplne a mlieko uplne neodijde - mna normalne des chyta - co ked ma nejaku alergiu ci intoleranciu a budeme to musiet rozkojit zas??
@anjelicek26 myslíš že by to mohla byť naozaj intolerancia 🙄 , to nie je bohvie čo, ale preto by nemal sople,možno je to nejaký súvis s nimi, no chudáčik...
všetci sme tu nejakí zasoplený ☹ ☹
a dúfam, že @mici111 je ok, sa už dlho neozvala
@ellysa - sople ma len stvrty den a hnacku uz od prveho dna, co je na UM - odvtedy kaka 5-6x denne a ma krce v brusku. Takze urcite to s tym suvis ma. Len som myslela, ze nam nesadlo UM a musime skusit ine. Ale uz mame tretie a mam pocit, ze tym to nebude 😖 Tak zajtra ak dojde, tak zacneme bezlaktozovym a ked ani to, tak sojove... a ked ani to - tak ma porazi 🙄
som o 5 mihalnic chudobnejsia, par skrabancov povabnejsia, aj nosne dierky mam riadne premasirovane a moje dieta nespi a nespi .... hotove čudo, co ona stvara ... ona snad uz nepotrebuje spat
a to som sa k nej narvala do postielky na viac ako pol hodinu a nic 😠 😠 😠 😠 .... vyskerena ako leco
ked som mimo nezaspi, ked som pri nej nezaspi .... no hruza des s tym zaspavanim u nas - iba vecer je to super - polozim a spiiii
...je hore od 10,45 a ma viac energie ako ja 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
@anjelicek26 xixi, tak bee na ceste 😀 😀 , môj by mal byť už dnes v ba, tak dúfam, že ho do piatku mám doma a dnes prišiel aj ED fusak, ale neboli sme doma, tak zajtra poň na poštu pôjdem a potom môžeme vyraziť
@miculienka k ritke tu hladku stranu.. to sa vola suedecloth, a je to sty dry.. to akoze frote je mikrofleece 🙂 ja som zacala davat pod tuto vkladacku este stvorec, alebo malu bambusovu, lebo zacala brutalne cikat .. dobre vkladacky su 60x10 su super na stvorec, ale aj 30x40, tie sa skladaju na tretiny a tiez pasuju do flipiek 😉
@monky1 cika jednoznacne od cvikly 🙂 ja ked spapam cviku tak tiez cikam na ruzovo 🙂 b. zatial nie 😉
@ellysa - no v tomto som nevinne, som fnukala segre, ze som objavila kocik ktory chceeeem a vcera mi vravela, ze mi ho objednala na narodky a ze mi ho donesie ked dojde na vikend 🙂 Taaakze... dva tyzdne a mam bee 😉
@anjelicek26 fííííííha aj ja chcem takú sestru 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ten, čo si chcela?
@zojec - ďakujééém 🙂
@anjelicek26 😀 😀 xi xi to je super darcek, k tvojim narodkam kocik pre Maxika 🙂 🙂 🙂 ja si budem pytat k mojmu sviatku plienky pre barborku :D a ozi, mufik sa ti pacil?

baby ja som zmrskala na obed 3 taniere kapustnych sliiiizov , sme od vcera do piatka u mojiich rodicov s malym a k takemuto jedlu sa doma nedostanem bo to nikto nerobi, tak som robila asik zasoby,ale takeeee dobreeee to boloooooo😕