icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
1. mar 2011

@ellysa - segru neries, vystudovala na elitnej univerzite vo francuzku chemiu, ma uzasnu robotu (s takym platom aky ja mat asi nikdy nebudem 🤐 ), zije s kamosom v podnajme v 4-izbaciku, vydavky nema, jazdi vlakom... tej sa vyhadzuje 😕 Teda netvrdim, ze ma to nepotesilooo 😵

@zojec - ona sa ma pytala, co by mi najviac urobilo radost - no presne toto xixi 🙂 Mufik je super, mam ho na mure, na zapp to neslo, pekne to vyzera, musim foto spravit. Btw. peniazky mojaaa, cislo uctu mi musis poslat 🙂

zojec
1. mar 2011

@anjelicek26 no jo.. ja presne viem o com pises :D kazdy mame nejaku zavislost.. ja uz tiez cakam postarku 🙂 peniazky neries.. 🙂 ja som osobne nebola az tak spokojna s dielom .. :( nech sluzi 😉 inak b. prvy krat v zivote prave zaspala s mojim mm na brusku.. som vybehla hore kuk, co su tak ticho.. 😉

ellysa
1. mar 2011

@anjelicek26 juuuuj tak to je super 😀

deniskateniska
1. mar 2011

@puhinka nemate naky bubnik? maly? 😀

deniskateniska
1. mar 2011

ahojte tak dnes nam prisli vrchne nohavicky na latkovky 😀 sa vyteskujem, svokra nechcela za ne peniaze tak este viac som happy 😀 😀

deniskateniska
1. mar 2011

@zojec tak som objednala tie co si mi dala na to link tak uvidime ci nam pojde latkovanie na domka 😀 a ked davas latkovky tak davas 2?

miculienka
1. mar 2011

@deniskateniska - tak aj ty ideš látkovať ? mne tiež práve došiel balík z gaťušami, už sa sušia na balkóne 😵

deniskateniska
1. mar 2011

@miculienka no latkovat ako latkovat, chcem ked budeme doma, ked bude napr. zle pocasie alebo tak tak latkovat a v lete vo dvore, ked bude uz behat nech vie ze nie je vsetko o tom cikat do plienky a byt v suchu 😀 😀

miculienka
1. mar 2011

@deniskateniska - no ja zatiaľ na deň, na noc zatiaľ jednorazovky , ale ktovie, možno rýchlo prejdem aj na noc látkovať , celé poobedie som makala nad vkladačkami , ešte poobšívať a bude garderóba hotová

mojalili
1. mar 2011

@fatimuska ako kedy, ale vacsinou nie. Az rano. Ale kd cez den vela pije, vypije aj 400ml caju, tak potom ked je hore v noci a citim, ze ju ma plnu, tak vymenim, ale nebudim ho kvoli tomu🙂

deniskateniska
1. mar 2011

@miculienka si si kupila latku a usila sama? ci ako? ja chcem klasicke stvorce riesit, vravim koli pocitu mokra 🙂

deniskateniska
1. mar 2011

@puhinka s malym ist von ked ma nadchu - to mu asi najviac pomozes ako len mozes, cerstvy vzduch uvolnuje nostek, pomaha mu lepsie dychat, aj my sme dneska boli 😉

mici111
1. mar 2011

cafte, cafte, tak ja sa hlasim konecne..mala som hnusnu crevnu virozu, vrchom, spodom, horucky, ani pohnut, no hnus..esteze mamina zostala doma, lebo neviem si predstavit, ako by som to s malou zvladla..uz mi je lepsie, len som slaba jak mucha..ale ma to aj svoje pozitive, dve kilecka som dala dole za tie dva dni barsjak 😀 😀 😀 aj ked to asi naberiem spat..no neva, hlavne ze mi uz nie je zle..

mojalili
1. mar 2011

@mici111 Vy matw dnes 9 mesiacikov, gratulujem 🙂

ameanda
1. mar 2011

@monky1
sedi vec 🙂 my obcas "hrame" aj na bicie, mlati hlava nehlava a do toho ten spev...
hadam si aj dvaja vystacia na vsetko 🙂

anjelicek26
1. mar 2011

Baby co robite detom na veceru? Mne dochadza fantazia... chcem nieco varene.. na obed mal tekvicku a kuracie mäsko..

zojec
1. mar 2011

@deniskateniska no stvorce klasicke vydrzia malicko, budes musiet kazdu hodku prebalovat 😉 stvorce dva som davala len ked bola b. malicka a balila som nasiroko.. teraz uz stvorce pouzivam minimalne, lebo mam kooooopu inych savejsich plienociek :D ale na stvorce nedam dopustit, len b. ich nemoze, lebo ona ma z mokrej plienky hned ekzem :( do stvorca sa zvykne este pridavat bambusova vkladacka, nech nie je hned prepiskana plienka.. a tie latky sa daju kupit www.detivbavlnke.sk ,
@miculienka najhorsie na tych vkladackach je to strihanie 🙂

zojec
1. mar 2011

@anjelicek26 ja vacsinou davam to, co ostalo z obeda.. 🙂 alebo uvarim kasu so zeleninou 😉

ameanda
1. mar 2011

@mojalili
až teraz dočítavam včerajšok, super fotečky, aký študent sa z Danka vykľul 🙂 intoš!

anjelicek26
1. mar 2011

@zojec - no varil ujo hipp a maly sprasil vsetko, takze to nepojde... ako robis kasu zo zeleninou? Ja mu kasu robim len cistu alebo z ovocim... Len mixnes varenu zeleninu, prisypes kasu, trochu vody a finito?

zojec
1. mar 2011

@anjelicek26 jo 🙂 uvarim zeleeninu vo vode, potom ju vyberiem, fuknem vlocky uvarim a potom zmiesam a pomixujem 😉 na veceru davam vacsinou len jeden druh zeleniny, ale vacsinou jej ostane z obeda.. b. neje viac ako tych 75-100ml

ameanda
1. mar 2011

@miculienka
no môj zje všetko okrem príkrmov v poslednej dobe
minule bol na deke a ani mi netrklo, že ju môže žužľať a on tie chlpy začal potom prežúvať
keď som mu ich šla vybrať, rev, odtáčanie a rýchlo prehltol, chúďa tak ho naplo... dúfam, že mu to nejak neuškodilo, keď odvtedy už pár dní prešlo

anjelicek26
1. mar 2011

@zojec - no hodila som mu zeleninku do paraku a skusim to s tou kasou, som zvedava. Dala som mu brokolicu z mrkvou tam, tak uvidime, ci bude chutit... Uz ma hlad, tak este 15 minut a bude riadne hladny, tak snad popapa... inak Max tiez spapa tak 80-100ml väcsinou... len rano spapa celu vyzivu tych 125g...lebo on neranajkuje mliecko, on rano nema chut (vstava o siestej - ranajky 09:30)

deniskateniska
1. mar 2011

@zojec romik uz necika casto a malo ale menej krat a vela :D sedel hodinu na nocnicku a nic, ani cik.. ale ked pusti tak to stoji za to 😀 😀 😀 😀 😀 no uvidime mozno ani romik nebude moct latkovky 🙂

zojec
1. mar 2011

@anjelicek26 neboj bude mu chutit 🙂 mrkvicka je sladka 😉 moja ranajkuje od 5tej do 7mej na prsku 😀 a potom kasa o 9tej a potom slofik 😉

zojec
1. mar 2011

@deniskateniska no ved prave preto ti bude malo ten jeden stvorec 🙂 ale ved uvidis.. kazde dietako je ine.. 🙂 ja b. davam na nocnik vzdy ked vstane, vtedy dava najvacsie davky.. ono v latkovke aj vies kedy cikal takze skor odpozorujes kedy ma ist na nocnik 😉

ameanda
1. mar 2011

@matkaasebko
aj mne sestra vraví, aby som občas pretiahla, lebo oni práve kvôli tomu mali s malým problémy
doteraz mu to vlastne ide veľmi ťažko
nášmu to len mierne zhora sťahujem a to celkom ide...

puhinka
1. mar 2011

@chani ,no téda a kde sa to do teba zmestilo toľko jedla? 🙂

puhinka
1. mar 2011

@matkaasebko ,ja nepreťahujem,počula som,že až od piatich rokou sa má a má si to robiť chlapec sám...

deniskateniska
1. mar 2011

@zojec no presne, vcera sme normalne ked som mu ukazala ako sa tlaci tak tlacil krasne, 2x za den a dnes este nic... tak len nasucho na nocniku 😀 a este ma pipika maleho tak dufam ze ked bude cikat mi neocika vsetko 😀 😀 😀