Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 no jo.. ja presne viem o com pises :D kazdy mame nejaku zavislost.. ja uz tiez cakam postarku 🙂 peniazky neries.. 🙂 ja som osobne nebola az tak spokojna s dielom .. :( nech sluzi 😉 inak b. prvy krat v zivote prave zaspala s mojim mm na brusku.. som vybehla hore kuk, co su tak ticho.. 😉
@anjelicek26 juuuuj tak to je super 😀
@puhinka nemate naky bubnik? maly? 😀
ahojte tak dnes nam prisli vrchne nohavicky na latkovky 😀 sa vyteskujem, svokra nechcela za ne peniaze tak este viac som happy 😀 😀
@zojec tak som objednala tie co si mi dala na to link tak uvidime ci nam pojde latkovanie na domka 😀 a ked davas latkovky tak davas 2?
@deniskateniska - tak aj ty ideš látkovať ? mne tiež práve došiel balík z gaťušami, už sa sušia na balkóne 😵
@miculienka no latkovat ako latkovat, chcem ked budeme doma, ked bude napr. zle pocasie alebo tak tak latkovat a v lete vo dvore, ked bude uz behat nech vie ze nie je vsetko o tom cikat do plienky a byt v suchu 😀 😀
@deniskateniska - no ja zatiaľ na deň, na noc zatiaľ jednorazovky , ale ktovie, možno rýchlo prejdem aj na noc látkovať , celé poobedie som makala nad vkladačkami , ešte poobšívať a bude garderóba hotová
@miculienka si si kupila latku a usila sama? ci ako? ja chcem klasicke stvorce riesit, vravim koli pocitu mokra 🙂
@puhinka s malym ist von ked ma nadchu - to mu asi najviac pomozes ako len mozes, cerstvy vzduch uvolnuje nostek, pomaha mu lepsie dychat, aj my sme dneska boli 😉
cafte, cafte, tak ja sa hlasim konecne..mala som hnusnu crevnu virozu, vrchom, spodom, horucky, ani pohnut, no hnus..esteze mamina zostala doma, lebo neviem si predstavit, ako by som to s malou zvladla..uz mi je lepsie, len som slaba jak mucha..ale ma to aj svoje pozitive, dve kilecka som dala dole za tie dva dni barsjak 😀 😀 😀 aj ked to asi naberiem spat..no neva, hlavne ze mi uz nie je zle..
Baby co robite detom na veceru? Mne dochadza fantazia... chcem nieco varene.. na obed mal tekvicku a kuracie mäsko..
@deniskateniska no stvorce klasicke vydrzia malicko, budes musiet kazdu hodku prebalovat 😉 stvorce dva som davala len ked bola b. malicka a balila som nasiroko.. teraz uz stvorce pouzivam minimalne, lebo mam kooooopu inych savejsich plienociek :D ale na stvorce nedam dopustit, len b. ich nemoze, lebo ona ma z mokrej plienky hned ekzem :( do stvorca sa zvykne este pridavat bambusova vkladacka, nech nie je hned prepiskana plienka.. a tie latky sa daju kupit www.detivbavlnke.sk ,
@miculienka najhorsie na tych vkladackach je to strihanie 🙂
@anjelicek26 ja vacsinou davam to, co ostalo z obeda.. 🙂 alebo uvarim kasu so zeleninou 😉
@zojec - no varil ujo hipp a maly sprasil vsetko, takze to nepojde... ako robis kasu zo zeleninou? Ja mu kasu robim len cistu alebo z ovocim... Len mixnes varenu zeleninu, prisypes kasu, trochu vody a finito?
@anjelicek26 jo 🙂 uvarim zeleeninu vo vode, potom ju vyberiem, fuknem vlocky uvarim a potom zmiesam a pomixujem 😉 na veceru davam vacsinou len jeden druh zeleniny, ale vacsinou jej ostane z obeda.. b. neje viac ako tych 75-100ml
@miculienka
no môj zje všetko okrem príkrmov v poslednej dobe
minule bol na deke a ani mi netrklo, že ju môže žužľať a on tie chlpy začal potom prežúvať
keď som mu ich šla vybrať, rev, odtáčanie a rýchlo prehltol, chúďa tak ho naplo... dúfam, že mu to nejak neuškodilo, keď odvtedy už pár dní prešlo
@zojec - no hodila som mu zeleninku do paraku a skusim to s tou kasou, som zvedava. Dala som mu brokolicu z mrkvou tam, tak uvidime, ci bude chutit... Uz ma hlad, tak este 15 minut a bude riadne hladny, tak snad popapa... inak Max tiez spapa tak 80-100ml väcsinou... len rano spapa celu vyzivu tych 125g...lebo on neranajkuje mliecko, on rano nema chut (vstava o siestej - ranajky 09:30)
@zojec romik uz necika casto a malo ale menej krat a vela :D sedel hodinu na nocnicku a nic, ani cik.. ale ked pusti tak to stoji za to 😀 😀 😀 😀 😀 no uvidime mozno ani romik nebude moct latkovky 🙂
@anjelicek26 neboj bude mu chutit 🙂 mrkvicka je sladka 😉 moja ranajkuje od 5tej do 7mej na prsku 😀 a potom kasa o 9tej a potom slofik 😉
@deniskateniska no ved prave preto ti bude malo ten jeden stvorec 🙂 ale ved uvidis.. kazde dietako je ine.. 🙂 ja b. davam na nocnik vzdy ked vstane, vtedy dava najvacsie davky.. ono v latkovke aj vies kedy cikal takze skor odpozorujes kedy ma ist na nocnik 😉
@matkaasebko
aj mne sestra vraví, aby som občas pretiahla, lebo oni práve kvôli tomu mali s malým problémy
doteraz mu to vlastne ide veľmi ťažko
nášmu to len mierne zhora sťahujem a to celkom ide...
@matkaasebko ,ja nepreťahujem,počula som,že až od piatich rokou sa má a má si to robiť chlapec sám...
@zojec no presne, vcera sme normalne ked som mu ukazala ako sa tlaci tak tlacil krasne, 2x za den a dnes este nic... tak len nasucho na nocniku 😀 a este ma pipika maleho tak dufam ze ked bude cikat mi neocika vsetko 😀 😀 😀

@ellysa - segru neries, vystudovala na elitnej univerzite vo francuzku chemiu, ma uzasnu robotu (s takym platom aky ja mat asi nikdy nebudem 🤐 ), zije s kamosom v podnajme v 4-izbaciku, vydavky nema, jazdi vlakom... tej sa vyhadzuje 😕 Teda netvrdim, ze ma to nepotesilooo 😵
@zojec - ona sa ma pytala, co by mi najviac urobilo radost - no presne toto xixi 🙂 Mufik je super, mam ho na mure, na zapp to neslo, pekne to vyzera, musim foto spravit. Btw. peniazky mojaaa, cislo uctu mi musis poslat 🙂